Най-опасните отчаяни съпруги

Какво се случва с вас, мъже, когато меденият месец свърши? Безметежен и уютен живот, домашни гозби на корем, безкраен секс и свежо огладени ризи? Я се събудете, това не е приказка от Хиляда и една нощ! В реалността красивата принцеса бързо се превръща в зла вещица, въртяща всякакви лукави машинации, за да ви отнеме парите, достойнството и дори живота. Тя ще ви залее с газ и ще ви подпали. Ще плати на наемни убийци да очистят вас и децата ви. Ще ви застреля в лицето и ще убеди собствения ви син да се отърве от тялото ви. Дори услужливо ще ви подаде оръжие, с което да се самоубиете. Страшна е мисълта, че жената, която обичате повече от всичко, би ви забила нож в гърба.

Да, има жени, които по-добре да бяхте оставили пред олтара, но понякога самите вие подписвате смъртната си присъда.

Пречистващ огън

Раджини Нараян
Раджини Нараян

На 7 декември 2008 г. 46-годишната Раджини Нараян от австралийския град Аделейд открива, че съпругът й й изневерява. Когато се прибира вечерта и ляга до нея в леглото, тя му вдига скандал. Заплашва, че ще го запали, а той я нарича „дебела, тъпа кучка“. Вбесена от тази обида, тя го полива с бензин и го подпалва със свещ. Впоследствие Раджини казва в съда:

„Щях да пречистя пениса му, да го бележа и той щеше да остане с мен“.

Но в своето старание да спаси брака си, тя използва твърде много бензин и изгаря цялата къща. Съпругът й агонизира няколко дни със 75% изгаряния по тялото преди да умре. Австралийският съд признава Раджини Нараян за виновна в непредумишлено убийство през октомври 2010 г.

Двойна засада

Тереза Луис
Тереза Луис

Тереза Луис (34 г.) признава, че е наела двама мъже да убият съпруга й Джулиан Луис и доведения й син Си Джей Луис, за да може да прибере парите от застраховката им за живот. Доведеният й син е имал застрахователна полица на стойност 250 000 долара на името на съпруга й, на когото Тереза се е явявала единствена наследница. Тя е платила на любовника си Родни Луис (20 г.) и неговия приятел Матю Шалънбъргър (22 г.) да извършат убийствата.

На 30 октомври 2003 г. Тереза оставя вратата на дома си в Кийлинг, щата Вирджиния, отворена и се скрива в банята под душа, докато нейните съучастници застрелват съпруга й и доведения й син.

Тя пледира виновна в двете убийства и е екзекутирана на 23 септември 2010 г. Тереза Луис е първата жена, осъдена на смърт в щата Вирджиния от 1912 г.

Изстрел в окото

 Сюзан Грунд
Сюзан Грунд

Купонджийката Сюзан най-накрая се приземява, омъжвайки се за богаташа Джими Грунд след няколко неуспешни брака. Тя обаче продължава с извънбрачния секс и в крайна сметка на съпруга й му идва до гуша и решава да се разведе с нея.

Вместо да приеме загубата с достойнство и да продължи напред, тя го застрелва в окото и се опитва да прибере парите от застраховката му живот. Случаят е разкрит, когато тя признава за убийството на сестра си.

Съдебните заседатели я признават за виновна на 24 март 1994 г. Тя ще може да кандидатства за предсрочно освобождаване през 2025 г.

Изстрел в мрака

Дженифър Ниб
Дженифър Ниб

На 31 август 2010 г. Дженифър Ниб се обажда в полицията, за да съобщи, че в дома й е проникнал нарушител и е застрелял съпруга й Джеймс Ниб. Убиецът е използвал оръжието, което са държали до входната врата, за да убиват с него дребни вредители. След това мъжът я е нападнал, съборил я е на земята и е избягал.

Полицията обаче не открива следи от борба, нищо не липсва от дома им в Лейк Кристал, щата Минесота, а на алеята няма пресни следи от автомобилни гуми.

Анализирайки местопрестъплението, полицията осъзнава, че единствената светлина в дома по времето на убийството е идвала от банята, където Дженифър уж си е миела зъбите. Това означава, че нарушителят е проникнал в къщата в пълен мрак и без да привлече вниманието на семейното куче е открил оръжието и патроните, заредил го е и е застрелял Джеймс.

Скоро детективите установяват, че Дженифър е затънала до уши в дългове. Тя е крадяла и продавала лекарства от работата си като медицинска сестра, направила е на съпруга си застраховка живот на стойност 250 000 долара два месеца преди смъртта му и си е разменяла палави СМС-и с друг мъж.

