Джунко Фурута: Циментираната ученичка

Мнозина смятат, че мъчителната смърт на Силвия Лайкънс е най-ужасното и страховито престъпление, извършвано някога от повече от един човек… Грешат. Смъртта на Джунко Фурута е може би най-смразяващият и зловещ случай на убийство чрез изтезания в историята. И най-сърцераздирателният. Шестнадесетгодишното момиче преминава през невъобразима болка и загива в мъчителна агония. Цели 44 дни никой не идва на помощ. Сега нейните убийци са свободни хора. Справедливостта така и не възтържествува – дори след 20 години.

Страховитата участ на изтезаваната 44 дни и погребана в цимент ученичка се “радва” на огромна популярност не само в Япония, а и в целия свят. Подобно на не по-малко прочутия случай с японския канибал Исеи Сагава, нейните мъчители се отървават с възмутително леки присъди. Въпреки съдебната забрана имената им да бъдат оповестявани в медиите, пресата не спи и публикува истинските им самоличности.  Дори и най-безчувствените са потресени от кошмарното престъпление на четиримата младежи.

Похитена

Ужасът започва през ноември 1988 година. Шестнадесетгодишната Фурута, по фамилия Джунко, се прибира към къщи от училището си в район Мисато в град Токио. Не забелязва, че е следена от четирима около 17-годишни младежи. Един от тях се прокраднал зад нея и извадил нож. Заплашил я: “Обърнеш ли се – ще те довърша!”. Пред нея се появил друг от младежите и гласът с ножа наредил: “Сега върви след него!”.

Водачът уверено закрачил по улицата. Девойката решила да се подчини на указанията на похитителите. Стигнали до двуетажна къща и вкарали треперещото момиче вътре. Но в дома се оказали родителите на едно от момчетата. Техният син съвсем спокойно им обяснил, че Фурута е негова приятелка, която е избягала от къщи.

Той им наредил да не звънят на родителите й и на полицията и възрастните обещали, че ще правят каквото им казва. Те се страхували от него. За това имало основателна причина – техният син бил член на Якудза…

Не е известно как момичето прекарало първата си нощ в този дом, който щял да се превърне в неин затвор. Сутринта на следващия ден спящата на пода Фурута се събудила рано. Побързала да намери телефон в една от стаите и набрала номера на полицията. Сигналът свободно се проточил твърде дълго. Фурута започнала да нервничи. Изведнъж слушалката замлъкнала. Вдигайки глава, девойката видяла сина на собствениците на дома. В ръцете си държал запалка.

“Отдавна трябваше да прегоря кабела на телефона. Както и ръката ти!”.

Сграбчил момичето за ръката и поднесъл пламъка към дланта й. Фурута закрещяла от изгарящата болка. Младежът я блъснал на пода и изсъскал: “Още веднъж ако се опиташ да звъниш, ще убия родителите ти. Разбра ли?”

Фурута кимнала утвърдително със сълзи на очи.

После я заставили да се обади на родителите си и да им каже, че е у приятелка и всичко е наред – да не се тревожат за нея.

Гавра

Дребният гангстер от Якудза Джо Камисаку поднесъл на Фурута суши с развалена риба и чаша с нещо подобно на прокиснал ябълков сок. “Яж” – наредил той. Фурута с мъка изяла половината суши. “Какво има в чашата? Сок?” – попитала тя. “Да”. Фурута вдигнала чашата към устните си и усетила противна миризма. “Това не е сок”. “Извинявай, излъгах те. Това е пикнята ти!”. С тези думи младежът насила се опитал да я накара да изпие отвратителната течност. Когато не успял, извикал другарите си и им наредил “Съблечете я!”.

Момчетата изпълнили указанията му и свалили дрехите на съпротивляващото се момиче. Из дома се разнесли отчаяните писъци на Фурута, изнасилвана групово от четиримата негодници. Това продължило и в следващите дни. Похитителите й даже канели свои приятели, които също участвали в гаврата. Родителите на Камисаку се правели на слепи и глухи през цялото време. Отдавна били разбрали, че не бива да се бъркат в заниманията на сина си…

Детската стая на Камисаку се превърнала в сборен пункт на непълнолетните начинаещи гангстери. Идвали тук ден след ден, за да се порадват на пленницата си. Смазаната телом и духом Фурута обикновено седяла свита в ъгъла на стаята и чакала с ням ужас кога ще се сетят за нея.

