Джунко Фурута: Циментираната ученичка

Мнозина смятат, че мъчителната смърт на Силвия Лайкънс е най-ужасното и страховито престъпление, извършвано срещу един човек от група хора… Грешат. Смъртта на Джунко Фурута е може би най-смразяващият и зловещ случай на убийство чрез изтезания в историята. И най-сърцераздирателният. Шестнадесетгодишното момиче преминава през невъобразима болка и загива в мъчителна агония. Цели 44 дни никой не идва на помощ. Сега нейните убийци са свободни хора. Справедливостта така и не възтържествува – дори след 20 години.

Страховитата участ на изтезаваната 44 дни и погребана в цимент ученичка се “радва” на огромна популярност не само в Япония, а и в целия свят. Подобно на не по-малко прочутия случай с японския канибал Исеи Сагава, нейните мъчители се отървават с възмутително леки присъди. Въпреки съдебната забрана имената им да бъдат оповестявани в медиите, пресата не спи и публикува истинските им самоличности.  Дори и най-безчувствените са потресени от кошмарното престъпление на четиримата младежи.

Похитена

Ужасът започва през ноември 1988 година. Шестнадесетгодишната Фурута, по фамилия Джунко, се прибира към къщи от училището си в район Мисато в град Токио. Не забелязва, че е следена от четирима около 17-годишни младежи. Един от тях се прокрадва зад нея и изважда нож. Заплашва я: “Обърнеш ли се – ще те довърша!”. Пред нея се появява друг от младежите и гласът с ножа нарежда: “Сега върви след него!”.

Водачът уверено закрачва по улицата. Девойката решава да се подчини на указанията на похитителите. Стигат до двуетажна къща и вкарват треперещото момиче вътре. Но в дома се оказват родителите на едно от момчетата. Техният син съвсем спокойно им обяснява, че Фурута е негова приятелка, която е избягала от къщи.

Той им нарежда да не звънят на родителите й и на полицията, и възрастните обещават, че ще правят каквото им казва. Те се страхуват от него. За това има основателна причина – техният син е член на Якудза…

Не е известно как момичето е прекарало първата си нощ в този дом, който ще се превърне в неин затвор. Сутринта на следващия ден спящата на пода Фурута се събужда рано. Побързва да намери телефон в една от стаите и набира номера на полицията. Сигналът свободно се проточва твърде дълго. Фурута започва да нервничи. Изведнъж слушалката замлъква. Вдигайки глава, девойката вижда сина на собствениците на дома. В ръцете си той държи запалка.

“Трябваше да прегоря кабела на телефона. Както и ръката ти!”.

Сграбчва момичето за ръката и поднася пламъка към дланта й. Фурута закрещява от изгарящата болка. Младежът я блъска на пода и изсъсква: “Още веднъж ако се опиташ да звъниш, ще убия родителите ти. Разбра ли?”

Фурута кимва утвърдително със сълзи на очи.

После я заставят да се обади на родителите си и да им каже, че е у приятелка и всичко е наред – да не се тревожат за нея.

Гавра

Дребният гангстер от Якудза Джо Камисаку поднася на Фурута суши с развалена риба и чаша пълна с течност с цвета на прокиснал ябълков сок. “Яж” – нарежда той. Фурута с мъка изяжда половината суши. “Какво има в чашата? Сок?” – пита тя. “Да”. Фурута вдига чашата към устните си и усеща противна миризма. “Това не е сок”. “Извинявай, излъгах те. Това е пикнята ти!”. С тези думи младежът насила се опитва да я накара да изпие отвратителната течност. Когато не успява, извиква другарите си и им нарежда: “Съблечете я!”.

Момчетата изпълняват указанията му и свалят дрехите на съпротивляващото се момиче. Из дома се разнасят отчаяните писъци на Фурута, изнасилвана групово от четиримата негодници. Това продължава и в следващите дни. Похитителите й даже канят свои приятели, които също участват в гаврата. Родителите на Камисаку се правят на слепи и глухи през цялото време. Отдавна са разбрали, че не бива да се бъркат в заниманията на сина си…

Детската стая на Камисаку се превръща в сборен пункт на непълнолетните начинаещи гангстери. Идват тук ден след ден, за да се порадват на пленницата си. Смазаната телом и духом Фурута обикновено седи свита в ъгъла на стаята и чака с ням ужас кога ще се сетят за нея.

