Семейство държи дъщеря си в клетка за кучета

Семейство държи дъщеря си в клетка за кучета

В последните месеци на изтерзания й живот убийците на 14-годишната Мери Крокър я държали вързана и затворена в кучешка клетка през цялото време. Момичето било лишавано от храна и пребивано от баща си, мащехата си и още трима членове на семейството.

Тези страховити подробности бяха представени на 5 март 2019 г. от прокуратурата в американския щат Джорджия, която повдигна обвинения срещу петима извършители.

Тялото на Мери било открито пет дни пред Коледа – заровено до останките на по-големия й брат в задния двор на дома на баща им, който работел като Дядо Коледа в търговски център.

Елуин Крокър старши (49г.) работел като Дядо Коледа в търговски център

Мери била видяна за последно през месец октомври 2018 г., а нейният брат Елуин Крокър младши – през ноември 2016 г. Смята се, че момчето е умряло скоро след това. Двете деца живеели с баща си, обучавали се самостоятелно вкъщи и никога не били обявени за изчезнали.

Точната причина за смъртта на децата тепърва се установява, но прокуратурата разполага с достатъчно доказателства, за да подвигне обвинения за убийство, прикриване на убийство и жестокост към деца срещу бащата Елуин Крокър старши (49г.); мащехата Кандис Крокър (33г.); братът на мащехата и техните родители.

Мащехата Кандис Крокър (33г.) и нейната майка

Ставите на Мери били подути, заради изкривената поза, в която била принудена да стои в кучешката клетка. Клетката била държана в кухнята, в семейната каравана в град Гайтън, Джорджия.

В телефона на баща й открили снимка, на която Мери стои пред клетката, напълно гола, страшно слаба и изглеждаща на косъм от смъртта.

Властите смятат, че по-големият брат на момичето също е бил малтретиран и очакват резултатите от медицинската експертиза, за да повдигнат обвинения на зловещото семейство и за неговата смърт.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253
Научи повече за:   Джеймс Уей: Най-фотогеничният нарушител

Детективите разкриват, че Мери е била удряна с различни предмети от бита, шокирана с тейзър и, когато й позволявали да яде, слагали в храната й оцет. Къпели момичето затворено в клетката, като го премествали в банята и го пръскали с вода.

Наказанията започнали заради дребни провинения, като неизпълнение на домашните задължения или кражба на храна. Семейството има още едно дете, 11-годишно момче с церебрална парализа, което разказало на полицията как веднъж са го накарали да удари Мери с тиган, защото била взела малко от специалната храна, нужна за диетата му.

Полицията разбрала за изчезването на децата от сигнал, подаден от загрижен роднина. Когато говорили с бащата, първоначално той ги излъгал, че Мери е отишла да живее при майка си в Южна Каролина и предложил още купища лъжи. В крайна сметка накрая признал, че децата са заровени в задния му двор, но казал, че бил направил това накаран от жена си.

Той бил гледал как дъщеря му умира и извикал съпругата си, за да й каже, че е видял “светлината да изгасва в очите й”.

Предстоят процеси срещу петимата извършители.


Източници: people.com, pressfrom.info, wsbtv.com

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
3 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
navuhodonosor
navuhodonosor
23.04.2020 15:07

Извратени копелета, как господ дарява такива изверги с деца за сметка на добри и грижовни семейства които не могат да бъдат благословени с такива. Тези мязат на изчадия, приличащи на каста от Погрешен завой.

Ели
Ели
Отговори на  navuhodonosor
27.04.2020 2:12

..същото си мислех,но и как никой не забелязва и не отнема навреме клетите деца от извергите..няма обяснение за съществуването на тия изчадия,отвратително

Таня
Таня
05.10.2020 5:31

Работил като дядо Коледа ха , та нали дядо Коледа е добър и обичлив към децата персонаж а този изрод не търпи дори своите , какво остава пък за чужди деца още повече шумни и активни. Явно яростта, която набирал в работата си я изкарвал в къщи на своето потомство. Ужас!