Научи повече за:   Джон Дилинджър: Робин Худ от 30-те

Един ден четиримата младежи пушели цигари в стаята и се чудели как да преборят скуката. На един от тях му хрумнала ужасна идея. Той повикал момичето, съблякъл я и я заставил да легне на пода.

“Момчета, сега това същество е нашият пепелник!” – казал той.

Идеята им се сторила много забавна и те дружно затръскали цигарите си върху тялото на момичето. После ухилени до уши започнали да гасят фасовете в тялото на девойката. В очите й бликнали сълзи от унижение и болка.

В утрото на десетия ден Фурута вече копнеела това да е последната й сутрин сред живите. Не издържала повече издевателствата на похитителите си.

“Днес ще можеш да си починеш” – казал един от тях. – “Нямаме време да си играем с теб”.

След дълго мълчание Фурута им се примолила: “Моля ви, убийте ме. Не издържам повече!”.

“Да не искаш и ковчег да ти купим? Глупачка такава, не разбираш ли? Това не са мъчения, а игра с младото ти тяло. Млъкни и си избий глупостите от главата”.

Опит за бягство

Следващите десетина дни преминали в непрекъснати жестоки побои и извращения. Обезумелите тийнейджъри я изнасилвали, ритали и скачали върху нея. Провесвали я за ръцете от тавана и я използвали като боксова круша. Пускали спортни гири върху корема й. Носът й се напълнил с толкова засъхнала кръв, че Фурута можела да диша само през устата. Държали я гладна, ако изключим хлебарките, които “на шега” я карали да яде. Състоянието й било толкова тежко, че когато най-накрая се сетили да й дадат вода, девойката не можела да я задържи в стомаха си. Повръщала всичко.

“Обикновеното” изнасилване като че ли омръзнало на четиримата изверги. Вероятно жертвата вече не им се струвала толкова привлекателна. Мръсното, пребито и плюещо кръв момиче не успявало да възбуди нагона им. Сега се събудил изследователският им интерес. Какво ще стане, ако натикат бутилка в ануса й? Колко дълбоко ще проникне? А тя как ще реагира? Важни въпроси за всеки уважаващ себе си подрастващ сексуален садист, в чийто ръце е попаднал подходящ обект за експерименти. Бутилката причинила жестоки разкъсвания в ректума на момичето. За съжаление, този епизод по-късно имал още по-страховито продължение.

Някъде в този период Фурута събрала малкото си останали сили и решила да избяга от страшната къща. Промъкнала се тихичко по коридора, докато мъчителите й спели и почти успяла да отвори входната врата, когато Камисаку я усетил. Наказанието не закъсняло – по-ужасно от всякога.

Урокът започнал с вече добре познатото гасене на цигари в тялото й. Това, разбира се, било само за загрявка. Не бивало да й позволяват да бяга отново. Вече били стигнали твърде далеч. Решили да я обездвижат. За целта полели краката и стъпалата й с течност за запалки и ги подпалили. Писъците на Фурута и миризмата на изгорено месо изпълнили тясната и задушна стая. Момчетата усилили музиката и загасили пламъците преди да погълнат припадналата от болка жертва и нейния затвор.

Фойерверки

Времето, прекарано от Фурута в този дом, приличало на някакъв кошмарен сън. Всеки ден ставало все по-лошо и по-лошо. Струвало й се, че агонията никога няма да свърши – ще продължава вечно. Изгорените крака й причинявали ужасна болка, но мъчителите й не проявили и капка съчувствие. Дори не оставили раните й да зараснат малко преди да продължат с чудовищните си експерименти.

Побоят се превърнал във всекидневие или по-скоро в загрявка преди по-страшните наказания. Биели я с бамбукови пръчки, стикове за голф и арматурни железа. Една леденостудена, декемврийска нощ прекарала полугола на терасата. Премазали пръстите на ръцете й с тежести, но любимото им занимание си оставали сексуалните извращения. Четиримата не страдали от липса на болно въображение и измисляли едно от друго по-отблъскващи забавления.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име, например - beer Иван на номер 1092 (2.40лв.)
Направи дарение чрез Revolut 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaPetarDilyanaMihailDonika
360
40
Научи повече за:   Доктор Йозеф Менгеле: Експериментите в Аушвиц

Един ден Джо Камисаку донесъл със себе си наръч фойерверки. Обърнали жертвата си по корем и рязко набутали фойерверките в ануса й. Джо ги запалил с цигарата си.

