По-лоши от животни: Убийството на бебето Брияна Лопез

Мнозина не вярват, че на този свят съществува истинско зло. Ако сте си задавали въпроса “Има ли нещо по-ужасно от случилото се с Бебето П?”, отговорът е в следващите редове. Днес Брияна Лопез щеше да е на 10 години, но доживява едва до петмесечна възраст. Нейната смърт се превръща в един от най-страшните случаи с насилие над деца в американския щат Ню Мексико. Толкова страшен, че разплаква дори служителите на полицията и прокуратурата.

Макар да е минало цяло десетилетие от смъртта на това красиво бебе, историята за нейния трагичен край е все така мъчителна и сякаш доказва, че злото наистина живее в нас и сред нас.

Жестоки рани

Стефани Лопез и Андрю Уолтърс се сдобиват с красиво момиченце на име Брияна Марая Лопез, родено преждевременно на Свети Валентин 2002 година. Брияна и нейният 18-месечен брат живеели в една спалня с трима възрастни в тристайната мобилна къща на майката на Анди Патриша Уолтърс, в Лас Крусес, Ню Мексико. Петмесечното бебе намира смъртта си през юли същата година в следствие на невъобразими мъчения, причинени й от собствените й родители и близки.

Брияна живеела в една стая заедно с майка си, баща си и 18-месечния си брат. Няколко седмици преди смъртта й в същата стая се нанeсъл да живее и братът близнак на Стефани Лопез – Стивън. Майката, бащата и братчето на Брияна спели заедно на матрак на пода. Когато бебето не спяло в преносимото си кошче, то също нощувало при тях на матрака. Вуйчото Стивън спял на пода. Братът на Анди Уолтърс Робърт – чичо на Брияна – понякога идвал на гости на семейството в стаята.

Снимка от аутопсията на Браяна
Снимка от аутопсията на Брияна

На 19 юли 2002 г. Брияна била откарана по спешност в болницата, където я обявили за мъртва в 11:10 часа. Причината за смъртта й били черепно-мозъчни травми. Медицинските лица бързо разбрали, че бебето е било малтретирано от дълго време – може би през целия му живот. Тя имала синини и рани по цялата глава и ушите, както и следи от човешки ухапвания по лицето, шията и тялото. Силен удар по главата на бебето, нанесен й в близките три дни, бил довел до огромен субдурален хематом в мозъка. Рентгенът разкрил, че черепът на Брияна е счупен на две места и че фрактурите са от преди 5-7 дни. Прегледът на мозъчната тъкан показал стара кръв, което означавало, че бебето е получавало и предишна мозъчна травма.

Оптичните й нерви били пълни с прясна и стара кръв, което означавало, че е била друсана жестоко поне два пъти. Рентгеновите снимки на тялото й разкрили две ребра, счупени няколко седмици преди смъртта й. Бебето имало скорошни фрактури на бедрата и на една от ръцете, причинени от насилствено извиване или дърпане, довело до отделянето на растежната пластина от костта.

Аутопсията разкрила наранявания по ануса и вагината й. По дупето на бебето се наблюдавали значителни натъртвания и синини, говорещи недвусмислено за сексуално насилие. Веднага след обявяването на смъртта й една медицинска сестра забелязала, че анусът й зее отворен без никакви признаци за мускулен тонус. Съдебните медици установили разширение от цял инч (2.54 см). Вътрешният преглед показал разкъсвания от половин до цял инч в аналния отвор и вагинални наранявания на малките срамни устни, както и поражения по девствената ципа.

В болницата Стефани Лопез провела разговор с една сестра, със социален работник от Службата за закрила на детето и със старши медицински следовател. Бащата също разговарял със следователя и социалния работник. По-късно същия ден Стефани, Анди, вуйчото Стивън и чичото Робърт били подложени на разпит в шерифското управление на окръг Доня Ана.

Дълбок сън

Стефани Лопез
Стефани Лопез

Следовател Марк Переа от шерифското управление разпитал майката. Тя му казала, че няколко дни преди 19 юли вуйчото бил хвърлил бебето във въздуха и то паднало на земята. Бащата също бил подхвърлял Брияна, при което главата й се ударила в тавана. После и той я бил изпуснал да падне без да я хване. Стефани заявила, че била предупредила Анди два-три пъти да спре да подхвърля бебето.

