Игор Иртишов: Петербургският педофил и изкормвач

Нежният и беззащитен на вид Игор Иртишов е едно от най-зловещите чудовища в руската криминална история. В продължение на почти година този хомосексуалист и мъжка проститутка извършва серия от нападения над малолетни момчета в Санкт Петербург. Иртишов задушава и изнасилва беззащитните деца, но не това е най-чудовищното в престъпленията му. Задоволявайки страстта си, той разкъсва с голи ръце слабините на все още живите си жертви, оставяйки ги инвалиди за цял живот. Това му доставяло огромно удоволствие.

Пиянско зачатие

Игор Анатолиевич Иртишов
Игор Анатолиевич Иртишов

Игор Анатолиевич Иртишов е роден на 16 август (или 18 август) 1971 г. в Краснодарския край в семейство, в което и майката и бащата са хронични алкохолици. Бащата напуснал семейството доста рано. Детето на подобни родители не можело да не стане класически пример за така нареченото “пиянско зачатие”.

На всичкото отгоре през 1981 година, когато бил на десет, Игор станал жертва в автомобилна катастрофа, в резултат на която получил тежка черепно-мозъчна травма. Дълго се лекувал, но така и не се възстановил напълно. В крайна сметка му поставили диагноза “олигофрения в степен на умерена дебилност”, след което майка му го записала в специален интернат и впоследствие не проявявала кой знае какъв интерес към съдбата на сина си.

За тези заведения и нравите, царящи в тях, е писано не малко в пресата. Игор Иртишов дори не се научил да чете както трябва, но за сметка на това преминал “пълен курс” на сексуално обучение. В интерната преживял първите си хомосексуални контакти, пак там се сблъскал за първи път с насилието – когато бил на 16 години, бил изнасилен от свой приятел по време на пиянски купон.

Иртишов завършил професионално-техническо училище и се сдобил с квалификация за дърводелец, но майсторенето на пейки въобще не влизало в жизнените му планове. Винаги го бил привличал красивият живот. След завършването на образованието си дълго се скитал из страната, като не се застоявал за дълго на едно място и на една работа.

При едно от поредните му посещения в Москва се запознал с някой си Андрей – петербуржец, който също се отличавал с пристрастието си към мъже. Андрей, който работел по изграждането на железопътни линии, го поканил на гости и Иртишов заминал за Петербург, където и решил да остане.

Сервитьорът проститутка

Игор Иртишов се смятал за "ефектен и привлекателен"
Игор Иртишов се смятал за “ефектен и привлекателен”

Тук Игор постъпил на работа в кафене “Пегас” – едно от популярните места за срещи на хомосексуалисти. Отначало работел като мияч на чинии, а след това “израснал” до сервитьор. Но му плащали малко и затова в свободното си време заработвал допълнително с проституция, обслужвайки немлади, но състоятелни гейове. По думите на Иртишов работел на улицата не толкова заради парите, колкото заради удоволствието, макар и да взимал “хонорар” от 100-200 хиляди рубли на нощ.

Той имал доста високо мнение за себе си, смятал се за “ефектен и привлекателен”, внимателно следял за външния си вид и се обличал явно не според заплатата на един мияч на чинии. Неговите колеги си спомнят, че той бил истеричен, обидчив, злобен и едновременно с това страхлив и особен.

Съвсем друга характеристика му дават неговите партньори в секса. Той се ползвал с особен успех сред хомосексуалистите с мазохистични наклонности, сред които бил известен със своята изключителна жестокост и неизтощима фантазия.

Но Иртишов не желаел да се ограничава само с партньори, които сами търсели неговото разположение. Започнал да преследва малолетни момчета и в удобен момент ги изнасилвал, както пише в протоколите от милицията – “в извратена форма”. В периода от декември 1993 до септември 1994 година Иртишов извършил в асансьорите и входовете на жилищните кооперации в Приморския и Виборгския район на Санкт Петербург 8 нападения на момчета на възраст от 9 до 15 години, с цел сексуално насилие. Няколко от атаките му довели до инвалидност или до смъртта на жертвите.