“Ей, гледайте как хубаво горят!” – пошегувал се той злобно, а момичето изкрещяло при избухването на пиратките.

В последните десетина дни униженията продължили със завиране на най-различни предмети в срамните й части. Запалени цигари, гореща електрическа крушка и шишчета за барбекю и ножици, които й причинили жестоки разкъсвания. Фурута не била в състояние да уринира, а травмите й били толкова тежки, че й отнемало половин час пълзене, за да стигне до банята на долния етаж.

Изгорили клепачите й с цигари и лицето й с горещ восък. Забивали игли в гърдите й. В пореден изблик на садизъм откъснали лявото зърно на гърдата й с клещи. Вследствие на безмилостните удари по главата Фурута почти загубила слуха си – тъпанчетата й били жестоко увредени. По-късно при аутопсията се установило, че мозъкът на жертвата е силно намален по размери.

Последен ден

По Коледа не винаги се случват чудеса. Вместо подаръци и светеща елха, Фурута получила кратка почивка от мъченията. Момичето дори не осъзнавало вече къде се намира. Не била в състояние да се движи и само шепнела през разбитата си уста: “Убийте ме и да се свършва!”. Те не обръщали внимание на молбата й.

Последният  44-ти ден от агонията на Фурута настъпил на 4 януари 1989 година. Мъчителите й се прибрали в сборния пункт побеснели от загубата на доста пари в игра на маджонг. Скарали се помежду си, обвинявайки се взаимно за загубата. Сигурно щели да се сбият, ако в разгара на скандала не се сетили за нея. Ето как щели освободят гнева си. Нахвърлили се върху осакатеното й тяло въоръжени със спортна гира. Редували се да блъскат тежкото желязо в лицето й, превръщайки го в неузнаваема кървава пихтия. След това поднесли пламъка на горяща свещ към лицето и очите й.

Момичето не помръдвало – лежала жива, но безжизнена и безучастна към случващото се с нея. Това ги вбесило още повече. Искали да видят някаква реакция – тя сякаш обезсмисляла усилията им, просната отпуснато като някаква парцалена кукла на пода. Извадили течността за запалки и полели краката, ръцете, лицето и стомаха й. Сетне драснали клечката. Тялото й лумнало в пламъци.

Джунко Фурута намира спасение от мъчителите си по-късно същия ден, умирайки в болка и самота.

Погребана в цимент

Смъртта й леко изненадала четиримата. Естествено те знаели дълбоко в себе си, че това ще се случи един ден, но винаги били потискали тази мисъл. Сега реалността на стореното ги ударила като с парен чук. Цялото им самозалъгване, че това е безобидна игра, която ще им се размине, както им се били разминавали в миналото детските пакости, се разбило на пух и прах. Очаквал ги съд и затвор. Не можели да позволят това да се случи. Тялото на момичето трябвало да изчезне. Завинаги.

Благодарение на връзките си в Якудза Джо Камисаку знаел как мафията се отървава от труповете на жертвите си. Варел с цимент и нежеланото тяло изчезвало завинаги под водата или в основите на някой строеж.

На 5 януари се сдобили с празен 200-литров варел и чувал цимент и под прикритието на нощта напъхали изтерзаното тяло на Фурута в импровизирания й ковчег. Напълнили го с цимент и го закарали на един строеж в района на Кото. Това се оказало фаталната им грешка. Работниците на обекта открили контейнера и незнайно как разбрали, че в него има нещо нередно. Оказало се, че са много прави.

Колкото и да се опитвали да скрият следите си убийците, не след дълго ги заловили. Хироши Мияно (по-късно сменя името си на Йокояма), Джо Огура (сменя името си на Камисаку), Синджи Минато и Ясуши Уатанабе. Улики имало в изобилие: семенна течност в тялото на Фурута, следи от течност за запалване, кръв, кожа от четиримата под ноктите на момичето и много други. Момчетата разбрали, че няма измъкване и започнали да си признават.

Научи повече за:   Боб Бердела: Канзаският касапин

Когато майката на Джунко Фурута научила новините и подробностите за случилото се с дъщеря й, загубила съзнание. Години наред след това й се налагало да търси психиатрична помощ, за да се справи с кошмарите си. Животът й се превърнал в безкрайна болка.

Справедливост?

Японското законодателство изисква имената на непълнолетните обвиняеми да бъдат пазени в тайна. Въпреки това седмичното списание “Шукан Буншун” публикува истинските им самоличности, заявявайки че “човешките права не са за зверове”.

