Аржентински “Фрицъл” изнасилва дъщеря си 30 години: Раждат им се 10 деца

Аржентинската полиция арестува жесток педофил, който държал дъщеря си в сексуално робство в продължение на 30 години. През това време тя родила на своя баща-насилник 10 деца. Престъпленията на маниака надминават даже злодеянията на австрийския педофил Йозеф Фрицъл, който шокира света пред две години.

Шестдесет и две годишният жител на село Никанор Молинас, разположено на 600 километра северно от Буенос Айрес в провинция Санта Фе, бе арестуван още през юни. Но едва сега, на 24 ноември, съобщиха за този чудовищен случай на домашно насилие. Вината на перверзника, чието име са пази в тайна, вече е доказана. Самия обвиняем обаче отрича да е извършвал кръвосмешение.

Както разказа в сряда съдията Виргилио Палуд, ДНК тестовете потвърждават бащинството на арестувания по отношение на децата на неговата дъщеря. Сега сексуалният перверзник е застрашен от 20 години лишаване от свобода.

Маниакът бе предаден на полицията от собствената му дъщеря, която се уморила да удовлетворява страстите му. Този път жената не се спряла дори от заплахите на родителя си.

По думите на жертвата, баща й я биел и изнасилвал още от 13-годишна възраст. Сега жената е на 43 години.

Секс-робинята родила на мъчителя си 10 деца, едно от които умряло. Останалите са на възраст от седем до 27 години. При това само най-голямото дете знае, че дядо му е едновременно и негов баща.

Втората дъщеря на арестувания също призна, че е била подлагана на изнасилване в бащиния си дом и е била принудена да прави аборт. В резултат на това тя просто избягала от къщи.

Научи повече за:   Погребана жива: Убийството на 9-годишната Джесика Лансфорд

“Това е по-лошо от случилото се в Австрия” – каза съдията Палуд. Той има предвид историята на 75-годишния маниак Йозеф Фрицъл, който държа дъщеря си затворена в мазето на дома си в Амщетен в продължение на почти четвърт век. Момичето живяло там без светлина и свеж въздух и редовно било подлагано на гаври. Маниакът я изнасилил най-малко 3 хиляди пъти, а жертвата му родила седем деца, едно от които умряло.

В Аржентина в последно време се появиха още три аналогични случаи на бащи, които дългогодишно изнасилват собствените си деца.

Последният епизод се явява безпрецедентен по продължителност на периода на насилие. Това се обяснява отчасти с традициите на кръвосмешение, които са разпространени в тази област на Аржентина, където се намира и селото на маниака. “В град Реконкист (недалеч от Никанор Молинас) и на север от Санта Фе, сексуалното насилие в семейството е съвсем обичайно явление” – обяснява Палуд.

В град Вера даже се наложило да построят допълнително крило в местния затвор, за да затварят там бащите-насилници, за които не стигало място в общата сграда.

Чудовището от Мендоса

Армандо Лусеро - Чудовището от Мендоса
Армандо Лусеро – Чудовището от Мендоса

Най-известният “последовател” на Фрицъл в Аржентина до този момент беше 68-годишният Армандо Лусеро, който почина на 5 май 2010 година от дихателна недостатъчност в централната болница в град Мендоса. Маниакът така и не дочака да бъде изправен пред съда.

В продължение на две десетилетия Лусеро, когото пресата кръсти “Чудовището от Мендоса”, изнасилвал собствената си дъщеря. В крайна сметка момичето му родило седем деца, които вече са на възраст от три до 20 години.

Лусеро бе арестуван през май 2009 година. Той бе предаден на полицията от 36-годишната си дъщеря Паола. Тя обвини баща, че я е изнасилвал редовно от 15-годишна възраст, заплашвайки я със смърт. Генетичните изследвания потвърдиха най-лошите подозрения за бащинството на седемте деца.

Научи повече за:   Мъж и жена изнасилвачи записват жертвите си на видео

Другата дъщеря на Армандо Лусеро също повдигна обвинения срещу баща си, разказвайки, че той я е изнасилил за първи път, когато била само на осем години.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Общо Лусеро има 21 деца: 8 от първата си жена, още 6 от втория си брак, и 7 – от собствената си дъщеря Паола.

Жертвата отишла в полицията от страх, че баща й ще започне да насилва и собствената му внучка.

След ареста си Армандо Лусеро изразил разкаяние: “Простете ми. Не искам повече да живея”.

Град Мендоса, където се случва това, е разположен на около хиляда километра западно от аржентинската столица Буенос Айрес.

През октомври 2010 година един 60-годишен жител на централната провинция Кордоба бе обвинен, че е изнасилвал собствената си дъщеря в продължение на 20 години, като тя му родила 6 деца. Маниакът започнал да изнасилва и една от собствените си внучки.

Аржентинския чакал

През май 2008 година в столичното предградие Ла Матансе бе произнесена присъдата на така наречения “Аржентински чакал”: 73-годишният Елеутерио Сориа, който в продължение на десет години насилвал собствената си дъщеря. Момичето също родило на перверзника две деца, но само година по-късно решило да се обърне към полицията.

Сориа, живеещ в село Гонзалес Катан, изнасилил дъщеря си за първи път през 1992 година, когато тя била на 12 години. Само след година жертвата забременяла.

Злодеянията на тирана довели до това, че съпругата му го напуснала, а заедно с нея и петте му деца. В резултат на това жертвата останала сама със своя баща-мъчител.

В съда бяха доказани три епизода на сексуално насилие. В продължение на десет години маниакът не позволявал на дъщеря си да излиза от къщи. Тя успяла да се измъкне от неговата “опека” чак когато навършила 22-години.

Научи повече за:   Американка уби тримесечното си бебе - пречело й да играе на FarmVille

В момента на произнасянето на присъдата жертвата е на 28 години, а нейните деца – на седем и 14. Тя родила още две деца след бягството си от родителския дом, когато сключила граждански брак.

Оказало се, че престъпникът е държал жертвата си под постоянен психологически натиск. Дъщерята се опитвала да избяга няколко пъти, но всеки път се връщала, защото маниакът заплашвал да нарани децата й.

Психолозите не се учудват от това, че жертвата с години не се е решавала да съобщи за престъплението. “Ако вътре в семейството тези извращения са били нещо нормално, откъде тя би могла да знае, че околните ще й помогнат?” – задава риторически въпрос семейният психолог Кристина Кастильо.

Съдът осъжда Елеутерио Сориа на 16 години затвор.

източници: telegraph.co.uk; latindex.ru; newsru.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Таня
Таня
10.06.2021 17:41

Що за изроди, Божичко!!?