Игор Иртишов: Петербургският педофил и изкормвач

Нежният и беззащитен на вид Игор Иртишов е едно от най-зловещите чудовища в руската криминална история. В продължение на почти година този хомосексуалист и мъжка проститутка извършва серия от нападения над малолетни момчета в Санкт Петербург. Иртишов задушава и изнасилва беззащитните деца, но не това е най-чудовищното в престъпленията му. Задоволявайки страстта си, той разкъсва с голи ръце слабините на все още живите си жертви, оставяйки ги инвалиди за цял живот. Това му доставя огромно удоволствие.

Пиянско зачатие

Игор Анатолиевич Иртишов е роден на 16 август (или 18 август) 1971 г. в Краснодарския край в семейство, в което и майката и бащата са хронични алкохолици. Бащата напуска семейството доста рано. Дете на подобни родители не може да не стане класически пример за така нареченото “пиянско зачатие”.

Игор Анатолиевич Иртишов
Игор Анатолиевич Иртишов

На всичкото отгоре през 1981 г., когато е на десет, Игор става жертва в автомобилна катастрофа, в резултат на която получава тежка черепно-мозъчна травма. Дълго се лекува, но така и не се възстановява напълно. В крайна сметка му поставят диагноза “олигофрения в степен на умерена дебилност”, след което майка му го записва в специален интернат и впоследствие не проявява кой знае какъв интерес към съдбата на сина си.

За тези заведения и нравите, царящи в тях, е писано не малко в пресата. Игор Иртишов дори не се научава да чете както трябва, но за сметка на това преминава “пълен курс” на сексуално обучение. В интерната преживява първите си хомосексуални контакти, пак там се сблъсква за първи път с насилието – когато е на 16 години, е изнасилен от свой приятел по време на пиянски купон.

Иртишов завършва професионален техникум и се сдобива с квалификация за дърводелец, но майсторенето на пейки въобще не влиза в жизнените му планове. Винаги го е привличал красивият живот. След завършването на образованието си дълго се скита из страната, като не се застоява за дълго на едно място и на една работа.

При едно от поредните си посещения в Москва той се запознава с някой си Андрей – петербуржец, който също се отличава с пристрастието си към мъже. Андрей, който работи по изграждането на железопътни линии, го поканва на гости и Иртишов заминава за Петербург, където и решава да остане.

Сервитьорът проститутка

Тук Игор постъпва на работа в кафене “Пегас” – едно от популярните места за срещи на хомосексуалисти. Отначало работи като мияч на чинии, а след това “израства” до сервитьор. Но му плащат малко и затова в свободното си време заработва допълнително с проституция, обслужвайки немлади, но състоятелни гейове. По собствените му думи той е работел на улицата не толкова заради парите, колкото заради удоволствието, макар и да е взимал “хонорар” от 100-200 хиляди рубли на нощ.

Той има доста високо мнение за себе си, смята се за “ефектен и привлекателен”, внимателно следи за външния си вид и се облича явно не според заплатата на един мияч на чинии. Неговите колеги си спомнят, че той е бил истеричен, обидчив, злобен и едновременно с това страхлив и особен.

Игор Иртишов се смятал за "ефектен и привлекателен"
Игор Иртишов се смята за “ефектен и привлекателен”

Съвсем друга характеристика му дават неговите партньори в секса. Той се ползва с особен успех сред хомосексуалистите с мазохистични наклонности, сред които е известен със своята изключителна жестокост и неизтощима фантазия.

Но Иртишов не желае да се ограничава само с партньори, които сами търсят неговото разположение. Започва да преследва малолетни момчета и в удобен момент ги изнасилва, както пише в протоколите от милицията – “в извратена форма”. В периода от декември 1993-а, до септември 1994 г. той извършва в асансьорите и входовете на жилищни кооперации в Приморски и Виборгски район на Санкт Петербург осем нападения на момчета на възраст от 9 до 15 години, с цел сексуално насилие. Няколко от атаките му довеждат до инвалидност или до смъртта на жертвите.