Научи повече за:   Алекс Скийл и Джордан Уърт: Приятелката ми ме тормози

Дженифър Ниб е арестувана на 10 септември 2010 г. по обвинение в непредумишлено убийство, за което може да получи до 40 години затвор.

Мъжка афера

Елън Снайдър
Елън Снайдър

През януари 2002 г. бурният брак на Елън и Майкъл Снайдър от град Албъкърки в щата Ню Мексико най-сетне достига до фаталния си край. Елън, която смята, че съпругът й й изневерява с друг мъж, събира смелост и му поставя въпроса в очите. Не е известно какво точно се е случило, но резултатите са налице: Майкъл е застрелян осем пъти.

Когато синът на Елън Майкъл Шефилд се събужда от изстрелите, тя го убеждава да й помогне да се отърве от тялото. Двамата го увиват в найлони и наемат багер, за да го закопаят в задния двор.

Майка и син продължават с живота си, като казват на съседите, че Майкъл Снайдър ги е изоставил. Елън се сдобива с развод през 2006 г. Шефилд, който е на 17 години по време на убийството, най-накрая решава да свали теглото на тайната от плещите си през 2010-а, споделяйки за случилото се със свой приятел. Той от своя страна съобщава в полицията, която незабавно арестува и обвинява Елън в убийство, укриване на доказателства, подтикване на непълнолетен към престъпление и заговор с цел убийство.

Мило убийство

Валери Дженкинс и съпругът й Робърт
Валери Дженкинс и съпругът й Робърт

През май 2009 г. Валери Дженкинс от Кътлър Бей, щата Флорида, вдига скандал на пияния си съпруг Робърт, който я заплашва, че ще се самоубие. Впоследствие тя казва на полицията, че той често е изразявал това желание и преди, но този път тя е предложила да му донесе оръжието. Робърт се е съгласил и тя е хвърлила пистолета до него на дивана и е излязла от стаята. Следващият звук, който е чула, е бил единичен изстрел. Валери е намерила съпруга си проснат мъртъв върху дивана.

Прокурорите настояват, че Дженкинс е проявила „безразсъдно неуважение към човешкия живот“.

Честит Свети Валентин

Шон Армстронг
Шон Армстронг

В деня на Свети Валентин през 2010 г. детската учителка Шон Армстронг (38 г.) се упражнява да стреля по мишена в гората близо до дома си в Маунт Плезант, щата Тенеси, когато се появява нейният съпруг Мори (42 г.).

Двамата имат проблеми в брака си и често се разделят и събират отново. Избухва скандал. Шон прострелва Мори три пъти и се обажда на 911. Той е откаран с хеликоптер в болницата, където умира от раните си.

Шон Армстронг е арестувана и обвинена в непредумишлено убийство.

Смърт от такос

Ема Джейм
Ема Джейм

Новогодишната вечеря на 2010 г. започва със скандал за Ема Джейм (23 г.) и нейният съпруг Рамон (27 г.). Ема се ядосва, защото Рамон е приготвил такос само за себе си. Двамата са женени от шест месеца и работят заедно като пазачи в щатския затвор в Салинас Вали.

Вбесена, Ема излива една чаша в чинията на съпруга си. Спорът загрубява и не след дълго тя вече държи нож под брадичката си и казва на Рамон: „Хайде, давай, убий ме!“.

Той понечва да се приближи до нея, но тя го намушква в сърцето. След това се обажда на 911. Всичко това се случва пред очите на двете деца на Рамон – на 3 и 4 години.

Полицията заварва Рамон все още жив, но раната в гърдите му е фатална и той умира скоро след това. Макар Ема да твърди, че неволно е пробола съпруга си, патологът, извършил аутопсията, заявява, че ножът е проникнал твърде дълбоко в гърдите, за да бъде инцидент.

Ема Джейм пледира виновна в непредумишлено убийство и през юни 2010 г. получава шест години затвор и глоба в размер на 7 441 долара.

Да убиеш Хитлер

Джеймс и Амбър Къмингс
Джеймс и Амбър Къмингс

Амбър Къмингс от град Белфаст в щата Мейн се мъчи вече от десет години под игото на доминиращия си съпруг Джеймс, който е обсебен от детска порнография и Адолф Хитлер. Той заставя жена си да участва в онлайн чатове, за да му помага да примамва други жени.