Научи повече за:   Дейвид и Катрин Бърни: Убийствата на улица "Мурхауз"

Един ден четиримата младежи пушат цигари в стаята и се чудят как да преборят скуката. На един от тях му хрумва ужасна идея. Той повиква момичето, съблича я и я заставя да легне на пода.

“Момчета, сега това същество е нашият пепелник!” – казва той.

Идеята им се струва много забавна и те дружно затръскват цигарите си върху тялото на момичето. После ухилени до уши започват да гасят фасовете си в нея. В очите й бликват сълзи на унижение и болка.

В утрото на десетия ден Фурута вече копнее това да е последната й сутрин сред живите. Не издържа повече издевателствата на похитителите си.

“Днес ще можеш да си починеш” – казва един от тях. – “Нямаме време да си играем с теб”.

След дълго мълчание Фурута им се примолва: “Моля ви, убийте ме. Не издържам повече!”.

“Да не искаш и ковчег да ти купим? Глупачка такава, не разбираш ли? Това не са мъчения, а игра с младото ти тяло. Млъкни и си избий глупостите от главата”.

Опит за бягство

Следващите десетина дни преминават в непрекъснати жестоки побои и извращения. Обезумелите тийнейджъри я изнасилват, ритат и скачат върху нея. Провесват я за ръцете от тавана и я използват като боксова круша. Пускат спортни гири върху корема й. Носът й се напълнва с толкова засъхнала кръв, че Фурута може да диша само през устата. Държат я гладна, ако изключим хлебарките, които “на шега” я карат да яде. Състоянието й е толкова тежко, че когато най-накрая се сещат да й дадат вода, девойката не може да я задържи в стомаха си. Повръща всичко.

“Обикновеното” изнасилване като че ли омръзва на четиримата изверги. Вероятно жертвата вече не им се е струвала толкова привлекателна. Мръсното, пребито и плюещо кръв момиче не успява да възбуди нагона им. Сега се събужда изследователският им интерес. Какво ще стане, ако натикат бутилка в ануса й? Колко дълбоко ще проникне? А тя как ще реагира? Важни въпроси за всеки уважаващ себе си подрастващ сексуален садист, в чийто ръце е попаднал подходящ обект за експерименти. Бутилката причинява жестоки разкъсвания в ректума на момичето. За съжаление, този епизод по-късно има още по-страховито продължение.

Някъде в този период Фурута събира малкото си останали сили и решава да избяга от страшната къща. Промъква се тихичко по коридора, докато мъчителите й спят и почти успява да отвори входната врата, когато Камисаку я усеща. Наказанието не закъснява – по-ужасно от всякога.

Урокът започва с вече добре познатото гасене на цигари в тялото й. Това, разбира се, е само за загрявка. Не бива да й позволяват да бяга отново. Вече са стигнали твърде далеч. Решават да я обездвижат. За целта поливат краката и стъпалата й с течност за запалки и ги подпалват. Писъците на Фурута и миризмата на изгорено месо изпълват тясната и задушна стая. Момчетата усилват музиката и загасят пламъците преди да погълнат припадналата от болка жертва и нейния затвор.

Фойерверки

Времето, прекарано от Фурута в този дом, прилича на някакъв кошмарен сън. Всеки ден става все по-лошо и по-лошо. Струва й се, че агонията никога няма да свърши – ще продължава вечно. Изгорените крака й причиняват ужасна болка, но мъчителите й не проявяват и капка съчувствие. Дори не оставят раните й да зараснат малко преди да продължат с чудовищните си експерименти.

Побоят се превръща във всекидневие или по-скоро в загрявка преди по-страшните наказания. Бият я с бамбукови пръчки, стикове за голф и арматурни железа. Една леденостудена декемврийска нощ прекарва полугола на терасата. Премазват пръстите на ръцете й с тежести, но любимото им занимание си остават сексуалните извращения. Четиримата не страдат от липса на болно въображение и измислят едно от друго по-отблъскващи забавления.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: VasilAleksandaratanasNikolaPavel
360
120
Научи повече за:   Японски младеж се обеси онлайн пред уеб камерата си

Един ден Джо Камисаку донася със себе си наръч фойерверки. Обръщат жертвата си по корем и рязко набутват фойерверките в ануса й. Джо ги запалва с цигарата си.

“Ей, гледайте как хубаво горят!” – шегува се той злобно, а момичето изкрещява при избухването на пиратките.

В последните десетина дни униженията продължават със завиране на най-различни предмети в срамните й части. Запалени цигари, гореща електрическа крушка, шишчета за барбекю и ножици, които й причиняват жестоки разкъсвания. Фурута не е в състояние да уринира, а травмите й са толкова тежки, че й отнема половин час пълзене, за да стигне до банята на долния етаж.