Страхливият изнасилвач

Маниакът напада дете за първи път през декември 1993 г. Разхождайки се през деня в Сосновския парк, той забелязва братята Коля (10 г.) и Серьожа Д. (11 г.). Уверявайки се, че наоколо няма никого, садистът повежда момчетата под заплахата с нож към отдалечено място в парка. След това изважда от джоба си манерка и заставя учениците да отпият от нея няколко глътки.

Както по-късно разказват децата, течността е имала неприятен вкус и остра, рязка миризма. Алкохолът ги замайва и Игор ги кара да легнат на снега. Първо изнасилва Коля, а Серьожа е принуден да гледа. После изнасилва и него, причинявайки му сериозни телесни повреди. След това благополучно се изпарява.

Защо го е направил? “Не знам. Прииска ми се и това е!” – казва Иртишов. Но именно тогава той изпитва удоволствие, което не е изпитвал никога преди. Сега започва редовно да изнасилва момчета. Непреодолимото желание, както разказва той, се появява периодично през няколко седмици.

Най-удивителното е, че всеки път Иртишов остава незабелязан, макар всички известни на следствието престъпления да са извършени в промеждутъка от 12:00 до 18:00 часа през деня. Изборът на жертвите му е спонтанен и се определя главно от това, че момчето трябва да бъде достатъчно дребно и слабо, за да не може да му окаже съществена съпротива. Той е твърде страхлив по природа и смелостта му стига само за това да напада деца.

Научи повече за:   Лари Джийн Бел: Кошмарът в Южна Каролина

Второто си престъпление извършва съвсем случайно. На 18 февруари 1994 г. той изпива няколко чашки в дома си в предградието “Металострой”. Доста подпийнал, излиза да се поразходи – да се проветри на чист въздух. По трагична случайност на пътя му се изправя 9-годишният Женя Казанцев.

Иртишов го проследява до дом № 21 на улица “Садова” в Колпински район, където живее момчето. Качва се заедно с него в асансьора. Когато кабината спира, насилникът го хваща за гушата, измъква го на стълбищната площадка, затискайки устата и носа му с ръка. Детето изгубва съзнание, след което Иртишов изнасилва безпомощната си жертва, като междувременно продължава да го души. В крайна сметка момчето умира.

Както казва самият маниак, тогава е нямал намерение да убива – просто в пияно състояние не е преценил силите си. Оставяйки трупа на стълбището, Иртишов спокойно се прибира у дома. Всичко се случва посред бял ден, около 16:00 часа, но никой не е видял насилника и престъплението остава неразкрито.

Изкормвач

В Санкт Петербург започва да се говори за появата на маниака. Оперативните служители търсят сходни престъпления, опитвайки се да надушат следите на убиеца. Поставят постове с цивилни милиционери и проверяват лицата, осъждани за подобни престъпления.

Игор Иртишов
Игор Иртишов

Но маниакът се появява отново чак след три месеца, през май 1994 г. Той примамва десетгодишния Женя Ш. на тавана в дом № 25 на Рижския проспект да погледат птичките. Този път не се ограничава с изнасилването. Задушава момчето, така че да загуби съзнание и след като задоволява сексуалния си апетит, с голи ръце разкъсва слабините му. Детето получава страшни рани, които го оставят завинаги инвалид. Всичко се случва в 12:00 часа през деня и този път перверзникът успява да се изплъзне незабелязан от никого.

Минава месец и ново престъпление заставя властите да заговорят за опасен и извратен убиец. Този път жертви стават ученици от основното училище – единадесетгодишният К. и дванадесетгодишният А. Маниакът ги изнасилва на брега на река Нева, между Володарския мост и Речния кей.

Милицията не може да открие злодея. Нито една от версиите не издържа на проверка, заподозрените се оказват с желязно алиби, бащите в града настояват за незабавни резултати, а вестниците се опитват да отгатнат къде ще се появи следващия път педофилът изнасилвач.