Страхливият изнасилвач

Маниакът нападнал дете за първи път през декември 1993 година. Разхождайки се през деня в Сосновския парк, той забелязал братята Коля (10 г.) и Серьожа Д. (11 г.). Уверявайки се, че наоколо няма никого, садистът повел момчетата под заплахата с нож към отдалечено място в парка. След това извадил от джоба си манерка и заставил учениците да отпият от нея няколко глътки.

Както по-късно разказали децата, течността имала неприятен вкус и остра, рязка миризма. Алкохолът замаял децата и Игор ги накарал да легнат на снега. Първо изнасилил Коля, а Серьожа бил принуден да гледа. После изнасилил и другия брат, причинявайки му сериозни телесни повреди. След това благополучно се изпарил.

Защо го направил? “Не знам. Прииска ми се и това е!” – казва Иртишов. Но именно тогава маниакът изпитал удоволствие, което не бил изпитвал никога преди. Сега започнал редовно да изнасилва момчета. Непреодолимото желание, както разказва той, се появявало периодично през няколко седмици.

Най-удивителното е, че всеки път Иртишов оставал незабелязан, макар всички известни на следствието престъпления да били извършени в промеждутъка от 12:00 до 18:00 часа през деня. Изборът на жертвите бил спонтанен и се определял главно от това, че момчето трябвало да бъде достатъчно дребно и слабо, за да не може да окаже съществена съпротива на насилника. Иртишов бил твърде страхлив по природа и смелостта му стигала само за това да напада деца.

Научи повече за:   Анатолий Москвин: Повелителя на мумиите

Второто си престъпление, както разказва Иртишов, извършил съвсем случайно. На 18 февруари 1994 година изпил няколко чашки в дома си в предградието Металострой. Доста подпийнал, излязал да се поразходи – да се проветри на чист въздух. По трагична случайност на пътя му се изправил 9-годишният Женя Казанцев.

Иртишов последвал детето до дом № 21 на улица “Садова” в Колпински район, в общежитието, където живеело момчето. Качил се заедно с него в асансьора. Когато кабината спряла, насилникът хванал момчето за гушата, измъкнал го на стълбищната площадка, затискайки устата и носа му с ръка. Детето изгубило съзнание, след което Иртишов изнасилил безпомощната жертва, като междувременно продължавал да я души. В крайна сметка момчето се задушило.

Както казва самият маниак, тогава нямал намерение да убива – просто в пияно състояние не бил преценил силите си. Оставяйки трупа на стълбището, Иртишов спокойно се прибрал у дома. Всичко се случило посред бял ден, в около 16:00 часа, но никой не видял насилника и престъплението останало неразкрито.

Изкормвач

Игор Иртишов
Игор Иртишов

В Санкт Петербург започнало да се говори за появата на маниака. Оперативните служители търсели сходни престъпления, опитвайки се да надушат следите на убиеца. Поставили постове с цивилни милиционери и проверявали лицата, осъждани за подобни престъпления.

Но маниакът се появил отново чак след три месеца, през май 1994 година. Той примамил десетгодишния Женя Ш. на тавана в дом № 25 на Рижския проспект да погледат птичките. Този път Иртишов не се ограничил с изнасилването. Задушил момчето, така че да загуби съзнание и след като задоволил сексуалния си апетит, Иртишов с голи ръце разкъсал слабините му. Детето получило страшни рани, които го оставили завинаги инвалид. Това се случило в 12:00 часа през деня и този път перверзникът успял да се изплъзне незабелязан от никого.

Изминал месец и ново престъпление заставило властите да заговорят за опасен и извратен убиец. Този път жертви станали ученици от основното училище – единадесетгодишният К. и дванадесетгодишният А. Маниакът ги изнасилил на брега на река Нева, между Володарския мост и Речния кей.

