Човекоядските ритуали на Сатанистите от Ярославъл

Сатанистите от Ярославъл осъдени за човекоядски ритуали

Готи: черни дантели и кринолини, медальони с келтски кръстове и меланхолични сбирки в гробищата. Родителите на децата, участващи в това неформално младежко движение, често се успокояват, че рожбите им, играещи си на мъртъвци, са всъщност интелигентни и чувствителни, а целият този “некрофилски” облик е нищо повече от временна тийнейджърска приумица. Те може и да си прережат вените, но няма да е дълбоко…

Но нещата се оказват не толкова прости.

През лятото на 2008 г. в Ярославъл (250 км североизточно от Москва), група младежи убиват зверски четирима свои връстници. След задържането си убийците настояват да бъдат наричани сатанисти. А техните жертви били избрани от собственото им обкръжение.

Страшната поляна

Преобърнатият кръст с разпънато животно
Преобърнатият кръст с разпънато животно

Сенчеста полянка, заобиколена от плачещи върби. Около нея буйно поле: вятърът поклаща двуметровите коприви и тръстики, а във въздуха се носи тишина и зловоние. Под дърветата са наредени в правилни окръжности странни, неправославни кръстове: един преобърнат (сатанински), друг наклонен (непринадлежащ на никоя религия в света). На преобърнатия кръст надолу с главата виси вързана котка: мръсна купчина козина, проядена от личинките. В храстите – куче с прерязано гърло…

Най-страшното тук е зеещата насред пътечката яма, пълна с черна като смола вода. Общият гроб на четирима младежи.

Аня Горохова, Оля Пухова, Варя Кузмина и Андрей Сорокин (всички на 16-17 г.) изчезнали в края на юни 2008 г. и били открити в средата на август. Тук.

Трите момичета и момчето били извадени от земята на части: ръце, глави и крака. Отворени гръдни кошове, изтръгнати сърца, свалени скалпове, отрязани гърди и полови органи…

Всичко това убийците пекли на огъня и даже похапвали от него – поне така заявили впоследствие в полицията…

Тук наистина има огнище. В него, сред пепелта, лежи червена на цвят къдрица коса.

Пътят на следствието

Надявали се да ги намерят живи. Всички шансове за това като че ли били налице. Аня Горохова и Оля Пухова, които изчезнали първи (на 28 юни, а Варя и Андрей на 29-и), били известни като леки момичета. Учели в 31-о ПТУ, слушали рок и се движели в компанията на готи. Случвало се даже да бягат от къщи.

Андрей Сорокин също учел в професионално-техническо училище и бил гот, а ученичката от 11-и клас Варя Кузмина била неговата приятелка…

Милиционерите предполагали, че младежите са заминали за Тверска област, където скоро щял да започне рок фестивала “Нашествие”…

Жертвите на сатанистите от Ярославъл
1. Варя Кузмина (16 г.) много искала приятелят й Андрей да се раздели със сатанистите. 2. В тетрадките на загиналата 16-годишна Оля Пухова следователите откриват списък със 101 правила на сатанистите. 3. Андрей Сорокин (16 г.) смятал, че неговите приятели-сатанисти са добри деца. 4. 17-годишната Аня Горохова дошла на сборището заедно с приятелката си.

А родителите още от самото начало настоявали, че децата им са тръгнали с някакви готи: точно тях би трябвало първи да проверят. Още повече, че късно вечерта Варя се била обадила на една приятелка и й казала:

“Не ми харесва тук, изобщо не е така, както го описваше Андрей… После ще ти разкажа…”.

Но после нямало.

Сатанистите се събирали в тази стая. Сега стаята на Графа пустее.
Сатанистите се събирали в тази стая. Сега стаята на Графа пустее.

Установило се, че в последната им вечер Аня и Оля и Варя и Андрей са посещавали квартирата на някой си “Графа” (истинско име – Николай Оголобяк). От вратата на неговия дом до страшната поляна са само 250 метра. Последвали арести: първо петима души, след това още трима (които не били жители на Ярославъл, а на областния център Рибинск).

