Заловиха бандата изнасилвачки от Зимбабве

Полицията в африканската държава Зимбабве попадна на следите на загадъчната и неуловима банда изнасилвачки, които нападаха мъже и ги подлагаха на сексуално насилие. Злодейките действали с ритуална цел, като обект на желанието им било мъжкото семе. Жертвите си избирали сред самотните мъже на пътя, предлагайки им да ги закарат на нужното място.

На 9 октомври полицията в град Гверу арестува три жени по подозрение в участие в серията изнасилвания. При обиска на техния автомобил бяха открити 31 използвани презервативи. Предполагаемите перверзници са 24-годишната Розмари Чаквизира, 26-годишната Софи Ноквара и 24-годишната Нетсаи Ноквара.

Задържаните обясниха странната находка в тяхната кола с това, че се занимават с проституция. Работният им график бил толкова натоварен, че нямали време да изхвърлят използваните презервативи.

Софи Ноквара
Софи Ноквара

В четвъртък заподозрените бяха откарани в столицата на Зимбабве – град Хараре. Там ще преминат през процедура на разпознаване. По данни на полицията, за две години бандата жени е изнасилила над десет души, като една от жертвите се оказа и служител на органите на реда. Полицията се надява да установи другите жертви с помощта на пробите сперма, иззети от намерените презервативи.

Според разказите на потърпевшите, престъпниците обикновено сами предлагали да ги закарат на стоп. В колата давали на жертвата питие с приспивателно. След това подлагали на гавра полузаспалия мъж. В някои случаи злодейките действали и по-грубо – под дулото на оръжие заставяли пътника да ги придружи в жилището им, където го изнасилвали.

Тези издевателства завършвали еднакво. Обезчестените мъже бивали ограбвани и изхвърляни край пътя.

Властите подозират, че арестуваните имат съучастници на свобода. Известно е, че в някои от случаите в изнасилването са участвали четири жени, а зад  волана на автомобила стоял мъж.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: Simona 🍺 Kristina 🍺 chichkata 🍺 Tsveti 🍺 ?ME 🍺
Дарители: DonikaNikolinkaTsvetelinOrlinAleksandar
350
293
Научи повече за:   Двама мъже изнасилиха жена с жива змия

Мотивите на престъпниците все още не са известни, но експертите предполагат, че “ловът на сперма” е с ритуална цел. В африканското общество е разпространено вярването, че спермата не само дава живот, оплодявайки яйцеклетката, но също така носи и късмет.

Търсенето на сперма от вещици и суеверни граждани е толкова голямо, че тя даже се изнася зад граница. Например, в съседната Южноафриканска република за пълен с мъжко семе презерватив можеш да вземеш 400 щатски долара.

Още по темата: Банда жени изнасили полицай с ритуална цел

———————————————————————————————————————————————

Източници: newzimbabwe.com, newsru.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

5
Напиши коментар

avatar
5 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
5 Автори на коментари
ЧарлийзМосквич 412Часовници репликикоракондурМарин Ташков Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Марин Ташков
Гост
Марин Ташков

Ти да видиш… Жени да изнасилват мъже… Абе, то насила на един мъж не му става, ама тия сигурно имат някакви свръх умения 🙂

коракондур
Гост
коракондур

не знам колко е било насила ……..
може би ако са ги изнасилвали анално
никъде не се споменава как …
това с презервативите обаче е голям скандал
нямали време да изхвърлят използваните ….. хахахахаха

Часовници реплики
Гост

То е хем смешно, хем плашещо 😀
Жени изнасилвачи, е доста стряскащо. Все пак е жените могат да бъдат не по малко извратени и от най-извратения мъжки ум.

Москвич 412
Гост
Москвич 412
Чарлийз
Гост
Чарлийз

Това, че звучи смешно в първия момент е така! 🙂 Но, вече сериозно, говорейки по темата, този вид изнасилвания – на мъже е не по-малко унизителен, отвратителен, ужасен и не на последно място, травмиращ за жертвите, които са пострадали от въпросната групичка! Ако, вземем и в предвид използването на медикаменти и оръжие (дори и само с цел заплаха), нещата тотално загрубяват, защото, когато се използват подобни помощни методи всичко може да загрубее непоправимо, ами, ако на някоя от жертвите не му понесат дадените му упояващи или пък има алергия, или по погрешка нападателките предозират жертвата си, или, докато размахват пистолет… виж още »