Майката разказала на офицер Переа, че предната вечер преди да си легне била изпила няколко бири. Бащата, чичото и вуйчото на Брияна останали будни в същата стая. Когато се събудила около 9:45 часа сутринта, бебето било цялото в синини, бледо и не дишало. Тя попитала Анди какво се е случило, а той й казал, че вуйчото бил подхвърлял Брияна във въздуха. Анди я бил намерил на земята в 7:00 часа и я бил сложил обратно в кошчето й.

Научи повече за:   Марк Дейвид Чапман: Убиецът на Джон Ленън

Стефани и Анди отнесли Брияна в гостната и бащата се заел да й прави изкуствено дишане, докато майката викала бабата Патриша. После се обадила на 911. Офицер Переа попитал Стефани откъде са синините по ушите на бебето и следите от ухапвания по тялото му. Стефани отговорила, че синините може би се дължат на начина, по който бебето спяло в кошчето си. Вметнала също, че 18-месечното братче на Брияна я било хапало преди.

Стефани се измъкнала с извинението, че спи много дълбоко и не е чула безпомощните писъци на бебето си през онази нощ. Но се опровергала сама, казвайки, че се била събудила, когато Анди дошъл при нея в леглото в 00:30 часа.

Малко кръв

Андрю Уолтърс
Андрю Уолтърс

Андрю Уолтърс бил разпитан от офицер Линдел Райт, към когото по-късно се присъединил сержант Ед Миранда. Бащата бил докаран от болницата в шерифското управление в 11:49 часа от един от шерифите. Разпитът се състоял в стая със затворена врата, заради шума в коридора, а разпитващите не прочели правата на Анди преди началото на разговора. Все пак офицер Райт му казал, че може да прекрати разпита по всяко време. Анди не показал никакви признаци, че иска да си тръгне и бил много услужлив.

Първата част на разпита продължила от 16:25 до 17:15 часа. Анди си припомнил какво е правил предишната вечер. Казал, че бил свършил работа към 17:00 часа и се прибрал вкъщи около 18:00 часа. Някъде към 20:00 часа взел вуйчото от работа и двамата спрели по пътя да си купят бира. Върнали се вкъщи и прекарали остатъка от вечерта в стаята си заедно със Стефани, Брияна и нейното братче.

Анди казал, че си бил легнал между 00:30 и 1:00 часа и бил проверил бебето около 3:00 часа през нощта. Когато станал по-късно сутринта към 7:00 часа си поиграл с нея, завил я с одеялце. Слънцето вече изгрявало и той сменил памперса на Брияна. Той и Стефани установили, че бебето не диша към 10 часа, когато се обадили на Бърза помощ. В тази част от разпита бащата признал само, че Брияна била паднала от кошчето си през нощта и че той бил причинил две ухапвания по ребрата й, макар първоначално да казал, че са били оставени от 18-месечния му син.

В 17:15 часа Анди получил 30-40 минути почивка, за да се подкрепи с храна и безалкохолно. След прекъсването офицер Райт му казал, че бебето е мъртво и Анди избухнал в ридания. Сержант Миранда се присъединил към разпита след като вече бил разговарял с диспечера от 911 и с болничния персонал. Той бил направил снимки на Брияна.

Снимка от аутопсията на Браяна
Снимка от аутопсията на Брияна

В този момент офицер Райт решил да прочете на бащата правата му, тъй като детективите преценили, че събраната от тях информация противоречи на показанията му. Казали му, че все още може да си тръгне, без да го заплашват или да му обещават нещо, за да го накарат да остане. Анди внимателно прочел и подписал документа, съгласявайки се да продължи разпита.

След това Анди признал, че е хвърлял бебето във въздуха, като е удрял главата му в тавана, четири дни преди смъртта му. Признал и че е наранявал детето.

“Нямах намерение да й оставям такива рани. И преди съм я наранявал така, само от игра с нея. Майка й побеснява”.

