Кристиян Петров: Пернишкия Чикатило

Денят е десети октомври 2004 година. Мястото – Перник. Все още никой не предполага каква касапница предстои в областния град. Като онези, за които четем по вестниците, че се случват на други места – САЩ, Русия, но не и в България, не и близо до нас.

Не и извършени от деца …

Фризерът

17-годишният Кристин Иванов си е вкъщи заедно с родителите си Емилия и Емил Андонови и с брат си Илиян. Той е съученик на Кристиян Петров, но двамата не са приятели. Никога не са контактували, не са седели на един чин и не са били в една компания. Въпреки това около 19 ч. вечерта Кристиян позвънил на вратата на Кристин. Отворила му Емилия.

Кристин Иванов
Кристин Иванов

“Стори ми се много странно. Дотогава той никога не беше търсил Криси и не беше идвал у нас”, спомня си с мъка Емилия.

Двамата тийнейджъри отиват да играят карти в апартамента на бабата на Кристиян Росица Русимова в блок 64 на улица “Благой Гебрев”. Жилището е необитаемо, защото бабата е на гурбет в Гърция. Кристин повече не се прибрал вкъщи. Обезумели от тревога родителите му заедно с брат му започват да го търсят навсякъде из града. Звънят на приятели, на съученици, но никой не знае къде е Кристин.

Кристин не се прибира и на следващия ден и родителите му подават сигнал, че го няма. Полицията отива при Кристиян и разбира, че са били заедно в апартамента на баба му.

На 11 октомври полицията получава сигнал за стрелба и отиват в жилището на улица “Благой Гебрев”. Криминалистите направо се вцепенили от гледката. В апартамента откриват части от тялото на Кристин. Във фризера са подредени найлонови пликове с вътрешните органи на момчето и месо от бедрата му.

По-късно полицаи ще разкрият ужасяващи подробности, потресени от гледката, открила се пред тях.

При огледа на жилището майката на Кристиян – Соня, се зачудила, защо работи фризерът.

Тя попитала сина си, а той й отвърнал, че приятел му е дал да съхранява свинско месо. Удивлението на родителката нараснало още повече, тъй като синът й бил вегетарианец. Това става причина полицията да отвори фризера и да се натъкне на ужасяващата гледка.

“Имаше колеги, които след този инцидент с месеци не ядяха месо. Когато намерихме частите от тялото, някои дори повърнаха от кошмарната находка”, припомнят криминалисти.

При обиска на апартамента във фризера са открити вътрешни органи на момчето, опаковани в торбички, в контейнер за смет са намерени изхвърлени друга част от тях. Тялото е рязано с брадва и нож.

“На оперативните им е направило впечатление, че месото е с особен произход. Оказало се човешко”, коментира Иван Джагалски, и.д директор на РДВР – Перник. В хладилника те открили човешко сърце, бъбреци, бял дроб и други органи.

“Явно идеята е била да се отърват на части. Може би всички следи щяха да са заличени”, предполагат служители от полицията.

17-годишният Кристиян, заподозрян за убийството, води полицията на място, където, заровени на плитко, са открити ръцете, краката, торсът и главата на Кристин.

Убитият Кристин е починал в страшни мъки от кръвозагуба, се твърди в експертното становище на патолога. Извършителят Кристиян е нанесъл два удара по главата на жертвата си с брадва, но не те са били смъртоносни, а прерязването на гърлото и сънната артерия, които предизвикали белодробна емболия. Смъртта му е настъпила около 19:30 ч. След това Кристиян хладнокръвно нарязал тялото на съученика си и заровил частите в гората над стадион “Металург” в града. Краката на Кристин били отсечени до коленете, а бедрата му са обезкостени, отсечени са и главата и ръцете. Уморен от зловещото деяние, Кристиян подредил вътрешните органи във фризера, а след това се прибрал вкъщи, легнал си и заспал. Умората попречила на пернишкия Чикатило да почисти всички улики от извършеното убийство.

“Полицията е отишла в апартамента, защото предишния ден Кристиян е носил пистолет в училище и по кафенетата и го предлагал за продан. В съда разбрахме, че е имало и обир на бензиностанция. Това е бил поводът да се направи проверка на жилището на баба му”, твърди майката на жертвата Емилия.

Как е било пренесено тялото на убития?