Решението на съда не било лесно. Такова престъпление заслужава смъртна присъда. За съжаление според закона това не се отнася за непълнолетните убийци. Не оставало друго, освен да им бъде наложена присъда от 8 години лишаване от свобода в затвор за непълнолетни. Самите престъпници пледирали за виновни само по обвиненията в “нанасяне на особено жесток побой, причиняване на жестоки изгаряния”, но не и в убийство.

Решението на съда възмутило цяла Япония. През 1999 г. Джо Камисаку излиза на свобода, но през юли 2004-а отново попада зад решетките за нападение над свой познат, за когото вярвал, че се опитва да му отмъкне приятелката. Този път получил 7 години.

Родителите на Джунко били изумени от присъдите на убийците на дъщеря им и завели гражданско дело срещу родителите на момчето, в чиято къща били извършени престъпленията. Когато някои от присъдите били отменени на база проблемни веществени доказателства (семенната течност и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадали с тези на арестуваните момчета), адвокатът, занимаващ се с гражданското дело решил, че няма да може построи случая си и отказал да ги представлява по-нататък.

През юли 1990 г. по-низш съд осъжда лидера на групата на 17 години затвор. Съдът дава на един от съучастниците от 4 до 6-годишна присъда, на втори от 3 до 4, а на трети – от 5 до 10 години. Лидерът и първите двама от тримата обжалват присъдите си. Върховният съд им налага още по-сурови наказания. Върховният съдия обяснява решението си с естеството на тяхното престъпление, неговият ефект върху семейството на жертвата и ефекта му върху обществото. Лидерът получава 20 години затвор – втората по тежест присъда след доживотната.

Печалният случай привлича вниманието на цялата нация към осъждането и реабилитацията на млади нарушители на закона и се превръща в медийна сензация.

По случая са написани поне две японски книги.

През януари 2004 г. излиза японската манга “17 Sai”, написана от Фуджии Сейджи и илюстрирана от Камата Юджи, която описва събитията около престъплението.

През 1995 г. е направен експлойтейшън филмът “Concrete-Encased High School Girl Murder Case”. Друг филм – “Concrete”, режисиран от Хирому Накамура, излиза през 2004-а и е базиран на една от книгите, написани по случая.

През 2006 г. японската рок група “GazettE” посвещава песента си “Taion” (Температура на тялото) от албума “NIL” на момичето.

Комиксът на Уайта Узига “True Modern Stories of the Bizarre” включва историята “Ученичката в бетон”, разказваща за убийството на Джунко Фурута.

———————————————————————————————————————————————
Материалът е написан по идея на Ritsuka
Източници: unexplained-mysteries.com, japantimes.co.jp, wikipedia.org, lynnaisha.wordpress.com, mamba.ru

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име, например - beer Иван на номер 1092 (2.40лв.)
Направи дарение чрез Revolut 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaPetarDilyanaMihailDonika
360
40
The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

69
Напиши коментар

avatar
68 Дискусии
1 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
58 Автори на коментари
Еле ЗакиЛ.Ани333ElManson Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
Катя
Гост
Катя

Това както е написала авторката на статията, е дори по-гадно от случая на Силвия Лайкънс. Като се замисля за всички гаври с момичето, смятам, че в случая и смъртното наказание е щяло да бъде недостатъчно. Ако това беше в Китай, отдавна всичките нямаше да са между живите, но явно съдебната власт в Япония е на много лошо ниво. Така ми се иска да вярвам, че повече няма да има хора, способнио на такива жестокости…

Хриси
Гост
Хриси

Останах без думи прочитайки тази статия…останах вцепенена и ме побиха топли вълни, да не кажа и че се изпотих,направо лошо ми стана от това което прочетох…това е толкова жестоко, че умът ми не го побира….не мога да повярвам какви хора има и на какво са способни…

edna bg
Гост
edna bg

Не знам как родителите на убиеца спокойно са си стояли тези 44 дена у дома, много добре знаейки какво става и какво прави синът им с едно невинно момиче. Бих казала зверовете раз=ждат и възпитават зверове. Според мен, точно защото това ужасяващо престъпление е извършено в дома им,е трябвало да бъдат съдени наред със сина си и другите извършители като убийци.

ujas
Гост
ujas

Каква смърта присъда, какви осем години затвор…тия едноклетъчни заслужават някой да прави същото със тях…изверги…главата ми не побира как може да има такива хора, още повече, как могат да се разхождат свободно

klachiankata
Гост
klachiankata

“(спермата и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадали с тези на арестуваните момчета)” как така не съвпадали?Тогава какво са признавали тия?Учудва ме как е намерен годен за сравнение материал в това съсипано тяло.А прочетеното за тия два случая ме кара да мисля и колко ли неразкрити такива е възможно да има.