Петнадесетгодишният З. за малко да стане следващата жертва.  Престъпникът му се нахвърля в кабината на асансьора на 29 септември 1994 г. Младежът получава няколко удара в лицето, но не загубва съзнание и възползвайки се от това че асансьорът спира и вратата автоматично се отваря, се измъква от кабината и хуква да бяга. Изплашен от шума, убиецът предпочита да се скрие, но не изоставя намеренията си.

Именно в този ден, както по-късно признава на следователите, разгневен от неуспеха си със З., садистът погубва своята последна, осма жертва.

Осмата жертва

Деветгодишният Костя Кузмин се прибира от училище към дома си, намиращ се на Богатирски проспект, около 16:00 часа . Той позвънява по домофона на входа на майка си, която му отваря автоматичната врата.

Иртишов вече следи второкласника. Той влиза в асансьора заедно с Костя. Асансьорът потегля нагоре и Иртишов сграбчва Костя за гушата и започва да го души. Момчето загубва съзнание.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Маниакът го замъква до сервизната стаичка на 15-ия етаж, където го изнасилва. След това с голи ръце разкъсва слабините и ректума му, и изважда червата му през раната. Все още в съзнание, Костя с мъка слиза до своя 13-и етаж. Майка му, която вече обикаля съседите да търси сина си, вижда кървавата каша в гащите му и й прилошава. Изтръгнатите органи – два фрагмента от червата с дължина 4,5 и 6 метра – оперативните служители намират после в кофата за боклук. Впоследствие Иртишов обяснява, че е извадил червата от любопитство, при това изпитвайки наслаждение.

В болницата става ясно, че Костя е останал напълно без черва, с разкъсани слабини и уретра. Момчето е закарано в спешното в критично състояние. Петербургските лекари се борят шест часа за живота му на операционната маса и успяват да сътворят чудо – момчето остава живо след тази тежка травма, но ще има нужда от още операции. Словесното описание, дадено от детето, помага за залавянето на убиеца и вкарването му зад решетките.

Още в същия ден по канал на местната телевизия е излъчено обръщение към всички жители на града. Деветгодишният Костя Кузмин се нуждае от спешна сложна операция по трансплантация на черва, в противен случай го чака сигурна смърт. Подобна операция или по точно цяла серия от операции тогава могат да направят само в САЩ, при това цената й е такава, че рядко дори по-заможните американци са в състояние да си я позволят. Към това се прибавят и средствата необходими за закупуване на билети за детето и родителите му, и пари за пребиваването в чужда страна, и грижи за болния. С две думи, лесно е да се досетим за каква сума става въпрос.

Научи повече за:   Уесли Алан Дод: Кошмарният педофил

И въпреки това за по-малко от десет дни след излъчването на предаването в банковата сметка на Костя е преведена цялата необходима сума. Целият град помага на изправеното пред смъртта момче. Скоро Костя пресича океана и е подложен на повече от 30 операции по реконструиране на червата в една от най-добрите болници в град Питсбърг. За съжаление, животът на този малък страдалец приключва трагично – той не дочаква поредната от серията операции и умира.

Оперативна разработка

Властите използват медиите и за да се обърнат към гражданите с молба за помощ в издирването на лицето, заподозряно в извършването на това и много други подобни престъпления. На 30 септември по телевизията и във вестниците е публикуван фотороботът, съставен по описанията на пострадалите момчета и свидетели. Портретът се оказва толкова подобен на оригинала, че самият маниак се познава и взима мерки да изчезне от полезрението на милицията – боядисва косата си и напуска града, за да изчака преминаването на опасността в провинцията.

Тази неизбежна последица от публикуването на лицата на издирвани престъпници в медиите е предмет на постоянни спорове в средите на професионалистите, много от които смятат за неоправдано предварителното предупреждаване на заподозрените, че властите са по следите им. Но както се оказва престъпниците не винаги успяват да се скрият лесно от заинтересованите очи.