“На ръце, в чанти. И е транжиран”, пояснява ген. Бойко Борисов, главен секретар на МВР по това време. “С такова хладнокръвие са го направили, като за магазин”.

Съучастник?

Като евентуален съучастник е задържан 20-годишен войник на редовна служба. Все още не било изяснено кои са били другите от компанията в неделя вечер.

Научи повече за:   Маркъс Уесън: Фанатикът от Фресно

Вторият задържан за убийството на 16-годишния Кристин е освободен на следващия ден. Военна прокуратура установява, че арестуваният военнослужещ на име Станислав е бил в поделението в деня на убийството и няма как да е участвал в него. Двайсетгодишният войник Станислав е посочен като съучастник в престъплението от Кристиян Петров по време на разпит. На този етап уличеният като извършител на престъплението Кристиян давал противоречиви показания. Предстояло да му бъде направена психиатрична експертиза.

От събраната до онзи момент информация, полицията смятала, че Кристиян и съучастникът му са донесли Кристин до мястото на ръце, в найлонови торби.

Добри деца

Убитият Кристин и задържаният за жестокото убийство Кристиян са на 17 години и са в един клас в пернишката техническа гимназия “Юрий Гагарин” по време на убийството.

Кристиян Петров
Кристиян Петров

И двамата са в профил “вътрешна архитектура” и са постъпили след изпит в седми клас.

Убитият Кристин е 12-и номер, неговият палач – 13-и.

И двамата не са много изявени ученици. По успех Кристин се справя по-добре. Кристиян се е явявал на поправителни 3-4 пъти – по физика, по техническо чертане, по история.

Задържаният за убийството Кристиян е по-дребен и по-агресивен. Така го описват учителите. Но никой не си спомня нещо изключително.

“Какво се сещате за тях?” – въпросът е към Снежина Терзийска, учителка по литература.

“Нищо особено. Никога не са седели на един чин, не знам да са били приятели. Кристин е кротък. По-свит. Кристиян е по агресивен, по-недисциплиниран. Не е бил отличник, но имаше интереси, другият – не”.

“Вие като класна имахте ли проблеми с тях?”.

“Нито с единия, нито с другия. Не са създавали проблеми, скромни и изпълнителни деца”, казва инж. Тинка Рангелова, класна на убития и убиеца.

“Тук при нас не е имало оплаквания. Даже буйността за възрастта не са проявявали”, коментира д-р инж. Иван Попов, директор на техническата гимназия “Ю. Гагарин” в гр. Перник.

“За мен бяха добри деца и двете”, допълва Станислава Ефтова, учителка по безопасност на труда.

Харесваш историите на Стела? Изпрати й подарък:
♥ Avangard Designs - Изработка на бижута ♥

Убиецът Кристиян е син на бивш състезател по борба. Няма проблем с парите. Майка му често е търсила информация за поведението и успеха му в училище. Оплаквала се, че има проблеми с брат си, който е психично болен.

Майката на задържания за убийството, се грижела той да живее в спокойна среда при баба си и да е далеч от семейните скандали.

Защо?

След всичко разказано се натрапва въпросът „Защо?”. Какво може да накара едно дете да убие друго по такъв ужасяващ начин?

Според една от версиите момчетата са се скарали заради заложените на карти пари. Но нима е възможно каквато и да е сума да стане причина за тази жестокост?

Друго обяснение би могла да бъде фамилната обремененост. Две години по-рано вуйчото на Кристиян се опитал да убие баща му по подобен начин, само че не с брадва, а с тесла. Мъжът оцелял след множество операции, а вуйчото бил настанен в психиатрична клиника. Майката на Кристиян пък често се обаждала на класната му да я моли да наблюдава дали момчето има някакви отклонения.

Псувня, в която се споменавала майка му, е друга версия за причината 17-годишният Кристиян Петров да откачи и да убие съученика си Кристин Иванов.

„Кристиян тайно в себе си е завиждал на Кристин за нормалното семейство, което има. Въпреки че съученикът му бил беден, все пак всяка вечер се прибирал при тях, а Кристиян живеел сам”, разказаха от полицията в Перник.

Майката на убиецa живее и работи в София, а бащата е в Гърция. Двамата му пращали пари, но това не можело да ги замести. Криминалистите проверявали и още две версии.

