Петролен консултант осъди българската си любовница да му върне £182 000

Британски консултант в петролната индустрия спечели дело срещу приятелката си, с която се запознал в Tinder, да му изплати обратно сума в размер на 182 000 лири, които била измъкнала от него с лъжа.

Петдесет и седем годишният Марсел Кутър заяви в съда, че е бил „заслепен от страст“, когато се съгласил да прехвърли парите на 37-годишната българка Мануела Радева, която го накарала да вярва, че е инвестиционен банкер в Ситибанк.

Той се запознал с Мануела през февруари 2017 г. и тя се преместила да живее в жилището му в Лондон. Двамата имали 9-месечна романтична връзка.

Кутър разказал в съда, че в профила на българката в приложението за запознанства пишело, че е свободна, но впоследствие разбрал, че тя се е омъжила само седмици преди да се срещнат. Освен това не работела за никаква инвестиционна банка. Кутър сложил край на връзката и веднага завел иск срещу нея.

Версията на Мануела е, че той й бил давал парите, за да поддържа високия им стандарт на живот. Двамата ходели заедно на почивки и Кутър бил похарчил хиляди лири за подаръци.

Адвокатът на българката казал: „Това е била романтична връзка, а не професионална… Дали са давани пари не е важно – важно е за какво? Очевидно е, че те са водили луксозен начин на живот и са харчили много пари.”

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Адвокатът на Кутър протестирал, че е „съвсем очевидно, че парите, които й е давал са били инвестиция.”.

Марсел Кутър
Марсел Кутър

Мануела подписвала имейлите си с „Мениджър капиталови инвестиции“ и в съда били представени като доказателство извадки от съобщения между нея и Кутър, в които двамата разисквали инвестиционни въпроси. „Да вкарам голяма сума пари в банковата ти сметка изглежда малко безразсъдно“, пишел той, а тя му отговаряла: „Не се тревожи – можеш да ми вярваш напълно”.

Научи повече за:   Джон Кристи: Шепнещият удушвач от Нотинг Хил

В крайна сметка съдът реши, че Мануела Радева трябва да върне на Марсел Кутър 182 000 лири, плюс лихвите и съдебните разходи.

Източник: standard.co.uk

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички коментари