Милицията не могла да открие злодея. Нито една от версиите не издържала на проверка, заподозрените се оказвали с желязно алиби, бащите в града настоявали за незабавни резултати, а вестниците се опитвали да отгатнат къде ще се появи следващия път педофилът изнасилвач.

Петнадесетгодишният З. за малко щял да стане следващата жертва.  Престъпникът му се нахвърлил в кабината на асансьора на 29 септември 1994 година. Младежът получил няколко удара в лицето, но не загубил съзнание и възползвайки се от това, че асансьорът спрял и вратата автоматично се отворила, се измъкнал от кабината и хукнал да бяга. Изплашен от шума, убиецът предпочел да се скрие, но не изоставил намеренията си.

Именно в този ден, както по-късно признава на следователите, разгневен от неуспеха си със З., садистът погубил своята последна, осма жертва.

Осмата жертва

Деветгодишният Костя Кузмин се прибирал от училище към дома си на Богатирски проспект, в около 16:00 часа . Той позвънил по домофона на входа на майка си, която му отворила автоматичната врата.

Иртишов вече следял второкласника. Той влязъл в асансьора заедно с Костя. Когато асансьорът тръгнал, Иртишов хванал Костя за шията и започнал да го души. Момчето загубило съзнание.

Маниакът го замъкнал до помощната стаичка на 15-ия етаж и го изнасилил. След това с голи ръце разкъсал слабините и ректума му и извадил червата му през раната. Все още в съзнание, Костя с мъка слязъл до своя 13-и етаж. Когато неговата майка, която вече обикаляла съседите да търси сина си, видяла кървавата каша в гащите му, й прилошало. Изтръгнатите органи – два фрагмента от червата с дължина 4,5 и 6 метра – оперативните служители намерили после в кофата за боклук. Впоследствие Иртишов обяснява, че бил извадил червата от любопитство, при това изпитвайки наслаждение.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

В болницата станало ясно, че Костя е останал напълно без черва, с разкъсани слабини и уретра. Момчето било закарано в спешното в критично състояние. Петербургските лекари се борили шест часа за живота му на операционната маса и успели да сътворят чудо – момчето останало живо след тази тежка травма, но щяло да има нужда от още операции. Освен това словесното описание на детето помогнало в крайна сметка за залавянето на убиеца и вкарването му зад решетките.

Още в същия ден по канала на местната телевизия било излъчено предаване с обръщение към всички жители на града. Деветгодишният Костя Кузмин се нуждаел от спешна сложна операция по трансплантация на черва, в противен случай момчето го чакала сигурна смърт. Подобна операция или по точно цяла серия от операции тогава можели да направят само в Съединените Щати, при това цената й била такава, че рядко дори по-състоятелните американци можели да си я позволят. Към това се прибавяли и средствата необходими за закупуване на билетите за детето и родителите му, и пари за пребиваването в чужда страна и грижи за болния. С две думи, лесно е да се досетим за каква сума става въпрос.

Научи повече за:   Дейтън Лирой Роджърс: Убиеца от гората Молала

И въпреки това за по-малко от десет дни след излъчването на предаването в банковата сметка на Костя била преведена цялата необходима сума. Целият град помогнал на изправеното пред смъртта момче. Скоро Костя пресякъл океана и бил подложен на повече от 30 операции по реконструиране на червата в една от най-добрите болници в град Питсбърг. За съжаление, животът на този малък страдалец приключил трагично – той не дочакал поредната от серията операции и починал.

Оперативна разработка

Властите използвали телевизията и за да се обърнат към гражданите с молба за помощ в издирването на човека, заподозрян в извършването на това и много други подобни престъпления. На 30 септември по телевизията и във вестниците бил публикуван фотороботът, съставен по описанията на пострадалите момчета и очевидци. Портретът се оказал толкова подобен на оригинала, че самият маниак се познал и взел мерки, за да изчезне от полезрението на милицията – боядисал косата си и избягал от града, за да изчака в провинцията преминаването на опасността.