Двамата спят в различни стаи, всеки с оръжие под възглавницата. Сутринта на 9 декември 2008 г. Амбър взима своя пистолет и го поставя в устата си, смятайки да се самоубие. Но тогава осъзнава, че ако го направи, нейната 9-годишна дъщеря Клара ще остане под грижите на Джеймс, а тя подозира, че той вече е обсебен от неприлични мисли за детето. Затова Амбър отива в стаята му и го застрелва. След това избягва в къщата на съседите и оттам се обажда на полицията.

Научи повече за:   Дороти Стратън: Смъртта на един Плеймейт

Претърсването на дома разкрива, че Джеймс не се е занимавал единствено с тормоз над съпругата и дъщеря си. Полицията открива нацистки сувенири, следи от радиоактивни материали и инструкции за сглобяване на бомба.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Оказва се, че Джеймс е бил ядосан от избирането на Барак Обама за президент на САЩ и е смятал да извърши покушение срещу него.

Амбър е осъдена на максимум 8 години затвор, като обвинението настоява тя да излежи поне една година от присъдата, за да се изпрати ясно послание до обществото, че „подобен вид „помогни си сам“ действия представляват изключително антисоциално поведение и ще бъдат наказвани строго“. Вместо това съдията отменя присъдата й и сега Амбър е свободна.

Възрастни моменти

Лулу Бак
Лулу Бак

На 27 декември 2007 г. 88-годишният съпруг на Лулу Бак се обажда на номера за спешни случаи в Омаха, щата Небраска, заявявайки, че съпругата му непрекъснато го налага с ръжена от камината.

Пенсионираният ортопедичен хирург казва на медиците в линейката, че жена му го бие от месеци. Станли Бак умира по-късно в болницата, но преди това успява да говори с полицията.

Адвокатът на Лулу Бак казва, че тя е „много разстроена, много объркана и зашеметена“. Прокуратурата оттегля обвиненията си срещу нея, тъй като се установява, че тя страда от Алцхаймер, а смъртта на Станли е настъпила вследствие на сърдечен удар.

Клизма с шери

Тами и Майкъл Уорнън
Тами и Майкъл Уорнън

Майкъл Уорнън (58 г.) е бил алкохолик в продължение на много години, но изоставя пиенето, когато му откриват заболяване на гърлото. На 21 май 2004 година той помолва съпругата си Тами, която е изгорила завещанието му само преди месец, да му направи клизма с шери. Тя се съгласява.

Впоследствие Тами казва на полицията, че е намерила съпруга си мъртъв в леглото. Според резултатите от аутопсията тя е вкарала в тялото на Майкъл поне три литра шери, тъй като нивото на алхокол в кръвта му е било с шест пъти по-високо от нормалните граници.

Според обвинителния й акт Тами е знаела, че съпругът й „не бива да приема алкохол“. Тя е обвинена в убийство поради престъпна небрежност и умишлено унищожаване на завещание с цел „измама или вреда“.

Заради перуката

Мери и Матю Уинклър
Мери и Матю Уинклър

Мери Уинклър изглежда щастливо омъжена за пастора на град Селмър в щата Тенеси Матю Уинклър, от когото има три дъщери. На 22 март 2006 г. тя шокира света, застрелвайки съпруга си в гърба с .12-калиброва пушка.

Мери разказва, че Матю е упражнявал над нея психически тормоз и семейството и приятелите й потвърждават това. През април 2007-а Уинклър заявява в съда, че освен че я мъмрел непрекъснато, Матю я е карал да облича „мръснишко“ бельо по време секс. Мери показва в съдебната зала чифт обувки с висок ток и една перука.

Тя е осъдена на 210 дни затвор за непредумишлено убийство, но излежава само 60 дни в заведение за умствено болни.

Този случай е обезсмъртен в поп културата от музикалната група „Drive-By Truckers“, които включват в албума си от 2010 г. песен със загланието „Перуката, която той я караше да носи“.

Убийство на честта

Шейх Насим и Рабия Сарвар
Шейх Насим и Рабиа Сарвар

Благочестивата мюсюлманка Рабиа Сарвар (37 г.) се опитва да убие съпруга си Шейх Насим (41 г.) през октомври 2009 г., като прерязва гърлото му, защото вярва, че е лош мюсюлманин. Насим я е карал да яде свинско, да носи къси поли и да пие алкохол в разрез с нейните религиозни вярвания.

„Правех го, за да го направя щастлив, но вътре в мен кипеше война“ – пише тя в показанията си. – „Той ме караше да правя толкова много неща, които са срещу Исляма… Сторих добре, че му прерязах гърлото. Но в следващия момент той скочи и ме сграбчи“.

