Застаряваща мераклийка нападна ченге с вибратор

Полицията в САЩ задържа в щата Илинойс застаряваща жена, която нападна пазител на реда, въоръжена със секс играчка. Престъпницата се опита да пребие полицая с вибратор.

Куриозните обвинения са предявени срещу 56-годишната Каръл Билдстън от град Гърни. Във вторник вечерта в дома й дошъл полицай, който бил изпратен по сигнал, че Билдстън си е тръгнала от някакъв ресторант без да си плати сметката.

Каръл Билдстън
Каръл Билдстън

Пресата не съобщава с какво се е занимавала Каръл преди пристигането на полицията, но раздразнената от тази визита домакиня се нахвърлила върху ченгето с вибратор в ръка. Пазителят на реда едва не получил травма в схватката с измамницата.

Полицаите описват оръжието на Билдстън като “уред за женско удоволствие с твърд корпус”. Опасната секс играчка не била конфискувана.

Сега срещу Билдстън са предявени обвинения не само за въоръжено нападение над полицейски служител, но и в кражба на услуги заради неплатената сметка в ресторанта. Освен това се оказа, че гастрономката Каръл и преди е била залавяна в аналогична измама.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира ме почерпиха: Karmen 🍺 ?ME 🍺 Nelimira 🍺 Marina 🍺 plamena 🍺
Дарители: NadezhdaNadezhdaDesislavaRumenToni
350
199

Фотографията на Билдстън е направена в полицейския участък през септември 2010 г. Тогава тя била арестувана за шофиране в нетрезво състояние. На фланелката й пише “Спортна мама”.

Заседанието по делото на Билдстън ще се проведе на 6 декември.

източник: thesmokinggun.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Жена почина на собственото си погребение

Напиши коментар

avatar
  Абонирай се  
Извести ме