Сюзън Смит: Профилът на една майка-убийца

Сюзан Смит влиза в криминалната история през 1994 година, когато, объркана от своя сложен семеен и любовен живот, взима фаталното решение да убие двамата си невръстни синове. След като извършва немислимото тя спечелва съчувствието на цялата страна, хвърляйки вината за престъплението върху несъществуващ чернокож мъж. Но полицията бързо разбира, че историята й е съшита с бели конци и съвсем скоро от невинна жертва Сюзън Смит се превръща в една от най-презираните жени в Америка.

Ранен живот

Сюзън Лий Вон Смит е родена на 26 септември 1971 година в щата Южна Каролина в САЩ, в семейството на Линда и Хари Вон. Тя е най-малката от трите деца и единствената дъщеря в семейството. Сюзън имала двама братя, Майкъл – нейният полубрат, син на Линда от нейна предишна връзка, и Скоти.

В брака на Линда и Хари имало много конфликти. Понякога те назрявали до там, че Хари ставал агресивен и заплашвал да убие Линда, а после и себе си. Това поведение на Хари се дължало на факта, че той страдал от алкохолизъм и бил обсебен от мисълтта, че жена му Линда му изневерява.

Докато Сюзън растяла, особено в ранното й детство, животът вкъщи вървял доста проблематично. Това положение в семейството карало Сюзън и брат й Скоти да живеят в постоянен страх. Те се тревожели най-много от начина, по който родителите им се държали един с друг.

Преди Сюзън да навлезе в предучилищна възраст нейният полубрат Майкъл опитал да се самоубие, обесвайки се. Той постъпвал в няколко медицински заведения, докато Сюзън растяла.

В резултат на тежкия живот у дома, Сюзън израстнала като едно нещастно дете. Въпреки че често била тъжна, Сюзън била много привързана към баща си Хари и винаги, когато той бил наблизо, лицето й се озарявало в усмивка.

Линда и Хари се развеждат след 17 години семеен живот, през 1997 година. Тогава Сюзън била на 6 години. Хари бил съсипан след развода. Станал още по-депресиран и започнал да пие още повече от преди. На 15 януари 1978 година, само 5 седмици след приключването на развода, Хари се самоубил. Той починал на 37-годишна възраст. Неговото самоубийство оставило голяма празнота в сърцето и живота на Сюзън.

През периода на детсвото си Сюзън съхранявала две много ценни за нея вещи: колекцията от монети на баща си и една касета, на която бил записан неговия глас.

Сюзън Смит в гимназията
Сюзън Смит в гимназията

Две седмици след развода си с Хари Линда се омъжва за заможен бизнесмен на име Бевърли (Бев) Ръсел. След като майка им сключва брак, Сюзън и брат й се преместват да живеят от скромната си къща в луксозния дом на новия съпруг на майка си.

Сюзън била много добра ученичка.Тя се отличавала с добри оценки в училище. В гимназията била приета в клуб ”Бета”, където членували само ученици с високи оценки.Тя членувала също и в клуба по математика, испански език и в ”Червения кръст”. Сюзън станала президент на клуба на доброволците в гимназията, заради работата си като такъв от 1986 до 1988 година. През последната година в гимназията Сюзън била избрана за ”Най-прителски настроеното момиче” в училището. Нейните съученици си я спомняли като ”весела и земна”.

Семеейни тайни

Майката на Сюзън Линда Смит
Майката на Сюзън Линда Смит

Въпреки че Сюзън се радвала на голяма популярност в училище, тя криела една семейна тайна. Когато била на 16 години, нейният доведен баща Бев започнал да я насилва сексуално.

Сюзън споделила това с майка си и, след като подали оплакване в социалните служби в града, Бев се изнесъл от дома им. По време на процеса срещу Сюзън става ясно, че сексуалният тормоз над нея никога не е спирал. Според експерта по психиатрия на защитата Сиймур Халик, ”Сюзън е била обвинявана наравно с доведения си баща Бевърли”. Семейството й се страхувало, че историята за сексуално насилие ще се разпространи в обществото и обвинявало Сюзън за това, че е влошила ситуацията, като е подала оплакване пред социалните служби.