Изгарят клепачите й с цигари и лицето й с горещ восък. Забиват игли в гърдите й. В пореден изблик на садизъм откъсват лявото зърно на гърдата й с клещи. Вследствие на безмилостните удари по главата Фурута почти е загубила слуха си – тъпанчетата й са жестоко увредени. По-късно при аутопсията се установява, че мозъкът на жертвата е силно намален по размери.

Последен ден

По Коледа не винаги се случват чудеса. Вместо подаръци и светеща елха, Фурута получава кратка почивка от мъченията. Момичето дори не осъзнава вече къде се намира. Не е в състояние да се движи и само шепне през разбитата си уста: “Убийте ме и да се свършва!”. Те не обръщат внимание на молбата й.

Последният  44-ти ден от агонията на Фурута настъпва на 4 януари 1989 година. Мъчителите й се прибират в сборния пункт побеснели от загубата на доста пари в игра на маджонг. Скарват се помежду си, обвинявайки се взаимно за загубата. Сигурно са щели да се сбият, ако в разгара на скандала не са се сетили за нея. Ето как ще освободят гнева си. Нахвърлят се върху осакатеното й тяло въоръжени със спортна гира. Редуват се да блъскат тежкото желязо в лицето й, превръщайки го в неузнаваема кървава пихтия. След това поднасят пламъка на горяща свещ към лицето и очите й.

Момичето не помръдва – лежи жива, но безжизнена и безучастна към случващото се с нея. Това ги вбесява още повече. Искат да видят някаква реакция – тя сякаш обезсмисля усилията им, просната отпуснато като някаква парцалена кукла на пода. Изваждат течността за запалки и поливат краката, ръцете, лицето и стомаха й. Сетне драсват клечката. Тялото й лумва в пламъци.

Джунко Фурута намира спасение от мъчителите си по-късно същия ден, умирайки в болка и самота.

Погребана в цимент

Смъртта й леко изненадва четиримата. Естествено те знаят дълбоко в себе си, че това ще се случи един ден, но винаги са потискали тази мисъл. Сега реалността на стореното ги удря като с парен чук. Цялото им самозалъгване, че това е безобидна игра, която ще им се размине, както са им се разминавали в миналото детските пакости, се разбива на пух и прах. Очаква ги съд и затвор. Не могат да позволят това да се случи. Тялото на момичето трябва да изчезне. Завинаги.

Благодарение на връзките си в Якудза Джо Камисаку знае как мафията се отървава от труповете на жертвите си. Варел с цимент и нежеланото тяло изчезва завинаги под водата или в основите на някой строеж.

На 5 януари те се сдобиват с празен 200-литров варел и чувал цимент, и под прикритието на нощта напъхват изтерзаното тяло на Фурута в импровизирания й ковчег. Напълват го с цимент и го закарват на един строеж в района на Кото. Това се оказва фаталната им грешка. Работниците на обекта откриват контейнера и незнайно как разбират, че в него има нещо нередно. Оказва се, че са много прави.

Колкото и да се опитват да скрият следите си убийците, не след дълго ги залавят. Хироши Мияно (по-късно сменя името си на Йокояма), Джо Огура (сменя името си на Камисаку), Синджи Минато и Ясуши Уатанабе. Доказателства има в изобилие: семенна течност в тялото на Фурута, следи от течност за запалване, кръв, кожа от четиримата под ноктите на момичето и много други. Момчетата разбират, че няма измъкване и започват да си признават.

Научи повече за:   Йоаким Крол: Човекоядецът от Дуйсбург

Когато научава новините и подробностите за случилото се с дъщеря й, майката на Джунко Фурута загубва съзнание. Години наред след това й се налага да търси терапевтична помощ, за да се справи с кошмарите си. Животът й се превръща в безкрайна болка.

Справедливост?

Японското законодателство изисква имената на непълнолетните обвиняеми да бъдат пазени в тайна. Въпреки това седмичното списание “Шукан Буншун” публикува истинските им самоличности, заявявайки че “човешките права не са за зверове”.

Решението на съда не е лесно. Такова престъпление заслужава смъртна присъда. За съжаление според закона това не се отнася за непълнолетните убийци. Не остава друго, освен да им бъде наложена присъда от 8 години лишаване от свобода в затвор за непълнолетни. Самите престъпници пледират виновни само по обвиненията в “нанасяне на особено жесток побой, причиняване на жестоки изгаряния”, но не и в убийство.