Сетне признал, че предната вечер той и вуйчото на Брияна са си “поиграли малко грубичко” с бебето, като са я хвърляли във въздуха, оставяйки я да си удря главата в тавана и да пада на пода без да я хванат. Показали му снимки, на които разпознал една определена рана, оставена от удара в тавана, както и различни ухапвания, причинени от него. Анди казал, че бебето се е ударило в тавана три пъти и че я бил изпуснал “два-три пъти” на пода.

“Като паднеше на пода, продължавахме играта, после аз се позабавлявах малко с нея и накрая всички си легнахме да спим” – казал той.

Анди разказал, че Брияна е плакала, когато я изпускали на земята, а когато го запитали какво е сторил, за да я успокои, отговорил: “Продължих да я подхвърлям във въздуха”.

Тогава му показали снимки на ануса на бебето и Анди изведнъж много се разстроил и запсувал. Казал, че “няма да намерят никаква сперма”, защото бил почистил дупето на бебето с мокра кърпичка, увита около левия му показалец. Анди обяснил как бил напъхал пръста си до второто кокалче в ануса на детето. Когато го извадил: “По него имаше малко кръв”.

Просто игра

Стивън Лопез
Стивън Лопез

Междувременно следовател Грег Бейглин разпитвал вуйчото на Брияна. Първоначално Стивън Лопез казал само, че той, сестра му и Анди са били заедно в стаята и са играли на видео игри, когато чичото Робърт и някакъв негов приятел дошли да пият с тях бира. След като гледали филм и пили бира, той отишъл да си легне в 2 часа през нощта. Първо казал, че бил изпил шест бири – после десет. С Брияна всичко било наред, когато отишъл да спи.

Научи повече за:   Треска за злато: Рая и Сакина, египетските сестри-убийци

На следващата сутрин отново не забелязал нещо нередно с бебето. После повторил, че не е виждал никакви ухапвания по нея, освен малък розов белег на челото й. Накрая, когато следовател Бейглин бил уведомен за хода на другите разпити, попитал Стивън дали някога е подхвърлял Брияна във въздуха.

Вуйчото отговорил: “Понякога го правехме” и признал, че бебето си е удряло главата в тази “игра”. После го попитали дали някой е хвърлял детето предната вечер. Първоначално казал: “Не, не мисля”, но после го променил на: “Не помня да съм го правил”. По-късно се изпуснал, че все пак я е подхвърлял, но побързал да отговори “Не мисля така”, когато Бейглин го попитал дали Брияна е пострадала.

Сержант Ед Миранда решил да продължи разпита на вуйчото сам, вместо да се опитва да предаде на следовател Бейглин всичко, което бил научил от разпита на бащата. Той помолил Анди да говори с вуйчото преди да започне да го разпитва. Анди се съгласил и казал на Стивън: “Давай, кажи им истината”.

В крайна сметка Стивън признал, че заедно с Анди са подхвърляли бебето във въздуха, удряли са й главата в тавана и са я изпускали на пода. Когато сержант Миранда използвал термина “физическо насилие”, вуйчото се обидил и заявил:

“Не сме я насилвали физически. Просто си играехме с нея”.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: VasilAleksandaratanasNikolaPavel
360
120

Сержант Миранда казал: “Добре. Да се изясним, значи ми казваш, че ти и Анди сте си играели с Брияна, като сте я хвърляли нагоре и сте я оставяли да падне?”.

Стивън отговорил: “Да”.

Снимка от аутопсията на Браяна
Снимка от аутопсията на Брияна

Тогава сержант Миранда му показал снимка на ануса на бебето. Стивън незабавно възкликнал:

“О, не, не съм го направил. Нищо такова не съм правил”.

Настоявал, че нито той, нито бащата, нито някой друг мъж в къщата е посягал сексуално на Брияна. Тогава Миранда поискал да знае какво точно е правил с детето. Вуйчото заговорил с недомлъвки и казал, че не си спомня.

По-късно Миранда го попитал: “Може ли да си бил ти?”, и Стивън отговорил: “Може би. Не знам. Какво, ако съм го направил?” и “Какво може да ми се случи?”.

