Изгубен рай: Детските убийства в Робин Худ Хилс (видео)

Изгубен рай: Детските убийства в Робин Худ Хилс

Документален филм, проследяващ страховито тройно убийство на деца в Уест Мемфис, щата Арканзас, и последвалите го процеси срещу тримата заподозрени. Филмът внимателно изследва както окултното, така и съдебната система в „малкия град“ на Америка. Трима тийнейджъри са обвинени в ужасните убийства на три деца, извършени вероятно като част от сатанински ритуал. Но нещата се оказват много по-сложни в истинската съдебна драма, която се разиграва пред зрителя.

https://www.veoh.com/watch/v28334724j9wKHCFG

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Прочетете още за Тримата от Уест Мемфис: Сатанински убийци или жертви на лов на вещици?

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Семейна "чест" 2: Убийството на Шафилия Ахмед
Абонирай се
Извести ме
guest
26 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
bleak
bleak
10.03.2012 22:13

И после защо обществото мисли метълите за странни,гадни,ненормални…

avangard
11.03.2012 0:19

Пък и да бяхте прочели статията, да бяхте се осведомили, че хората са оневинени, ама не, супер яко е да изливаме помия по това, което не разбираме. Чудно какво ли слушате? Почти съм готова да се обзаложа, че е мазна чалга.

klachiankata
klachiankata
11.03.2012 18:17

Защо се палите толкова?Нали сте чели статията?Там се говори за тесногръдието и лицемерието на мемфиското общество,този филм показва точно това.Още една гледна точка.Да видим колко е опасна глупостта съчетана с фанатизъм и неграмотност.Става ясно защо трима невинни са държани години в затвора и защо е било толкова трудно да се докаже невинността им.Между другото,статията е написана от същите хора,които са предоставили на вниманието ви и този филм 🙂

avangard
11.03.2012 19:40

@ klachiankata , аз мога да обясня защо се паля – защото цял живот съм била обект на „критика“ на хора, които не ме познават именно защото изглеждам различно от тях и слушам различна музика. Особено обичам обобщения от сорта „метълите са такива и онакива“ при положение, че хората, които ги дават, обикновено са виждали „метъли“ само отдалеч.
И ето именно подобно тесногръдие води до съсипани животи – различното винаги плаши овчото стадо.

klachiankata
klachiankata
Отговори на  avangard
15.08.2019 15:57

Стела Георгиева, получило се е недоразумение. Не съм искала да засегна никого с коментара си, явно съм била под въздействието на филма все още и сега като гледам неправилно съм разбрала bleak , за което поднасям закъсняло извинение. Никога не съм приемала спокойно осъждането на някого само защото е различен, а още повече ако е малцинство и има смелостта да бъде себе си,въпреки присъдата на тълпата. И трагедията на тези деца доста ме беше разтърсила,та затова и коментарът ми е толкова емоционален. Освен това беше насочен към bleak….

bleak
bleak
14.03.2012 18:50

avangard,за обществото е важна визията.На днешно време никой от незапознатите няма да каже „Я,тва момченце(или момиченце) има шипове и обърнати кръстове,но сигурно по душа е пиленце“…просто всички са ограничени и преди да знаят каквото и да било за конкретния човек вече са го заляли с критика и обиди.

avangard
15.03.2012 19:39

@bleak, имаш право, но това не го прави по – приятно. Още повече дори не става дума за обърнати кръстове и шипове. Просто хората се чувстват неудобно покрай различните, видиш ли, те са по – забележителни от стадото 🙂

Dark_Side
Dark_Side
02.06.2012 16:09

Аз слушам METAL от 1986. Откакто се осъзнах музикално слушам само такава музика. Имам страшно много приятели метъли. Ходя по концерти, имам гривни с капси, имам блузи на черепи, които обличам на концертите и по душа съм пиленце! И не си мислете, че чистя улици или изхвърлям кофите, по-скоро преподавам в университет. Не се чувствам различна, понеже в българия метъл обществото е силно развито и не е нужно да си различен, за да си почитател на тази музика. Метъл концертите са едно безопасно място и за който има някакви съмнения, моля да заповяда тази и утре вечер на Терминал 2… виж още »

bleak
bleak
03.06.2012 11:00

Ае хора,глупости пълни стават ама света като е такава дупка аз различно от ненавист отношение към него няаа имам и така.