Решението на съда възмущава цяла Япония. През 1999 г. Джо Камисаку излиза на свобода, но през юли 2004-а отново попада зад решетките за нападение над свой познат, за когото е вярвал, че се опитва да му отмъкне приятелката. Този път получава 7 години.

Родителите на Джунко са изумени от присъдите на убийците на дъщеря им и завеждат гражданско дело срещу родителите на момчето, в чиято къща са били извършени престъпленията. Когато някои от присъдите са отменени заради проблемни веществени доказателства (семенната течност и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадат с тези на арестуваните момчета), адвокатът, занимаващ се с гражданското дело решава, че няма да може построи случая си и отказва да ги представлява по-нататък.

През юли 1990 г. по-низш съд осъжда лидера на групата на 17 години затвор. Съдът дава на един от съучастниците от 4 до 6-годишна присъда, на втори от 3 до 4, а на трети – от 5 до 10 години. Лидерът и първите двама от тримата обжалват присъдите си. Върховният съд им налага още по-сурови наказания. Върховният съдия обяснява решението си с естеството на тяхното престъпление, неговият ефект върху семейството на жертвата и ефекта му върху обществото. Лидерът получава 20 години затвор – втората по тежест присъда след доживотната.

Печалният случай привлича вниманието на цялата нация към осъждането и реабилитацията на млади нарушители на закона и се превръща в медийна сензация.

По случая са написани поне две японски книги.

През януари 2004 г. излиза японската манга “17 Sai”, написана от Фуджии Сейджи и илюстрирана от Камата Юджи, която описва събитията около престъплението.

През 1995 г. е направен експлойтейшън филмът “Concrete-Encased High School Girl Murder Case”. Друг филм – “Concrete”, режисиран от Хирому Накамура, излиза през 2004-а и е базиран на една от книгите, написани по случая.

През 2006 г. японската рок група “GazettE” посвещава песента си “Taion” (Температура на тялото) от албума “NIL” на момичето.

Комиксът на Уайта Узига “True Modern Stories of the Bizarre” включва историята “Ученичката в бетон”, разказваща за убийството на Джунко Фурута.


Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: VasilAleksandaratanasNikolaPavel
360
120

Материалът е написан по идея на Ritsuka
Източници: unexplained-mysteries.com, japantimes.co.jp, wikipedia.org, lynnaisha.wordpress.com, mamba.ru

The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
69 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Катя
Катя
14.11.2011 11:25

Това както е написала авторката на статията, е дори по-гадно от случая на Силвия Лайкънс. Като се замисля за всички гаври с момичето, смятам, че в случая и смъртното наказание е щяло да бъде недостатъчно. Ако това беше в Китай, отдавна всичките нямаше да са между живите, но явно съдебната власт в Япония е на много лошо ниво. Така ми се иска да вярвам, че повече няма да има хора, способнио на такива жестокости…

Хриси
Хриси
14.11.2011 14:30

Останах без думи прочитайки тази статия…останах вцепенена и ме побиха топли вълни, да не кажа и че се изпотих,направо лошо ми стана от това което прочетох…това е толкова жестоко, че умът ми не го побира….не мога да повярвам какви хора има и на какво са способни…

edna bg
edna bg
14.11.2011 16:48

Не знам как родителите на убиеца спокойно са си стояли тези 44 дена у дома, много добре знаейки какво става и какво прави синът им с едно невинно момиче. Бих казала зверовете раз=ждат и възпитават зверове. Според мен, точно защото това ужасяващо престъпление е извършено в дома им,е трябвало да бъдат съдени наред със сина си и другите извършители като убийци.

ujas
ujas
14.11.2011 16:56

Каква смърта присъда, какви осем години затвор…тия едноклетъчни заслужават някой да прави същото със тях…изверги…главата ми не побира как може да има такива хора, още повече, как могат да се разхождат свободно

klachiankata
klachiankata
14.11.2011 19:10

“(спермата и срамните косми, намерени по тялото, не съвпадали с тези на арестуваните момчета)” как така не съвпадали?Тогава какво са признавали тия?Учудва ме как е намерен годен за сравнение материал в това съсипано тяло.А прочетеното за тия два случая ме кара да мисля и колко ли неразкрити такива е възможно да има.

