Най-опасните отчаяни съпруги

Какво се случва с вас, мъже, когато меденият месец свърши? Безметежен и уютен живот, домашни гозби на корем, безкраен секс и свежо огладени ризи? Я се събудете, това не е приказка на Андерсен! В реалността красивата принцеса бързо се превръща в зла вещица, която върти всякакви лукави машинации, за да ви отнеме парите, достойнството и дори живота ви. Тя ще ви залее с газ и ще ви подпали. Ще плати на наемни убийци да очистят вас и децата ви. Ще ви застреля в лицето и ще убеди собствения ви син да се отърве от тялото ви. Дори услужливо ще ви подаде оръжие, с което да се самоубиете. Страшна е мисълта, че жената, която обичате повече от всичко, би ви забила нож в гърба.

Да, има жени, които по-добре да бяхте оставили пред олтара, но понякога самите вие подписвате смъртната си присъда.

Пречистващ огън

Раджини Нараян
Раджини Нараян

На 7 декември 2008 г. 46-годишната Раджини Нараян от австралийския град Аделейд открила, че съпругът й й изневерява. Когато се прибрал вечерта и легнал до нея в леглото, Раджини му вдигнала скандал. Заплашила, че ще го запали, а той я нарекъл “дебела, тъпа кучка”. Вбесена от тази обида, тя го поляла с бензин и го подпалила със свещ. Впоследствие Раджини казва в съда:

“Щях да пречистя пениса му, да го бележа и той щеше да остане с мен”.

Но в своето старание да спаси брака си, тя използвала твърде много бензин и изгорила цялата къща. Съпругът й агонизирал няколко дни със 75% изгаряния по тялото преди да умре. Австралийският съд признал Нараян за виновна в непредумишлено убийство през октомври 2010 г.

Двойна засада

Тереза Луис
Тереза Луис

Тереза Луис (34 г.) признала, че е наела двама мъже да убият съпруга й Джулиан Луис и доведения й син Си Джей Луис, за да може да прибере парите от застраховката им за живот. Доведеният й син имал застрахователна полица на стойност 250 000 долара на името на съпруга й, на когото Тереза се явявала единствена наследница. Тя платила на любовника си Родни Луис (20 г.) и неговия приятел Матю Шалънбъргър (22 г.) да извършат убийствата.

На 30 октомври 2003 г. Тереза оставила вратата на дома си в Кийлинг, щата Вирджиния, отворена и се скрила в банята под душа, докато нейните съучастници застрелвали съпруга й и доведения й син.

Тя пледирала за виновна в двете убийства и била екзекутирана на 23 септември 2010 г. Тереза Луис е първата жена, осъдена на смърт в щата Вирджиния от 1912 г. досега.

Изстрел в окото

 Сюзан Грунд
Сюзан Грунд

Купонджийката Сюзан Грунд най-накрая се приземила, омъжвайки се за богатия Джими Грунд след няколко неуспешни брака. Тя обаче продължила с извънбрачния секс и в крайна сметка на съпруга й му дошло до гуша и решил да се разведе с нея.

Вместо да приеме загубата с достойнство и да продължи напред, тя го застреляла в окото и се опитала да прибере парите от застраховката му за живот. Случаят бил разкрит, когато признала за убийството на сестра си.

Съдебните заседатели я признали за виновна на 24 март 1994 г. Тя ще може да кандидатства за предсрочно освобождаване през 2025 г.

Изстрел в мрака

Дженифър Ниб
Дженифър Ниб

На 31 август 2010 г. Дженифър Ниб се обадила в полицията, за да съобщи, че в дома й е проникнал нарушител и е застрелял съпруга й Джеймс Ниб. Убиецът бил използвал оръжието, което държали до входната врата, за да убиват с него дребни вредители. След това мъжът я бил нападнал, съборил я на земята и избягал.

Полицията обаче не открила следи от борба, нищо не липсвало от дома в Лейк Кристал, щата Минесота, а на алеята нямало пресни следи от автомобилни гуми.

Анализирайки местопрестъплението, полицията осъзнала, че единствената светлина в дома по времето на убийството е идвала от банята, където Дженифър уж си миела зъбите. Това означавало, че нарушителят е проникнал в къщата в пълен мрак и без да привлече вниманието на семейното куче е открил оръжието и патроните, заредил го е и е застрелял Джеймс.

Скоро детективите установили, че Дженифър е затънала до гуша в дългове. Тя крадяла и продавала лекарства от работата си като медицинска сестра, била направила на съпруга си застраховка за живот на стойност 250 000 долара два месеца преди смъртта му и си разменяла палави СМС-и с друг мъж.