alex
29.06.2012 0:43

Аз и брат ми сме родени в края на 60-те години и откакто се помним слушаме Deep Purple,AC/DC,Metallika,Blach Sabath,Kiss и много други банди изпълняващи хеви метъл,никога не сме носили нещо ,което и най-малко да загатва този стил музика,още по-вече че и двамата сме музиканти изпълняващи хеви метъл и едновременно с това от католическа фамилия.Аз мисля че едното няма общо с другото,тоест вкусовете на хората/негативни или позитивни/ не би трябвало да бъдат някакъв определящ фактор за извършване на такива брутални убийства.Не мога да повярвам как може в почти днешно време заради някакви такива предпочитания тези момчета да бъдат заклеймени и осъдени.Всичко… виж още »

Вик
Вик
07.08.2012 15:26

Няма ли поне един нормален човек в това интервю?!? Нито родителите на убитите деца, нито обвиняемите, нито родителите на обвиняемите. Сякаш всичко е една голяма постановка и на никой всъщност не му дреме истински. Не съм виждала толкова неадекватни реакции, при положение, че се е случило нещо ужасяващо. Не е истина.

galina
galina
31.10.2013 10:18

Права си Вик,Всички са страшно неадекватни,

Рон
Рон
29.06.2014 22:45

И аз подкрепям Вик,нещо не е както трябва.

mimi
mimi
27.08.2014 17:47

повечето от невинните хора заснети в това видео са като дрогирани и неадекватни

Медунка
Медунка
19.09.2014 21:42

Нямам думи………….гледала съм игралния, сега гледах и документалния филм, чела съм и книгата и никога, подчертавам НИКОГА не съм виждала и чувала за по-нелеп случай и съдебен процес, на който осъждат за убийствата трима невинни тийнейджъри, от които единият е слабоумен, а другите са набедени само, защото са различни, различни, защото слушат метъл, а щом слушат тази музика то това неизменно значи, че са сатанисти, респективно убийци, според малките хорица в малкия Западен Мемфис, щата Арканзас. След появата на ДНК-то са намерени улики, които сочат към втория баща на едно от убитите 8-годишни момченца, а по-точно по връзките от обувки,… виж още »

Стефан
Стефан
17.08.2015 9:08

Това истински документален филм ли е ? 🙂

Rammstein_Metallica.Sabaton
Rammstein_Metallica.Sabaton
05.06.2016 19:10

ето още повече намразих полицаите не са си свърши работата и кво намесват метъл средите бате момчетата са си били фенове! Fuck the police

kkk1234
01.11.2016 17:45

Аз не мога да разбера едно нещо в това видео повече се говори за култа към сатаната а не за това какви са убийците имам в предвид че тук не става на въпрос дали са метълисти или рокери тук става на въпрос че те са убили 3 деца невинни деца и то по много жесток начин убити не е било просто да ги ударят и да умрат а те са ги изтезавали по един брутален начин.Естествено че родители те им ще ги защитават но самите те грешат защото самите те не са знаели какви всъщност са децата им и за… виж още »

ani
ani
12.02.2017 22:26

филма има номинация за оскар за документален филм точно заради реакцията на родителите докато гледаш се чудиш кой е виновен

Dark_side
Dark_side
17.06.2017 18:37

Вие не сте добре да мислите, че трите момчета са виновни. Отдавна се знае, че виновен е Тери Хобс и цялото общество го знае, но просто не са събрани всички доказателства, а и голяма част са загубени. Затова ги освободиха момчетата, иначе така ли се пускат убийци на 3 деца и то в Америка?

Dark_side
Dark_side
17.06.2017 18:38

Между другото имам един въпрос към авторката на сайта: Къде се загубихте и защо вече няма нови публикации?

avangard
05.07.2017 12:14

@Dark_side, скоро Силвия ще пусне поне една статия, надявам се да Ви хареса.

бай Х
бай Х
04.10.2018 13:28

Може ли да пуснете отново филма.

Ваня
Ваня
29.10.2018 14:43

До avangard а ти не правиш ли същото,което мразиш , като си сигурна, че хората,които изливат помия,слушат „мазна чалга“?

avangard
10.11.2018 8:57

До Ваня. Не съвсем. Нямам спомен да съм изливала помия по някого само заради музиката, която слуша. Не съм и правила генерални изводи, като например „Всички чалгари са тъпи, повърхностни, нечистоплътни“, въпреки че има достатъчно примери за това.Познавам достатъчно интелигентни хора, които харесват музика, различна от тази, която аз харесвам. В случай, че визирате първия ми коментар, забележете, че не изразявам сигурност, а предположение (което смятам за доста вероятно), без да давам квалификации на хората, слушащи „мазна чалга“ (странни, гадни, ненормални). Идеята ми като цяло е, че не музиката, която слуша човек, го определя като личност, а по – скоро… виж още »