Сред последните бил и Антон Маковкин, по прякор Доктор Гот. Следователите го изкарали от местната психоболница: младежът се бил скрил там, когато усетил, че положението е напечено, а лекарите решили да наблюдават “болния”, макар и да подозирали симулация…

– Сатаната ще ми помогне да се отърва от отговорност – заявил младежът при разпита. – Че нали му принесох жертва…

Графа, Зъба (Костя Баранов), както и Трупа, Мъртвеца, Гарвана и Дистреса също се разприказвали. Не били готи, както погрешно смятали родителите на изчезналите и убити деца. Те били сатанисти.

Въобще сатанистите сега се срещат практически във всеки областен център на Русия. Следите от техните обреди се намират в запустели църкви, изоставени домове и на гробищата. Най-често това са разпънати на кръст животни.

Още по-страшно доказателство за сатанинска деятелност: в средата на 90-те години две ярославълски баби седели на пейката пред блока, когато от покрива право пред тях паднало 12-годишно момче. Поохкали, отнесли тялото, а на следващия ден както си седели и обсъждали произшествието – бам! – пред тях пада момиче… Специалистите по сектите се качили на покрива на блока: там били нарисувани характерните за сатанистите специфични знаци…

666 удара с нож

“Аз, Воронов Александър Николаевич. Желая да направя следните признания: през юли 2006 г. аз, заедно с моите приятели, а именно: Баранов по прякор Зъба, Чистяков Алексей (Мъртвеца), Оголобяк Николай по прякор Графа и Маковкин Антон (Доктор Гот) отидохме през нощта на Южното гробище (в град Рибинск), с цел да се поразходим и да се напием. Графа предложи да разровим някой пресен гроб…”.

Това са показанията на един от участниците в страшните събития, който признава вината си.

По неговите думи Мъртвеца изтичал да донесе лопата и започнали да се редуват да копаят. Счупили ковчега, измъкнали тялото; Графа отворил с ножа си гръдния кош и извадил сърцето, Доктор Гот предложил да разчленят покойницата и всички се заели за работа…

Научи повече за:   Синът на Чикатило: Юрий Андреевич Одначев

Сътрудниците от милицията в Рибинск добре помнят този труп без крайници и глава (на езика на милиционерите “самовар”), намерен в гората недалеч от гробището. Помнят как претърсвали храстите в търсене на липсващите части; гърдите и сърцето така и не били намерени (сега вече е известно, че младежите са били трупояди). Дълго не могли да установят самоличността на жената, мислели, че е извършено убийство… След година, през 2007 г. историята се повторила.

…Това били първите стъпки в създаването на групата на сатанистите.

През пролетта на 2008 г., в нощта на 1-и май младежите разпънали една котка. Датата не е случайна: в традициите на сатанизма последния ден на април – Валпургиевата нощ, е празник на тъмните сили. Цялата информация за това какво трябвало да правят, самоуките сатанисти взимали от интернет. Отговорникът за идеологията бил Костя-Зъба.

През юни започнали набези в Леонтиевското гробище (едно от най-древните в хилядолетния Ярославъл).

Представител на общината разказва:

– Погром един път в седмицата. Съборени надгробни плочи, изтръгнати и забити наобратно кръстове – и така четири пъти. Надгробните камъни бяха сто, а дървените кръстове даже не сме ги броили. От петнадесет години работя, а такова нещо не се е случвало…

Сатанистите били задържани по време на един от набезите им: милицията в Ярославъл потвърдила, че задържаните навремето хулигани и сегашните обвиняеми в убийство са едни и същи лица.

И после се случило най-страшното.

Домът на Николай Оголобяк
Дома на Николай Оголобяк. Оттук жертвите отиват на мястото на убийствата.

Лидерите на групата Зъба, Доктор Гот и Графа разказват, че са се решили на убийствата напълно съзнателно. Срещнали се и обсъдили стратегията си. Жертвите си набелязали сред неофитите: младежи, “симпатизиращи” на сатанистите. (В една от тетрадките на жертвата Оля Пухова бил открит списък със “101 правила на сатанистите”). Първата, а после и втората двойка мишени, били поканени в жилището на Оголобяк (неговата майка била на вилата) и били почерпени щедро с алкохол. След това ги завели в гората под някакъв измислен предлог.

