Изгубен рай: Детските убийства в Робин Худ Хилс (видео)

Изгубен рай: Детските убийства в Робин Худ Хилс

Документален филм, проследяващ страховито тройно убийство на деца в Уест Мемфис, щата Арканзас, и последвалите го процеси срещу тримата заподозрени. Филмът внимателно изследва както окултното, така и съдебната система в “малкия град” на Америка. Трима тийнейджъри са обвинени в ужасните убийства на три деца, извършени вероятно като част от сатанински ритуал. Но нещата се оказват много по-сложни в истинската съдебна драма, която се разиграва пред зрителя.

https://www.veoh.com/watch/v28334724j9wKHCFG

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Прочетете още за Тримата от Уест Мемфис: Сатанински убийци или жертви на лов на вещици?

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Подмяната: Изчезването на Уолтър Колинс и убийствата в Уайнвил

26
Напиши коментар

avatar
25 Дискусии
1 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
19 Автори на коментари
klachiankataВаняrivezoroDark_sideani Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
bleak
Гост
bleak

И после защо обществото мисли метълите за странни,гадни,ненормални…

avangard
Сътрудник

Пък и да бяхте прочели статията, да бяхте се осведомили, че хората са оневинени, ама не, супер яко е да изливаме помия по това, което не разбираме. Чудно какво ли слушате? Почти съм готова да се обзаложа, че е мазна чалга.

klachiankata
Гост
klachiankata

Защо се палите толкова?Нали сте чели статията?Там се говори за тесногръдието и лицемерието на мемфиското общество,този филм показва точно това.Още една гледна точка.Да видим колко е опасна глупостта съчетана с фанатизъм и неграмотност.Става ясно защо трима невинни са държани години в затвора и защо е било толкова трудно да се докаже невинността им.Между другото,статията е написана от същите хора,които са предоставили на вниманието ви и този филм 🙂

avangard
Сътрудник

@ klachiankata , аз мога да обясня защо се паля – защото цял живот съм била обект на “критика” на хора, които не ме познават именно защото изглеждам различно от тях и слушам различна музика. Особено обичам обобщения от сорта “метълите са такива и онакива” при положение, че хората, които ги дават, обикновено са виждали “метъли” само отдалеч.
И ето именно подобно тесногръдие води до съсипани животи – различното винаги плаши овчото стадо.

klachiankata
Гост
klachiankata

Стела Георгиева, получило се е недоразумение. Не съм искала да засегна никого с коментара си, явно съм била под въздействието на филма все още и сега като гледам неправилно съм разбрала bleak , за което поднасям закъсняло извинение. Никога не съм приемала спокойно осъждането на някого само защото е различен, а още повече ако е малцинство и има смелостта да бъде себе си,въпреки присъдата на тълпата. И трагедията на тези деца доста ме беше разтърсила,та затова и коментарът ми е толкова емоционален. Освен това беше насочен към bleak….

bleak
Гост
bleak

avangard,за обществото е важна визията.На днешно време никой от незапознатите няма да каже “Я,тва момченце(или момиченце) има шипове и обърнати кръстове,но сигурно по душа е пиленце”…просто всички са ограничени и преди да знаят каквото и да било за конкретния човек вече са го заляли с критика и обиди.

avangard
Сътрудник

@bleak, имаш право, но това не го прави по – приятно. Още повече дори не става дума за обърнати кръстове и шипове. Просто хората се чувстват неудобно покрай различните, видиш ли, те са по – забележителни от стадото 🙂

Dark_Side
Гост
Dark_Side

Аз слушам METAL от 1986. Откакто се осъзнах музикално слушам само такава музика. Имам страшно много приятели метъли. Ходя по концерти, имам гривни с капси, имам блузи на черепи, които обличам на концертите и по душа съм пиленце! И не си мислете, че чистя улици или изхвърлям кофите, по-скоро преподавам в университет. Не се чувствам различна, понеже в българия метъл обществото е силно развито и не е нужно да си различен, за да си почитател на тази музика. Метъл концертите са едно безопасно място и за който има някакви съмнения, моля да заповяда тази и утре вечер на Терминал 2… виж още »

bleak
Гост
bleak

Ае хора,глупости пълни стават ама света като е такава дупка аз различно от ненавист отношение към него няаа имам и така.

