Мъчителят на Бебето П. храни “Канибала с арбалет” в затвора

Канибалът с арбалет Стивън Грифитс, който бе обявил гладна стачка, сега получава храната си от мъжа, който изтезава до смърт Бебето П.

Между двамата садисти разцъфтява крепка дружба, откакто серийният убиец Грифитс (41 г.), който уби три проститутки, завърза разговор със Стивън Баркър в затвора с максимална сигурност Уейкфилд.

Докторантът Грифитс започна гладна стачка през ноември, когато очакваше присъдата си за убийствата на Сюзан Блеймайърс (36 г.), Сюзан Ръшуърт (43 г.) и Шели Арматадж (31 г.).

Оцелявайки само на течности, теглото на серийния убиец паднало значително, но сега изглежда, че той си е върнал апетита с помощта на Баркър, който работи като дневален в затвора.

Източник от затвора заяви пред медиите, че след месеци на упорито мълчание и игнориране на всички, включително и лекарите, Грифитс се сприятелил с Баркър и сега говори само с него. Преди отказвал да напусне килията си дори за да се изкъпе.

Баркър (34 г.) бе осъден на 12 години затвор за причиняването на смъртта на 17-месечния Питър Конъли.

Грифитс е поставен под строго наблюдение като потенциален самоубиец след няколко неуспешни опита да отнеме живота си. Веднъж го заварили в килията с чорап завързан около шията му.

При последния му опит за самоубийство през декември Грифитс погълнал батерии и пазачите трябвало да проверяват тялото му с метален детектор, защото отказал да отиде на рентген.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: Simona 🍺 Kristina 🍺 chichkata 🍺 Tsveti 🍺 ?ME 🍺
Дарители: DonikaNikolinkaTsvetelinOrlinAleksandar
350
293

През декември миналата година серийният убиец, родом от Брадфорд, получи три доживотни присъди за страховитите си убийства.

Той екзекутирал проститутката Блеймайърс със стрела за арбалет и нож в апартамента си. Грифитс нарязвал телата на жертвите си в банята и изяждал части от плътта им пред да се отърве от останките.

Научи повече за:   Ю Йонг-Чул: Канибалът от Южна Корея

Той казал на полицията, че е убил “купища” жени и се сравнил с Йоркширския изкормвач Питър Сътклиф, който отне живота на 13 жертви.

Неговият нов приятел Стивън Баркър е неонацист, който, освен присъдата за мъченията на Бебето  П, получи и доживотна присъда с минимум от 10 години излежаване в затвора, за изнасилването на 2-годишно момиченце.

———————————————————————————————————————————————

Източничник: skcentral.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

1
Напиши коментар

avatar
1 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
1 Автори на коментари
Saphira-Selecta Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Saphira-Selecta
Гост
Saphira-Selecta

потресена съм тотално от изключително малката присъда на това копеле (с извинение) стивън баркур……да причиниш смъртта на такова малко и невинно същество…..и накрая да се измъкнеш с присъда равностойна на тази на обир е безумие…..нека Питур.Конули почива в мир и дано в следващия си живот се радва на едно пълноценно и щастливо детство което всеки трябва има