Там жертвите били намушкани с нож 666 пъти, а през това време идеологът Зъба четял молитви. С пролятата кръв намазали “новата” Кара (Ксения Кузнецова, приятелката на Баранов). За тях това клане представлявало ритуал за приемането й в сатанинския култ.

След това добре се поругали с телата. Не докоснали само тялото на Варя. Защо – не могат да обяснят.

“Погребали” труповете по двойки, в два гроба, разположени един до друг по средата на пътеката.

Четирима убийци – четири истории

Откъде се взимат тези нечовеци? Как може да ти хрумне мисълта да разкопаеш гроб и да пробваш на вкус лежащия в него мъртвец? Къде се дянаха хилядолетните морални табута, детският страх от тъмното и простото отвращение, записани в подмозъчната кора на всеки от нас?

Как се случва това – “разхождахме се из гробището и изведнъж Графа предложи…” – и останалите се съгласили?!

Разговорите с роднините и приятелите на четиримата убийци  хвърлят известна светлина върху техните истории.

Поклонниците на дявола
1. 19-годишният Антон Маковкин – Доктор Гот (на снимката е само на 10 г.). 2. Един от прякорите на Саша Воронов (17 г.) е Хитлер. 3. Ксения Кузнецова – (Кара). Тя била помазана с кръвта на жертвите.4. Николай Оголобяк вярвал в Бог, но не чувствал, че това ще му помогне материално.

Маковски-Доктор Гот бил студент в полиграфическия колеж в град Рибинск. Получил прякора си Доктор, защото слагал пиърсинги на членовете на групата, в която се движел преди. Самия той също бил накичен като коледна елха.

Той често бил нападан и бит на улицата: хулиганите му дърпали дългата коса, разбивали му устата и задигали дисковете му с готик музика. Опитвал се да заработи пари, но навсякъде го мамели и се подигравали с “глуповатия студент”.

Трудно е да се повярва, че този “унизен и оскърбен” (и диагностициран като шизофреник) младеж е една от централните фигури в бандата на сатанистите. Но това е напълно възможно, когато душата ти жадува да отмъсти на света за нанесените обиди.

Гарвана или Саша Воронов, (известен още като Хитлер и Етиопеца), е съвсем друга история. Момчето било толкова послушно, колкото и глупаво. В училище трудно изкарвал дори тройка и постоянно викали майка му и баба му заради лошия му успех (нямал баща).

– Разбирате ли – описва директорът на училището Воронов, – ако му кажеш: отиди в еди-кой си кабинет – той ще отиде. Но влезе ли вътре… настъпва силен проблем с интелекта. Учителите много се изненадаха, когато видяха Саша облечен като гот и заобиколен от други, също такива “черни” младежи.

Всичко това може да се преразкаже с една дума: “задвижван”. Такова дете можеш да потопиш в сатанизма само като го хванеш за ръка. Известно е, че Воронов е взимал наркотици в училище.

Ксения Кузнецова – студентка в университета – изглеждала не на място в средношколското блато. Поне на пръв поглед. Ето справка от деканата:

“Изучи един курс, на междинната сесия се представи “зле”, на окончателната не се яви: взе си академичен отпуск по болест”.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: Simona 🍺 Kristina 🍺 chichkata 🍺 Tsveti 🍺 ?ME 🍺
Дарители: DonikaNikolinkaTsvetelinOrlinAleksandar
350
293

– Ах, ако можехте да й видите почерка! – въздъхва учителката по литература на Ксения. – Тези ченгелчата, това желание да изпъкне… Глуповата, сива мишка… Разбирате ли, дори да беше срещнала група пътуващи музиканти на улицата, щеше да тръгне и с тях. Напоследък всички деца страдат от болезнено желание и претенции за нещо повече.

Научи повече за:   Случаят на Оскар Слейтър

Ксения пишела самоубийствени писма и рисувала картини, пропити с мистика. Всъщност две години след завършването й нейната учителка по литература вече била успяла да я забрави, докато не я срещнала случайно на улицата. Цялата в черно.