Тази неизбежна опасност при публикуването на фотороботи в медиите предизвиква постоянни спорове в средите на професионалистите, много от които смятат за неоправдано предварителното предупреждаване на заподозрените, че властите са по следите им. Но както се оказва престъпниците не винаги успяват да се скрият лесно от заинтересованите очи.

Така се случило и този път. Игор Иртишов прекарал повече от месец в Мурманск и се върнал в Петербург след няколко седмици, окончателно скъсвайки с приятеля си, у когото живеел. Преместил се у един познати в тяхното общежитие. Всъщност тези мъже едва ли биха могли да бъдат наречени “познати”, а по-скоро негови клиенти, на които оказвал сексуални услуги. Те го хранели, поили и при нужда го обличали и му давали пари.

Маниакът бил открит благодарение на “оперативна разработка” – следователите започнали да търсят престъпника из хомосексуалните кръгове в Петербург. Опитният следовател А. В. Кубарев получил сведения от свой доносник за това, че садистът бил домъкнал ученическа раница с костенурките нинджа, принадлежаща на Костя Кузмин, в общежитието веднага след кървавото престъпление и се хвалел с нея пред приятелите си.

Служителите на 13-и отдел на ГУВД в Санкт Петербург проявили истински професионализъм при разследването и залавянето на Игор Иртишов. Благодарение на колосалния им труд, в момента на задържането му те вече знаели, че Иртишов е именно този маниак, извършил изнасилването на Костя Кузмин и на още няколко малолетни момчета. Знаели с точност неговия адрес, където се надявал, че е намерил убежище. Отвели го без много шум и усложнения на 28 ноември 1994 година.

“Искам в болницата!”

Игор Иртишов
Игор Иртишов

Няколко месеца – до април 1995 година, Иртишов отричал всичко. Но болницата, където го завели за експертиза, му харесала. И той сменил тактиката: направил пълни самопризнания, играейки ролята на луд. Както разказват следователите, той постоянно изпадал в истерия – ту плачел, ту изведнъж ставал спокоен. Повече от всичко на света Игор Иртишов искал да попадне в болницата.

“Нали съм ненормален, щом съм сторил такива неща… Съвсем ненормален! Не искам в затвора, вкарайте ме в болницата, завинаги!” – почти през сълзи настоявал той при всеки удобен случай.

Неговото желание било напълно разбираемо и между другото за пореден път потвърждавало,че умственото му състояние не е чак толкова безнадеждно – сякаш пределно ясно осъзнавал, че в затвора го чака такава съдба, от която няма дълго да оцелее. Иртишов бил достатъчно с всичкия си, за да разиграва следствието половин година, да отрича всички обвинения и да опровергава резултатите от експертизите и показанията на жертвите.

Но мечтата му за болницата така и си останала само мечта. Лекарите провели дълги психиатрични експертизи и накрая стигнали до следния извод: отклонения има, но е напълно вменяем, въпреки целия ужас на неговите престъпления.

В крайна сметка той бил принуден да признае неопровержимите факти и бил изпратен в самостоятелна килия в знаменития следствен изолатор “Кръстовете”. Всъщност тя само се нарича “самостоятелна”. По онова време дори такава отявлена измет като Иртишов не разчитала на подобен комфорт и той делял килията с още един затворник.

Дубровлаг

Процесът срещу Иртишов започнал през май 1996 година и се провеждал в градския съд на Санкт Петербург при закрити врати, което е напълно обяснимо и разбираемо: жертвите на насилника трябвало да бъдат защитени от излишно любопитство, а самият той – от заплахата за саморазправа, която всъщност напълно си бил заслужил. Но законът си е закон.

Научи повече за:   Изчезването на Мадлин Маккан

Прокуратурата потвърдила предварителните обвинения, предявени срещу Игор Иртишов по 15 точки от Наказателния кодекс. Той бил обвинен в убийство, опит за убийство, нанасяне на тежки телесни повреди, содомия и развратни действия.