След това описал колко бири бил изпил и казал, че не може да си спомни как е започнал сексуалния акт, но си спомнял, че бил спрял, защото осъзнал колко е грешно. По-късно Стивън признал, че си спомня как е започнал изнасилването и че бебето е било будно в това време. Сержант Миранда го запитал направо: “Прави ли секс с Брияна?”. Стивън отвърнал: “Да”.

Следовател Бейглин разпитал и чичото на Брияна Робърт. Той разказал, че се бил прибрал от работа в 20:15 часа и чул, че бебето плаче. Стефани приготвяла шишенце с храна. На следващата сутрин майка му Патриша го събудила с истеричен плач. Анди също плачел и повръщал, а Стефани правела изкуствено дишане на бебето.

Той казал на следовател Бейглин, че бабата наскоро била видяла как Анди подхвърля Брияна във въздуха и му била казала:

“Ако не престанеш с тези простотии, ще ви отнема Брияна!”.

Присъди

Процесът започнал на 23 септември 2003 г. в Албъкърки, Ню Мексико. Тримата убийци били съдени заедно – факт, който щял по-късно да вгорчи живота на прокуратурата.

Съдебното жури, в състав от седем мъже и пет жени, обсъждал присъдата в продължение на девет часа и стигнал до съгласието, че подсъдимите са виновни. Анди Уолтърс получил 57 години за сексуално насилие и причиняването на смъртта на Брияна поради тормоз и липса на грижи. Вуйчото на Брияна Стивън Лопез получил 51 години по същите обвинения.

А любящата майка получила едва 27 години за насилието и липсата на грижи, довели до смъртта на Брияна. Изглежда съдебните заседатели решили, че не е виновна в преднамерено насилие, тъй като не тя измъчвала детето, а само позволявала на другите да го правят. Спорен е въпросът как това намалява нейната отговорност!

Бабата на Брияна Патриша Уолтърс и нейният чичо Робърт Уолтърс, които знаели за случващото се, също били изправени пред съда с обвинения, че са причинили косвено смъртта на детето с мълчанието си. Те се отървали най-леко – само с 60 дни затвор.

Научи повече за:   Бащата отмъстител Андре Бамберски и доктор Дитер Кромбах

С прочитането на всяка присъда повечето обвиняеми не показали никаква емоция. Единственият заплакал е вуйчото Стивън Лопез. Той обгърнал главата си с ръце и избухнал в плач.

Снимка от аутопсията на БраянаСнимка от аутопсията на Браяна
Снимка от аутопсията на Брияна

Едва след разпускането на съдебните заседатели подсъдимите започнали да освобождават емоциите си. Те се разплакали и прегърнали адвокатите си, опитващи се да ги успокоят. Прокурор Сузана Мартинез не изпитвала никакво съчувствие към тях:

“Няма да преувелича, ако кажа, че това дете беше пребито от главата до петите. Намирам всичките им показания за изключително егоистични. Говореха само за собствените си чувства, колко труден е бил животът им в ареста. Само “аз, аз, аз”, без никакво съчувствие към Брияна”.

Все пак се намерила една близка, която да защити Брияна. Нейната пралеля Розан Гарсия заявила:

“Чух ги как молят за милост – да не им дават толкова много години. Всички имаха адвокати да им помагат, но кой беше там за Брияна, докато тя е била насилвана и изтезавана? Времето, което ще получат, няма да е достатъчно”.

Погребана в клетка

Дигитално обработена снимка на Браяна
Дигитално обработена снимка на Брияна

За съжаление, нещата не се изчерпали с тези присъди и дори станали по-лоши. През 2006 г. адвокатите на тримата убийци започнали обжалване пред Върховния съд, оплаквайки се, че тъй като тримата подсъдими са били съдени заедно и са осигурявали доказателства един срещу друг, то тяхното право да подложат на кръстосан разпит обвинителите си е било нарушено. Съдиите се съгласили и отхвърлили присъдите на тримата подсъдими.