Учителката се изплашила и я попитала: “Ксюша, как си?”. Момичето отговорило многозначително: “МНОГО добре”. До убийствата оставал около един месец.

– Започна да излиза с онзи Костя – тъжно обяснява нейна приятелка. – Много дълго нямаше приятел и оттам идваха мислите за смъртта. И когато той се появи, на нея вече й беше все тая: сатанисти, готи…

Ксения отдавна чакала своя Принц Костя.

Да, всеки от тях вървял по своя път. Всеки бил воден от собствената си неудовлетвореност, обида и недостатъци. Трупали всичко това в себе си – и така се родили чудовищата.

Остава да разкажем само за лидера. Онзи, при когото отивали. Който решил, че ще бъдат сатанисти и ще разравят гробове.

Има информация, че един от задържаните за убийствата младежи на задушевния въпрос “Защо?” е отговорил така:

“Ами, опитах се първо да се обърна към Бог, но парите не се увеличаваха. Пробвах да се помоля на Сатаната и изведнъж започна да ми върви”.

Сигурно се досещате чий са тези думи.

Бабата на Оголобяк-Графа разказва, че две години преди убийствата нейният внук… пеел в църквата. После престанал, защото се разболял.

Преди да стане сатанист, Николай Оголобяк пеел в църковния хор на Петропавловския храм.

Времето съвпада: именно през 2006 г. младежите започнали да се подвизават като сатанисти. Оказва се, че църквата, в която пеел Оголобяк, се намира на същото онова поле със сатанинското огнище. Телата на убитите били заровени не просто на някаква пътека – а на пътя, който води към този храм… Съвпадение?

Ярославълският експерт по сектите Евгений Мухтаров отбелязва, че убийство номер две (смъртта на Варя и Андрей) е извършено на католическия празник Петър и Павел (сатанизмът е антипод точно на тази религия). А църквата, от която бил избягал Оголобяк, също се нарича Петропавловска.

Майката на Коля разказва, че неотдавна синът й бил загубил паспорта си и се наложило да си направи нови снимки. На тях на шията на бившия черковен хорист се вижда малък, но съвсем ясен преобърнат кръст.

Младите за сатанизма

Знаете ли кой се смята за най-пострадал от цялата тази история?

Няма да повярвате. Готите.

Всевъзможни еклесиасти (така е модерно да се наричаш в тази среда) изпълват форумите в интернет с гласовити протести: “Нас ни компрометират, това е лов на вещици!” и “Ние нямаме нищо общо с тази история…”.

Но разследването доказва, че общото даже е твърде много… Един гот, с прякор Снайпер, бил в дома на Графа във вечерта, когато сатанистите извършили първото си убийство. По някое време отишъл до магазина, но не могъл да си спомни обратния път! При това не бил особено пиян. Изплюл се от яд и се запътил към центъра. Ами, ако не бил излязъл от апартамента? Може би и той щеше да лежи под онези върби.

Готите действително са компрометирани след тази чудовищна история. Колкото и да са миролюбиви, инцидентът доказва, че тяхното движение има много общи черти със сатанизма. Черни дрехи, еднакви аксесоари и мрачни прякори. Готите са като сандъче с разсад за сатанизма. Човек, изпитващ обаяние към готик културата, по-лесно надява сатанинския кръст и приема некрофилските привички.

Замислете се: нито един от родителите на убийците-канибали не бил тревога. Всички си живеели преспокойно…

Бащата на убития Андрей Сорокин казва по местната телевизия:

– Синът ми казваше, че се познава с готи, че дружи със сатанисти. Това не ме изплаши. Е, да, ходи по гробищата, но какво толкова…

Въпросът ребром

Човешките жертвоприношения: жестокост или лудост?

