Майка върна девствеността на дъщеря си, за да я подари на своя съпруг-педофил

В китайската автономия Хонг Конг съдят жена, която е обвинена в жестоко отношение към своята непълнолетна дъщеря и в съучастие в нейното изнасилване. Майката заставила потърпевшата да възстанови девствената си ципа, за да удовлетвори фантазиите на своя съпруг-педофил.

Грозното престъпление е извършено от 39-годишна жена, отглеждаща 17-годишна дъщеря от първия си брак. Родителите на жертвата се разделили, когато тя била на 7 години. След това майката сключила брак с друг мъж, като се опитвала да осъществи всичките му сексуални фантазии. Родителката не се стреснала даже, когато 37-годишният й съпруг поискал съгласието й да посегне сексуално на собствената й дъщеря.

Перверзникът искал непременно да отнеме девствеността на доведената си щерка. Но неговата съпруга установила, че дъщеря й вече се среща с някакъв младеж, който бил свършил тази работа. Възмутена от това, родителката отправила дъщеря си в клиника, където през май 2010 година тя била подложена на операция за възстановяване на девствената ципа. За да направи дъщеря си по-сговорчива, жената обещала да й отреже пръстите, ако откаже да се подложи на процедурата.

Родителите на момичето хладнокръвно планирали изнасилването, като дори смятали да устроят от него нещо като “семеен празник”. Подсъдимата се готвела да организира пътуване за цялото семейство до курорт на остров Чеунг-Чау, където и щели да бъдат осъществени всички желания на съпруга й. Но “педофилът” не искал да чака и изнасилил доведената си дъщеря още преди туристическата ваканция.

Още преди епизода с изнасилването обвиняемата заставяла дъщеря си да позира гола пред втория си баща.

След изнасилването момичето, посъветвано от приятеля си и социалния работник, се обърнало към полицията, която завела углавно дело срещу родителите й.

Научи повече за:   Момчета измъчват двегодишно момиченце

Адвокатът на родителите-педофили обаче твърди, че целият случай е изфабрикуван, а показанията на момичето са лъжливи. Според него, потърпевшата нарочно е обвинила баща си, защото той бил отказал да й купи ноутбук.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: PetarLucyStefanTodorzornitsa
360
250

Миналият месец московският съд произнесе присъдата на 38-годишния сексуален насилник Владимир Володин, който също прехвърлял извратените си фантазии върху своето семейство.

Според материалите по делото, Володин се нанесъл в жилището на своите жертви, когато доведената му дъщеря била на две години. След седем години пастрокът започнал да се домогва до детето. Скоро перверзникът редовно изнасилвал момичето без знанието на майка му.

Това продължило пет години, докато Володин сам не признал за стореното на своята жена. Но съпругата му даже и не помислила да съобщава в милицията, защото била уверена в безнаказаността на семейния тиранин. Тя се бояла от мъжа си, тъй като предвидливият насилник се представял пред нея като някаква ВИП персона: той й разказвал за своите връзки с органите на реда,  “фукал” се с членството си в Комунистическата партия и съчинявал небивалици за притежаване на правен имунитет.

Освен това комунистът Володкин се отличавал с взривоопасен и непредсказуем характер. Веднъж с нож в ръка той заставил съпругата си да участва в интимен акт с дъщеря си, а след това вече изнасилвал и двете жени.

Преди година съпругата на педофила най-сетне решила да се обърне към милицията за помощ. Развратният комунист бил задържан и изправен пред съда. В крайна сметка Владимир Володин е осъден на 15 години лишаване от свобода, като ще излежи присъдата си в изправителна колония със строг режим.

Научи повече за:   Йоаким Крол: Човекоядецът от Дуйсбург

Източник: whatsonxiamen.com, newsru.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
5 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Карабас Барабас
15.02.2011 19:24

Ебаси какви извратеняци има. Най-добре ще бъде ако на земята пуснат някаква огромна бомба, за да умрат всички хора и тогава света ще изглежда много по-красиво място.

Enary
Enary
24.02.2011 19:05

Относно Владимир Володин:Как може да е осъдн само на 15 години?!За такива изроди трябва смъртно накзание.Затворът съвсем няма да ги оправи.Един ден,когато излезнат от там,те ще са много по-озлобени и готови за отмъщение…

анонимно
анонимно
03.03.2011 12:05

Володкин първо ще стане сестричка в пандиза , а после като излезне може и да забрави за отмъщение

megyyyy
megyyyy
17.03.2011 22:05

“…той заставил съпругата си да участва в интимен акт с дъщеря си, а след това вече изнасилвал и двете жени.”
e тва точно направо ме потресе…Божеее какви хора има на този свят

Нана
Нана
12.12.2011 17:11

Това е отвратително , ако зависи от мен тези двамката ще ги вържа и ще ги удрям докато не умрат.Отвратитено!Това е!