Научи повече за:   Аманда Нокс и убийството на Мередит Къчър

Дженифър Ниб била арестувана на 10 септември 2010 г. по обвинение в непредумишлено убийство, за което можела да получи до 40 години затвор.

Мъжка афера

Елън Снайдър
Елън Снайдър

През януари 2002 г. бурният брак на Елън и Майкъл Снайдър от град Албъкърки в щата Ню Мексико най-сетне достигнал до фаталния си край. Елън, която смятала, че съпругът й й изневерява с друг мъж, събрала смелост и му поставила въпроса в очите. Не е известно какво точно се е случило, но резултатите били налице: Майкъл бил застрелян осем пъти.

Когато синът на Елън Майкъл Шефилд се събудил от изстрелите, тя го убедила да й помогне да се отърве от тялото. Двамата го увили в найлони и наели багер, за да го закопаят в задния двор.

Майката и синът продължили с живота си, като казали на съседите, че Майкъл Снайдър ги е изоставил. Елън се сдобила с развод през 2006 г. Шефилд, който бил на 17 години по време на убийството, най-накрая решил да свали теглото на тайната от плещите си през 2010-а, споделяйки за случилото се със свой приятел. Той от своя страна съобщил в полицията, която незабавно арестувала и обвинила Елън в убийство, укриване на доказателства, подтикване на непълнолетен към престъпление и заговор.

Мило убийство

Валери Дженкинс и съпругът й Робърт
Валери Дженкинс и съпругът й Робърт

През май 2009 г. Валери Дженкинс от Кътлър Бей, щата Флорида, вдигнала скандал на пияния си съпруг Робърт, който я заплашил, че ще се самоубие. Впоследствие казала на полицията, че той често бил изразявал това желание и преди, но този път тя му предложила да му донесе оръжието. Робърт се съгласил и тя хвърлила пистолета до него на дивана и излязла от стаята. Следващият звук, който чула, бил единичен изстрел. Валери намерила съпруга си проснат мъртъв върху дивана.

Прокурорите настояват, че Дженкинс е проявила “безразсъдно неуважение към човешкия живот”.

Честит Свети Валентин

Шон Армстронг
Шон Армстронг

В деня на Свети Валентин през 2010 г. детската учителка Шон Армстронг (38 г.) се упражнявала да стреля по мишена в гората близо до дома й в Маунт Плезант, щата Тенеси, когато се появил нейният съпруг Мори (42 г.).

Двамата имали проблеми в брака и често се разделяли и събирали отново. Избухнал скандал. Шон простреляла Мори три пъти и се обадила на 911. Мори бил откаран с хеликоптер в болницата, където умрял от раните си.

Шон Армстронг била арестувана и обвинена в непредумишлено убийство.

Смърт от такос

Ема Джейм
Ема Джейм

Новогодишната вечеря на 2010 г. започнала със скандал за Ема Джейм (23 г.) и нейният съпруг Рамон (27 г.). Ема се ядосала, защото Рамон приготвил такос само за себе си. Двамата били женени от шест месеца и работели заедно като пазачи в щатския затвор в Салинас Вали.

Вбесената Ема изляла една чаша в чинията на съпруга си. Спорът загрубял и не след дълго тя вече държала нож под брадичката си и казвала на Рамон: “Хайде, давай, убий ме!”.

Той понечил да се приближи до нея, но тя го намушкала в сърцето. След това се обадила на 911. Всичко това се случило пред очите на двете деца на Рамон – на 3 и 4 години.

Полицията заварила Рамон все още жив, но раната в гърдите му била фатална и той умрял скоро след това. Макар Ема да твърдяла, че неволно е пробола съпруга си, патологът, извършил аутопсията, заявил, че ножът е проникнал твърде дълбоко в гърдите, за да бъде инцидент.

Ема Джейм пледирала за виновна в непредумишлено убийство и през юни 2010 г. получила шест години затвор и глоба в размер на 7 441 долара.

Да убиеш Хитлер

Джеймс и Амбър Къмингс
Джеймс и Амбър Къмингс

Амбър Къмингс от град Белфаст в щата Мейн се мъчела вече от десет години под игото на доминиращия си съпруг Джеймс, който бил обсебен от детската порнография и Адолф Хитлер. Той заставял жена си да участва в онлайн чатове, за да му помага да примамва други жени.

