Малкият Стефан е бил удушен, установи аутопсията

Първоначалните данни от аутопсията на 6-годишният Стефан Стефанов, който бе открит мъртъв вчера, показват, че детето е било удушено. Според информация от полицията, устата на Стефан е била затискана с ръка, докато спре да диша, но по тялото му не са открити следи за сексуално насилие.

Трупът на обявеното за издирване дете бе открит от клошар в канал под мост на ул.”Струга” в град Варна. Първоначално се разнесе слухът, че жертвата е жестоко обезобразена, но после се оказа, че по тялото му не се наблюдават следи от наранявания. Появи се и проблем с извършването на аутопсия, заради стачката на съдебните лекари, които не са получавали заплатите си от месеци. Все пак, патоанатомите направиха изключение и съдебният медик Добринка Радойнова направи оглед на тялото на шестгодишното дете.

Полицията работи по “горещи следи”, но все още няма задържан.

Стефан живеел с баба си и дядо си и двете си сестри – Аксиния, на 8 г., и Катя, на 4 – в ромския квартал “Максуда”. Родителите му заминали преди три месеца да работят във Франция. Занимавали се с продажба на дрехи. Първоначално Стефан заминал с тях, но после го върнали в България на 1 май, защото нямало кой да се грижи за него, докато са на работа. Очакваше се късно вчера майката да се върне. Тя не знаела, че синът й е мъртъв, казали й само, че е изчезнал.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺 Kristina 🍺 chichkata 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Някои от съседите на убитото момче вярват, че той е бил откраднат от циганка наркоманка, която била от квартал “Владиславово”. Един комшия каза, че тя вече е била залавяна в София да краде дете. Но в действителност никой не знае какво се е случило. В събота по обяд бабата Севда къпела двете момичета, а Стефан излязъл да играе пред къщата. По-късно съседско дете го видяло да отива към магазина на близката улица. Искал да си купи дъвка или вафла, но имал само 2 стотинки и магазинерката не му дала.

Научи повече за:   Козметичка с мания за слава слага ботокс на 8-годишната си дъщеря

Ново развитие: Полицията задържа трима души за убийството на 6-годишния Стефан Стефанов, като според някои източници, сред тях са бабата и дядото на момчето. Властите продължават да проучват мотива за престъплението и е много вероятно да задържат поне още едно лице.

Още по темата: Шестгодишният Стефан бе открит мъртъв и обезобразен във Варна

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

2
Напиши коментар

avatar
2 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
2 Автори на коментари
КристинаSvastica Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Svastica
Гост
Svastica

Интересно колко души смятат, че са го убили…

Кристина
Гост
Кристина

Към днешна дата има развитие по случая на горкото дете?