Срещу Бев Ръсел никога не били повдигнати обвинения, които да достигнат до съда, и вероятната причина за това е, че Линда, майката на Сюзън, я е принудила да свали всички обвинения срещу доведения си баща.

Отхвърляне и опити за самоубийство

През лятото на 1988 година Сюзън започнала работа в един магазин на име ”Уин-Дикси”. Нейната първа работа там била като касиерка. След 6 месеца била повишена в главна касиерка, а по-късно е повишена отново, този път като счетоводител. Когато влязла в последната година в гимназията, тя започнала тайна връзка с един от колегите си в магазина, който бил по-възрастен от нея и семеен. Скоро след началото на връзката им Сюзън забременяла от него и направила аборт. По същото време Сюзън се срещала и с друг свой колега. Малко след аборта на Сюзън семейният мъж, с когото имала връзка, разбрал за другия мъж и прекратил отношенията си с нея. Тя приела тежко раздялата и през ноември 1988 година направила опит за самоубийство, приемайки голяма доза аспирин и тиленол (болкоуспокояващо лекарство от групата на парацетамола). По време на престоя й в болницата лекарите установили, че това не е първия опит за самоубийство на Сюзън. Когато била на 13, тя опитала да се самоубие с голяма доза аспирин.

След излизането й от болницата шефовете в ”Уин-Дикси” подкрепили Сюзън и й позволили да се върне на работа.

Дейвид Смит

Дейвид Смит
Дейвид Смит

Завръщайки се на работното си място в магазина, Сюзън започва нова връзка със своя колега и приятел от училище Дейвид Смит. Въпреки че по това време бил сгоден за друга жена на име Кристи Дженингс, той се срещал и със Сюзън. Впоследствие, след като Сюзън забременяла от Дейвид, той разтрогнал годежа си с Кристи и заедно със Сюзън решили да се оженят.

Сюзън и Дейвид Смит сключили брак на 15 март 1991 година и отишли да живеят в дома на прабабата на Дейвид. Единадесет дни преди това братът на Дейвид Дани починал от болестта на Крон и родителите му били покрусени от загубата.

През май 1991 година бракът на родителите на Дейвид не издържал на напрежението. Бащата на Дейвид направил опит за самоубийство, а майка му се преместила да живее в друг град.

Изглежда тези трудности в живота на Дейвид и Сюзън им дали възможност да се сближат и подкрепят един друг.

Семейният живот

На 10 октомври 1991 година Сюзън ражда първото им дете, Майкъл.

Научи повече за:   Гари Хайдник и Избата на смъртта

Дейвид и Сюзън обсипвали малкото човече с любов и внимание. Но да отглеждаш дете се оказала трудна задача и отношенията на младоженците започнали да се обострят. Разправиите в семейството им често ставали заради пари. Сюзън редовно се обръщала за финансова помощ към майка си Линда. Дейвид никак не одобрявал натрапванането на тъща си в семейния им живот, особено що се касае до намесата й в отглеждането на сина им Майкъл.

През март 1992 година семейство Смит се разделя и през следващите седем месеца се опитвали на няколко пъти да възстановят брака си. По време на раздялата им Сюзън имала връзка с друг мъж.

През ноември същата година Сюзън съобщава на Дейвид, че чака второ дете от него. Изглежда този факт им помогнал да се фокусират върху връзката си и те отново се събират да живеят заедно. Те взели заем от майката на Сюзън, за да направят първа вноска за новата си къща. Те смятали, че ще решат проблемите в отношенията си, ако имат собствен дом. Нещата обаче не протекли така, както Дейвид и Сюзън се надявали.

Синовете на Сюзан Смит - Майкъл и Алекзандър
Синовете на Сюзан Смит – Майкъл и Алекзандър

Втората бременност не била никак приятно изживяване за Сюзън. Тя непрекъснато се оплаквала на Дейвид, че става ”дебела и грозна”. Лека полека Сюзън започнала да отхвърля Дейвид от живота си. Тя се оплаквала също и от сексуалния им живот и постепенно спряла да споделя с Дейвид неща свързани дори със сина им Майкъл. Дейвид започнал да се чувства самотен и през лятото на 1993 започнал връзка с една от касиерките в ”Уин-Дикси”, Тифани Мос.