Някои тийнейджъри вероятно смятат нощните разходки из гробищните алеи за романтични. Но може ли един психически здрав човек “заради компанията си” да разчлени котка и да изяде трупа й? Ето какво смята по въпроса професор Федор Кондратев от Държавния научен център по социална и съдебна психиатрия:

– Сатанизмът може да бъде и проява на психическо разстройство. Но у един човек, а не в организирана група. Делириумът не може да бъде колективен. Тоест, не е задължително сатанистът да е болен психически. При мен на преглед идваше един младеж. Убил майка си, защото му пречела да общува с духовния си наставник, също сатанист. Друг млад човек беше поставил пред себе си цел – да изнасили едно момиче, което пеело в църковния хор. Дори записал “развлечението” си на видео. Прегледът показа, че тези хора са психически здрави. И в същото време и двамата са сатанисти.

Колко е тънка границата между готите и сатанистите? Ето какво смята професор Александър Дворкин, президент на Руската асоциация за изучаване на религиите и сектите:

– Готите споделят сходни външни атрибути със сатанистите. И също като тях се събират нощем на гробищата, обличат се в черно. Отчасти затова могат да станат обекти на интерес за сатанинските секти.

Но това съвсем не озаначава, че един гот непременно ще стане сатанист. Готите – това е едно модерно в наши дни, неформално и нерелигиозно младежко движение. Като например хипитата преди 40 години. У подрастващите е задействано стадното чувство, а тук намират интересен външен вид, обща тайна… Но работата обикновено не отива по-далеч от разговорите за смъртта. Много от тях “преболедуват” движението и се връщат в реалността.

Научи повече за:   Владимир Йонесян: Убиеца от "Мосгаз"

При сатанистите всичко е сериозно. В техните секти попадат младежи с неуравновесена психика, тежки комплекси и неспособност за самостоятелно мислене. Намира се някой, който им внушава, че са ярки личности и биха могли да станат всемогъщи. В резултат попадат в абсолютно робство на лидерите на сектата, които, сдобивайки се с тоталното им подчинение, ги използват за своите цели – унищожителни, а понякога и откровено криминални. Подобно на всяка друга секта с деструктивна идеология, сатанистите също представляват опасност за обществото.

Но преди всичко те са опасни за самите себе си. Тяхната психика, здраве, а и живота им – при тях всичко е застрашено. Затова е много важно родителите да общуват повече със своите деца, а така също и с техните приятели. Недостатъчното общуване в семейството през деня може да подтикне детето към нощни сбирки на гробището, които биха могли да доведат до печален край.

Друго мнение

Евгений Мухтаров, член на Съвета по въпросите на религиозните обединения в Ярославъл, е на друго мнение:

На тези деца им трябва истински лидер!

– Аз не съм съгласен с официалното следствие. Задържаните не са сатанисти: онова, което са сторили, по принцип не прилича на обредите за жертвоприношение на тази секта. Имам предвид разчленяването на телата – задачата на истинския сатанист е да принесе жертвите на Сатаната в пълната им цялост. Излиза, че младежите са изпълнявали някакви техни измислени ритуали. Тоест, те са самоуки, а не са научени от някои сатанист и са абсолютно неграмотни.

Аз се съмнявам, че децата са извършили онова, за което си признават. Не са могли хем да разпъват котки, хем да убият връстниците си. Животното е лишено от живот по класическите правила на сатанизма. Как така единият ритуал е изпълнен безупречно, а другият – толкова извратено? Тези обреди са извършени от различни хора. Най-вероятно децата са попаднали случайно на място, което е било използвано от истински сатанисти…

Но даже моите предположения да са грешни и младежите да са извършили всички тези неща, те би трябвало да имат възрастен водач. Първо, сборището, тоест “първичната клетка” на сатанистите, се състои от тринадесет, а не от осем души. Тринадесетият – Господарят, е онзи, който създава организацията. А в този случай всичко е някак мътно. Аз много се надявам, че следствието ще задържи истинския убиец.

Присъди

Създателят на сатанинския култ Николай Оголобяк
Само създателят на сатанинския култ Николай Оголобяк получи 20 години затвор

Шестима руски младежи-сатанисти получиха присъди до 20 години затвор за ритуалните убийства и разчленяването на четирима тийнейджъри в ярославълската гора.

Заседанията на съда бяха проведени при закрити врати, поради страховитото естество на престъпленията и защото част от обвиняемите са непълнолетни.

