Черният вампир: Кръвопиецът ценител Ахмат Азимов

Ахмат Азимов – роден 1972 година в Узбекистан. Като малък с нищо не се отличавал от връстниците си. Съвсем обикновено дете – спортувал, справял се с уроците и не правел лошо впечатление на учителите.

За първи път вкуса на кръвта опитал в армията. Била обикновена свада, но младежът оставил в смут другарите си, когато захапал ръката на своя съперник, облизал окървавените си устни и, впивайки се в раната, започнал да смуче кръвта. Войниците били в шок. Повече никой не посмял да обиди Азимов.

Скоро той избягал от армията. Задържали го и го осъдили за дезертьорство. Успял да избяга от затвора. Пак го хванали. Върнали го обратно и пак избягал. През 1992 година за пореден път избягал от затвора в Бухара, където доизлежавал присъдата си. Впоследствие Азимов обяснил бягствата си с непреодолимата потребност да пие кръв на всяка цена – “Не можех да живея без кръв. Разбрах, че детската е най-вкусна. Затова ми трябваха деца.”

Първата жертва било четиригодишно момченце. След бягството се хванал на работа като ратай в едно семейство. Един ден, когато свършил работа, напуснал дома и отвел със себе си детето на стопаните. Не убил веднага жертвата. Дълго обикалял из Узбекистан, вземайки ежедневно порцията си кръв, подлагайки момчето на системен побой и насилие. След като жертвата останала почти обезкръвена, извергът я хвърлил жива във водопад. Избрал мястото така, че при падането детето да не се удари силно във водата.

Азимов водел отшелнически живот. Скоро хванал друго, този път шестгодишно момченце. Незнайно защо вкусът на кръвта не харесал на вампира и той го оставил в дома, където го били приютили за една нощ. Следваща жертва било тригодишно момченце, което удавил в канавка, защото докато се возели в автобуса детето се изпуснало от страх.

Научи повече за:   София Жукова: Бабата касапин от Березовка

Списъкът продължава с племеник на Азимов. Син на негов роднина, които го снабдявал със спринцовки и психотропни вещества. Момчето успяло да избяга. В милицията не повярвали на разказа на изплашеното дете.

Азимов продължавал да живее ужасяващия си живот. Хванали го при странно стечение на обстоятелствата. Всъщност правоохранителните органи изобщо не го издирвали, а думите на свидетелите приемали като пиянски бръщолевеници. Друго направило живота на Азимов черен.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321

С поредната си жертва той отишъл на гости при стар другар от затвора. Поседели, хапнали, пийнали, напили се. Полегнал да дремне. Домакинът решил да поговори с момченцето, но когато чул, че приятелят му е заставил детето да убие друго дете, а също и за любимата напитка, изведнъж изтрезнял. Веднага се явил в милицията.

Можете да си представите ядосаните милиционери, когато посред нощ при тях дошъл пиян представител на местната престъпна общност и започнал да им разказва за живота на вампир, който сега спял в неговия дом. Кротичко го отпратили от участъка. Но след час човекът пак се появил и наново заобяснявал. Този път коментарите на пазителите на реда били съпътствани с неособено литературни изрази. Едва на третия път участъковият разбрал, че така лесно няма да се отърве от упорития заявител и тръгнали към дома му.

Съненият кръвопиец не оказал съпротива. По-късно оперативните, присъствали на следствените експерименти, със страх гледали здравеняка-маниак. Азимов не се боял ни от студ, ни от пек, ни от влага. Спял на земята в хладните нощи, дебнел в засада в жарките средноазиатски дни (за тези, които не са били в Средна Азия –през август денем земята се нагрява до +55 градуса, а нощем изстива до 0).

Научи повече за:   Никола Клокс: Вампирът от Париж

Съвършеното спокойствие на кръвопиеца, с което се готвел да срещне смъртта, било нарушено от печален за него епизод. Случайно или не, по време на разследването го преместили в килия, а там случайно другите затворници разбрали за геройствата му. Може до тази паметна нощ Азимов да се е уважавал като мъж, но след това – едва ли.
Не е описвано какво са му сторили съкилийниците. Но, все пак, някои от обичаите на криминалния свят са по-справедливи от наказанията на хуманното правосъдие.

1994 година Ахмат Азимов получава присъда разстрел за няколко убийства, причинени с особена жестокост и циничност (вампиризъм). По време на процеса доказали само четири случая, но по мнението на разследващите жертвите на маниака са повече от десет, на възраст от три до четиринадесет години. Труповете той не криел – изхвърлял обезкървените деца по пътя, обикновено във водоеми.

———————————————————————————————————————————————
Автор: Христинка Тинчева
Източници: rat6868.narod.ru, killermurder.livejournal.com

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321
The following two tabs change content below.
Marti

Марти и Христинка

Надявам се, че статията ти е харесала! Не забравяй да коментираш и да споделяш!

4
Напиши коментар

avatar
4 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
3 Автори на коментари
MartiNikiЕфрат Г. Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Ефрат Г.
Гост
Ефрат Г.

Най-накрая! Цяла седмица бях в очакване на тази статия. Обаче не бих отказала и повече подробности следващия път, свикнала съм с по-дългите статии тук. 🙂

Ефрат Г.
Гост
Ефрат Г.

Предложение до авторите: Алексей Сударушкин, Михаил Москлальов и Владимир Левин. До един заслужили народни артисти.

Niki
Гост
Niki

Този път коментарите на пазителите на реда били съпътствани с неособено литературни изрази. 😀 Това ми хареса 😀

Marti
Гост
Marti

Ефрат, благодаря за предложенията! Значи – имаме един списък от 20-тина руски “нелюди” и в него попадат Сударушкин и Москальов. Двамата обаче са невинни младенци спрямо доста от приготвения списък, но със сигурност ще ги опишем и тях. Най-малкото, защото и двамата имат уникален начин на мислене и разпитите са им нещо потресаващо. ОБАЧЕ – този Владимир Левин – това хакерът ли е? Е, ако е той е уникален (току-що го погледнах) или някой друг? Може би наистина трябва да извадим някой материал и за руските “играчи”, че дори и за оръжейния търговец Виктор Бут. За него – филми направиха… виж още »