Погребението на Кристин
Погребението на Кристин

Възможно е хомосексуална връзка между двете момчета да е станала причина за кървавата разправа. Тази версия се подкрепя и от съседи от блок 64, където е убито и разчленено момчето. В жилището често се правели купони и на тях присъствали много хора, разказват съседите. Момчетата пиели много, а крясъците и смехът им се чували през цялата нощ.

И друга кошмарна версия, по която работели криминалистите, е членството на децата в сатанинска секта. Това звучи не толкова невероятно, имайки предвид жестокостта, с която е извършено престъплението. Съучениците на двете момчета обаче отричат Кристиян и Кристин да са замесени с дрога или секти.

Научи повече за:   Детегледачът и Принцесата: Изчезването и смъртта на Алиана Лемън

Фатална псувня

Във фаталния ден момчетата се събрали заедно с няколко свои приятели да играят карти в бл. 64 в кв. “Изток”. Започнали да залагат малки суми пари. По едно време между Кристиян и Кристин избухнал спор за 4 лева. Двете момчета се сдърпали и Кристин напсувал съученика си на майка. “Това е превърнало тлеещата омраза и завист в ярост”, обясниха криминалистите.

По-късно двете момчета останали сами в апартамента. Спорът пак се е разгорял и е имало нова поредица от обиди един към друг. В момента, в който Кристин е тръгнал да си ходи, Кристиян го издебнал отзад и го ударил с брадва. Това като че ли звучи най-убедително.

При разследването става ясно, че мотивите за ужасяващото деяние може би са били психологически. Според психиатричната експертиза извършителят бил само външно спокоен, но не било ясно какво преживява, когато е в състояние на афект. Пред съда експертите твърдят, че Кристиян е имал тежко детство, което се е отразило на поведението му.

Той изпитвал силна привързаност към майка си и се разярил, след като по време на играта на карти Кристин го напсувал. Делата срещу него продължават две години. Пред съдебния състав в Перник обаче се явява лъжесвидетел.

“Предложиха ми 4 хил. лв., за да излъжа пред Пернишкия окръжен съд, че Кристиян е бил с мен в нощта на убийството”, заявява 22-годишният тогава Стоил Павлов. Той се представя за пастор в църквата в Брезник. Оказва се обаче, че всъщност е крадец и е лежал в затвора. Заради лъжесвидетелстването той е осъден на 1 г. лишаване от свобода. Но думите му всяват смут – ако Кристиян не е виновен, то защо е необходимо някой да лъже, за да го оневини?

При Кристиян се е отключила необоснована агресия заради спречкване при играта на карти. Според специалистите бащата на Кристиян – Костадин, бил необичайно строг със сина си. Пред съда майката на извършителя – Соня, пък заявява, че той е затворен. Самата тя обаче смайва магистратите, като казва, че е купувала на сина си вестник “Шок”, а той пазел броевете, в които се описвали убийства.

Не е бил сам

Предположенията и догадките в процеса са много. И до днес обаче истинският мотив за нечовешкото убийство тъне в мистерия.

Кристиян отказва да говори за случилото се. Той не даде пред съда обяснение, защо е насякъл съученика си. Сега продължавал да мълчи, твърдят запознати.

“Не можем да повярваме, че една игра на карти може да доведе до такова зверско убийство. Все още мислим, че Кристиян не е бил сам. От апартамента, в който бе извършено това зверство, са се чували гласове. Има и други неща, които останаха неизяснени. Например това как Кристиян е отделил толкова прецизно органите и как сам е пренесъл трупа до гората над стадиона. Никой обаче не обръща внимание на това”, допълва Емилия Андонова.

След осъдителната присъда на Кристин неговите родители се разделят. Сега майката Соня има второ дете. Малкото момиченце, което носи библейското име Мария-Магдалена, проплакало на 2 юли 2010 г. Бащата пък живее сам в тристайния си апартамент в квартал “Изток”.

Семейството на закланото дете продължава да твърди, че убиецът не е бил сам – Кристиян е дребничко момче, което физически не би могло да се справи само с убийството и с всички по-нататъшни действия по разчленяването и укриването на останките. Според тях убийството е предварително замислено и едно от доказателствата затова е, че Кристиян четири пъти през деня е търсил своя съученик, докато привечер на 10 октомври е упял да го изведе от дома му под предлог, че ще играят карти.