Така се случва и този път. Игор Иртишов прекарва повече от месец в Мурманск и се връща в Петербург след няколко седмици, окончателно скъсвайки с приятеля си, у когото е живеел. Премества се при познати в тяхното общежитие. Всъщност тези мъже едва ли биха могли да бъдат наречени “познати”, а по-скоро негови клиенти, на които оказва сексуални услуги. Те го хранят, поят го, и при нужда го обличат и му дават пари.

Иртишов е открит благодарение на “оперативна разработка” – следователите започват да търсят престъпника из хомосексуалните кръгове в Петербург. Опитният следовател А. В. Кубарев получава сведения от свой доносник в общежитието, че някакъв човек е домъкнал ученическа раница с “Костенурките нинджа”, същата като тази на Костя Кузмин, веднага след кървавото престъпление и се е хвалил с нея пред приятелите си.

Служителите на 13-и отдел на ГУВД в Санкт Петербург проявяват истински професионализъм при разследването и залавянето на Игор Иртишов. Благодарение на колосалния им труд, в момента на задържането му те вече знаят, че именно той е маниакът, извършил изнасилването на Костя Кузмин и на още няколко малолетни момчета. Знаят с точност неговия адрес, където се е надявал, че е намерил убежище. Отвеждат го без много шум и усложнения на 28 ноември 1994 г.

“Искам в болницата!”

Няколко месеца – до април 1995 г., Игор Иртишов отрича всичко. Но болницата, където го завеждат за психиатрична експертиза, му харесва. И той сменя плочата: прави пълни самопризнания, играейки ролята на луд. Както разказват следователите, той постоянно е изпадал в истерия – ту плачел, ту изведнъж ставал спокоен. Повече от всичко на света е искал да попадне в болницата.

Игор Иртишов
Игор Иртишов

“Нали съм ненормален, щом съм сторил такива неща… Съвсем ненормален! Не искам в затвора, вкарайте ме в болницата, завинаги!” – почти през сълзи настоява той при всеки удобен случай.

Неговото желание е напълно разбираемо и за пореден път потвърждава,че умственото му състояние не е чак толкова безнадеждно – той сякаш пределно ясно осъзнава, че в затвора го чака такава съдба, от която няма дълго да оцелее. Иртишов е достатъчно с всичкия си, за да разиграва следствието половин година, да отрича всички обвинения и да опровергава резултатите от експертизите и показанията на жертвите.

Но мечтата му за болницата така и си остава само мечта. Лекарите го подлагат на дълги психиатрични сеанси и накрая стигат до следния извод: отклонения има, но той е напълно вменяем, въпреки целия ужас на неговите престъпления.

В крайна сметка Иртишов е принуден да признае неопровержимите факти и е изпратен в самостоятелна килия в знаменития следствен изолатор “Кръстовете”. Всъщност килията само се нарича “самостоятелна”. По онова време дори такава отявлена измет като Игор Иртишов не може да разчита на подобен комфорт и той дели килията с още един затворник.

Дубровлаг

Процесът срещу Игор Иртишов започва през май 1996 г. и се провежда в градския съд на Санкт Петербург при закрити врата, което е напълно обяснимо и разбираемо: жертвите на насилника трябва да бъдат защитени от излишно любопитство, а самият той – от заплахата за саморазправа, която всъщност напълно си е заслужил. Но законът си е закон.

Научи повече за:   Кийт Хънтър Джесперсън: Убиецът с усмихнатото лице

Прокуратурата потвърждава предварителните обвинения, предявени срещу Игор Иртишов по 15 точки от Наказателния кодекс. Той е обвинен в убийство, опит за убийство, нанасяне на тежки телесни повреди, содомия и развратни действия.

За няколкото осакатени момчешки животи Иртишов получава безпрецедентна присъда – осъден е два пъти на смърт, макар че за съжаление впоследствие присъдата му е заменена с доживотен затвор.

Изпращат го да излежава наказанието си в зона със специален режим в село Сосновка в Мордовия. Колонията с особен режим на сигурност “Дубровлаг” се отнася към така наречените “червени” мордовски зони – тук няма нито крадци, нито хомосексуалисти, само мъже. Престъпниците не обичат тези места: прерязват вените си още по пътя. Тук излежават безпределните си присъди най-кървавите убийци, маниаци и изнасилвачи.

