Огромна силиконова гръд спаси жена от сигурна смърт

Московски хирурзи оперираха жена, нападната от собствения си съпруг, въоръжен с хладно оръжие. Мъжът нанесъл на съпругата си удар в областта на сърцето, но ножът заседнал в голямата й силиконова гърда, което спасило живота й.

Куриозната история с използването на женска гръд в ролята на бронежилетка се случила в семейството на 40-годишна московчанка. Тя се скарала със съпруга си, който в изблик на ярост грабнал ножа.

Битовият скандал вероятно би завършил със смъртта на жената, но за щастие тя предварително си била поставила огромни силиконови импланти.

Още преди пет години съпругът й пожелал неговата благоверна да си увеличи размера на гърдите. Поддавайки се на мъжката фантазия, жената отишла на консултация при специалист. Лекарите внимателно прегледали пациентката и й предложили да си постави импланти четвърти размер, на което тя с радост се съгласила.

В разгара на фаталния скандал ударът с нож попаднал в лявата гърда на жертвата. Очевидно съпругът й се целел в сърцето й, но благодарение на големия размер на протезата острието дори не стигнало до гръдния кош.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Хирурзите били поставили на жената последно поколение импланти със силикон под формата на гел, затова съдържанието на изкуствената гърда не изтекло след нараняването и тя съхранила формата си.

Въпреки това след такова дълбоко нараняване жената трябвало отново да се обърне към клиниката за пластична хирургия, за да реши какво ще прави с повредената протеза. Лекарите й предложили да я заменят с нова.

———————————————————————————————————————————————

Източник: newsru.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Заловиха бандата изнасилвачки от Зимбабве

Напиши коментар

avatar
  Абонирай се  
Извести ме