“От събраните до момента факти се очертава изводът, че Кристиян не е имал съучастник нито при убийството, нито при разфасоването на трупа и скриването му “, казват пък разследващите. Момчето само е нарязало тялото на приятеля си и закопало главата и крайниците в гората, а месото и вътрешностите скрилo в хладилника си. След това взел препарати и изчистил кръвта по пода и стените в апартамента.

Присъда

Кристиян Петров е осъден да излежи 11 години, при максимална присъда за убийство, извършено от непълнолетен, 12 години. Присъдата ще бъде при първоначален строг режим. А самото наказание поставя въпроса: щом за убийство и разфасоване Кристиян не получи максимална присъда, какво ли трябва да е престъплението, за да я получи? Поставя въпрос и за това дали не е редно при случаи като този, когато убийството е извършено с особена жестокост, да има начин извършителят да бъде съден като възрастен.

Научи повече за:   Ирина Гайдамачук: Блондинката с чук

„Не желая да коментирам присъдата”, заяви майката на зверски закланото дете Емилия Иванова. “Рано или късно убиецът ще излезе от затвора и ще продължи живота си, а моето дете гние в земята. Законът трябва да бъде променен! Ние, заедно с други, почернени по подобен начин майки от цялата страна, събрахме над 13 000 подписа в подкрепа на искането да бъде коригиран Наказателния кодекс. Чл.63 обаче остана, а деца продължават да загиват от ръката на своите връстници”.

По време на процеса има и хора, които са на мнение, че Кристиян е набеден или истинският убиец го е сплашил доколкова, че да си признае без вина това кърваво деяние:

”Ще обжалвам присъдата!”, заявява пернишкият топадвокат по тежки наказателни дела Велин Велинов. Според него вината на подзащитния му не е доказана по никакъв начин.

Четирима свидетели, твърди адвокат Велинов, са осигурили алиби за вечерта на 10 октомври и сутринта на 11 окотомври – времето, в което е убито момчето и е разчленен и заровен трупът. Според защитата, налице са и нарушения по време на следствените действия – Кристиян е разпитван като свидетел в отсъствието на адвокат в първия ден на следствените действия. Ключът за апартамента, в който е извършено жестокото убийство, му е даден в деня на огледа от полицейски служител, за да отвори апартамента. Кой луд ще извърши такова престъпление и ще заведе след това там органите на реда, без да е прикрил предварително всички следи от убийството, попита риторично топадвокатът.

Кристиян Петров
Кристиян Петров

По делото има направен само един оглед, при който са намерени останките от трупа. Не е проведен следствен експеримент, за да се установи и документира чрез запис в присъствието на адвокат и поемни лица, че именно Кристиян е завел и показал на следствената група мястото, на което са заровени останките на закланото момче. Според адвокат Велинов, в нощта на убийството признатият за виновен Кристиян е бил в дома на родителите си.

“Още от самото начало следствието и делото протекоха по един недобър начин”, твърди защитата. “Реално Кристиян не е признавал нищо пред никого, тъй като свободният разказ в отсъствието на адвокат по време на следствието не може да бъде третиран като признание за извършено престъпление. След това вече признатият за автор на зверското убийство запази мълчание до самия край на съдебния процес. Това за мен говори, че или не знае нищо, или има и други, замесени в престъплението лица и Кристиян и да знае, не говори от страх. Ако беше признал дори, че е извършил жестокото престъпление, защото при играта на карти са се скарали с Кристин и е бил напсуван на майка, към която моят подзащитен е болезнено привързан, щях да пледирам по различен начин – за убийство, извършено в състояние на афект. При дадените обстоятелства обаче нямам друг избор – ще обжалвам присъдата пред Софийски апелативен съд в законовия 15-дневен срок, тъй като обвинението не е доказано по онзи безспорен начин, по който повелява законът”, заяви пернишкият топадвокат.

В момента Кристиян излежава присъдата си в затвора в Бобов дол. Той трябва да изплати и по 100 хиляди лева на родителите на убития Кристин. Апелативният съд в София, а по-късно и Върховният касационен съд потвърдиха наказанието му и той ще остане зад решетките.
———————————————————————————————————————————————

Забележка – някои от източниците си противоречат за част от фактите. В статията са представени така, както са описани от по-голямата част от източниците.

