Арестуван е бразилски дърводелец, който забивал игли в бебе

Арестуван е бразилски дърводелец, който забивал игли в бебе

Полицията в Сао Паоло съобщи, че задържаният в понеделник мъж си е признал, че е вкарал две игли и един пирон в тялото на малко момиченце, защото красотата му го притеснявала.

28-годишният дърводелец казал пред властите, че бебето на неговата съседка на възраст годинка и половина получавало твърде много внимание заради хубостта си.

Майката завела детето в болницата, защото то плачело непрекъснато без видима причина и лекарите открили в тялото му две игли и един пирон. Те били успешно извадени чрез операция.

Перверзникът бе арестуван в понеделник, след като майката на бебето забелязала в джоба му игли и пирони и съобщила за това на полицията. Той направил самопризнания пред властите.

В момента извратеният дърводелец е подложен на психиатрична оценка.

* От новината в международните медии не става много ясно как точно мъжът е вкарал иглите и пирона в тялото на детето и в коя част на организма са открити те.

През декември 2009 г. в Бразилия имаше подобен случай, в който баща призна, че е забивал десетки игли в двегодишния си доведен син, защото го било яд на бившата му жена. Изобщо не вярвал, че ще бъде разкрит.

30-годишният зидар Роберто Карлос Магалаес описал как е смесвал вино с вода, за да упои детето, след което той и любовницата му започвали да забиват игли в него.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321

“Правех това два или три пъти в една седмица от месеца” – казва Магалаес. – “Момчето бе твърде пияно, за да плаче, когато му вкарвах иглите, но чувстваше болката след като изтрезнееше”.

“Страданието му беше наистина непоносимо” – казал той. – “После го връщах на майка му. Мислех, че иглите ще си проправят път през тялото и ще убият момчето. Така можех да го премахна, без никой да разбере”.

Но болката накарала малкия да се оплаче на майка си и през декември 2009 г. тя го завела в болницата, където рентгеновите снимки разкрили около 30 игли, забити в тялото му.

Научи повече за:   Руската милиция прегръща организираната престъпност

Момчето било подложено на петчасова операция в град Салвадор, за да бъдат отстранени четири ръждиви игли близо до сърцето и белите му дробове, които застрашавали най-много живота му.

Впоследствие детето претърпяло още две операции, при които от стомаха и гърба му били извадени игли с дължина до 5 сантиметра.

Любовницата на Магалаес Анджелина Рибейро дос Сантос също искала да си отмъсти на съпругата му. Зидарят разказал на детективите, че тя изпадала в трансове и му е давала команди как да забива иглите.

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

5
Напиши коментар

avatar
5 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
5 Автори на коментари
Juliet IlievaНякой сиHanna MontanaLegionМарина Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Марина
Гост
Марина

Това е потресаващо! Това са деца .. Ужас !

Legion
Гост
Legion

Децата тормозят само неспособни и невалидни хора, които трябва да се отстраняват от обществото, изобщо, като се замисля, да направят един остров и там да ги хвърлят всичките олигофрени, та няма да ги хранят от хазната, а и ще си намерят майстори едни на други.

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Аз знам,че този дърводелец ще трябва да иде в затвора за тези свои престъпни деяния срещу едно невръстно детенце и когато се озове в панделата тогава ще има,сигурна съм,много желаещи да забиват игли и разни други неща не къде да е а в неговия ректум!

Някой си
Гост
Някой си

Този да не се е опитвал да копира Албърт Фиш?

Juliet Ilieva
Гост
Juliet Ilieva

Тия имат много болни мозъци