Secret
Secret
14.11.2011 23:38

По-жестока история не бях чела. Хубаво е отбелязала Силвия в статията ”Справедливост?” с въпросителна. Това е всичко друго , но не и справедливосткъм убийците й. Горкото момиче е било подложено на зверски мъки и изтезания , не е била зачитана като човек. Ако си изрод още от 16-17-18 г. , как е възможно да се очаква ,че по-късно ще се промениш , че затвора ще те накара да преосмислиш престъпленито си. Според мен убийците й и до момента не са счели , че това , което са сторили на Джунко е най-малкото нередно. Но отдавна съм стигнала до извода ,… виж още »

канчо та петка
канчо та петка
16.11.2011 21:52

по-извратени копелета от японците няма!!
🙂

Часовници реплика
22.11.2011 9:35

За пореден път се убеждавам че японците са много, ама много изтрещяли. Наскоро гледах един японски филм за някакъв кретен дето убиваше и разчленяваше жертвите си.
А на тоя изрод родителите трябва да ги хвърлят на акулите, никакъв страх от детето ти не може да оправдае мълчание!

desss
desss
23.11.2011 1:12

Абсолютни идиоти!Дано всички те пукнат скоро по възможно най-болезнен начин.Отрепки!

nevena
nevena
06.12.2011 15:23

Боже мой.В шок съм.

ха-ха-ха
ха-ха-ха
07.12.2011 19:13

Незнам за вас,но ако това беше станало в България никой нямаше да си мръдне пръста…..

ха-ха-ха
ха-ха-ха
07.12.2011 19:14

Между впрочем евалата на The Gazette че са посветили песен за момичето….тая група е много яка.

Москвич 412
Москвич 412
07.12.2011 20:03

За човек да,обаче ако направят това с някое куче,ще се вдигне вой до небето,все едно пак са извършили атентат срещу Папа Йоан Павел 2-и…

bleak
bleak
08.12.2011 20:32

Аз се мъча със собствения си акъл да асимилирам това,което прочетох,но е прекалено трудно.Не мога да си обясня какво може да предизвика желание в ума на човешко същество да извърши подобно нещо.Та това е било едно невинно младо момиче!?Не знам…не знам какво наказание би било в състояние да ги накара да разберат какво са направили,но съм сигурен,че ако все пак някой ден болните им мозъци осъзнаят последствията за семейството на това дете и неговата неописуема агония – то те ще се самоубият.И все пак след като го прочетох не ми дойдоха идеи за това как и по какъв начин трябва… виж още »

Нана
Нана
12.12.2011 17:03

Може да ви прозвучи жестоко , но не се изненадвам ! Все пак това се случва в Япония . Това е отвратително.Не мога да кажа , че съм в шок защото съм виждала и по-ужасни неща , но трябва да си психично разтроен за да направиш такова нещо.Какви са тези 8 години?И 108 са им малко.Да са сред живите не заслужават тези изроди мръсни!

tony
tony
13.12.2011 23:27

Истината е, че на този, който извършва ужасни неща…. Трябва да му се върне същото! Все пак всичко се връща! Никакъв затвор, никакви години в “агония” няма да върнат момичето или чувствата на извършителите. Просто като се намерят трябва да им се причинява същото, иначе не разбират. Наистина се чудя в какъв свят живеем, плаче ми се чак. Защо добрите хора трябва да са смесени с лоши? Нима всеки един човек няма по един лош в живота си. Защо трябва да се мъчим, за това ли сме родени. От толкова много неща стигам до заключението, че ние сме играчки. Играчки… виж още »

Мария-Магдалена
Мария-Магдалена
30.12.2011 2:26

Голям ужас и мъка е изпитало това момиче..Никак не съм изненадана,че това се е случило в Япония. С тая якудза там е просто страшно нещо. Всеки втори е част от някой ‘клан’ па не дай си Боже да е син или дъщеря на някой голям мафиот,тогава тва малкото се гледа като принц и всеки е готов на всичко за него,само защото е наследник.

sasho
sasho
31.12.2011 18:58

Съгласен съм с tony.Каквото направят те на жертвата, това да им го направят и на тях.

Смешни снимки
03.01.2012 12:42

Японците са сериозно изперкали! Не е случайно че най-бруталните ужаси и трилъри са японски. Предполагам че от стреса на който ежедневно са подложени в един момент дават фира.

6666
6666
06.01.2012 21:18

Toz moskvi4 pak se izkazva nepodgotven!nikoi ne ti obra6ta vnimanie.kakvi ku4eta,kakvi dqvoli te gonqt tebe be???nie se vazmu6tavame za momi4eto za izperkalite qponci po princip,toi sre6tu ku4etata prikazva.gleda da se zaqde s nqkoi,da predizvika nqkoi!i neznam ama tezi sa6testva,ako moga taka da gi nareka sa HORA,edno ku4e nqma da ti stori tova,koeto moje bi ti zaslujava6!pisna mi ot zlobni du6i4ki,s bezmoza4ni glavi!