Източници: в-к „168 часа”, в-к „Стандарт”, dir.bg, в-к „Монитор”, pernikinfo.com, dnes.bg, www.novinar.bg, mirogled.com, profit.bg, mediapool.bg

Харесваш историите на Стела? Изпрати й подарък:
♥ Avangard Designs - Изработка на бижута ♥
The following two tabs change content below.

28
Напиши коментар

avatar
28 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
23 Автори на коментари
MПешо Кучетоavangard2avangardjasmine Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Мони
Гост
Мони

Поредната издънка при водене на следствие на родните милиционери! Един протокол не умеят да напишат без да направят редица нарушения!

Dimitar
Гост
Dimitar

Изверг.
За това престъпление трябва да му дадът доживотен затвор.
Остава отворен и въпросът, какви специалисти и психолизи работят в системата на МВР, щом не успяват да развържат езика на 17 годишен “изверг”.

Черешката
Гост
Черешката

Господи! Как 11 години само??? Доживот трябва!

firefly
Гост

И най-лошото е, че такива нестабилни тийнейджъри има много и стават все повече.

Деси Николова
Гост
Деси Николова

Икономическата криза се отразява по страшен начин върху следващото поколение.Историята на Кристиян Петров е показателен пример.Какво да каже човек след подобно зверство?!…..Господ да пази децата ни,а правосъдната система….е меко казано невероятна.Съжалявам родителите на убития,дано някой от подробностите да са им спестени,мъчително е да знаеш как е транжирано детето ти.Ужас! Пази Боже децата на България!

Jk
Гост
Jk

Чудесно се е получила статията.След убийството се заговори,че в апартамента,следователите са намерили камера-монтирана на стената и прикрита зад картина(не помня),като камерата гледала под определен ъгъл.Тогава се заговори,че той не е убиецът,а физическия убиец(по слухове-извратен,богат човек с мания да бъде доктор-тъй като разрезите са били изключително изчистени и присъщи само на специалист-а може би е действащ доктор), бил платил лгромна сума пари на Кристиян, за да подмами някое момче в апартамента и докато кървавата драма се разиграва-то тя да бъде записана и на видео.До колко това е истина..не смея да твърдя..такива бяха слуховете преди.Както и да е,не мисля че присъда от… виж още »

igra4
Гост
igra4

EE пак Перник-има нещо в тоя град

Dark_child
Гост
Dark_child

Не доживот,а смъртна присъда.
Щом това ”дете” е било способно да транжира друго дете какво ще правим като излезе от пандиза…??Ще транжира бъдещата си жена..?А може би ще почака да откачи докато им се роди дете и ще транжира и двамата..?
Ядосвам се,че нищо в нашата мила родина не е както трябва,нито правосъдие,нито политика,нито нищо…
Тя рибата се вмирисва откъм главата.

Пеци
Гост
Пеци

Сходен случай имаше и с убиеца Арабаджиев. Версията споделена от Jk за богатия човек с мания да бъде доктор ми звучи доста нелепо. Този богат човек все едно не може да прилъже някое момче за жертва а ще го прави чрез друго момче и ще му плаща?!? Още малко и извънземните дето не са се намесили. Вече за убитата Мирослава от Перник случая наистина е доста съмнителен.

Jk
Гост
Jk

Да Пеци,аз написах че не зная до колко тази версия е вярна.Просто споделих слух,който се беше разнесъл след убийството в Перник.До колко на теб този слух ти се струва невероятен…не знам(без лоши чувства Пеци-на мен също този слух ми се струва невероятен),но понякога има капка истина и в слуховете.Аз не съм следовател и не съм на “Ти” с този случай и точно за това не отхвърлям(но и не приемам) и най-нелепия слух/теза.Както и да е,надявам се истината да излезе на яве някой ден.

Георги
Гост
Георги

Този е членувал в секта. Не знам дали знаете но сектите вербуват най-вече млади и духвоно неопитни младежи, както и хора с емоционални проблеми изправени пред стресови ситуации, които са се отчаяли напълно от живота. Именно от такива хора имат нужда сектите. В случаят на убиеца Кристиян Петров – млад,самотен, изпълнен с бушуващи хормони младеж, без никаква цел в живота изпълнен с омраза от факта че родителите му ги няма или че никой не му обръща внимание е идеалната плячка за различни секти чиято цел е да направят от подобни на Кристиян младежи свои верни роби и чрез тях да… виж още »

Пеци
Гост
Пеци

Към Jk: Версията е интересна, но лично на мен ми се струва най-малко вероятна. Не казвам,че е невъзможна по принцип. Просто ми прави впечатление, че се правят какви ли не интерпретации и за други случаи. Например за убийството на Радостина от Варна се появиха мнения,че видеоклипа с убитата в джиесема на убиеца, му бил пратен от някой друг! Също така много често се изнасят само половината факти и хората остават заблудени и не могат да си направят правилните изводи.