Насим получава рани по шията, бузите и ръката си. „Не съм я карал с оръжие в главата да прави тези неща“ – споделя той с медиите.

Сарвар е обвинена в опит за убийство, пледира невинна и е освободена под гаранция в размер на 25 000 долара.

Домашно насилие

Дженифър Сю Смол
Дженифър Сю Смол

На 24 май 2010 г. дъщерята на началника на полицията в Хънтингтън Бийч Дженифър Сю Смол (31 г.), намушква в гърдите своя съпруг помощник-шериф с нож за пържоли. Драмата се разиграва в Мидуей Сити, щата Калифорния, но съпругът оцелява – ножът прониква само на 5 см и дори не се налага да го шият.

Научи повече за:   Джак Барън: Смърт в семейството

На 26 май Смол пледира невинна по обвинение в домашно насилие и нападение със смъртоносно оръжие. Според нейния баща тя има история на домашно насилие и друг път се е сблъсквала със закона заради шофиране в нетрезво състояние, нападение над служител на реда, притежание на незаконни лекарства и застрашаване безопасността на дете. Името на съпруга й не се разкрива пред медиите, защото е бил жертва на домашно насилие.

Последно ястие?

Лиса Алън
Лиса Алън

Една вечер през юни 2008 г. Лиса Алън (42 г.) решава да приготви специална вечеря за съпруга си Джонатан – помощник-шериф. Сервира му спагети с кюфтенца и зелена салата. Не след дълго той се чувства зле и се гърчи от болка през цялата нощ.

„Легнах си до нея, а тя ме питаше непрекъснато как се чувствам. Каза, че сигурно съм се претоварил в службата“ – разказва Джонатан.

Оказва се, че тя е подправила салатата с листа от напръстник, в чийто листа, корени и цветове се съдържа отрова. Само едно отхапване от растението може да доведе до сърдечни проблеми, а по-голяма доза – дори до смърт. Според адвоката на Лиса Джонатан е бил болезнено ревнив съпруг-насилник и тя просто е искала да го вкара в болницата, за да я остави на мира.

В крайна сметка Лиса пледира виновна и получава 4 и половина години затвор.

Лош в леглото

Мишел Томас
Мишел Томас

На 4 май 2010 г. Мишел Томас от град Хъдсън в щата Тексас е арестувана от полицията по сигнал за домашно насилие. Тя е нападнала съпруга си с ножици, причинявайки му повърхностни рани по гърдите, палеца и коляното.

Мишел твърди, че съпругът й е бил пиян и се е опитал да я удуши, но по тялото й няма следи от наранявания. Полицията вярва повече на разказа на г-н Томас, най-вече заради неблагоприятната светлина, в която се поставя сам, заявявайки, че съпругата му го е нападнала, защото не се е представил добре в леглото.

Съпругът не пожелава да повдигне обвинения, но въпреки това прокуратурата обвинява г-жа Томас в нападение със смъртоносно оръжие. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 20 години затвор.

Подигравана жена

Бети Бродерик
Бети Бродерик

Бети Бродерик е пожертвала всичко заради своя съпруг Дан през 20-годишния им брак. Първо работи, за да може той да завърши университета по право и да стане отличен адвокат, след това, докато той се изкачва по корпоративната стълбица, тя напуска работа, обръщайки гръб на кариерата си, за да се превърне в предана съпруга и майка на техните деца. И тогава Дан внезапно заявява, че иска развод, за да се ожени за секретарката си Линда Колкина.

Дан използва всички връзки и правни трикове, които е научил през годините, за да се увери, че Бети няма да получи нищо от развода, освен унижение и болка. Накрая четиригодишният развод я превръща в гневна и вулгарна алкохоличка – бледа сянка на предишното й „аз“.

Една вечер през 1989 г. тя отива в дома, където Дан живее с новата си съпруга, влиза с ключ, който е взела от едно от децата си, застрелва Колкина и после, когато Дан се събужда, прострелва и него и го оставя да изкърви до смърт. Последните думи на Дан са: „Добре, застреля ме. Мъртъв съм.“.

Бети Бродерик е призната за виновна в непредумишлено убийство и получава доживотна присъда с минимален срок от 32 години затвор.


Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Източник: trutv.com, truecrimereport.com

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
3 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Heh
Heh
18.06.2011 10:07

MNOGO QKO 🙂

dims
dims
25.06.2011 10:51

отново много хубава статия! поздравления за сайта като цяло, голям фен съм ви! 🙂

STAR
STAR
31.07.2011 11:45

Много сте добри!!!Моите адмирации,имате верен усет за актуална криминалистика!!!Все така!!!