В понеделник, на 26 юли 2010 г. те бяха признати за виновни в „убийството на четирима души с цел извършването на ритуал за приемане в секта и в оскверняване на телата на мъртвите“ – съобщи Районният съд в Ярославъл.

Най-дългата присъда от 20 години се падна на Николай Оголобяк, който се смята за лидер на дяволския култ. Четиримата непълнолетни получиха максималната възможна присъда от 10 години, съобщи прокурор Татяна Рачинская след заседанието на съда.

Престъпленията им са „отблъскващи“ и „нечовешки“, каза Рачинская.

Антон Маковкин (Доктор Гот)
Антон Маковкин (Доктор Гот)

Антон Маковкин (Доктор Гот) бе обявен за невменяем и бе изпратен на принудително лечение в психиатрично заведение от специализиран тип.

Той описва жестокото престъпление с нескрито удоволствие:

“Не изпитвах съжаление при убийството, вида на кръвта ме възбуждаше… Много ме радваше мисълта, че седя с бъдещи покойници… Съжалявам за това, че ми наредиха да убия Олечка, а не Аннет. Просто така би било по-интересно, весело и романтично, защото знаех, че Аннет ме обича. Няколко седмици преди това ние с нея даже се целувахме. Би било по-приятно да убиеш човека, който те обича, да я гледаш в очите, да я целуваш и едновременно с това да й прережеш гърлото… Вкуса на човешкото месо страшно ми се понрави…”.

Близките на жертвите предполагат, че Доктор Гот симулира шизофрения и се опасяват, че след няколко години лекарите ще пуснат сатаниста на свобода.

източник: kp.ru; yar.rodgor.ru

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: Simona 🍺 Kristina 🍺 chichkata 🍺 Tsveti 🍺 ?ME 🍺
Дарители: DonikaNikolinkaTsvetelinOrlinAleksandar
350
293
The following two tabs change content below.
Силвия
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

38
Напиши коментар

avatar
38 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
20 Автори на коментари
дебилииванаDraconiaкрасимираsuerte Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
RazzyeL
Гост
RazzyeL

дам, особено в тази възраст и с притеснителните клипове на някои групи е лесно да се позабравиш. Интересно, и аз слушах готик като по-млад, мислех се за сатанист, носех си пентаграмка, но никога не ми е хрумвало да коля хора или животни. Въобще цялата групичка бяхме сатанисти, но освен да си мрънкаме един на друг колко е “тежък” живота не сме правили.

Almirena
Гост
Almirena

С нетърпение очаквах тази статия и както предполагах,останах безмълвна от ужас…:Х
Отново чудесна работа,Силвия,браво! 😉

Джуди
Гост
Джуди

Браво, Силви!
Както винаги – идеално разработена статия.
И от нея много ясно личи колко силно влияе средата, в която се движи човек и как неусетно може да нагази в неподозирани при други обстоятелства “води” и то до такава степен, че връщане назад няма.

Някой си
Гост
Някой си

Поредните тотално деградирали и заблудени младежи…
Жалко за жертвите им, жалко и за самите тях.

jeny
Гост
jeny

НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ИЗРАЧЕНИЯТА НА ТОЗИ ЧИТАТЕЛ АЛМИРЕНА – ЯВНО СЕ КЕФИ ОТ ЦЯЛАТА СТАТИЯ И ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ – КАТО ЧЕ ЛИ ИМАМЕ КОЛЕГА-УБИЕЦ МЕЖДУ НАС, А ?

Almirena
Гост
Almirena

@ jeny: 😀 😀 😀 Това,което съм написала не е предназначено до теб,че да се мъчиш да му придаваш някакъв особен смисъл. Но както и да е,чисто и просто похвалих admin-ката за добре свършената работа и да,действително очаквах статията с интерес,защото знам за случая от доста време насам и ми беше любопитно как са се развили нещата. По това ли прецени,че съм “колега-убиец”? Всъщност,не си далеч от истината…убивам си прекалено много ценно време с такива заблудени овчички като теб. 😉 Лека нощ и друг път чети по-внимателно,преди да се заяждаш с хората.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Не немога да си го обясня, как млади хора, в разцвета на живота и силите си, няма да се забавляват по нормален начин, като ходят на дискотеки, кафета, купони, ами ще се разхождат из гробищата, ще разравят трупове, че и ще ядат от тях!!!И това им достава удоволствие..Боже в какъв свят живеем?Че и това не им стигнало ами решили и хора да убият, отвратена съм.Добре да си вярват в каквото искат, ама защо са стигнали толкова далеко.И немога да разбера, защо ги пазят в тайна тия същества, някаде бях чела, че самоличността им остава в тайна..По 20 години затвор, за… виж още »

