Актьор от “Грозната Бети” обезглави майка си със самурайски меч

Актьорът Майкъл Бриа, известен с малка роля в телевизионния сериал “Грозната Бети” и филма “Step-up 3D”, се превърна в герой за американската преса заради събития, които нямат нищо общо със светската хроника. Вчера той бе обвинен в убийството на собствената си майка, която посече със самурайски меч.

Според онлайн таблоида TMZ.com, 31-годишният актьор нанесъл на майка си няколко удара с оръжието, чието острие е дълго почти цял метър. В резултат на това жената останала без глава. Убийството се случило в около 2:20 часа през нощта във вторник.

Виковете, носещи се от жилището, в което живеела 55-годишната Яник Бриа, привлекли вниманието на съседа. Според неговите показания, преследвайки майка си, актьорът цитирал откъси от Библията и призовавал своята жертва да се “покае”. Накрая съседът решил да се обади в полицията. Първият сигнал на телефон “911” постъпил в около 1:00 часа, но тогава полицаите, които дошли на проверка, не забелязали нищо подозрително.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Bobby2000bg 🍺 Katerina 🍺 ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺
Дарители: AleksandaratanasNikolaPavelNadezhda
360
115

След втория сигнал било взето решение да се разбие входната врата на жилището, която Бриа отказвал да отвори. Прониквайки вътре, извиканите на място спецназовци открили актьора, стиснал в ръцете си Библията. По техните думи, квартирата била залята с кръв – очевидно убиецът не бил успял да отсече главата на майка си с един удар.

За да принудят актьора да се предаде, пазителите на реда прибегнали до употребата на тейзър (дистанционен електрошок). След това Бриа бил откаран под охрана в една от болниците в Бруклин, за да премине през психиатрична оценка.

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Американка уби тримесечното си бебе - пречело й да играе на FarmVille

6
Напиши коментар

avatar
6 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
5 Автори на коментари
РокоDark_SideZiwiHanna MontanaMishaka Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Mishaka
Гост
Mishaka

Хората,съвсем изперкват!!! Най-страшното е да изперкаш,защото ти не го осъзнаваш,но си опасен за околните!

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Много по-страшно е да ”изперкаш” въпреки факта,че си наясо,че това,което предстой да извършиш е нередно и ще нарани други хора.
Псохически болния човек със незапазено самосъзнание и оценка на деянията си по-рядко е заплаха за другите,най-често за себе си.Най-лошото е въпреки нарушеното психично здраве да се извършват престъпления със ясното съзнание,че умишлено се причинява болка другимо.Нарича се вменяемост въпреки наличието на психично заболяване.

Mishaka
Гост
Mishaka

Щом не мога да си представя,как бих извършил такова нещо и да го осъзнавам,че го върша….значи съм си съвсем добре :))))))) слава Богу 🙂

Ziwi
Гост
Ziwi

това ми напомни за историята на Mark Yavorsky… пресъздадена във филма на Херцог – My son my son what have ye done. Ако имате възможност, качете материал за него, интересен случай е.

Dark_Side
Гост
Dark_Side

Не мога да повярвам…

Роко
Гост
Роко

Човек се ражда със Злото .
Дали е изперкал ? Мисля че не .