————————————————————
Моля, пишете на кирилица!

Москвич 412
Москвич 412
07.01.2012 0:55

Като не можеш да разбереш какво искам да кажа ще мълчиш!

daniel
daniel
09.01.2012 11:37

знам много садистични случаи (usa,australia…..),но този случай ме афектира прекалено.не знам дали има господ но съм сигурен че има демони т.е.супер зло.мисля че ако ми го оставят този или всичките садистите ги измъчвам по същият начин но много по жестоко и ще питам защо,защо,защо.тези изроди ако убиват други изроди не ме е грижа, но те винаги увиват най невинните.за мен това са дефекти на природата.

———————————————————————————————–
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

daniel
daniel
09.01.2012 11:42

за мен всички садисти е задължително да бъдат убивани сигурен съм че тези изроди са садисти и възможно е да са го правили и с други.японците са известни с своята жестокост от много огдини не всички разбира че също така това е нация доста извратена.

—————————————————————————————————————
Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

Gabby
Gabby
10.01.2012 23:30

До като четех направо ме побиха тръпки,замисляйки се че това може да се случи и на мен.Всякакви луди има.Тея Азиатци са най-бруталните и ненормалните на света според мен :Х . Родителите на това момче е трябвало да се обадят в полиция,нормално е да се страхуват,но това съвсем не ги оправдава.Ако бях на мястото на родителите на това момиче щях да ги изловя тия четеримката и да им направя същото …

RoldeX
RoldeX
15.01.2012 22:56

Опрелено ми е странно, как група млади хора могат да измислят толкова много зверски мъчения. Трябва да си доста обсебен от извратени идеи, живота ти да е ужасен, да си комплексиран от всичко заобикалящо. И въпреки това, нищо не те оправдава до такава степен, че да отнемеш нечий беззащитен живот. Аз, както и някои от другите коментирали, смятам че японците са “болна” нация. Честно казано за такова престъпление не мога да измисля подходящо наказание. Нито затвора, нито пък смъртното наказание ми се струват достатъчни. Не че каквото и да се направи, би върнало момичето, но не е нормално такива хора… виж още »

Мони
Мони
31.01.2012 0:37

Случаят наистина е направо…. няма подходяща дума! Страшно кофти ми стана за момичето! Дано почива в мир!!! 🙁 Обаче не съм съгласна, че в България не би имало реакция! Никой, освен подобен на тези, човек не би бил безразличен към такава постъпка! А относно кучетата – според Москвич с тях може да се постъпва така сигурно??? Направо побеснявам още толкова като прочета подобни неща! Реакция в обществото трябва да има срещу всяка подобна проява и срещу хора, и срещу животни! Никое живо същество не заслужава подобна съдба като на момичето, а всички, които са причинили такива неща заслужават точно същите… виж още »

Mira
Mira
07.02.2012 23:19

Нямам думи…аз аз незнам какво да кажа…много ме заболя за момичето и плача…тез боклуци мръсни трябва да ги убият с най – зловещите мъчения на вселената :@ …ясно…ясно ми е вече защо имаха цунами на скоро…но не е помогнало така като чета, че са още на свобода! Бясна съм! С риск да ви повторя, дано духът й почива в мир, ама на дали…уверена съм че тя търси отмъщение 🙁 ;( ;( ;(

Unknown
Unknown
10.02.2012 13:46

ужас!!! все още не мога да повярвам, че такива неща се случват! най-страшното нещо е човека!

devil244
devil244
10.03.2012 9:18

Нямам думи!Тази история ме остави зашеметена.Няма друго наказание освен да бъдат изтезавани по съшия начин,иначе изобщо не съм сигурна, че осъзнават какво са причинили на бедното дете.За такива изроди с болни мозъци нищо друго не би могло да ги накара поне малко да се разкаят за това което са направили.Твърде много се надявам един ден да има възмездие.Не мога да си обясня,кое уродливо съзнание може да измисли подобни извращения.Ужас!!!

Габриела
Габриела
13.05.2012 8:48

Да ги завържат на едно място и да ми дадат бензин и запалка-ето тогава ще има справедливост!ПЪЛНИ ИЗРОДИ ЧЕ ДАЖЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯ НОВА УЖАСНА ДУМА ЗА ДА ГИ ОПИША ТИЯ!