Всъщност Тифани и Сюзън се познавали. Те били посещавали една и съща гимназия. Сюзън често ревнувала Дейвид и служителите в магазина си спомняли как тя винаги му крещяла, когато идвала и го заварвала да говори с друга жена в магазина.

След раждането на втория им син Алекзандър Тейлър на 5 август 1993 г., Дейвид и Сюзън отново решили да дадат шанс на семейството си, но само три седмици след това Дейвид отново се изнесъл.

Въпреки разбития им брак, Сюзън и Дейвид били грижовни и любящи родители.

Нова връзка

Тъй като Сюзън не желаела да работи заедно с Дейвид, тя напуснала досегашната си работа в ”Уин-Дикси” и си намерила друга, като секретарка в голяма фирма. С времето била повишена като главна секретарка на президента на фирмата, в която работела.

За Южна Каролина това било престижно работно място и така за Сюзън се отворила възможност да общува със заможни хора с екстравагатен начин на живот. Също така, тя имала и възможността да се сближи със сина на шефа си Том Финдли.

Том Финдли
Том Финдли

Том Финдли (27 г.) бил син на собственика на ”Conso Products”, най-големият работодател в Южна Каролина. Том бил смятан за един от най-желаните ергени, макар че, съдейки само по физическите му данни, бил на средно ниво. Косата му била оредяваща, а чертите на лицето му неясни.

През януари 1994 г. Сюзън и Том Финдли започнали да се срещат, но през пролетта тя се върнала при Дейвид. Поредният им опит за спасяване на брака продължил само няколко месеца, докато Сюзън не решила да поиска развод.

През септември тя отново започнала да се среща с Том, планирайки общото си бъдеще с него. През това време обаче, Том се опитвал да намери начин да приключи връзката си със Сюзън. През октомври 1994 г., само няколко дни след началото на делото по развода й с Дейвид, Том написал писмо на Сюзън, с което приключвал връзката си с нея.

Писмото

В началото на писмото пишело: “Ти без съмнение някой ден ще бъдеш невероятна съпруга на някой късметлия. Но за съжаление, това няма да бъда аз”. В друга част от писмото се казвало: ”Сюзън, аз наистина бих могъл да се влюбя в теб. Имаш някои изключителни качества и смятам, че си страхотен човек. Но, както съм ти казвал и преди, има някои неща в живота ти, които не смятам, че са подходящи за мен. И да, става дума за децата ти”.

Том Финдли
Том Финдли

Писмото било с дата 17 октомври 1994 година и било написано на текстообработваща програма. То било написано с внимателен и отчасти ласкав тон към Сюзън. Том Финдли пишел в него, че намира Сюзън за невероятен човек и е много впечателен от факта, че тя се е записала на задочно вечерно обучение в местния колеж.Той я насърчавал да продължи обучението си. Том също пишел,че е горд със Сюзън, че се опитва да подобри живота си.

В една част от това свое писмо Том давал да се разбере, че той не е ”господин подходящият” за нея, защото не желаел да поема отговорността за отглеждането на две чужди деца. Освен това казвал, че се страхува, че поради факта, че произлизат от две твърде различни среди, няма да имат много общо помежду си – Том е отгледан в заможно семейство, докато Сюзън е дете на работник във фабрика, който се самоубива, когато съпругата му се развежда с него.

Том също пишел за разочарованието си от поведението на Сюзън, особено когато наскоро организирал парти и на него Сюзън и съпругът на нейна приятелка се целували голи в едно джакузи. Финдли казвал: ‘‘Ако някога искаш да бъдеш със свестен мъж като мен, най-добре е да се държиш като добро момиче. А ти знаеш, че добрите момичета не спят с женени мъже”.