Secret
Гост
Secret

По-жестока история не бях чела. Хубаво е отбелязала Силвия в статията ”Справедливост?” с въпросителна. Това е всичко друго , но не и справедливосткъм убийците й. Горкото момиче е било подложено на зверски мъки и изтезания , не е била зачитана като човек. Ако си изрод още от 16-17-18 г. , как е възможно да се очаква ,че по-късно ще се промениш , че затвора ще те накара да преосмислиш престъпленито си. Според мен убийците й и до момента не са счели , че това , което са сторили на Джунко е най-малкото нередно. Но отдавна съм стигнала до извода ,… виж още »

канчо та петка
Гост
канчо та петка

по-извратени копелета от японците няма!!
🙂

Часовници реплика
Гост

За пореден път се убеждавам че японците са много, ама много изтрещяли. Наскоро гледах един японски филм за някакъв кретен дето убиваше и разчленяваше жертвите си.
А на тоя изрод родителите трябва да ги хвърлят на акулите, никакъв страх от детето ти не може да оправдае мълчание!

desss
Гост
desss

Абсолютни идиоти!Дано всички те пукнат скоро по възможно най-болезнен начин.Отрепки!

nevena
Гост
nevena

Боже мой.В шок съм.

ха-ха-ха
Гост
ха-ха-ха

Незнам за вас,но ако това беше станало в България никой нямаше да си мръдне пръста…..

ха-ха-ха
Гост
ха-ха-ха

Между впрочем евалата на The Gazette че са посветили песен за момичето….тая група е много яка.

Москвич 412
Гост
Москвич 412

За човек да,обаче ако направят това с някое куче,ще се вдигне вой до небето,все едно пак са извършили атентат срещу Папа Йоан Павел 2-и…

bleak
Гост
bleak

Аз се мъча със собствения си акъл да асимилирам това,което прочетох,но е прекалено трудно.Не мога да си обясня какво може да предизвика желание в ума на човешко същество да извърши подобно нещо.Та това е било едно невинно младо момиче!?Не знам…не знам какво наказание би било в състояние да ги накара да разберат какво са направили,но съм сигурен,че ако все пак някой ден болните им мозъци осъзнаят последствията за семейството на това дете и неговата неописуема агония – то те ще се самоубият.И все пак след като го прочетох не ми дойдоха идеи за това как и по какъв начин трябва… виж още »

Нана
Гост
Нана

Може да ви прозвучи жестоко , но не се изненадвам ! Все пак това се случва в Япония . Това е отвратително.Не мога да кажа , че съм в шок защото съм виждала и по-ужасни неща , но трябва да си психично разтроен за да направиш такова нещо.Какви са тези 8 години?И 108 са им малко.Да са сред живите не заслужават тези изроди мръсни!

tony
Гост
tony

Истината е, че на този, който извършва ужасни неща…. Трябва да му се върне същото! Все пак всичко се връща! Никакъв затвор, никакви години в “агония” няма да върнат момичето или чувствата на извършителите. Просто като се намерят трябва да им се причинява същото, иначе не разбират. Наистина се чудя в какъв свят живеем, плаче ми се чак. Защо добрите хора трябва да са смесени с лоши? Нима всеки един човек няма по един лош в живота си. Защо трябва да се мъчим, за това ли сме родени. От толкова много неща стигам до заключението, че ние сме играчки. Играчки… виж още »

Мария-Магдалена
Гост
Мария-Магдалена

Голям ужас и мъка е изпитало това момиче..Никак не съм изненадана,че това се е случило в Япония. С тая якудза там е просто страшно нещо. Всеки втори е част от някой ‘клан’ па не дай си Боже да е син или дъщеря на някой голям мафиот,тогава тва малкото се гледа като принц и всеки е готов на всичко за него,само защото е наследник.

sasho
Гост
sasho

Съгласен съм с tony.Каквото направят те на жертвата, това да им го направят и на тях.

Смешни снимки
Гост

Японците са сериозно изперкали! Не е случайно че най-бруталните ужаси и трилъри са японски. Предполагам че от стреса на който ежедневно са подложени в един момент дават фира.