Хранопровод
Хранопровод
15.05.2012 9:59

явно не сте по-различни от тях!
само мъчения и изтезавания са ви в главите 🙂

Мимето
Мимето
17.05.2012 23:59

Тък като съм доста добре запозната със случая само да добавя някой неща. 1. Джунко е била съученичка със въпросните изверги, като единият от тях е бил влюбен в нея, но тя не му обръщала внимание. 2.За дните в които е била похитена е била изнасилвана от над 500 човека. При аутопсията намират над 500 вида различна сперма. 3. В денят на смърта си, я задължават да играе на mah-jong с един от тях и тя го побеждава.Разярени започват да я бият с железни гири, после и изгарят очите със восъка на горяща свещт, след което я запалват и я… виж още »

Крис
Крис
17.07.2012 22:14

Леле, по-гадно нещо не бях чела! Ужас, не знам какво да мисля, ужас ужас

shocked
shocked
16.09.2012 18:12

Не знам как започнах да чета и още по-непонятно ми е как стигнах до края. В момента буквално ми иде да заплача, въпреки че не съм познавала Фурута Джунко. Невинно момиче, тийнейджърка, невидяла нищо от живота… Наистина ми е мъчно за нея. Малко по-малка съм от нея и знаейки, че живея на един свят с изроди като тези… направо ме побиват тръпки. За случая разбрах от песента на The Gazette – Taion… Мога само да поздравя момчетата за невероятния поклон пред Джунко и да се надявам случилото се с нея да стане и с убийците ‘и. Два пъти по-жестоко. Дано… виж още »

TG
TG
31.10.2012 21:54

Това, че има толкова жестоки японци не означава, че цялата нация е “болна”!

ева
ева
29.11.2012 21:59

мисля че тази брутална жестокост се дължи на самата извратена японска нация има нещо сбъркано в тези хора дали стреса от малки че страната им е земетръсна дали страха от мафията им или страха от бедността на стари години но нещо не е наред в главите на тези хора липсва им адреналин и те си го доставят по все по извратен начин не мога да повярвам че само страха от мафията им е накарала тези родители да мълчат чувайки и знаейки какво се случва в техния дом напълно възможно е те самите да са изпитвали удоволствие от ставащото в съседната… виж още »

Bilqnish
Bilqnish
31.01.2013 18:10

Историята е ужасна и потресаваща.Главата не ми побира как могат хората да се държът по този начинлКак могат да причиняват болка на някого?Та за мен това не са хора…така като се замисля и животни не са….те са просто едни безгръбначни мекотели….мекотелите нито мислят нито имат и чувства.Направо нямам думи какво става по света.И като се замисля и много хора не знаят,а от една страна е хубаво да се знае!

Почи
Почи
10.04.2013 9:01

На всички коментиращи в сайта не им ли е направило нещо особено впечатление?Не сте ли забелязали че 70% от убийствата и извращенията се извършват от англосаксонски нации,японци или украинци?!Това говори,че извратените нации са твърде много…А японците по принцип са психопати.Това е нация без култура,без философия,нация,изкопирала всичко от китайците.Същото се отнася за за американците и австралииците.Но демокрацията и капитализмът допуснаха това.Чрез съвременната масова култура,филмова и музикална индустрия,чрез развяването на хомосексуализъм,проституцията,наркотиците…хората по целия свят се развратиха,престъпността е огромна,пълно е с гета и със мафии,а последните,както знаем ,се “държат”от световния политически елит…и при тази велика демокрация всички психопати са на свобода…а при”нечовешкия”тоталитаризъм,в “червения”Китай… виж още »

мимитууу*
18.04.2013 19:14

ахх гати отвратягите са били тия пък изобщо имали смисъл да изтезаваш момичето което си се влюбил :@ тва.. само някой психопат, отвратен от нечии живот или от своя, може да го направи :@

Elena
Elena
14.05.2013 13:13

Ще си позволя да изкажа мнението си с риск да ядосам аудиторията. Интересувам се от този случй отдавна. Изчела съм доста статии и ми прави впечатление как хората говорят за момичето. Наричат я “невинно цвете”, “ангел” и т.н. В един английски сайт я наричаха “японската светица”. Много ми е интересно защо си мислите, че е била такава? Чиста и невинна. Чета мнения на разгневени хора които описват какви жестоки изтезания заслужават момчетата убийци (защото всеки един престъпник “заслужавал” изтезания за да разбере какво е извършил). Интересно ми е откъде може да знаете, че и тя не е била престъпник и… виж още »

Sandra do Elena
Sandra do Elena
23.06.2013 22:47

Мнението ти е абсолютно неадекватно. Явно и ти не си много в час. Подобна жестокост НЕ Е НОРМАЛНА и това е най важното. А че подобни неща не се случват на добри момичета въобще не знам как да го коментирам. Ти си пълна идиотка. Не мога да повярвам, че си жена.

