Свещеник изнасили 16-годишен и се опита да го убие

В дългия списък с дегенерирали католически свещеници отец Джон Фиала спокойно може да се класира на едно от първите „почетни“ места. Едва ли някой ще се изненада, че той е педофил, който бе арестуван през септември в Рокспринг щата Тексас по три обвинения в изнасилване на 16-годишно момче…

Това не е изненада, тъй като вече от десетилетие е известно, че „свещените“ редици на католическата църква гъмжат от педофили, а тя самата прави всичко възможно да скрие този факт, за да избегне срама и изплащането на астрономически компенсации. Исус Христос едва ли би постъпил така.

Петдесет и две годишният Фиала е един от най-ярките представители на своя „богоугоден“ вид. Той изнасилил 16-годишното момче под дулото на оръжие, а адвокатът на детето заяви, че свещеникът е заплашвал и изнасилвал клиента му и преди това.

Вместо да се покае отец Фиала решил да премахне единствения свидетел на престъплението си. Той отишъл при свой съсед в Гарланд, Тексас и му предложил 5 000 долара, за да убие хлапето. Съседът бил меко казано отвратен от желанието на свещеника да свети маслото на 16-годишно момче. Затова, вместо да се заеме с убийството, той се обадил на ченгетата.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

След като съседът отказал да се заеме с „небесната“ поръчка на добрия отец, Фиала – който освен отрепка се оказал и идиот – попаднал в капана на властите, като наел полицай под прикритие да убие момчето.

Изглежда и този път „светата“ църква се оказва съучастник в прикриването на едно нищожество. Според иска, подаден от момчето срещу епархиите в Сан Антонио и Омаха, църковното настоятелство е знаело, че Фиала е сериен педофил от доста време и не е направило нищо, за да го спре.

Научи повече за:   Маниак с псевдонима "Антиградус" разстрелва алкохолици

източник: cbsnews.com

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
4 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
lilia
lilia
25.11.2010 11:01

Липса на духовност

anonimno
anonimno
26.11.2010 10:48

Поредния извратеняк които трябва да се умъртви! По – добре доживотна и да кажат на затворниците само , че е педофил и да гледат наживо екзекуция.

Д-р Уотсън
Д-р Уотсън
02.06.2015 2:05

Какво става напоследък с тия свещенници много черни гологани изплуваха,често чуваме и четем за скандали и кнспираций сред тях та те трябва да са БЕЗУПРЕЧНИ и безгрешни все пак!?!

Таня
Таня
10.06.2021 17:49

Католиците ли са сбъркани, какво е не зная, но когато такива случайни индивиди използват вярата за да прикриват ненормалността си е много жалко