Двамата спели в различни стаи, всеки с оръжие под възглавницата. Сутринта на 9 декември 2008 г. Амбър взела своя пистолет и го поставила в устата си, смятайки да се самоубие. Но тогава осъзнала, че ако го направи, нейната 9-годишна дъщеря Клара ще остане на грижите на Джеймс, а тя подозирала, че той вече е обсебен от мисълта за детето. Затова Амбър отишла в стаята на Джеймс и го застреляла. След това избягала в къщата на съседите и оттам се обадила на полицията.

Научи повече за:   Алисън Бота и изнасилвачите-изкормвачи от Порт Елизабет

Претърсването на дома разкрило, че Джеймс не се е занимавал единствено с тормоз над съпругата и дъщеря си. Полицията открила нацистки сувенири, следи от радиоактивни материали и инструкции за сглобяване на бомба.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321

Оказало се, че Джеймс е бил ядосан от избирането на Барак Обама за президент на САЩ и смятал да извърши покушение срещу него.

Амбър е осъдена на максимум 8 години затвор, като обвинението настоявало тя да прекара поне една година от присъдата си в затвора, за да се изпрати ясно послание до обществото, че “подобен вид “помогни си сам” действия представляват изключително антисоциално поведение и ще бъдат наказвани строго”. Вместо това съдията отменил присъдата й и сега Амбър е свободна.

Възрастни моменти

Лулу Бак
Лулу Бак

На 27 декември 2007 г. 88-годишният съпруг на Лулу Бак се обадил на телефона за спешни случаи в Омаха, щата Небраска, заявявайки, че съпругата му непрекъснато го налага с ръжена от камината.

Пенсионираният ортопедичен хирург казал на медиците в линейката, че жена му го биела от месеци. Станли Бак починал по-късно в болницата, но преди това успял да говори с полицията.

Адвокатът на Лулу Бак казал, че тя е “много разстроена, много объркана и зашеметена”. Прокуратурата обаче оттеглила обвиненията си срещу Лулу, тъй като се установило, че тя страда от Алцхаймер, а смъртта на Станли е настъпила вследствие на сърдечен удар.

Клизма с шери

Тами и Майкъл Уорнън
Тами и Майкъл Уорнън

Майкъл Уорнън (58 г.) бил алкохолик в продължение на много години, но изоставил пиенето, когато му открили някакво заболяване на гърлото. На 21 май 2004 година Майкъл поискал от съпругата си Тами, която била изгорила завещанието му само преди месец, да му направи клизма с шери. Тя го направила.

Впоследствие Тами казала на полицията, че е намерила съпруга си мъртъв в леглото. Според резултатите от аутопсията тя била вкарала в тялото на Майкъл поне три литра шери, тъй като нивото на алхокол в кръвта му било с шест пъти по-високо от нормалните граници.

Според обвинителния й акт Тами е знаела, че нейният съпруг “не бива да приема алкохол”. Тя била обвинена в убийство поради престъпна небрежност и умишлено унищожаване на завещание с цел “измама или вреда”.

Заради перуката

Мери и Матю Уинклър
Мери и Матю Уинклър

Мери Уинклър изглеждала щастливо омъжена за пастора на град Селмър в щата Тенеси Матю Уинклър, от когото имала три дъщери. На 22 март 2006 г. тя шокирала света, застрелвайки съпруга си в гърба с .12-калиброва пушка.

Мери разказала, че Матю е упражнявал над нея психически тормоз и семейството и приятелите й потвърдили това. На процеса й през април 2007-а Уинклър заявила, че освен че я мъмрел непрекъснато, Матю я карал да облича “мръснишко” бельо за секс. Мери показала в съдебната зала чифт обувки на висок ток и една перука.

Тя била осъдена на 210 дни затвор за непредумишлено убийство, но излежала само 60 дни в заведение за умствено болни.

Този случай е обезсмъртен в поп културата от музикалната група “Drive-By Truckers”, които включват в албума си от 2010 г. песен със загланието “Перуката, която той я караше да носи”.

Убийство на честта

Шейх Насим и Рабия Сарвар
Шейх Насим и Рабиа Сарвар

Благочестивата мюсюлманка Рабиа Сарвар (37 г.) се опитала да убие съпруга си Шейх Насим (41 г.) през октомври 2009 г., като прерязала гърлото му, защото вярвала, че е лош мюсюлманин. Насим я карал да яде свинско, да носи къси поли и да пие алкохол в разрез с нейните религиозни вярвания.

“Правех го, за да го направя щастлив, но вътре в мен кипеше война” – пише тя в показанията си. – “Той ме караше да правя толкова много неща, които са срещу Исляма… Сторих добре, че му прерязах гърлото. Но в следващия момент той скочи и ме сграбчи”.

Насим претърпял рани по шията, бузите и ръката си. “Не съм я карал с оръжие в главата да прави тези неща” – споделил той с медиите.