За няколкото осакатени момчешки животи Иртишов получил безпрецедентна присъда – той бил осъден два пъти на смърт, макар че впоследствие присъдата му е заменена с доживотен затвор.

Изпратили го да излежава наказанието си в зона с особен режим в село Сосновка в Мордовия. Колонията с особен режим на сигурност “Дубровлаг” се отнася към така наречените “червени” мордовски зони – тук няма нито крадци, нито хомосексуалисти, само мъже. Престъпниците не обичат тези места: прерязват вените си още по пътя. Тук излежават безпределните си присъди най-кървавите убийци, маниаци и изнасилвачи.

Игор Иртишов
Игор Иртишов

Тук лежи знаменития Сергей Ряховски “Великия Командор” – огромен и свиреп звяр, извършил серия от убийства и изнасилвания на възрастни жени, мъже и дори деца. Една от съседните килии е обитавана от Игор Иртишов – дребничък 30-годишен човечец. Три години чакал разстрела си и дори днес се бои, че присъдата му ще бъде приведена в изпълнение.

Той има женствено лице и нежен глас. Прилича на беззащитно оскърбено момченце. Но външността често лъже.

“Изключително противен тип” – казват за него пазачите. – “Вечно се криви, квичи като луд. Говори се, че още докато лежал в изолатора, замерял с лайната си надзорниците”.

Неговият съсед по килия, също осъден на смърт убиец, се бои от Иртишов. Той казва, че този синеок и младолик затворник може да бъде необуздано агресивен и крайно опасен. Трудно е да се повярва в това.

Чудатият Иртишов през цялото време плаче горко и трагически, трепери и се ежи. Един страничен наблюдател може би ще се зачуди защо този застаряващ младеж е окован в белезници и е постоянно придружаван от трима пазачи. Неговият “колега” Ряховски е придружаван от петима.

Поток на съзнанието

Ето какво разказва за себе си Игор Иртишов:

“Роден съм в Краснодар, живях с родителите си с в Мурманск. Когато пристигнах в Ленинград, попаднах в свърталище на “обратни”. Там веднага ме оформиха по пълната програма (изнасилиха). Почивах само в събота, обслужвах ежедневно по двама клиенти.

Основно от мен се ползваха артистите от Мариинския балет. Всички бяха много мили и никога не ме обиждаха. Страхувах се само от “черните” и “сините” (кавказки и руски престъпници). Не исках да бъда с тях, а те през цялото време ми причиняваха болка. Заставяха ме да им се отдавам. Заплашваха, че ще ми изтръгнат червата.

Сега всички ме предадоха, даже в съда не дойдоха, гадовете. Когато работех там си изрусявах косата и се подстригвах на “каре”.

Не трябва да ме обиждате. Мама каза, че ще ме вземе оттук  и ще ме прибере вкъщи. Тук ми е много страшно. Чичко, не ме убивайте, моля ви.

Много деца съм убил и душил. После, когато милиционерите ме водеха по адресите, много от тях се оказаха живи. Родителите им ме съдиха.

Не обичам жените, татко ми забранява да се занимавам с глупости. Отдавна се занимавам с проституция.

Убивах децата, защото ме обиждаха. Когато ми беше лошо и самотно, ги удушавах, а после изтръгвах червата им с ръце. Червата не съм ги ял, само ги късах със зъби.

Много се страхувам от смъртта, мама и татко ме чакат в общежитието. Тук съм на училищна ваканция”.

Това е само част от “потока на съзнанието” на маниака. Страшно е да го слуша човек. Може би Игор е просто един нещастен човек. Но убийците и милиционерите се страхуват от него. Сълзите му текат, но очите му не плачат. Той се преструва и е страшно да си помислим, какво би могло да се случи с онези, които повярват на лъжите му.