6666
Гост
6666

Toz moskvi4 pak se izkazva nepodgotven!nikoi ne ti obra6ta vnimanie.kakvi ku4eta,kakvi dqvoli te gonqt tebe be???nie se vazmu6tavame za momi4eto za izperkalite qponci po princip,toi sre6tu ku4etata prikazva.gleda da se zaqde s nqkoi,da predizvika nqkoi!i neznam ama tezi sa6testva,ako moga taka da gi nareka sa HORA,edno ku4e nqma da ti stori tova,koeto moje bi ti zaslujava6!pisna mi ot zlobni du6i4ki,s bezmoza4ni glavi!

————————————————————
Моля, пишете на кирилица!

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Като не можеш да разбереш какво искам да кажа ще мълчиш!

daniel
Гост
daniel

знам много садистични случаи (usa,australia…..),но този случай ме афектира прекалено.не знам дали има господ но съм сигурен че има демони т.е.супер зло.мисля че ако ми го оставят този или всичките садистите ги измъчвам по същият начин но много по жестоко и ще питам защо,защо,защо.тези изроди ако убиват други изроди не ме е грижа, но те винаги увиват най невинните.за мен това са дефекти на природата.

———————————————————————————————–
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

daniel
Гост
daniel

за мен всички садисти е задължително да бъдат убивани сигурен съм че тези изроди са садисти и възможно е да са го правили и с други.японците са известни с своята жестокост от много огдини не всички разбира че също така това е нация доста извратена.

—————————————————————————————————————
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

Gabby
Гост
Gabby

До като четех направо ме побиха тръпки,замисляйки се че това може да се случи и на мен.Всякакви луди има.Тея Азиатци са най-бруталните и ненормалните на света според мен :Х . Родителите на това момче е трябвало да се обадят в полиция,нормално е да се страхуват,но това съвсем не ги оправдава.Ако бях на мястото на родителите на това момиче щях да ги изловя тия четеримката и да им направя същото …

RoldeX
Гост
RoldeX

Опрелено ми е странно, как група млади хора могат да измислят толкова много зверски мъчения. Трябва да си доста обсебен от извратени идеи, живота ти да е ужасен, да си комплексиран от всичко заобикалящо. И въпреки това, нищо не те оправдава до такава степен, че да отнемеш нечий беззащитен живот. Аз, както и някои от другите коментирали, смятам че японците са “болна” нация. Честно казано за такова престъпление не мога да измисля подходящо наказание. Нито затвора, нито пък смъртното наказание ми се струват достатъчни. Не че каквото и да се направи, би върнало момичето, но не е нормално такива хора… виж още »

Мони
Гост
Мони

Случаят наистина е направо…. няма подходяща дума! Страшно кофти ми стана за момичето! Дано почива в мир!!! 🙁 Обаче не съм съгласна, че в България не би имало реакция! Никой, освен подобен на тези, човек не би бил безразличен към такава постъпка! А относно кучетата – според Москвич с тях може да се постъпва така сигурно??? Направо побеснявам още толкова като прочета подобни неща! Реакция в обществото трябва да има срещу всяка подобна проява и срещу хора, и срещу животни! Никое живо същество не заслужава подобна съдба като на момичето, а всички, които са причинили такива неща заслужават точно същите… виж още »

Mira
Гост
Mira

Нямам думи…аз аз незнам какво да кажа…много ме заболя за момичето и плача…тез боклуци мръсни трябва да ги убият с най – зловещите мъчения на вселената :@ …ясно…ясно ми е вече защо имаха цунами на скоро…но не е помогнало така като чета, че са още на свобода! Бясна съм! С риск да ви повторя, дано духът й почива в мир, ама на дали…уверена съм че тя търси отмъщение 🙁 ;( ;( ;(

Unknown
Гост
Unknown

ужас!!! все още не мога да повярвам, че такива неща се случват! най-страшното нещо е човека!

devil244
Гост
devil244

Нямам думи!Тази история ме остави зашеметена.Няма друго наказание освен да бъдат изтезавани по съшия начин,иначе изобщо не съм сигурна, че осъзнават какво са причинили на бедното дете.За такива изроди с болни мозъци нищо друго не би могло да ги накара поне малко да се разкаят за това което са направили.Твърде много се надявам един ден да има възмездие.Не мога да си обясня,кое уродливо съзнание може да измисли подобни извращения.Ужас!!!

