Козметичка с мания за слава слага ботокс на 8-годишната си дъщеря

Кери Кембъл твърдо вярва, че нейната 8-годишна дъщеря някой ден ще стане звезда. Майка и дъщеря, които наскоро се преместили от Англия в Сан Франциско, редовно участват в детски конкурси за красота, в които манията за слава често до води до нездрави семейни взаимоотношения.

Но дори в кралството на конкурсните мами чудатостите на Кери достигат съвсем ново измерение. Тя започнала да слага на 8-годишната си дъщеря Бритни инжекции с ботокс в устните, бузите и челото. Вероятно с презумцията, че никога не е късно да накараш детето си да осъзнае многото си несъвършенства.

Тъй като е козметичка, Кери поставяла инжекциите сама, а поръчвала ботокса в интернет. Макар Бритни да има още няколко години преди да влезе в пубертета, Кери я обезкосмява редовно, за да попречи на неприятното окосмяване да се появи на грешните места.

Кери Кембъл обяснява ползите от ботокса, който слага на 8-годишната си дъщеря
Кери Кембъл обяснява ползите от ботокса, който слага на 8-годишната си дъщеря

Или както Кери каза за британския вестник “Сън”: “Това, което правя за Бритни сега, ще й помогне да стане звезда… Зная, че някой ден тя ще бъде модел, актриса или певица, и всичките тези процедури ще й позволят да остане млада и свежа по-дълго време”.

Кери е доста обсебена от звездната си мания и е убедена, че нейната майчина странност ще подсигури на дъщеря й неизбежна звездна слава. “Тя е момиче с късмет и ще бъде известна, благодарение на предимствата, които й давам толкова рано в живота”.

Бритни след пет инжекции ботокс.
Бритни след пет инжекции с ботокс.

За манипулациите на Кери се разбра за първи път през месец март, когато вестник “Сън” публикува историята й. Но след като се преместили в Калифорния – обетованата земя за всеки, търсещ слава – майка и дъщеря решили да участват в предаването “Добро утро, Америка”, където Кери предложила да демонстрира поставянето на ботокс на живо.

Научи повече за:   Аржентинската полиция арестува "Светата смърт"

Практиката да се поставя ботокс на малки деца не е незаконна в Щатите или Великобритания, но това не спряло зрителите в Калифорния да сигнализират в щатските служби за закрила на детето и да настояват за разследване на случая.

Социалните работници се срещнали с майката и дъщерята, за да проверят дали манията на родителката не причинява вреда на детето.

Защитата на Кери е доста проста: тя казва, че инжекциите с ботокс, и други подобни, са нещо обикновено в детските конкурси за красота. И, ако наистина я е грижа за детето й и иска то да бъде колкото се може по-изкуствено красиво, какво ли не би направила една любяща майка? Все пак, звездната слава чака зад ъгъла!

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Социалните служби в Сан Франциско взимат Бритни под своя опека, докато трае разследването на Кери.

Един лекар, интервюиран по телевизията, казва, че е незаконно да се инжектира ботокс на дете без лекарско наблюдение. Има основателни причини за употребата на ботокс върху деца – той поправя очите на кривогледи деца и помага при някои неврологични проблеми. Но е твърде опасно да се използва единствено от суета.

8-годишната Бритни, подготвена за детски конкурс за красота
8-годишната Бритни, подготвена за детски конкурс за красота

Режимът на Бритни включвал пет инжекции в три зони на лицето й за намаляване на бръчките. Не е ясно какъв проблем с бръчките би могло да има едно 8-годишно дете, но лекарите казват, че тази процедура носи риск от обезобразяване и дори смърт.

“Ако го инжектираш в лицето и то се стече в гърлото ти, това може да попречи на преглъщането” – каза д-р Ричард Бесър за телевизия ЕйБиСи. – “Ако премине в дихателните мускули, може да спре дишането. Малките деца непрекъснато използват лицето си и ботоксът може да доведе до промяна на формата му, тъй като мускулите взаимодействат с костите, за да формират бъдещият облик на човек”.