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Защото са деградирали,с изкривена представа за това какво е редно,нормално и какво не,sdsdsd.И те като,поклонника на Сатаната,Kuman,са пренимали към Тъмната страна.Там,където неадекватните хорица се чувстват значими.

Москвич 412
Гост
Москвич 412

В техните секти попадат младежи с неуравновесена психика, тежки комплекси и неспособност за самостоятелно мислене.

Има ли какво повече да приказваме?Освен че вече всякакви такива младежки движения трябва да се забранят,а всички сектанти да се разстрелят.

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Много неща са забранени и те все пак съществуват.Злото не може да се изтръгне от човека.Той сам го пуска в душата си и се оставя на него.Причината не е в сектите.Всеки сам прави своят избор.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Те да си вярват в каквото искат, ако си изповядват няква си секта и не вредяъ на никой, няма да има проблеми, само да не пречат на хората, като искат и себе си да нараняват и да се самоубиват.Ама те посягат на друг човешки живот, ето това е непростимо, как може да няма смъртно наказание, какво като са непълнолетни,ми те утре ще стнат пълнолетни и ше са насабрали още повече злоба и омраза към хората.ще си излязат на свобода и ще започнат наново да убиват.Това ли са днешните закони?Това ли е справедливостта.Ужас!

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Не е само да си вярват в каквото искат,защото предпологам всички знаете колко са нагли сектантите и как обикалят по къщите на хората да си пропагандират бозите…

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

За такива тежки престъпления трябва да има смъртно наказание.Жалко,че в много държави то е отменено.Аз лично твърдо вярвам в него.Има една мисъл-Око за око прави целия свят сляп.Само дето смъртта на невинните жертви на социопатите трябва да бъде възмездена.Смъртното наказание е необходимо.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Някой да знай в кои страни има смъртно наказание и защо в България няма ..?

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

sdsdsd,според политиката на онези държави отменили смъртните присъди в законодателството си като мярка за наказание то е ”нехуманно”.Една твърде необичайно жестока присъда според тях.В България е същото.А и разбира се политическите интереси са на лице.В Америка,особено щата Тексас изпълнението на смъртните присъди е много често срещана процедура.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Аз за Америка знам, то май само там има.Жестока присъда? хахахаха а не е ли жестоко да убиеш 10 20 човека ей така за кеф.. межод другото вече има форум, може там да си дискутираме темите, обаче ние упорито продължаваме тука ахха :П

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Да,усетих се аз..Силвия да ме извини.Не е само там.В някой Арабски страни,Азия..абе питай уикипедията…аз много имам да пиша докато ги изредя.Действащото смъртно наказание мисля беше в 25 държави.Не и тези,които са членки на Европеиския съюз.Всичко е политика.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Да ние ежропейските държави сме много човечни към убийците.

sdsdsd
Гост
sdsdsd

Хана, аз съм пуснала няколко иде за теми във форума, ако искаш хвърли един поглед.Едната тема е за ония изродчета, дето убиха човека с чука, аз само до там можах да изгледам.

Москвич 412
Гост
Москвич 412

В Европа само в Беларус има смъртно наказание и се практикува най-редовно,дори и за големи грабители и мошеници,в Русия му е наложен мораториум и не е отменено,но не се и прилага.В България го отмениха през 1998 по времето на циганина Костов.

Ивчо Ивчов
Гост
Ивчо Ивчов

Между другото световния елит са сатанисти и педофили.