Тук лежи знаменития Сергей Ряховски по прякор “Великия Командор” – огромен и свиреп звяр, извършил серия от убийства и изнасилвания на възрастни жени, мъже и дори деца. Една от съседните килии е обитавана от Игор Иртишов – дребничък 30-годишен човечец. Три години е чакал разстрела си и дори днес се бои, че присъдата му ще бъде приведена в изпълнение.

Той има женствено лице и нежен глас. Прилича на беззащитно оскърбено момченце. Но външността често лъже.

Игор Иртишов
Игор Иртишов

“Изключително противен тип” – казват за него пазачите. – “Вечно се криви, квичи като луд. Говори се, че още докато е лежал в изолатора, е замерял с лайната си надзорниците”.

Неговият съсед по килия, също осъден на смърт убиец, се бои от Иртишов. Той казва, че този синеок и младолик затворник може да бъде необуздано агресивен и крайно опасен. Трудно е да се повярва в това.

Чудатият Иртишов през цялото време плаче горко и трагически, трепери и се ежи. Един страничен наблюдател може би ще се зачуди защо този застаряващ младеж е окован в белезници и е постоянно придружаван от трима пазачи. Неговият “колега” Ряховски е придружаван от петима.

Поток на съзнанието

Ето какво разказва за себе си Игор Иртишов:

“Роден съм в Краснодар, живях с родителите си с в Мурманск. Когато пристигнах в Ленинград, попаднах в свърталище на “обратни”. Там веднага ме оформиха по пълната програма (изнасилиха). Почивах само в събота, обслужвах ежедневно по двама клиенти.

Основно от мен се ползваха артистите от Мариинския балет. Всички бяха много мили и никога не ме обиждаха. Страхувах се само от “черните” и “сините” (кавказки и руски престъпници). Не исках да бъда с тях, а те през цялото време ми причиняваха болка. Заставяха ме да им се отдавам. Заплашваха, че ще ми изтръгнат червата.

Сега всички ме предадоха, даже в съда не дойдоха, гадовете. Когато работех там си изрусявах косата и се подстригвах на “каре”.

Не трябва да ме обиждате. Мама каза, че ще ме вземе оттук  и ще ме прибере вкъщи. Тук ми е много страшно. Чичко, не ме убивайте, моля Ви.

Много деца съм убил и душил. После, когато милиционерите ме водеха по адресите, много от тях се оказаха живи. Родителите им ме съдиха.

Не обичам жените, татко ми забранява да се занимавам с глупости. Отдавна се занимавам с проституция.

Убивах децата, защото ме обиждаха. Когато ми беше лошо и самотно, ги удушавах, а после изтръгвах червата им с ръце. Червата не съм ги ял, само ги късах със зъби.

Много се страхувам от смъртта, мама и татко ме чакат в общежитието. Тук съм на училищна ваканция”.

Това е само част от “потока на съзнанието” на маниака. Страшно е да го слуша човек. Може би Игор Иртишов е просто един нещастен човек. Но убийците и милиционерите се страхуват от него. Сълзите му текат, но очите му не плачат. Той се преструва и е страшно да си помислим, какво би могло да се случи с онези, които повярват на лъжите му.


Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Източници: serial-killers.ru, wikipedia.org

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
31 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Hanna Montana
Hanna Montana
28.03.2011 20:29