Манията започва

Вторият баща на Сюзън Бев Ръсел
Вторият баща на Сюзън Бев Ръсел

Сюзън била опустошена, когато прочела писмото на Том. Тя изглежда започнала да изпълва съзнанието си с делюзии и мечти, които всъщност не били нищо повече от маскирани грозни лъжи, похот и нарцисизъм. От една страна Сюзън страдала дълбоко заради раздялата си с Том, но също така, без негово знание, все още подържала сексуални връзки с Дейвид, с доведения си баща Бев, и, според по-късните й твърдения, с нейния шеф – бащата на Том.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

В опит да получи съчувствието и вниманието на Том, Сюзън му споделила за сексуалната си връзка с доведения си баща Бевърли. Когато и това не помогнало, Сюзън разказала на Том за предполагаемата си афера с баща му и го предупредила, че по време на развода й с Дейвид може някои подробности да излязат наяве. Том останал поразен от признанията на Сюзън и й дал ясно да разбере, че нямат никакво общо бъдеще заедно.

Убийството на Майкъл и Алекс Смит

Алекс и Майкъл Смит
Алекс и Майкъл Смит

На 25 октомври 1994 година Сюзън Смит прекарала деня потопена в маниакални мисли по раздялата си с Том Финдли. С напредването на деня тя ставала все по-разстроена и поискала да бъде освободена по-рано от работа. След като взела децата си от детската градина, тя спряла да поговори със свой приятел на един паркинг и споделила страха си от реакцията на Том, след като му признала за връзката си с баща му. В последен отчаян опит да събуди чувствата у Том, Сюзън помолила нейна приятелка да наглежда синовете й, за да може да отиде в офиса на Том и да му каже, че това, което му е разказала по-рано, е било лъжа. Според нейната приятелка обаче, Том никак не се зарадвал да види Сюзън и набързо я изгонил от офиса си.

Научи повече за:   Тексасец отвлече и изнасили съседката си - заподозрян е в няколко убийства

На свечеряване Сюзън качила двете си деца в колата и подкарала из улиците, опитвайки се да се успокои.Тя минала по магистрала 49 и следвала знаците, които водели до езерото Джон Лонг. Сюзън никога не била стъпвала там преди тази нощ. Тя предпочитала да води синовете си на езерцето във ”Фостър парк”, който бил по-близо до дома й. Там те хранели патиците с натрошен хляб.

След като пристигнала до брега на езерото Джон Лонг, Сюзън минала през 22-метровата рампа за лодки и паркирала колата по средата. Рампата била неасфалтирана, покрита с камъни и чакъл.

Сюзън стояла тихо зад волана на своята винено червена Мазда Protégé от 1990 година, заслушана в диханието на двамата си спящи синове. Майкъл, нейният по-голям син, отпразнувал третия си рожден ден две седмици по-рано, а Алекс бил на 1 година и 2 месеца. Изведнъж Сюзън усетила как колата постепенно започва да се спуска по останалата дължина на рампата. Изминала само няколко метра, когато Сюзън натиснала педала на спирачката и издърпала ръчната, за да предотврати по-нататъшно движение напред. Тя отворила вратата и излязла от колата. Стояла там на рампата и през главата й минавали мисли за самоубийство. Езерото не било осветено и всичко било като в тъмница. Тази картина на мрак и самота описвала как всъщност Сюзън се чувствала в този момент. Искала да се освободи от самотата и проблемите в живота си. Тя била по средата на развод със съпруга си Дейвид, а нейният приятел Том я бил напуснал само преди седмица. Искала да се самоубие, но не желаела синовете й да страдат от това. Тя вярвала, че, ако първо убие децата си и после се самоубие, те биха страдали по-малко, отколкото ако убие себе си и ги остави сам самички. И все пак нещо я спирало да се предаде на самотата и депресията. Всъщност Сюзън не искала да умре, това, което наистина желаела, било да се освободи от всички пречки и проблеми, които обърквали живота й. Тя чувствала, че животът й е изпълнен със загуби и самота и това било част от тежестта на отговорността да бъде самотна майка.

