Последовател на Хичкок крие трупа на майка си цяла година

Все още не е ясно какво точно се е случило с 68-годишната майка на Тимъти Фатиг, но фактът, че 34-годишният жител на Аризона е пазил нейния разлагащ се труп в продължение на една година, навява спомени за обсебения от майка си герой Норман Бейтс от филмовата класика “Психо” на Алфред Хичкок.

Тайната му е разкрита, когато местният помощник-шериф се отбива в дома на Джил Фатиг по сигнал от съседите, за да провери как е тя. Тъй като никой не му отваря, той се свързва със сина й, който казва, че тя е в болница в Туксон – както бил казвал на всичките си приятели вече от месеци. Но историята му бързо издишала и шерифът се върнал. Този път Фатиг признал, че майка му е починала преди година, но той бил твърде разстроен, за да съобщи за смъртта й. Или да я погребе. Или поне да я напръска с освежител за въздух.

Властите се сдобиват със заповед за обиск и откриват в дома на г-жа Фатиг скелетни останки, които са изпратени за изследване, за да се установи причината за смъртта на 68-годишната жена. Тим Фатиг е задържан в областния затвор в окръг Кочийз по подозрение в убийство от небрежност. В понеделник се установи, че смъртта на жената е настъпила по естествени причини и той ще бъде подведен под отговорност само за това, че не е съобщил за смъртта й.

Фатиг живее в Тумстоун, Аризона и е собственик на филмова компания наречена “Дезърт Скрийм Пръдакшънс”, която специализира във филми на ужасите. Според страницата му във Фейсбук, той е фен на филмите “Заразно зло”, “Ще се лее кръв” и “Кръстникът”. Освен това, според някои медии, Фатиг е автор на книга за един от най-прочутите исторически фигури в родния му град – Уайът Ърп.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304
Научи повече за:   Американската полиция сбърка филмови декори с брутално местопрестъпление

За съжаление, изглежда единственото нещо, което неговата филмова компания е продуцирала досега, е едно видео в Youtube с образователното заглавие “АБВ на ужасите”.

———————————————————————————————————————————————

Източник: truecrimereport.com, capitalbay.com, celebgalz.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

Напиши коментар

avatar
  Абонирай се  
Извести ме