Сериен убиец сатанист реже пръстите на жертвите си

Сериен убиец сатанист реже пръстите на жертвите си

Сериен убиец сатанист бе арестуван в град Баранкиля, Колумбия, по подозрение, че е убил седем души, отрязвал е пръстите на ръцете им и е рисувал с нож хексаграми по кожата им.

Томас Малдонадо Сера (48г.), с прякор „Ел Сатанико“ е обвинен, че е осакатявал жертвите си като е отрязвал пръстите им, за да пресъздава символи за преклонение към дявола. Той е арестуван, когато в гората бе открито тялото на Бренда Парахо Бруно.

Бренда Бруно била изнасилена и убита малко след като оставила своята дъщеря инвалид в рехабилитационния център, където Малдонадо работел като шофьор.

Томас Малдонадо е женен и има четири деца. Според разследването той е имал сексуална връзка с убитата жена, но нейното семейство отрича това.

Знакът „Voor“

Веднага след задържането му властите го свързват със смъртта на още четири мъже и две жени, чийто тела са открити в периода 2002-2004 година. По телата на всички жертви се наблюдавали сходни наранявания. Убиецът отрязвал средния и безименния пръст и подреждал останалите пръсти така, че да създаде знака „Voor“, който според местните власти означава: „Обичам Сатаната, обичам Луцифер“ и често се използва в ритуали за призоваване на демони. Освен това изрязвал с нож в кожата на убитите хексаграм, или така наречената магьосническа звезда.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Четирима от убитите били приятели на Малдонадо. Властите разследват Ел Сатанико във връзка с още две сатанински убийства – на негова бивша приятелка и 14-годишно момче.

Ел Сатанико изрязвал с нож хексаграм в кожата на убитите

Близките на Малдонадо са шокирани от неговия арест и застават плътно зад него.


Източници: mirror.co.uk, zonacero.com

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Научи повече за:   Жена почина на собственото си погребение
Абонирай се
Извести ме
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Алф
Алф
25.04.2020 12:32

По непотвърдена информация щурмът на училището в Беслан започнал след като терористите хвърлили отрязан пръст през прозореца. Ще е интересно да се изнесат подробности.