alex
Гост

Аз и брат ми сме родени в края на 60-те години и откакто се помним слушаме Deep Purple,AC/DC,Metallika,Blach Sabath,Kiss и много други банди изпълняващи хеви метъл,никога не сме носили нещо ,което и най-малко да загатва този стил музика,още по-вече че и двамата сме музиканти изпълняващи хеви метъл и едновременно с това от католическа фамилия.Аз мисля че едното няма общо с другото,тоест вкусовете на хората/негативни или позитивни/ не би трябвало да бъдат някакъв определящ фактор за извършване на такива брутални убийства.Не мога да повярвам как може в почти днешно време заради някакви такива предпочитания тези момчета да бъдат заклеймени и осъдени.Всичко… виж още »

Вик
Гост
Вик

Няма ли поне един нормален човек в това интервю?!? Нито родителите на убитите деца, нито обвиняемите, нито родителите на обвиняемите. Сякаш всичко е една голяма постановка и на никой всъщност не му дреме истински. Не съм виждала толкова неадекватни реакции, при положение, че се е случило нещо ужасяващо. Не е истина.

galina
Гост
galina

Права си Вик,Всички са страшно неадекватни,

Рон
Гост
Рон

И аз подкрепям Вик,нещо не е както трябва.

mimi
Гост
mimi

повечето от невинните хора заснети в това видео са като дрогирани и неадекватни

Медунка
Гост
Медунка

Нямам думи………….гледала съм игралния, сега гледах и документалния филм, чела съм и книгата и никога, подчертавам НИКОГА не съм виждала и чувала за по-нелеп случай и съдебен процес, на който осъждат за убийствата трима невинни тийнейджъри, от които единият е слабоумен, а другите са набедени само, защото са различни, различни, защото слушат метъл, а щом слушат тази музика то това неизменно значи, че са сатанисти, респективно убийци, според малките хорица в малкия Западен Мемфис, щата Арканзас. След появата на ДНК-то са намерени улики, които сочат към втория баща на едно от убитите 8-годишни момченца, а по-точно по връзките от обувки,… виж още »

Стефан
Гост
Стефан

Това истински документален филм ли е ? 🙂

Rammstein_Metallica.Sabaton
Гост
Rammstein_Metallica.Sabaton

ето още повече намразих полицаите не са си свърши работата и кво намесват метъл средите бате момчетата са си били фенове! Fuck the police

kkk1234
Гост

Аз не мога да разбера едно нещо в това видео повече се говори за култа към сатаната а не за това какви са убийците имам в предвид че тук не става на въпрос дали са метълисти или рокери тук става на въпрос че те са убили 3 деца невинни деца и то по много жесток начин убити не е било просто да ги ударят и да умрат а те са ги изтезавали по един брутален начин.Естествено че родители те им ще ги защитават но самите те грешат защото самите те не са знаели какви всъщност са децата им и за… виж още »

ani
Гост
ani

филма има номинация за оскар за документален филм точно заради реакцията на родителите докато гледаш се чудиш кой е виновен

Dark_side
Гост
Dark_side

Вие не сте добре да мислите, че трите момчета са виновни. Отдавна се знае, че виновен е Тери Хобс и цялото общество го знае, но просто не са събрани всички доказателства, а и голяма част са загубени. Затова ги освободиха момчетата, иначе така ли се пускат убийци на 3 деца и то в Америка?

Dark_side
Гост
Dark_side

Между другото имам един въпрос към авторката на сайта: Къде се загубихте и защо вече няма нови публикации?

avangard
Сътрудник

@Dark_side, скоро Силвия ще пусне поне една статия, надявам се да Ви хареса.

rivezoro
Гост
rivezoro

Може ли да пуснете отново филма.

Ваня
Гост
Ваня

До avangard а ти не правиш ли същото,което мразиш , като си сигурна, че хората,които изливат помия,слушат “мазна чалга”?

avangard
Сътрудник

До Ваня. Не съвсем. Нямам спомен да съм изливала помия по някого само заради музиката, която слуша. Не съм и правила генерални изводи, като например “Всички чалгари са тъпи, повърхностни, нечистоплътни”, въпреки че има достатъчно примери за това.Познавам достатъчно интелигентни хора, които харесват музика, различна от тази, която аз харесвам. В случай, че визирате първия ми коментар, забележете, че не изразявам сигурност, а предположение (което смятам за доста вероятно), без да давам квалификации на хората, слушащи “мазна чалга” (странни, гадни, ненормални). Идеята ми като цяло е, че не музиката, която слуша човек, го определя като личност, а по – скоро… виж още »