Шотландски хотелиер снимал любителско порно със скрити камери

Шотландски хотелиер снима любителско порно със скрити камери

Пред британския съд бе изправен застаряващ хотелиер, който се оказа сексуален перверзник. Коварният маниак-воайор бе разобличен от своя бдителна клиентка, която случайно забелязала, че в стаята й е монтирана камера за видеонаблюдение.

Джеймс Стратън (67 г.) от шотландския град Пърт се призна за виновен в дребно хулиганство, както и в намеса в личния живот на гостите си, с помощта на инсталираните в стаите на хотела скрити камери и записваща апаратура. По данни на полицията, замаскираното като хотел „пийп-шоу“ е действало в периода 2005-2009 година.

Господин Стратън и неговата съпруга са собственици на хостел с името „Роузбанк Гест Хауз“ в Пърт. Гостите на този мини-хотел даже не подозирали, че собственикът на заведението контролира всяка тяхна стъпка в буквалния смисъл на думата. Стратън следял с особено внимание спалните на гостите.

"Роузбанк Гест Хауз"
„Роузбанк Гест Хауз“

Въпреки странното хоби на г-н Стратън, в неговия хотел действал негласен морален кодекс. Веднъж воайорът, който освен това се оказал и хомофоб, буквално изритал от хотела двама хомосексуалисти, които тръгнали да правят секс в една от стаите. Извратенякът, наблюдавайки тази сцена на монитора си, я намерил за твърде омерзителна и изгонил клиентите си на улицата.

За една година дузина клиенти на хостела се превърнали в герои на „домашните филми“ на Джеймс Стратън, но през април 2009 г. бил сложен краят на това своеобразно „риалити шоу“. Наблюдателна жена обърнала внимание на странния противопожарен датчик на тавана в стаята си. След внимателно изучаване забелязала там монтирана видеокамера и незабавно се обърнала към полицията.

Пристигналите органи на реда щателно обискирали хотела и намерили още три скрити камери с датчици за движение. Всички били замаскирани като обикновени детектори за дим.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253
Научи повече за:   Люлински младежи убиха 19-годишна в петък, 13-и

Кабелите на камерите отивали към бараката до гаража в задния двор на хотела. Там полицията открила твърдия диск, на който се записвали интимни сцени с участието на гостите на хотела, както и пулт за управление на камерите и голям телевизор с плосък екран.

През годините, в които маниакът се занимавал с незаконното си хоби, той бил заснел такова количество „постелни“ сцени с туристи, че даже наел сейф в едно летище, където да съхранява видеоматериалите си. Там следователите открили от порядъка на осем хиляди неприлични снимки с деца, както и 622 непристойни видеозаписи с подрастващи.

Срещу съпругата на любопитния хотелиер Мюриел Стратън не са повдигнати обвинения. По данни на полицията, тя не е знаела нищо за тайните занимания на своя съпруг-пенсионер.

Според сайта на злополучния хостел, заведението вече има нови собственици, които „с нетърпение очакват да посрещнат гостите си по топъл шотландски обичай“

източник: newsru.com
The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички коментари