———————————————————————————————————————————————

Източници: serial-killers.ru, wikipedia.org

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304
The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

31
Напиши коментар

avatar
31 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
21 Автори на коментари
ivym_nikСПКМария Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Поредната статия в раздела,който аз най-много харесвам. По темата-такова презрение изпитвам към това гнусно и низко подчовешко създание,за което стана дума в по-горния материал,че най-искрено съжалявам,че смъртната му присъда е била заменана от доживотна! Това,че е посочено в началото на статията,че страдал от умерена степен на умствена изостаналост(термина дебил вече не се използва тъй като се смята за обиден)изобщо не намалява вината на Игор Иртишов. Според психиатричната експертиза е бил вменяем.Успял е да съобрази достатъчно с деформираната си глава,че ще му бъде по-удобно да бъде диагностициран като ментално болен,съответно неотговорен,според закона,за действията си и в последствие изпратен на почивна станция… виж още »

ufo
Гост
ufo

“човешкият род не заслужава да стъпва по тази земя” – Апокалипсиса

Някой си
Гост
Някой си

Мръсен,гаден педерастки урод. Абсолютно никаква милост за такива. Тези уроди трябва да страдат,да страдат много, да живеят и още повече умрат във вечна безкрайна и непоносима агония. Отвращавам се и съм погнусен от от дъното на душата си като му гледам лигавата,слузеста физионимия на хермафродит. Бих изпитал неимоверно удоволствие този да го заключа само за половин час в една стая с мен. Гарантирам,че поне докато е в съзнание ще започне да проклиня тая мръсна продрана парцалива курва майка му, за това че го е родила. За съжаление обаче,като му гледам бзегръбначното му педерастко телосложение, би припаднал сигурно след втория удар… виж още »

Галина
Гост
Галина

Хана, “дете-убиец” е дете, което убива. Имаш предвид детеубиец.

Някой си
Гост
Някой си

Абе,прави ми впечатление,че все много разбирачи има тука,всеки знае,всеки може, всеки акъли дава, забележки прави,че не така било,а иначе,но когато опре работата някой да напише наистина нещо стойностно и компетентно -мистерия,няма такива. Явно са дефицитен кадър,защото не ги забелязвам…

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Галина,това имам в предвид обикновено.
Под дете-убиец аз разбирам убиец на деца,но хайде,нека приемем,че се изписва без тирето.Може да е така..
А ти вместо да ме поправяш-давай направо по темата.Какво,що..някакви идеи?!
Тема за размисъл…

Аделайде
Гост
Аделайде

демокрацията осакатява нацията… СМЪРТ ЗА ТАКИВА УБИЙЦИ!!!

neli
Гост
neli

Ujasena sam.

neli
Гост
neli

No si mislq she e po dobre takav izrod da se ma4i v zatvora cql jivot.

neli
Гост
neli

Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,no laptopa mi nqma kirilica.

DS
Гост
DS

Dali ima statiq za Сергей Ряховски , 4e mi izgeldja interesen?
Ne mi triite komentara , nqmam kirilica i ne moga da si svalq blagodarq.

Мони
Гост
Мони

Този изрод не заслужава смъртна присъда! Защо да се отърве лесно?!?!? Заслужава дългогодишни мъчения!!!!

Vance
Гост
Vance

Колко сте жалки като почнете да “раздавате правосъдие” и “кой какво заслужавал”, особено комични са “здравеняците”, дето се заканват какво ще направят на педофила ако им падне в ръцете… за нищо не ви бива, виртуални божества, ако бяхте толкова силни в действията си, колкото в думите, сега щяхте да сте на Олимп.

Някой си
Гост
Някой си

Vance, … такъв, като ти е толкова смешно и като някои ти се струват толкова жалки, какво ще кажеш да вземеш да се срещнеш с някой от тези комичните ти и тогава ще разбереш кой за какво става,но най-вероятният изход е, ти да не ставаш за нищо след това. Нали те видях каква трагична картинка сте, едните рахитични,другите тюфлеци, неможещи да пробягат 20метра. И пак ти казвам като си толкова отворен, казвай да се срещаме !

