Омъжена майка тайно убива петте бебета, заченати от любовника й

Мишел Калина винаги казвала на съпруга си и на 19-годишната си дъщеря Елизабет да стоят далеч от килера в техния апартамент в Рединг, щата Пенсилвания. И те стояли – в продължение на цели две години. Но през юли 2010 г. Елизабет се обажда в полицията и съобщава, че е открила в килера човешки останки…

Останките били поставени в хладилна чанта. Полицаите пристигнали, разгледали ги, но казали на Елизабет и баща й Джефри Калина, че това не са човешки останки. Ченгетата си тръгнали, а бащата и дъщерята изхвърлили костите на боклука.

Но същата вечер двамата отново се обадили в полицията. Този път били открили още два контейнера, в които имало нещо, приличащо на човешки останки. Сега полицията подходила по-внимателно и открила трети контейнер, запечатан с цимент.

При последвалия щателен обиск на жилището властите намерили найлонова торба пълна с кости и писмо, което съпругата на Джефри Мишел била написала до любовника си преди седем години, за да му съобщи, че е родила момиченце, но го е дала за осиновяване на католическата църква.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Постепенно с хода на разследването се очертала удивителна история. Изглежда Мишел Калина имала любовна връзка с неизвестен мъж в продължение на цели 14 години. През това време тя родила от него пет деца – три момчета, едно момиче и едно бебе, чийто пол не може да бъде установен.

Съпругът и дъщеря й не знаели, че тя е била бременна. Нейният любовник забелязвал подутия й корем, но тя всеки път му обяснявала, че има киста на маточните тръби. Мишел родила петте бебета между 1996 и 2000 година. След това или ги убивала, или просто ги оставяла да умрат, запазвайки останките им в семейното жилище.

Научи повече за:   Две десетилетия мъчения: Историята на Юнис Спрай

Срещу нея са повдигнати обвинения за гавра с труп и все още неизяснен брой убийства.

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

10
Напиши коментар

avatar
10 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
10 Автори на коментари
ЧерешкатаalexWolf toniГалинаджуди Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Силвия Русева
Гост
Силвия Русева

Изрод!:(((

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Колко безчовечен трябва да си, за да убиеш собствените си деца.Това дете го е носила в утрибата си 9 месеца, родила го е с таквиа мъки и накрая да го убие.Няма такава откачалка, да ги беше дала в домове, има хора , които мило и драго дават за дете и биха ги осиновили, тая не заслужава да живее.

анонимно
Гост
анонимно

Нешастница трябва да бъде екзекутирана кучката мръсна.Да бе ги оставила в домове да могат поне да ги осиновят.

gladiator
Гост
gladiator

за всяко дете по един крайник да и режат но така че да не умре от ампутацията.И после да я оставят пък….. ако успее да се пригоди да живее без ръце и крака значи Бог и е простил.Макар че за това не6то трудно би имало прошка дори и от Дявола.

lollypop
Гост
lollypop

..родила 5-те бебета между 1996 и 2000 година.Няма как да стане освен ако не е родила близнаци.Доколкото знам бременността трае по 9 месеца 🙂

джуди
Гост
джуди

Странно семейство! Не усетили, че е бременна не един и два пъти; не усетили,че зачезва някъде /за да се среща с любовника си/ – голяма мъгла. Зоната на здрача е пълна с изненади!

Галина
Гост
Галина

А защо не е абортирала? Нещо не ми е съвсем ясно при тая жена…

Wolf toni
Гост
Wolf toni

абе не знам ама познавам циганка която роди 2 пъти във годината така че си аправете извода

alex
Гост

Тая тъпа кучка е забременявала веднага след всяко раждане и по този начин спокойно може да отпадне варианта че едно от ражданията и е било с близнаци.След всяко раждане не е имало време тялото и да се възстанови,защото е забременявала отново и вероятно затова семейството и не е забелязвало че е бременна,сигурно са си мислили че е напълняла,така че,напълно възможно е както казва и Wolf toni че познава циганка която родила 2 пъти в годината,защото и аз познавам такава!Недоумявам обаче защо не е дала децата за осиновяване, или защо не е ползвала противозачатъчни.Лелее какви същества има на този свят,не е… виж още »

Черешката
Гост
Черешката

Самата аз съм майка и за мен едно от най-осъдителните неща е да посегнеш на рожбата си. Дано я осъдят подобаващо.