Решението, което Сюзън взима в онзи момент никога няма да бъде забравено. Опитите то да бъде обяснено никога няма да бъдат достатъчни и въпросът ”защо” остава завинаги отворен.

Сюзън Смит освободила ръчната спирачка и тихо затворила вратата на колата. Майкъл и Алекс в този момент спели на задната седалка на колата, прикрепени с колан за местата си. Фаровете били включени, когато колата тръгнала към езерото. Тя навлязла във водата бавно и не се потопила веднага. Оставайки на повърхността, колата бавно се изпълвала с вода, докато потънала напълно.

Сюзън наблюдавала как колата с децата й потъва в езерото. Обръщайки гръб, тя се затичала към една малка къща наблизо.

Историята, която Сюзън Смит щяла да разкаже, предизвиква съчувствието на цялата нация. Когато обаче истината била разкрита, много хора щели да си зададат въпроса, какво ли е минавало през ума на тази жена в нощта на 25 октомври 1994 година, когато е отнела живота на двете си момчета, удавяйки ги в колата си. И до днес въпросът, който всички си задаваме, е ”Как може една майка да стори такова нещо?”.

С това свое деяние Сюзън Смит извършва най-страшния грях на този свят, като потъпква най-свещените чувства – тези на майка, обичаща своите деца.

Скица на предполагаемия похитител
Скица на предполагаемия похитител

След като стигнала до най-близката къща в околността, тя започнала истерично да блъска по вратата. Когато собствениците на къщата Шърли и Рик Маклауд отворили вратата, тя им казала, че някакъв черен мъж е откраднал колата й, похищавайки синовете й, които били на задната седалка. Тя обяснила как е спряла на червен светофар и някакъв черен мъж я нападнал и, заплашвайки я с пистолет, й заповядал да подкара колата. Тя карала известно време и тогава мъжът й наредил да слезе от колата. В този момент той й бил казал, че няма да нарани момчетата и в същия миг подкарал колата нанякъде с плачещите на задната седалка деца.

Сюзън Смит се придържала към измислената си история в продължение на 9 дни.

През цялото това време на измама всички близки и роднини подкрепяли Сюзън, а Дейвид отново застанал до нея и интензивно помагал за издирването на двете си деца. В медиите започнала да циркулира покъртителната история за двете отвлечени момченца и тяхната отчаяна и обляна в сълзи майка, молеща те да бъдат върнати обратно при нея. Това карало хората да се молят заедно с нея за благополучното завръщанена нейните синове.

Постепено обаче, истината започнала да излиза наяве.

Истината

Шериф Хауърд Уелс – главен следовател по случая, подложил Дейвид и Сюзън Смит на детектора на лъжата. Дейвид преминал теста с полиграфа, но резултатите при Сюзън били доста неубедителни.

Една от най-съществените улики, каращи властите да смятат, че историята на Сюзън е фалшива, било нейното описание на момента, когато е спряла колата си в изчакване на червен светофар. Тя твърдяла, че на пътя нямало други коли и светофарът светел в червено. Проблемът бил в това, че в местността, в която Сюзън се намирала в този момент, светофарите винаги светели зелено и червената светлина се задействала само, ако на пътя се задава друга кола.

Разкриването на информацията за несъответствията в историята на Сюзън за отвличането на синовете й, и изтичането й в медиите, довело до повдигането на доста обвинителни въпроси към нея от страна на репортерите. Освен това нейните близки забелязвали едно доста необичайно поведение у Сюзън, което никак не съответствало на държанието, което трябва да има една майка, чиито деца са били отвлечени. Сюзън изглеждала по-загрижена за начина, по-който изглежда по телевизията, отколкото за децата си, и доста често се интересувала от Том Финдли. Будело съмнение и това, че, както лесно Сюзън избухвала в плач, така и бързо сълзите й пресъхвали.

