Маниак с псевдонима “Антиградус” разстрелва алкохолици

През последния месец в руския град Екатеринбург е извършена цяла серия от нападения над окъснели граждани в нетрезво състояние. Милицията е склонна да свърже тези случаи, а пресата вече заговори за маниак с псевдонима “Антиградус”.

Жертви на неизвестния престъпник вече станаха четирима жители на Екатеринбург. Маниакът напада вечер или през нощта минувачите, прибиращи се у дома, развеселени от алкохола. При това той не се колебае да напада даже по двама нетрезви граждани наведнъж.

Последният криминален епизод се случи на 31 октомври, в навечерието на Деня на вси светии – празникът на тъмните сили Хелоуин. В около 4 часа сутринта с изстрел в главата бе убит 26-годишният служител на търговски център Сергей С.

Малко преди смъртта си той запивал с приятели. След това всички се разотишли по домовете, а Сергей намерили мъртъв.

След четиридесет минути в същия район на Екатеринбург е открит огън по още двама мъже, които се прибирали след пиянски запой. Единият получил куршум в гърба и тила, но животът му не е в опасност. Вторият пострадал се отървал с одраскване – куршумът едва го докоснал.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Пострадалите не можаха да опишат външността на среднощния стрелец. Все пак бе установено, че той е слаб мъж със славянски черти, на възраст 20-30 години и с ръст около 1,70 м. Той бил облечен с дълго яке и панталони с тъмен цвят, а на главата си носел черна, плетена шапка.

Случаи на “антиалкохолен тероризъм” са забелязани и в други области на Русия. В началото на месеца в град Белински бе заловен 23-годишен местен жител, заподозрян в убийството на трима алкохолици.

Научи повече за:   Сатанистите от Ярославъл осъдени за човекоядски ритуали

А в началото на септември в Ростов на Дон се появи цяла банда млади хора, които с викове “Руснаците не къркат!” се хвърляха на бой на всеки, когото сварваха да пие на публично място. Те извършиха масово нападение в един супермаркет в центъра на града, но под юмруците им попаднаха само обикновени купувачи.

източник: kp.ru

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
7 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Джуди
Джуди
05.11.2010 18:46

Напоследък в Русия се наблюдава движение всред младежите, целящо реабилитиране и връщане на някои позабравени и загърбени ценности и идеали от близкото минало. Може би тези “чистачи на Алкашки” са именно такива…

Ruslana
Ruslana
05.11.2010 23:10

Не това е начинът, Джуди, съжалявам! Не може да убиеш съвсем непознати хора, които нищо не са ти направили в името на някакви ценности!

Аделайде
Аделайде
05.11.2010 23:24

Айде сега пък, Антиградус… Ако трябва да се трепят алкохолиците, то аз не знам ще останат ли живи хора. Щото почти всеки гражданин на планетата за съжаление е зависим от алкохола.

Аделайде
Аделайде
05.11.2010 23:25

Пък и именно такива “моралисти” се оказват най-големите грешници

Джуди
Джуди
07.11.2010 22:37

Разбира се, че не това е начинът, Ruslana! Това е радикално, жестоко и едва ли би помогнало на обществото, да не говорим за алкохолиците. Но допускам, че крайни елементи, увлечени от тази възродителна вълна в Русия се подвизават с “идеална” цел.

roseangel
roseangel
11.11.2010 11:02

Аделайде:”почти всеки гражданин на планетата за съжаление е зависим от алкохола”
боужей, на коя планета живееш, аделайде?! 🙂

по темата: никое обяснение на убийство не може да бъде оправдание.
антиалкашите просто искат да убиват хора. в каквито и обяснения да обличат това.

Аделайде
Аделайде
12.11.2010 9:48

roseangel, здравей! От нашата си планета съм :), но наистина зависимостта от алкохола си е глобален проблем.