По-късно същата година същите върховни съдии решили, че в случая на Стефани Лопез нарушаването на нейните граждански права не я е лишило от получаването на честен процес и присъдата й била възстановена. През септември 2007 г. били върнати присъдите и на бащата и вуйчото по повечето обвинения.

През 2005 г. губернатор Бил Ричардсън официално подписал и превърнал в закон Законопроект 166, известен като законопроект “Бебето Брияна”. Така насилието над деца, довело до смърт, се превръща в изключително тежко углавно престъпление в щата Ню Мексико, а минималната присъда за подобно провинение се вдига на 30 години затвор. Преди това наказанието било само 18 години.

Единствените снимки на Брияна – цялата в синини –  са направени след смъртта й, преди и по време на аутопсията. След дигитална обработка на раните, бебето на фотографията изглежда сякаш е заспало кротък сън.

Сякаш не била измъчвана достатъчно приживе, но и никой не се появил да поиска тялото на Брияна. Тогава гражданите се обединили и й организирали нормално погребение. Но впоследствие нейните близки решили да сложат ръка на гроба на бедното дете и издигнали около него клетка, за да държат настрана хората, искащи да й издигнат надгробна плоча и да оставят цветя на гроба й.

Клетката, издигната над гроба на Браяна от роднините й
Клетката, издигната над гроба на Брияна от роднините й

Междувременно Брияна е все така мъртва и погребана в земята. Пресните рани от деня на смъртта й така и не зарастват и никога няма да се излекуват. Никой никога няма да може да я утеши за болката, изтърпяна в ръцете на чудовищата, които би трябвало да са най-близките й хора. Мнозина се питат: Къде е нейното обжалване? Към кой съд трябва да се обърне, за да получи справедливост? Има ли съдии, които са в състояние да отхвърлят последния ден в нейния жалък живот? Които да отменят смъртта й и да я върнат към живот?

———————————————————————————————————————————————
Материалът е написан по идея на SATORO OGURA и Polimero
Източници: findagrave.com, brianna-lopez.memory-of.com, mylifeofcrime.wordpress.com, scribd.com, rightinaleftworld.blogspot.com, khaym.hubpages.com, pysih.com, culturedviews.com, freerepublic.com, unsolvedcanada.ca, talkinshitwithshannieandboo.blogspot.com, justicebeserved.blogspot.com,

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: VasilAleksandaratanasNikolaPavel
360
120
The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
19 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
avangard
21.05.2012 11:08

Чудовища!

Черешката
Черешката
21.05.2012 12:10

Бебенцето е невероятно красиво!
Изроди са онези, които са му причинили това!

punkmama
punkmama
21.05.2012 14:44

Аз имам малка дъщеричка и никога няма да забравя това което прочетох сега.Не мога да измисля подходящо наказание за тези изверги.Никакви страдания не могат да изкупят подобна жестокост.Как може една майка да позволи това да се случи на детето и.Трябвало е да ги убият с камъни всичките!

Polimero
Polimero
21.05.2012 18:22

ебати екстремните игри са били….
евала за досието … 🙂

igra4
igra4
21.05.2012 19:56

Тва са баси и малоумниците -играели си-божеееее няма такива изчадия

nadeto
nadeto
24.05.2012 14:39

Не мога да определя кои са по-големите изроди.Дали тези или мъчителите на бебето П. ???Но ми се струва,че няма как да определим,все става въпрос за измъчването на невинни дечица.Заради такива като тях съжалявам,че няма смъртно наказание…..

Dark_Child
Dark_Child
26.05.2012 17:03

Толкова ми е мъчно като гледам горкото бебче.
Същото усещане имах когато прочетох статията за Бебето П…
Ужасена и покрусена.
Не мога да възприема как може да има такива същества,които нараняват беззащитни дечица,бебенца…
Едни хора не могат да имат бебе,други да,но вместо да се грижат за тях и да ги обичат, те ги подритват,малтретират и убиват…
Няма справедливо наказание за тези нищожества.
Като майка се надявам Бог да ги накаже по най-ужасният начин и когато умрат,в гроба никога да не намерят покой.
А малката Брияна сега е една звездичка,която свети на небето.

desperadaporamor
desperadaporamor
10.06.2012 14:40

за тикива чудовища им трябва доживотна без право на обжалване…направо всичките тряяше да ги убият…..

neli
19.06.2012 0:15

Невинно,малко,сладко бебче,мир на праха му!Що за майка и изчадия адови за роднини е имало нещастието да има това красиво ангелче!Горкото дете,само на 5 месеца,а е имъчвано по този нечовешки и ужасяващ начин!Каквито и изтезания и мъчения да са измислени от както свят светува ще им бъдат малко на онези изроди сатанински!Нека се пържат в ада,където им е мястото!