Габриела
Гост
Габриела

Да ги завържат на едно място и да ми дадат бензин и запалка-ето тогава ще има справедливост!ПЪЛНИ ИЗРОДИ ЧЕ ДАЖЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯ НОВА УЖАСНА ДУМА ЗА ДА ГИ ОПИША ТИЯ!

Хранопровод
Гост
Хранопровод

явно не сте по-различни от тях!
само мъчения и изтезавания са ви в главите 🙂

Мимето
Гост
Мимето

Тък като съм доста добре запозната със случая само да добавя някой неща. 1. Джунко е била съученичка със въпросните изверги, като единият от тях е бил влюбен в нея, но тя не му обръщала внимание. 2.За дните в които е била похитена е била изнасилвана от над 500 човека. При аутопсията намират над 500 вида различна сперма. 3. В денят на смърта си, я задължават да играе на mah-jong с един от тях и тя го побеждава.Разярени започват да я бият с железни гири, после и изгарят очите със восъка на горяща свещт, след което я запалват и я… виж още »

Крис
Гост
Крис

Леле, по-гадно нещо не бях чела! Ужас, не знам какво да мисля, ужас ужас

shocked
Гост
shocked

Не знам как започнах да чета и още по-непонятно ми е как стигнах до края. В момента буквално ми иде да заплача, въпреки че не съм познавала Фурута Джунко. Невинно момиче, тийнейджърка, невидяла нищо от живота… Наистина ми е мъчно за нея. Малко по-малка съм от нея и знаейки, че живея на един свят с изроди като тези… направо ме побиват тръпки. За случая разбрах от песента на The Gazette – Taion… Мога само да поздравя момчетата за невероятния поклон пред Джунко и да се надявам случилото се с нея да стане и с убийците ‘и. Два пъти по-жестоко. Дано… виж още »

TG
Гост
TG

Това, че има толкова жестоки японци не означава, че цялата нация е “болна”!

ева
Гост
ева

мисля че тази брутална жестокост се дължи на самата извратена японска нация има нещо сбъркано в тези хора дали стреса от малки че страната им е земетръсна дали страха от мафията им или страха от бедността на стари години но нещо не е наред в главите на тези хора липсва им адреналин и те си го доставят по все по извратен начин не мога да повярвам че само страха от мафията им е накарала тези родители да мълчат чувайки и знаейки какво се случва в техния дом напълно възможно е те самите да са изпитвали удоволствие от ставащото в съседната… виж още »

Bilqnish
Гост
Bilqnish

Историята е ужасна и потресаваща.Главата не ми побира как могат хората да се държът по този начинлКак могат да причиняват болка на някого?Та за мен това не са хора…така като се замисля и животни не са….те са просто едни безгръбначни мекотели….мекотелите нито мислят нито имат и чувства.Направо нямам думи какво става по света.И като се замисля и много хора не знаят,а от една страна е хубаво да се знае!

Почи
Гост
Почи

На всички коментиращи в сайта не им ли е направило нещо особено впечатление?Не сте ли забелязали че 70% от убийствата и извращенията се извършват от англосаксонски нации,японци или украинци?!Това говори,че извратените нации са твърде много…А японците по принцип са психопати.Това е нация без култура,без философия,нация,изкопирала всичко от китайците.Същото се отнася за за американците и австралииците.Но демокрацията и капитализмът допуснаха това.Чрез съвременната масова култура,филмова и музикална индустрия,чрез развяването на хомосексуализъм,проституцията,наркотиците…хората по целия свят се развратиха,престъпността е огромна,пълно е с гета и със мафии,а последните,както знаем ,се “държат”от световния политически елит…и при тази велика демокрация всички психопати са на свобода…а при”нечовешкия”тоталитаризъм,в “червения”Китай… виж още »

мимитууу*
Гост

ахх гати отвратягите са били тия пък изобщо имали смисъл да изтезаваш момичето което си се влюбил :@ тва.. само някой психопат, отвратен от нечии живот или от своя, може да го направи :@

Elena
Гост
Elena

Ще си позволя да изкажа мнението си с риск да ядосам аудиторията. Интересувам се от този случй отдавна. Изчела съм доста статии и ми прави впечатление как хората говорят за момичето. Наричат я “невинно цвете”, “ангел” и т.н. В един английски сайт я наричаха “японската светица”. Много ми е интересно защо си мислите, че е била такава? Чиста и невинна. Чета мнения на разгневени хора които описват какви жестоки изтезания заслужават момчетата убийци (защото всеки един престъпник “заслужавал” изтезания за да разбере какво е извършил). Интересно ми е откъде може да знаете, че и тя не е била престъпник и… виж още »

Sandra do Elena
Гост
Sandra do Elena

Мнението ти е абсолютно неадекватно. Явно и ти не си много в час. Подобна жестокост НЕ Е НОРМАЛНА и това е най важното. А че подобни неща не се случват на добри момичета въобще не знам как да го коментирам. Ти си пълна идиотка. Не мога да повярвам, че си жена.