Поредната статия в раздела,който аз най-много харесвам. По темата-такова презрение изпитвам към това гнусно и низко подчовешко създание,за което стана дума в по-горния материал,че най-искрено съжалявам,че смъртната му присъда е била заменана от доживотна! Това,че е посочено в началото на статията,че страдал от умерена степен на умствена изостаналост(термина дебил вече не се използва тъй като се смята за обиден)изобщо не намалява вината на Игор Иртишов. Според психиатричната експертиза е бил вменяем.Успял е да съобрази достатъчно с деформираната си глава,че ще му бъде по-удобно да бъде диагностициран като ментално болен,съответно неотговорен,според закона,за действията си и в последствие изпратен на почивна станция… виж още »

ufo
ufo
28.03.2011 21:38

“човешкият род не заслужава да стъпва по тази земя” – Апокалипсиса

Някой си
Някой си
28.03.2011 22:43

Мръсен,гаден педерастки урод. Абсолютно никаква милост за такива. Тези уроди трябва да страдат,да страдат много, да живеят и още повече умрат във вечна безкрайна и непоносима агония. Отвращавам се и съм погнусен от от дъното на душата си като му гледам лигавата,слузеста физионимия на хермафродит. Бих изпитал неимоверно удоволствие този да го заключа само за половин час в една стая с мен. Гарантирам,че поне докато е в съзнание ще започне да проклиня тая мръсна продрана парцалива курва майка му, за това че го е родила. За съжаление обаче,като му гледам бзегръбначното му педерастко телосложение, би припаднал сигурно след втория удар… виж още »

Галина
Галина
29.03.2011 20:22

Хана, “дете-убиец” е дете, което убива. Имаш предвид детеубиец.

Някой си
Някой си
29.03.2011 22:04

Абе,прави ми впечатление,че все много разбирачи има тука,всеки знае,всеки може, всеки акъли дава, забележки прави,че не така било,а иначе,но когато опре работата някой да напише наистина нещо стойностно и компетентно -мистерия,няма такива. Явно са дефицитен кадър,защото не ги забелязвам…

Hanna Montana
Hanna Montana
29.03.2011 22:10

Галина,това имам в предвид обикновено.
Под дете-убиец аз разбирам убиец на деца,но хайде,нека приемем,че се изписва без тирето.Може да е така..
А ти вместо да ме поправяш-давай направо по темата.Какво,що..някакви идеи?!
Тема за размисъл…

Аделайде
Аделайде
30.03.2011 12:45

демокрацията осакатява нацията… СМЪРТ ЗА ТАКИВА УБИЙЦИ!!!

neli
neli
30.03.2011 23:30

Ujasena sam.

neli
neli
30.03.2011 23:34

No si mislq she e po dobre takav izrod da se ma4i v zatvora cql jivot.

neli
neli
30.03.2011 23:36

Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,no laptopa mi nqma kirilica.

DS
DS
01.04.2011 5:21

Dali ima statiq za Сергей Ряховски , 4e mi izgeldja interesen?
Ne mi triite komentara , nqmam kirilica i ne moga da si svalq blagodarq.

Мони
Мони
12.04.2011 18:51

Този изрод не заслужава смъртна присъда! Защо да се отърве лесно?!?!? Заслужава дългогодишни мъчения!!!!

Vance
Vance
16.04.2011 12:37

Колко сте жалки като почнете да “раздавате правосъдие” и “кой какво заслужавал”, особено комични са “здравеняците”, дето се заканват какво ще направят на педофила ако им падне в ръцете… за нищо не ви бива, виртуални божества, ако бяхте толкова силни в действията си, колкото в думите, сега щяхте да сте на Олимп.

Някой си
Някой си
16.04.2011 18:09

Vance, … такъв, като ти е толкова смешно и като някои ти се струват толкова жалки, какво ще кажеш да вземеш да се срещнеш с някой от тези комичните ти и тогава ще разбереш кой за какво става,но най-вероятният изход е, ти да не ставаш за нищо след това. Нали те видях каква трагична картинка сте, едните рахитични,другите тюфлеци, неможещи да пробягат 20метра. И пак ти казвам като си толкова отворен, казвай да се срещаме !

Vance
Vance
18.04.2011 10:24

ОК, боецо, да те видим – живея в София, жк Редута, точно до парк “Гео Милев”, тел. ми е 0887 49 86 59, обади се да се видим като дойдеш да видим каква изненада си ми приготвил.