Научи повече за:   Семейна „чест”: Убийството на Баназ Махмуд

На 3 ноември 1994 година Сюзън и Дейвид гостували в предаването на СиБиЕс ”Тази сутрин” и Дейвид заявил, че има пълно доверие на Сюзън и вярва, че това, което тя казва е истина. След интервюто Сюзън се срещнала с шериф Уелс, за да бъде подложена отново разпит. Уелс директно й заявил, че не вярва на нейната версия за изчезването на децата. Той й разкрил съмненията си относно непрестанно възникващите несъответствия в нейната история през последните 9 дни.

Изтощена и емоционално изтормозена от събитията напоследък, Сюзън помолила шериф Уелс да се моли заедно с нея за синовете й, след което избухнала в плач, нареждайки колко се срамува от това, което е извършила, и започнала да признава как е отишла с децата си до езерото. Разказала за намерението си първо да убие тях, а след това и себе си, и как вместо това била пуснала колата да се движи сама по рампата, оставяйки я да потъне с двете й невръстни деца вътре.

Шериф Хауърд Уелс искал да открие колата с телата на децата преди новината за признанието на Сюзън да гръмне в пресата. Предишният опит за претърсването на езерото за автомобила се оказал неуспешен, но сега след като Сюзън посочила точното му местонахождение, водолазите бързо го открили.

Колата на Сюзън Смит
Колата на Сюзън Смит

Водолазите намерили в колата, която била потънала с предната част надолу, безжизнените тела на двете момченца, провесени от седалките си. Един от водолазите докладвал, че на едно от стъклата на задната врата на колата имало отпечатък от детска ръчичка.

В колата също било открито и писмото, с което Том изоставял Сюзън.

Аутопсията на Майкъл и Алекс потвърдила, че те са били все още живи, когато малките им главички са започнали да потъват в пълнещата се с вода кола.

Дейвид подкрепя Сюзън
Дейвид подкрепя Сюзън

След разкриването на ужасната истина за изчезването на децата Сюзън, с цялата наглост, която може да съществува на света, помолила Дейвид за извинение, оплаквайки се, че нейните чувства били засенчени от покрусата на другите. За момент Дейвид изпитал съчувствие към Сюзън, но не отнело твърде дълго време това чувство да бъде подменено от ужаса, който един баща изпитва, научавайки подробности около смъртта на децата си, убити от собствената им майка.

След като разбрал истината Дейвид бил непрекъснато преследван от лицата на синовете си в последните минути от техния живот – уплашени,сами и потъващи в тъмнина.

Когато научил, че Сюзън е дала информация за точното местонахождение на потъналата кола в полицията и, особено след като разбрал факта, че светлините на колата са били включени, докато тя е потъвала, той осъзнал, че Сюзън е била там, гледайки как умират децата им, мотивирана от маниакалното си желание да възстанови връзката си със заможния ерген Том Финдли.

Наказанието

Сюзън Смит
Сюзън Смит

По време на процеса срещу Сюзън Смит нейните адвокати изградили защитата й върху травмиращите събития от детството на клиентката им, твърдейки, че тя страда от психическо заболяване, което замъглявало трезвата й преценка. Те се позовавали на фактите за сексуалния тормоз от страна на доведения баща на Сюзън и дълбоката душевна травма преживяна след самоубийството на баща й. Адвокататите се опирали на тезата, че тези  събития в живота на Сюзън Смит са я довели до депресия и суицидни мисли. Те обяснявали как нейната неестествено голяма нужда да бъде зависима от друг човек е довела до безразборните й сексуални връзки. Те твърдели, че колкото и нормална и обикновена да изглежда Сюзън, дълбоко в нея всъщност се крие психическо заболяване.

По време на делото обаче, за съдебните заседатели се разкрила една по-друга страна от личността на Сюзън Смит – тази на една манипулативна жена, загрижена единствено за собствените си нужди и желания. Тази нейна страна на майка, чийто собствени деца се превръщат в огромна пречка в живота. Решението й да ги убие щяло да доведе не само до съчувствието на Том Финдли, но и до възможността те да възобновят връзката си след като тя вече нямала деца, които да им пречат.

Сюзън плаче в съда
Сюзън плаче в съда

По време на процеса Сюзън Смит не показвала никакви емоции, с изключение на няколкото случая, когато били споменавани имената на синовете й и тя избухвала в плач, клатейки глава в отрицание на мисълта, че те са мъртви.