Мони към Елена
Мони към Елена
26.07.2013 13:07

Елена, за момичето няма какво да ми е жал вече, отдавна се е отървала от мъки. Но за такива като теб – много ми е жал! Колко ли разочарования и липса на внимание са те ощетили така! Не те поглеждат мъжете ли? Грозничка ли си? Неспособна да общуваш? Непривлекателна? Самотна? Родителите са те игнорирали? Изказвам предположения просто, за да си обясня такава липса на емпатия. Горката! Жалкото е, че аз като психолог, често съм попадала на такива социални работници като теб! Защото ако наистина работиш с такива тийнейджъри, то значи си такава – от тези, които ползват професията, за да… виж още »

МечоПух
МечоПух
26.07.2013 18:29

Напротив, Елена е абсолютно права! Момичето може да е било тотален боклук, и да е предизвикало това, което и се е случило.В никакъв случай не ги оневинявам, но и в крайна сметка има съд, който е преценил обстоятелствата и ги е наказал.А може да е била и тя членка на мафията, което е най-вероятно и затова са я наказали.Японската мафия якудза наказва жестоко всеки издънил се член, така, че не се чудете много.

Мони
Мони
27.07.2013 3:04

Дааам, нека да поразсъждаваме за японската якудза, с която тук всички сме съвсем добре и от близо запознати, вместо да вникнем в собствените си стратегии за справяне с вътрешни конфликти. Разбира се, че ако момичето е боклук (както и много други като него…) си е заслужило подобно отношение. Такива разни по-хубавички, по-приветливи, те направо си го търсят сами.

Снежана
Снежана
28.07.2013 22:16

Никой не си търси сам такова нещо! Дори и момичето да не е било „добро“ това не дава повод за убийството и. Не съм се ровила и не знам нищо повече освен написаното в тази статия , но откъде ви хрумна, че момичето също е била от мафията и , че доброволно е тръгнала с момчетата? Не бъдете толкова сигурни , но може би има неща , които са ни спестени. Още веднъж казвам, че каквото и да е станало такова нещо не бива да се допуска никога!

Satyr
Satyr
14.08.2013 4:12

Сайтът е чисто информативен – като не те интересува, или те е гнус – не четеш. Какво сте се запенили е хипита.. “дано няма повече такива случаи” – човекът е агресивно животно, приемете го – не може да има световен мир, без агресията му да избие някъде. Войните и епидемиите са необходимост.

альонка към елена
альонка към елена
18.08.2013 21:31

не знам защо си мислиш тези неща но едно ще ти кажа че когато мен ме изнасилиха 2 пъти в рамките на 3 месеца аз не съм била от този тип момичета за които ти казваш следното ” от момичетата с които съм разговаряла след изнасилване са били проблемни или са контактували с проблемни момчета” аз не съм контактувала със такива особи а винаги съм била възпитавана като добро и мило момиче.не те знам какъв пост заемаш но как може да ти позволяват да работиш с деца независимо на каква възраст са.но ще ти кажа така докато ти не изпиташ… виж още »

Сиси
Сиси
12.01.2014 22:25

Джунко е първото име, а Фурута е фамилното.

Биляна към Мони и Елена
Биляна към Мони и Елена
21.04.2014 1:06

Струва ми се,че вие двете не сте наред с главата.Какви безсърдечни същества сте бе хора.Дори и както вие казвате да е бела от тях или да си го е заслужила (в което аз изобщо не вярвам) ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!!!!!! Не ми го побира мозъка как хората са способни на такива извращения.Една моя приятелка,която не излизаше никъде и нямаше приятели освен едно нейно съседско момиче и мен БЕШЕ ИЗНАСИЛЕНА.Така,че въпроса ми е следният Елена моята приятелка с какво си го е заслужила според теб щом само тези дето си го търсят им се случва това!!!Постави се на нейно място представи… виж още »

Никиии
Никиии
26.04.2014 19:08

не знам просто какво да кажа .. дано всичко им се върне в 10000 размер да гният … тези нещастници долни в ада да горят да преживеят същото