Сарвар била обвинена в опит за убийство, пледирала за невинна и била освободена под гаранция в размер на 25 000 долара.

Домашно насилие

Дженифър Сю Смол
Дженифър Сю Смол

На 24 май 2010 г. дъщерята на началника на полицията в Хънтингтън Бийч Дженифър Сю Смол (31 г.), намушкала в гърдите своя съпруг помощник-шериф с нож за пържоли. Драмата се разиграла в Мидуей Сити, щата Калифорния, но съпругът оцелял – ножът проникнал само на 5 см и дори не се наложило да го шият.

Научи повече за:   Крадци на животи: Лунатички изтръгват неродени бебета

На 26 май Смол пледирала за невинна по обвинение в домашно насилие и нападение със смъртоносно оръжие. Според нейния баща тя имала история на домашно насилие и друг път се била сблъсквала със закона заради шофиране в нетрезво състояние, нападение над служител на реда, притежание на незаконни лекарства и застрашаване добруването на дете. Името на съпруга й не се разкрило пред медиите, защото бил жертва на домашно насилие.

Последно ястие?

Лиса Алън
Лиса Алън

Една вечер през юни 2008 г. Лиса Алън (42 г.) решила да приготви специална вечеря за съпруга си Джонатан – помощник-шериф. Тя му сервирала спагети с кюфтенца и зелена салата. Не след дълго той се почувствал зле и се гърчил от болка през цялата нощ.

“Легнах си до нея, а тя ме питаше непрекъснато как се чувствам. Каза, че сигурно съм се претоварил в службата” – разказва Джонатан.

Оказало се, че тя е подправила салатата с листа от напръстник, от който би могла да се направи отрова. Според адвоката на Лиса Джонатан бил болезнено ревнив съпруг-насилник и тя просто искала да го вкара в болницата, за да я остави на мира.

В крайна сметка Лиса пледирала за виновна и получила 4 и половина години затвор.

Лош в леглото

Мишел Томас
Мишел Томас

На 4 май 2010 г. Мишел Томас от град Хъдсън в щата Тексас била арестувана от полицията по сигнал за домашно насилие. Томас нападнала съпруга си с ножици, причинявайки му повърхностни рани по гърдите, палеца и коляното.

Тя казала, че съпругът й е бил пиян и се е опитал да я удуши, но властите не открили по нея следи от наранявания. Полицията повярвала повече на разказа на г-н Томас, най-вече заради неблагоприятната светлина, в която се поставял сам: той заявил, че съпругата му го е нападнала, защото не се бил представил добре в леглото.

Съпругът не пожелал да повдигне обвинения, но въпреки това полицията обвинила г-жа Томас в тежко нападение със смъртоносно оръжие. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 20 години затвор.

Подигравана жена

Бети Бродерик
Бети Бродерик

Бети Бродерик пожертвала всичко заради своя съпруг Дан през 20-годишния им брак. Първо работила, за да може той да завърши университета по право и да стане отличен адвокат, след това, докато той се изкачвал по корпоративната стълбица, напуснала работа, обръщайки гръб на кариерата си, за да се превърне в предана съпруга и майка на техните деца. И тогава Дан внезапно заявил, че иска развод, за да се ожени за секретарката си Линда Колкина.

Дан използвал всички връзки и законови трикове, които бил научил през годините, за да се увери, че Бети няма да получи нищо от развода, освен унижение и болка. Накрая четиригодишният развод превърнал Бети в гневна и вулгарна алкохоличка – бледа сянка на предишното й “аз”.

Една вечер през 1989 г. тя отишла в дома, където Дан живеел с новата си съпруга, влязла с ключ, който била взела от едно от децата си, застреляла Колкина и после, когато Дан се събудил, простреляла и него и го оставила да изкърви до смърт. Последните думи на Дан били: “Добре, застреля ме. Мъртъв съм.”.

Бети Бродерик е призната за виновна в непредумишлено убийство и получава присъда от 32 години до доживотен затвор.

———————————————————————————————————————————————

Източник: trutv.com, truecrimereport.com

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: TANYAGeorgiDianaNadezhdaDonika
350
321
The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

3
Напиши коментар

avatar
3 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
3 Автори на коментари
STARdimsHeh Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Heh
Гост
Heh

MNOGO QKO 🙂

dims
Гост
dims

отново много хубава статия! поздравления за сайта като цяло, голям фен съм ви! 🙂

STAR
Гост
STAR

Много сте добри!!!Моите адмирации,имате верен усет за актуална криминалистика!!!Все така!!!