Vance
Гост
Vance

ОК, боецо, да те видим – живея в София, жк Редута, точно до парк “Гео Милев”, тел. ми е 0887 49 86 59, обади се да се видим като дойдеш да видим каква изненада си ми приготвил.

Petya Peeva
Гост
Petya Peeva

Spored men nai-dobroto reshenie za vsyakakav tip ubiici,bilo ludi ili ne,tryabva da im postroyat zoopark,da gi zakluchat v kletki,da gi izsledvat uchenite vseki den,da idvat posetiteli kakto vav vseki drug zoopark i da im se obyasnyava kakvo e jivotnoto vatre v kletkata,kakvo e napravilo…Kitaitsite da si pravyat snimki s tyah,kato umre nyakoi zvyar da go preparirat i da go slojat v muzeya na “izyashtnite izkustva”abe mislya,4e taka shte spomogbat za ikonomikata poveche otkolkoto da se izlejavat v zatvorite i darjavata da gi hrantuti!A neka pomislim i za naukata,za psihologiata,kolko mnogo bi se razvila taka!Rajdat se bezpolezni i vredni,no posle umirat… виж още »

Thrashed
Гост
Thrashed

Истината е, че наистина има такива откачени типове на тоя свят.На никой не може да се има доверие ! Всички трябва да се пазим и да бъдем предпазливи.Този откачен фанатик заслужава смърт .. особено след като е причинил това на 8-мата жертва.Не мога да си представя как може да има такива извратени лайна.

Kaze
Гост
Kaze

Мисля, че смъртната присъда е достатъчно наказание за такъв тип престъпления.

dessislava hambarliiska metal core 98
Гост

Голям ужас!

sisko2005
Гост
sisko2005

И аз съм против смъртното наказание за тези изроди. Смятам, че много повече ще се мъчат в затвора, на строг режим, доживот.

оооо
Гост
оооо

Ай моля стига се възмущавахте. Ако нямаше серийни убийци, за кого щяхте да пишете в тоя сайт?

Kolyo
Гост
Kolyo

И кво стана, срещнахте ли се? Хьхяьхя, тоя смешник НякойСи е много отворен зад анонимността си. Бахти смешника.

Мария
Гост
Мария

Най-вероятно не са се срещнали… Но този идиот, изкормил дете през ануса, бих завързала до живот на някое колело, играейки роля на помпа за вода. Ще се грижа добре за него, за да полива, някоя прекрасна градина…живеейки живот като магаре.

Анонимен
Гост
Анонимен

Само аз ли мисля че Игор не трябва да бъде в затвора ? Той трябва да бъде свободен и да се лекува а не да го мъчат в затвора .. !!!! Искам да е свободен …. той не е добре психически и не е виновен за това .. !! Сега е вече над 10 години в затвора .. как няма да си е взел поука ? Има клип от 1997 където той говори съвсем спокойно а на клип от 2000 той плаче и гласът му е тънък .. ИГОР СЕ ВЛОШАВА !!! А майка му ? Разбрала че Игорек не… виж още »

Анонимен
Гост
Анонимен

Здравето му се влошава с всеки изминал ден .. !! Трябва му лечение ..

СПК
Гост
СПК

анонимен и на тебе ти тряабва лечение

m_nik
Гост
m_nik

И защо да ми трябва лечение ? Как може да има толкова жестоки хора ……

СПК
Гост
СПК

питай Иртишов защо? ако не , вземи прочети малко , за една от най-изявените черти на серийните ретарди , а тя е двуличието …ех колко наивни и неначетени хора има

m_nik
Гост
m_nik

Еми каквото искаш мисли ! Това си е моето мнение и заставам зад него ….

ivy
Гост
ivy

Ехаааа, всичко живо май масово откача, като чета коментарите….то статията си е страховита, но все пак….особено m_nik….
Пък виждам, че има и плиткообидчиви люде…
По темата – уроди е имало откакто съществува човекът и винаги ще ги има. Този хубавец е един от тях.
Не можем да го предотвратим. Само да се молим да не срещаме такива като него…