Тълпа суеверни индийки изгори на клада двама пенсионери

Няколко десетки индийски жени устроиха жестока саморазправа над двама възрастни мъже, заподозрени във вещерство. Предполагаемите вещери бяха изгорени живи на местното гробище.

До този момент полицията е арестувала 62-ма души, заподозрени в извършването на тази дивашка саморазправа. Около 50 от тях са жени, съобщи началникът на полицията в окръг Налгонда в щата Андхра-Прадеш, Индия.

По думите на полицията 65-годишният Нарсимха и 70-годишният Елая отдавна предизвиквали подозрение у своите съселяни. Неотдавна пенсионерите били забелязани да изпълняват някакъв обред в покрайнините на селото, който се сторил доста странен на жените: двамата мъже били чисто голи и извършвали някакви манипулации с лимони и вермилион (живачен сулфид, който се получава от цинобър).

Не след дълго млад човек загинал при катастрофа с мотоциклета си в селото. После мор нападнал селския добитък. Това накарало селяните да мислят, че най-лошите им предположения са правилни. Решили да линчуват “злите магове” и веднъж завинаги да се избавят от тяхната магия.

Тълпата хванала мъжете и ги отвела на гробището в покрайнините на селото. Там “привържениците на черната магия” били пребити, вързани, залети с керосин и изгорени живи.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име, например - beer Иван на номер 1092 (2.40лв.)
Направи дарение чрез Revolut 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: PetarDilyanaMihailDonikaTANYA
360
20

Дори след задържането си престъпниците не изпитват разкаяние за двойното убийство. “Те често правеха черни магии в селото” – казва селянката Лила. – “И преди сме ги предупреждавали, но те се ослушваха”.

По думите на жените жителите на селото не можели да позволят на пенсионерите да застрашават живота и на други хора и затова решили да убият “магьосниците”.

Подобни случаи не са рядкост в отдалечените селски райони на Индия, където битуват силни суеверия. Често жертви на тези убийства стават старици-вещици, заподозрeни в “урочасване”.

Научи повече за:   Дяволска психоза: Салемският лов на вещици

източник: indiatoday.in

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

12
Напиши коментар

avatar
12 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
10 Автори на коментари
ДесиCripinOh, Sancta Simplicitas!ТедоДидо Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
lollypop
Гост
lollypop

Аз пък смятам,че изнасилвачите и педофилите трябва да се наказват точно така!!!

Христова
Гост
Христова

Гадно е да бъде убит човек по такъв начин, но ако той е наистина виновен ( визирам случая в Мексико ), това си е решение на хората в селцето, дори ако се е стигне до съд, има вариант да се измъкне виновен човек, въпрос на адвокати и корумпирани съдии…Предполагам , че за да го убият са били сигурни, че е той!

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Какво се чудите,все пак индия е родината на мангасарите.

Някой си
Гост
Някой си

Еми,нормално тези хора живеят 6-7в назад – за тях сега е средновековието,така че няма нищо очудващо.Все пак тези “процедури” са били рутинни тогава.

Вики
Гост
Вики

това за педофилите и изнасилвачите си е точно така,също така и тези,които измъчват животни

Някой си
Гост
Някой си

Да,Вики съгласен съм с тебе, определено педофилите,изнасилвачите и хмосексуалистите трябва да имат такава събда,но за вещерство – това е смешно.

Някой си
Гост
Някой си

Видето е доста добро,само не мога да разбера дали наистина не обелва звук от устата си или просто писъците са заглушени?

Дидо
Гост
Дидо

Спират звукът от предаването,да не се чуват писъците явно.Чел съм,че понякога ги друсат именно заради крясъците.И в двата случая така трябва да се прави с такива изроди-на публично място,за назидание.

Тедо
Гост
Тедо

Това е абсурдно и извън здравият разум, дори и някой от коментариите са написани от псевдочовешки същества, които имат необходимост от ПСИХОСОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ ЗА ХОРА С ТЕЖКИ ПСИХИЧНИ РАЗСТРОЙСТВА

Oh, Sancta Simplicitas!
Гост
Oh, Sancta Simplicitas!

Интересно е колко лесно раздавате присъдите! “Аз пък смятам,че изнасилвачите и педофилите трябва да се наказват точно така!!!”

Добре де. Ами ако е станала грешка и след екзекуцията изнасилванията не спрат? Някой може ли да върне назад човека който сте изгорили?

…………………………………………………………………………………………………………….
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

Cripin
Гост
Cripin

@Някой си Първо каза ,че живеят 6-7 века назад от нас за това било нормално.После казваш ,че си съгласен да имат такава съдба.Като гледам май ти и повече от коментиращите живеете 6-7 века назад.
Смятате изгарянето на човек на публично място пред деца без съд и присъда за нормално WTF?!
Аз не виждам никаква разлика между това и убийствата на честа.Дори при убийствата на честа има съд което го прави по приемливо.

Деси
Гост
Деси

Крипин, побърка ли се бе тъпак! Убийства на честта? НЗаеш ли за какво говориш? Онези копелета убиват жена с камъни, защото е била изнасилена!!! Не защото тя е изнасилвала някой, а защото някой друг го е направил с нея! И виновниците нищо – жената на смърт! Ти явно изобщо нямаш мозък в пропадналата си глава! Не мога да повярвам , че има такива тъпаци, като теб! Ох, Санкта Нещо Си – Лесно се раздава присъда, ако момичето е живо и може да посочи изнасилвача, ако по него и нея се открият следи от насилствен акт – това не е трудно… виж още »