Мони към Елена
Гост
Мони към Елена

Елена, за момичето няма какво да ми е жал вече, отдавна се е отървала от мъки. Но за такива като теб – много ми е жал! Колко ли разочарования и липса на внимание са те ощетили така! Не те поглеждат мъжете ли? Грозничка ли си? Неспособна да общуваш? Непривлекателна? Самотна? Родителите са те игнорирали? Изказвам предположения просто, за да си обясня такава липса на емпатия. Горката! Жалкото е, че аз като психолог, често съм попадала на такива социални работници като теб! Защото ако наистина работиш с такива тийнейджъри, то значи си такава – от тези, които ползват професията, за да… виж още »

МечоПух
Гост
МечоПух

Напротив, Елена е абсолютно права! Момичето може да е било тотален боклук, и да е предизвикало това, което и се е случило.В никакъв случай не ги оневинявам, но и в крайна сметка има съд, който е преценил обстоятелствата и ги е наказал.А може да е била и тя членка на мафията, което е най-вероятно и затова са я наказали.Японската мафия якудза наказва жестоко всеки издънил се член, така, че не се чудете много.

Мони
Гост
Мони

Дааам, нека да поразсъждаваме за японската якудза, с която тук всички сме съвсем добре и от близо запознати, вместо да вникнем в собствените си стратегии за справяне с вътрешни конфликти. Разбира се, че ако момичето е боклук (както и много други като него…) си е заслужило подобно отношение. Такива разни по-хубавички, по-приветливи, те направо си го търсят сами.

Снежана
Гост
Снежана

Никой не си търси сам такова нещо! Дори и момичето да не е било „добро“ това не дава повод за убийството и. Не съм се ровила и не знам нищо повече освен написаното в тази статия , но откъде ви хрумна, че момичето също е била от мафията и , че доброволно е тръгнала с момчетата? Не бъдете толкова сигурни , но може би има неща , които са ни спестени. Още веднъж казвам, че каквото и да е станало такова нещо не бива да се допуска никога!

Satyr
Гост
Satyr

Сайтът е чисто информативен – като не те интересува, или те е гнус – не четеш. Какво сте се запенили е хипита.. “дано няма повече такива случаи” – човекът е агресивно животно, приемете го – не може да има световен мир, без агресията му да избие някъде. Войните и епидемиите са необходимост.

альонка към елена
Гост
альонка към елена

не знам защо си мислиш тези неща но едно ще ти кажа че когато мен ме изнасилиха 2 пъти в рамките на 3 месеца аз не съм била от този тип момичета за които ти казваш следното ” от момичетата с които съм разговаряла след изнасилване са били проблемни или са контактували с проблемни момчета” аз не съм контактувала със такива особи а винаги съм била възпитавана като добро и мило момиче.не те знам какъв пост заемаш но как може да ти позволяват да работиш с деца независимо на каква възраст са.но ще ти кажа така докато ти не изпиташ… виж още »

Сиси
Гост
Сиси

Джунко е първото име, а Фурута е фамилното.

Биляна към Мони и Елена
Гост
Биляна към Мони и Елена

Струва ми се,че вие двете не сте наред с главата.Какви безсърдечни същества сте бе хора.Дори и както вие казвате да е бела от тях или да си го е заслужила (в което аз изобщо не вярвам) ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!!!!!! Не ми го побира мозъка как хората са способни на такива извращения.Една моя приятелка,която не излизаше никъде и нямаше приятели освен едно нейно съседско момиче и мен БЕШЕ ИЗНАСИЛЕНА.Така,че въпроса ми е следният Елена моята приятелка с какво си го е заслужила според теб щом само тези дето си го търсят им се случва това!!!Постави се на нейно място представи… виж още »

Никиии
Гост
Никиии

не знам просто какво да кажа .. дано всичко им се върне в 10000 размер да гният … тези нещастници долни в ада да горят да преживеят същото