Petya Peeva
Petya Peeva
02.05.2011 1:56

Spored men nai-dobroto reshenie za vsyakakav tip ubiici,bilo ludi ili ne,tryabva da im postroyat zoopark,da gi zakluchat v kletki,da gi izsledvat uchenite vseki den,da idvat posetiteli kakto vav vseki drug zoopark i da im se obyasnyava kakvo e jivotnoto vatre v kletkata,kakvo e napravilo…Kitaitsite da si pravyat snimki s tyah,kato umre nyakoi zvyar da go preparirat i da go slojat v muzeya na “izyashtnite izkustva”abe mislya,4e taka shte spomogbat za ikonomikata poveche otkolkoto da se izlejavat v zatvorite i darjavata da gi hrantuti!A neka pomislim i za naukata,za psihologiata,kolko mnogo bi se razvila taka!Rajdat se bezpolezni i vredni,no posle umirat… виж още »

Thrashed
Thrashed
23.05.2011 1:00

Истината е, че наистина има такива откачени типове на тоя свят.На никой не може да се има доверие ! Всички трябва да се пазим и да бъдем предпазливи.Този откачен фанатик заслужава смърт .. особено след като е причинил това на 8-мата жертва.Не мога да си представя как може да има такива извратени лайна.

Kaze
Kaze
22.02.2012 21:15

Мисля, че смъртната присъда е достатъчно наказание за такъв тип престъпления.

dessislava hambarliiska metal core 98
13.01.2013 11:42

Голям ужас!

sisko2005
sisko2005
18.06.2013 18:55

И аз съм против смъртното наказание за тези изроди. Смятам, че много повече ще се мъчат в затвора, на строг режим, доживот.

оооо
оооо
20.07.2014 21:15

Ай моля стига се възмущавахте. Ако нямаше серийни убийци, за кого щяхте да пишете в тоя сайт?

Kolyo
Kolyo
08.11.2014 2:18

И кво стана, срещнахте ли се? Хьхяьхя, тоя смешник НякойСи е много отворен зад анонимността си. Бахти смешника.

Мария
Мария
08.11.2014 22:16

Най-вероятно не са се срещнали… Но този идиот, изкормил дете през ануса, бих завързала до живот на някое колело, играейки роля на помпа за вода. Ще се грижа добре за него, за да полива, някоя прекрасна градина…живеейки живот като магаре.

Анонимен
Анонимен
01.02.2015 22:27

Само аз ли мисля че Игор не трябва да бъде в затвора ? Той трябва да бъде свободен и да се лекува а не да го мъчат в затвора .. !!!! Искам да е свободен …. той не е добре психически и не е виновен за това .. !! Сега е вече над 10 години в затвора .. как няма да си е взел поука ? Има клип от 1997 където той говори съвсем спокойно а на клип от 2000 той плаче и гласът му е тънък .. ИГОР СЕ ВЛОШАВА !!! А майка му ? Разбрала че Игорек не… виж още »

Анонимен
Анонимен
01.02.2015 22:28

Здравето му се влошава с всеки изминал ден .. !! Трябва му лечение ..

СПК
СПК
02.02.2015 12:46

анонимен и на тебе ти тряабва лечение

m_nik
m_nik
02.02.2015 12:51

И защо да ми трябва лечение ? Как може да има толкова жестоки хора ……

СПК
СПК
02.02.2015 22:40

питай Иртишов защо? ако не , вземи прочети малко , за една от най-изявените черти на серийните ретарди , а тя е двуличието …ех колко наивни и неначетени хора има

m_nik
m_nik
03.02.2015 14:39

Еми каквото искаш мисли ! Това си е моето мнение и заставам зад него ….

ivy
ivy
09.09.2015 23:24

Ехаааа, всичко живо май масово откача, като чета коментарите….то статията си е страховита, но все пак….особено m_nik….
Пък виждам, че има и плиткообидчиви люде…
По темата – уроди е имало откакто съществува човекът и винаги ще ги има. Този хубавец е един от тях.
Не можем да го предотвратим. Само да се молим да не срещаме такива като него…