На 22 юли 1995 година съдебното жури заседавало само 2 часа и половина, за да вземе решение по случая. Те признали Сюзън Смит за виновна по обвинение в две убийства от първа степен.

Сюзън Смит е осъдена на от 30 години до доживотен затвор за убийствота на двете си деца.

Ковчегът на Майкъл и Алекс
Ковчегът на Майкъл и Алекс

Тя ще може да кандидатсва за предсрочно осводождаване през 2025 година, когато ще бъде на 53 години и ще е излежала минимума от 30 години в затвора.

След като чува присъдата й Дейвид се заклева да присъства на всяко едно дело за предсрочно освобождаване, което Сюзън ще заведе за в бъдеще, за да възпрепятсва излизането й от затвора и за да бъде сигурен, че тя ще остане там до края на дните си.

Майкъл и Алекс Смит са погребани заедно, в един ковчег на 6 ноември 1994 година, в гробището в Богънсвийл до гроба на брата на Дейвид, техният чичо Дани Смит.

———————————————————————————————————————————————
Източници: wikipedia.org, crime.about.com, www.trutv.com

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253
The following two tabs change content below.
hanna montana
Надявам се, че статията ти е харесала! Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
10 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Marti
Marti
20.04.2011 16:23

Силве, ето ти линк за снимки на места, където са извършвани прочути престъпления. Има и езерото, в което Смит бута колата. Може и да го знаеш, но съм длъжен да ти го пусна:

http://www.waymarking.com/cat/details.aspx?f=1&guid=b2537e1d-d1e5-4f05-a60b-554e45f16e33

katq9654
katq9654
24.04.2011 7:18

uzas!i az imam 2 deza,no nikoga ne sam si predstaviala da gi ubia zaradi niakakav si bokluk,pak bilo toi i bogat.tazi triabva da j udaviat kato dezata i.IZROD!!!!!

katq9654
katq9654
24.04.2011 7:19

izvinjvam se,no ne moga da pi6a na kiriliza.klaviaturata mi ne pozvoliava.

Dima
Dima
25.04.2011 18:50

Много се извинявам katq9654, на 14 съм и съм много далече от това, да бъда майка, но смятам, че когато се случи, ще е нещо невероятно и ще обичам децата си повече от всичко останало. Та, мисля, че изказването ти е изключително неуместно, защото би трябвало да се отвращаваш от самата мисъл да убиеш малките си, а не от това, да извършиш тази гнусотия заради богат мъж. А колкото до статията – НАИСТИНА НЯМАМ ДУМИ!!!

дани
26.04.2011 18:04

Какво може да направи човек в собствената си глупост. Това е една потресаваща история за всичко човешко. Връзката между майка и деца …. както пише въпросът ЗАЩО ? никога няма да намери отговор.

Москвич 412
Москвич 412
31.10.2011 9:21

Долната к*рва е затрила най-скъпите си неща на този свят,само и само да се ожени за богаташ…

neli
26.06.2012 11:51

Нямам думи,потресена съм!Милите дечица,тази на която са казвали мама,хладнокръвно е отнела живота им!Чудовище!

мимитууу*
30.04.2013 17:36

гати нарцистичната к*чка …как е могла да убие децата си?ш,ш

545 ッ
545 ッ
20.11.2015 14:40

През 2025г. направо на въжето…помилването е за хора НЕ ЖИВОТНИ !!!

Силвия
Силвия
27.08.2016 18:50

Такива хора не заслужават да бъдат родители! Не е честно, хора, които са родени да бъдат родители по 10 години нямат деца и опитват какво ли не, за да се сдобият с детенце, а това ЧУДОВИЩЕ е забременяла толкова лесно, станала майка и е обила децата си по ЕГОИСТИНЧНИ причини! НЕ Е ЧЕСТНО! Дори не мога да я нарека “човек”, даже и “животно” не мога да я нарека! Тя е ДЕМОН скрит в човешки облик!