Kateto
Kateto
19.10.2012 16:29

Тези хора,явно незнаят какво е съвест!!!Четох какво ли не тук в сайта, тази история направо ме отврати..Горката Брияна 🙁

—————————————————————————–
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

ева
ева
29.10.2012 19:44

Милото детенце се е отървало от мъките си, Представете си какво го очакваше ако беше живо при тези зверове още дълги години ,За съжаление в България също има такива които издевателстват над децата си и то продължително време но няма смъртно наказание за родителите, нито за убийците които се подвизават на свобода и се смятат за богоизбрани,

Bilqnish
Bilqnish
31.01.2013 21:56

Според мен смъртната присъда не е решение за тях.Така твърде лесно ще се измъкнат.Заслужават до края на живота си да са в затвора а в клията им да е окачена снимка на мъртвото тяло на Брияна,на това ангелче.Да я гледат и всеки един момент да си спомнят за писъците и.Да не могат да запят,а когато го направят да виждат Брияна и да чуват писъците и та да се събудят и да ги е страх да заспят отново….

Йоанка-Барабанка
Йоанка-Барабанка
15.03.2013 19:20

Кошмар!Този и на бебето Питър историйте са най-отвратителните в страницата както и историята на Тереса Нор която е убивала и мъчила по изключително жесток начин двете си дъжери с помоща на другите си деца(заставяла ги е да участват)! Думите са безсилни! Дано почиват в мир!!!

c.zdravkova
04.03.2014 19:44

Как на подобни изроди Господ не само,че дава деца,ами им ги дава толкова красиви!Сърцето ме боли,за тази малка принцеса и за синеокото ангелче Питър!Иска ми се да вярвам,че никога повече няма да прочета подобна история!Никое човешко същество не заслужава подобен живот,камо ли пък детенце!

Биляна към Мони и Елена
Биляна към Мони и Елена
25.05.2014 16:00

Цвети,напълно съм съгласна с теб това са изроди те нямат сърца,а камъни в гърдите,но за жалост ще четем още много такива статии и даже по-гадни и отвратителни от тези.Мисля,че няма смисъл да казвам защо,но все пак за тези,които ще си зададат този въпрос…Защото света става по-опасен от преди,хората стават все по-зли и правят все по извратени неща и това няма да спре докато по телевизията дават филми с насилия и убийства и децата ни ги гледат и докато в този свят най-сетне властта започне да защитава невинните и беззащитните без да се страхува от якудза и други престъпни организации и… виж още »

Алекс Арсова
22.08.2015 13:37

Да убиеш дете е най-тежкото престъпление, което може да извърши някой :/

Лилия
Лилия
16.11.2016 21:46

Интересно ми е съседите като са виждали какво става чували са плача на бебето виждали са го посинено защо не са сигнализирали още при първото съмнение за насилие над него ? Ако поне един беше подал навреме сигнал , че детето е жертва на домашно насилие то щеше да бъде изведено от този ад и дадено са осиновяване на някое добро семейство , което щеше да го обича , а не да го подмята , като парцалена кукла и да се гаври с него ! Колкото до извергите наречени “родители” те заслужават смъртно наказание като преди това им се причини… виж още »

Тринш
Тринш
05.06.2019 18:43

Бях чела преди време, че бащата Анди са му пръснали задника в затвора. Повече от 50 човека са му се изредили. После го зашили в лазарета и пак го върнали. След седмица пак му пръснали тъпия задник.

Лилия Костова
Лилия Костова
Отговори на  Тринш
17.07.2020 16:46

Малко му е това заслужават всички убийци на деца!