Аделайде
Гост
Аделайде

Смъртна присъда за такива! Най-добре по начина, по който са убивали, че да могат и те да “почувстват” това, което жертвата им е чувствала! Изроди!

Заек
Гост
Заек

ужасно..

elena
Гост
elena

На такива копеленца като тоя изверг му са малко 11 години най-доброто наказание електрошок и да пукне за какво ни са подобни садисти в бг вече си ги имаме в изобилие в парламента.Но и адвот Велинов не е китка за мирисане прилага смешни изказвания подробни извинения и се опитва да скрие от очите на бг разглезените постъпки на мамино детенце прищяло му се да убива и убива не се съмнявам е това са законите в бг-за милионно няма закони за кокошка няма прошка……

Гергана
Гост
Гергана

Ужас. Като си помисля, че всеки ден минавах от там след училище тръпки ми побиват. За такива изверги смъртни наказания трябва да има ама нали държавата ни е беззаконна…

Kaka
Гост

…а скоро този психар ще излезе от затвора,навярно още по-озлобен и зажаднял,на лов за следва
щата жертва…

Вероника
Гост
Вероника

Искам да ви попитам, мислите ли скоро да обновите статията с последните събития по случая на Кристиян Петров? Ето това е линк към разследването на Нова телевизия от тази седмица: http://bit.ly/JbFo3A , в който има много интригуващи разкрития, дори се оказва че е напълно възможно момчето което се подава от прозореца на апартамента на сем. Петрови да е самият убиец Кристиян! Този случай ми е много интересен и ще съм Ви адски благодарна ако някой който има уменията допълни тези неща в статията!

winzip
Гост
winzip

А има ли някъде интервю с убиеца или просто запис с него? Ако има, може ли да дадете линк?

c.zdravkova
Сътрудник

Покъртителна история!Познавах бегло убитото момче,въпреки,че съм била малка като сме си играли,го помня като добро и възпитано момче!Мир на праха му!

jasmine
Гост
jasmine

Не е вярно, че двамата никога не са седели на един чин или не са общували… Не знам откъде сте намерили такава информация. Кристиян и Кристин седяха на един чин.

jasmine
Гост
jasmine

Със сигурност има много противоречива информация из медиите, която обърква хората. Аз просто пояснявам, тъй като бях в един клас с момчетата. Винаги са седели заедно на чин, но не мога да кажа дали са общували извън училище. ……

avangard2
Гост
avangard2

как така полицията се добра до извършителя…. стрелба, незаконно притежание и опит за продажба на оръжие. малко страно. бих повярвал по-скоро на това, че полицаите са гледали на карти или са хвърляли кокали. Той бил вегетарианец и родителката се била усъмнила. тук има нещо гнило в което е замесено цялото семейство. просто момчето е станало свидетел на нещо и са го убили. как обаче да убиеш собственото си дете. просто го ползваш за примамка и го пращаш в затвора. все ще изтърпи. пък както разбираме добре се грижат там за него.

Пешо Кучето
Гост
Пешо Кучето

Тая снимка с Кристин в съда незнам откъде и как е поставена, но с това същото момче се видяхме миналата година и ми се представи за 20 годишен от Разград …..

Пешо Кучето
Гост
Пешо Кучето

Моя грешка говоря за снимката на момчето което водят в съда, тоест Кристиян, а не Кристин !

Вероника
Гост
Вероника

Към Пешо Кучето: Напълно възможно е това да е бил той, тъй като от миналата година Кристиян получава по няколко дни отпуск месечно от общежитието в Самораново, където е излежавал присъдата си, а преди две седмици е бил освободен предсрочно за добро поведение. Иначе би ли разказал къде точно и как се запознахте и какво друго ти каза той за себе си, как се държеше той?

M
Гост
M

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%BE%D0%BA на мен и това ми звучи донякъде правдоподобно и логично