Черният вампир: Кръвопиецът ценител Ахмат Азимов

Ахмат Азимов – роден 1972 година в Узбекистан. Като малък с нищо не се отличава от връстниците си. Съвсем обикновено дете – спортува, справя се с уроците и не прави лошо впечатление на учителите.

За първи път вкуса на кръвта опитва в армията. Случва се обикновена свада, но младежът оставя в смут другарите си, когато захапва ръката на своя съперник, облизва окървавените си устни и впивайки се в раната, започва да смуче кръвта. Войниците са в шок. Повече никой не посмява да обиди Азимов.

Скоро той избягва от армията. Задържат го и го осъждат за дезертьорство. Успява да избяга от затвора. Пак го хващат. Връщат го обратно и пак избягва. През 1992 година за пореден път избягва от затвора в Бухара, където доизлежава присъдата си. Впоследствие Азимов обяснява бягствата си с непреодолимата потребност да пие кръв на всяка цена:

“Не можех да живея без кръв. Разбрах, че детската е най-вкусна. Затова ми трябваха деца.”

Първата жертва е четиригодишно момченце. След бягството се хваща на работа като ратай в едно семейство. Един ден, когато свършва работа, напуска дома и отвежда със себе си детето на стопаните. Не убива веднага жертвата. Дълго обикаля из Узбекистан, вземайки ежедневно порцията си кръв, подлагайки момчето на системен побой и насилие. След като жертвата остава почти обезкръвена, извергът я хвърля жива във водопад. Избира мястото така, че при падането детето да не се удари силно във водата.

Азимов води отшелнически живот. Скоро хваща друго, този път шестгодишно момченце. Незнайно защо вкусът на кръвта му не се харесва на вампира и той го оставя в дома, където са го приютили за една нощ. Следваща жертва е тригодишно момченце, което удавя в канавка, защото докато са се возели в автобуса, детето се е изпуснало от страх.

Научи повече за:   Игор Миренков: Светлогорският кошмар

Списъкът продължава с племеник на Азимов. Син на негов роднина, който го снабдява със спринцовки и психотропни вещества. Момчето успява да избяга. В милицията не повярвали на разказа на изплашеното дете.

Азимов продължава да живее ужасяващия си живот. Хващат го при странно стечение на обстоятелствата. Всъщност правоохранителните органи изобщо не го издирват, а думите на свидетелите приемат като пиянски бръщолевеници. Друго прави живота на Азимов черен.

С поредната си жертва той отива на гости при стар другар от затвора. Поседели, хапнали, пийнали, напили се. Полегнал да дремне. Домакинът решил да поговори с момченцето, но когато чул, че приятелят му е заставил детето да убие друго дете, а също и за любимата му напитка, изведнъж изтрезнял. Веднага се явил в милицията.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Можете да си представите ядосаните милиционери, когато посред нощ при тях е дошъл пиян представител на местната престъпна общност и е започнал да им разказва за живота на вампир, който сега спял в неговия дом. Кротичко го отпратили от участъка. Но след час човекът пак се появил и наново заобяснявал. Този път коментарите на пазителите на реда са съпътствани с неособено литературни изрази. Едва на третия път участъковият разбира, че така лесно няма да се отърве от упорития заявител и тръгват към дома му.

Съненият кръвопиец не оказва съпротива. По-късно оперативните, присъствали на следствените експерименти, със страх гледат здравеняка-маниак. Азимов не се бои ни от студ, ни от пек, ни от влага. Спи на земята в хладните нощи, дебне в засада в жарките средноазиатски дни (за тези, които не са били в Средна Азия – през август денем земята се нагрява до +55 градуса, а нощем изстива до 0).

Научи повече за:   Ирина Гайдамачук: Блондинката с чук

Съвършеното спокойствие на кръвопиеца, с което се готви да срещне смъртта, е нарушено от печален за него епизод. Случайно или не, по време на разследването го преместват в килия, а там другите затворници разбират за геройствата му. Може до тази паметна нощ Азимов да се е уважавал като мъж, но след това – едва ли.

Не е описвано какво са му сторили съкилийниците. Но, все пак, някои от обичаите на криминалния свят са по-справедливи от наказанията на хуманното правосъдие.

1994 година Ахмат Азимов получава присъда разстрел за няколко убийства, причинени с особена жестокост и циничност (вампиризъм). По време на процеса доказват само четири случая, но по мнението на разследващите жертвите на маниака са повече от десет, на възраст от три до четиринадесет години. Труповете той не криел – изхвърлял обезкървените деца по пътя, обикновено във водоеми.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Източници: rat6868.narod.ru, killermurder.livejournal.com

The following two tabs change content below.
Marti

Марти и Христинка

Надявам се, че статията ти е харесала! Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
4 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Ефрат Г.
Ефрат Г.
12.03.2012 15:31

Най-накрая! Цяла седмица бях в очакване на тази статия. Обаче не бих отказала и повече подробности следващия път, свикнала съм с по-дългите статии тук. 🙂

Ефрат Г.
Ефрат Г.
12.03.2012 15:54

Предложение до авторите: Алексей Сударушкин, Михаил Москлальов и Владимир Левин. До един заслужили народни артисти.

Niki
Niki
15.03.2012 16:12

Този път коментарите на пазителите на реда били съпътствани с неособено литературни изрази. 😀 Това ми хареса 😀

Marti
Marti
02.04.2012 19:27

Ефрат, благодаря за предложенията! Значи – имаме един списък от 20-тина руски “нелюди” и в него попадат Сударушкин и Москальов. Двамата обаче са невинни младенци спрямо доста от приготвения списък, но със сигурност ще ги опишем и тях. Най-малкото, защото и двамата имат уникален начин на мислене и разпитите са им нещо потресаващо. ОБАЧЕ – този Владимир Левин – това хакерът ли е? Е, ако е той е уникален (току-що го погледнах) или някой друг? Може би наистина трябва да извадим някой материал и за руските “играчи”, че дори и за оръжейния търговец Виктор Бут. За него – филми направиха… виж още »