Впоследствие социалните служби започнаха да подозират, че Кери Кембъл е измислила цялата тази история. Засега Бритни е поверена на грижите на роднина, но властите все още не са открили индикации, че инжекциите наистина са се случвали.

Научи повече за:   Бащата отмъстител Андре Бамберски и доктор Дитер Кромбах

Проблемът е в това, че Кери не е от най-общителните жени. Оказа се, че тя е използвала голям брой псевдоними и се разнесоха слухове, че всъщност живее в Лос Анджелис, където има друга дъщеря.

———————————————————————————————————————————————

Източник: truecrimereport.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

10
Напиши коментар

avatar
10 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
10 Автори на коментари
НаталияАлос Унищожителяmortal_voidНяма значениеalbul alhazred Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Мария-Магдалена
Гост
Мария-Магдалена

Е стига бе…тази майка е болна! Добре,че детенцето не е близо до нея за сега,че какво ли друго е щяла да измисли тази жена,за да направи детето си “по-красиво”….Нямам думи.

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Такива до стената,прави едно хубаво дете на парцал!

Хана Монтана
Гост
Хана Монтана

Обществото е виновно. Из всички вестници,списания и телевизии циркулират т.н образи на идеалната жена. Медиите заливат хората с всичката тази пропаганда и деформират мисленето и възприятията в човешкият мозък за това кое е красиво и кое не. И ето какъв в е резултата-8 годишно момиченце,което получава инжекции с ботулинов токсин,за да изпъне несъществуващите си бръчки. Утре майка й,която е така грижовна и любяща,ще заведе все още недоразвитото тяло на дъщеря си за да го подложи на корекции в някоя клиника по естетична хирургия.Все пак защо да спира до тук… На тази жена родителските права трябва да бъдат отненти,защото тя нанася… виж още »

Георги
Гост
Георги

Съгласен съм с горният коментар.Обществото ни е болно,много болно и физически и психически.Що за умопобъркан човек би направил подобна меко казано гнусна и ужасяваща постъпка.Умът ми не го побира,клетото дете.Бог да пази децата от такива същества като тоя боклук от женски род.Такива “майки” заслужават само едно мъчителна смърт.Аз отдавна спрях да гледам телевизия-единственото нещо което се пръква от екрана е простотия,извратеност,разврат,безморална анархия,насилие и прочие дяволски грехове.Промивката на мозъци е неспирна.Обществото ни е стигнало до такова грехопадение и духовен разпад,че вече сме стигнали дъното.

AnnySteel
Гост
AnnySteel

Защо в конкурсите за ДЕЦА, трябва ДЕЦАТА да се правят на жени с толкова грим,прически и рокли?

albul alhazred
Гост
albul alhazred

сега може да и сложи и малко силикон да и се порадват в даскало

Няма значение
Гост

Конкурсите за красота са пълни тъпотии! Аз мисля, че едно естествено и лъчезарно момиченце облечено в фанелка и панталон може да е много красиво! Но това дете вече е загубена кауза.

mortal_void
Гост
mortal_void

Абе тия и американци и англичани съвсем изтрещяха бе?
Тая точно пък е —–нямам думи!!!

Алос Унищожителя
Гост
Алос Унищожителя

Какво да ЕБА????!!!!!Сериозно,конкурси за красота за малки деца.Чувал съм за това и идеята не ми хареса,тази статия само подпали омразата ми към тези отвратителни глупости.Това не се търпи.Отврат.Толкова съм ядосан,че няма думи с които да изразя яда и омрзата която тази комбинация от думи извиква в мен.Съглсен съм с Хана.Всичкият bullshit с който ни тъпчат чрез медиите ни првръща в поробени девиантни изроди,които използват,това което виждат и чуват по телевизията и интернет видеотата на различни ,,звезди,, за аргументи и мислене.Ако някой има идеи за това как трябва да се реформира човечеството,то той трябва да има предвид,че трябва да се започне… виж още »

Наталия
Гост
Наталия

“тя казва, че инжекциите с ботокс, и други подобни, са нещо обикновено в детските конкурси за красота.” … Как така? НЕ, не е нормално! И конкурсите не са нормални, противни са. Не знам защо съществуват и на кого му харесва да гледа момиченца, гримирани като 40-годишни.