Санитар-педофил се гаври с тригодишно момиченце в детската градина

В Москва бе произнесена присъдата на бивш служител в детска градина, който развращавал малолетно дете на работното си място. По време на следобедната почивка перверзникът надявал нашийник на жертвата и я унижавал, извличайки от това сексуално удоволствие.

Пресненският съд в Москва осъди 36-годишния педофил Генадий на 13 години лишаване от свобода в изправителна колония със строг режим.

Потресаващият случай на изнасилването на малкото момиченце се развива в детската градина към еврейския културен център в Москва. Родителите на детето го записали в градината през август 2008 г. Но още през октомври възрастните забелязали, че поведението на детето рязко се е променило: малката искала татко й непрекъснато да я носи на ръце и да я целува по устата.

Освен това момиченцето спяло неспокойно през нощта, бояло се да остава само в тъмна стая, страхувайки се, че за нея ще дойде “лошият чичо Гена”. А когато видяло в един магазин работник в синя униформа, детето изпаднало в истерия.

Майката успяла да говори с момиченцето и то разказало, че в детската градина “чичо Гена” я кара да играе на особена игра, наречена “любов”. Оказало се, че перверзникът завеждал жертвата си в тъмна стаичка и там задоволявал похотта си, като освен другите гаври, търкал половия си орган в лицето на детето. Извергът връзвал шията й с връв и я карал да ходи на четири крака като куче.

Освен това по тялото на момиченцето били открити странни порязвания. Това били следи от нож, с помощта на който маниакът издевателствал над детето.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321

Жертвата моментално разпознала лицето на мъчителя си на една от снимките, които й показали в полицията. Оказало се, че московецът Генадий живее с майка си, а работата в детската градина бил получил с връзки. Там изпълнявал задълженията на санитарен техник, но заради особеното си положение имал достъп до децата. Перверзникът се гаврел с детето главно по време на следобедния сън.

Научи повече за:   Лунатичка изтръгна неродено бебе от корема на майка му

Психолозите, които разговаряли с момиченцето, установили, че тя не е склонна към лъжи. Разследването обаче е затруднено от обстоятелството, че пострадалата е много малка и все още трудно говори.

Следва да се отбележи, че защитавайки репутацията си, детската градина наела на Генадий цели трима адвокати. А той самият побързал да се ожени преди началото на процеса за  жена с две деца и се опитал да умилостиви съда, настоявайки, че е единствения им източник на доходи.

източник: mk.ru

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

2
Напиши коментар

avatar
2 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
1 Автори на коментари
ivicrimefiles: Санитар-педофил се гаври с тригодишно м.. - edno23.com Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
trackback

[…] се гаври с тригодишно момиченце в детската градина https://kriminalnidosieta.com/novini/sanitar-p…igodishno/ в Любими преди 1 минута edno23.com Начало контакти […]

ivi
Гост
ivi

Леле, в Русия яко се навъдиха сериозни изроди…ще поведат класацията…
А учителките къде са се чешали, че не са забелязали липсата на дете по време на следобедния сън!?!?!