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Обаче нали хората са балъци и им се радват.За Българския елит важи- “педали проститутки това ни е хайлайфа,гнусни същества, от които ми се драйфа”

dims
Гост
dims

алеле мале…ужас…

Zlati
Гост
Zlati

Cqlata statiq e meko kazano ujasqva6ta, no tova, koeto me potrese, taka da se kaje za desert, be na4inut po koito izglejda na poslednata snimka Anton Makovkin! Tova lice e olicetvorenie na samiq dqvol, vsi4ko zlo 6to brodi po tozi svqt e obagrilo tova lice!

Legion
Гост
Legion

Само едно изречение ще обхване цялата тази история – комплексари с лабилна психика, които подражават на нещо, за което са чули и чели, по този начин мислят, че стават по-силни, но не е така. Колкото и да се правят на “силни” те си остават лабилни хлапета, които чрез черните дрежи и според тяхно мнение страшни изражения искат да прикрият неспособността си да взимат решения. Да не се отнасям много, обаче моето конструктивно предложение е да се отдели един голям остров по средата на някой океан и там да се изсипват всякакви такива лабилни и болни индивиди, а там вече ще… виж още »

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Dies ist eine Fantasie-както би казал един мой прескъп приятел! Такива филми със затворници на самотен остров не се прожектират. Истината е и винаги ще остане в ЕКЗЕКУЦИИТЕ!Престъпниците трябва да бъдат наказвани.Една добра идея е електрическият стол,газовата камера и за хората,които са наясно с механизма на действие,леталната инжекция! При подаване на първата доза би трябвало да се заспи но ако упойката е слаба или недостатъчна за конкретния индивид би могло само да го поуспи леко.Всеки знае,че метаболизма е индивидуален. Третия компонен,калиев хлорид,причинява смърт чрез блокиране на сърдечната дейност. И тук идва ред на втория компонент.Мускулен релаксант.Де факто той парализира мускулатурата… виж още »

Legion
Гост
Legion

Ако изхождаме не от утопичните идеи, а от практиката, защо да не им се дава малко зарин след релаксанта и то без упойка 🙂 май сами не знаетекакво искате – хем да сте “хуманни”, хем ще експериментирате с дозировката на лекарствата. Това е признак на исключителна склонност към импулсивни постъпки – хем на момент искате да изкормите чевечеца, хем почвате да се замисляте и да обмисляте, ама какво ще кажат околните, дали пък няма да ме сметнат за куку, после пак се замисляте дали да не го помилвате и най-накрая какво? – исключително нерационални решения, взети за исключително нерационален период… виж още »

Hanna Montana
Гост
Hanna Montana

Това е прекрасна идея,Legion.Зарина е вещество довеждащо до крайната дестинация на живота по един мъчителен начин.
И ако ще фантазираме за подходящи наказания,то един убиец би могъл да бъде използван за какви ли не медицински цели като-тестване на вредни лекарства,експериментални операции и прочие….преди да достигне до изпълнението на присъдата си.
В този ред на мисли аз твърдо подкрепям смъртното наказание.То за разлика от самотният остров не е и никога не би било утопия,блясъчко!

Москвич 412
Гост
Москвич 412

Какви свещенни земи бе нещастник?Та ти дори не можеш една обида да напишеш като хората на български,обаче твърдиш,че познаваш българите,от коя дупка си ти бе?

bleak
Гост
bleak

Извинявам се много ама тия дечица изобщо не биха могли да се нарекат сатанисти!Те са подигравка с движението както повечето ПСЕВДОсатанисти,които се кефят ден до пладне на блек метъл!В библията на ЛаВей изрично се забранява човешкото жертвоприношение освен ако човекът,който сте избрали не ви е навредил по някакъв начин.Убиването на животни,освен ако не са Ви нападнали или за храна,също е забранено според ЛаВей.Просто тия са се филмирали…а тоя доктор Гот само се прави на интересен според мен.Определено не са нормални,но не заслужават определението сатанисти!

Деси
Гост
Деси

Абе смешници! БЛЕАК – Библията на ЛаВей е книга, написана от някой си, който е решил да се нарече Сатанист – измислена от него. Така че библията на ЛаВей НЕ Е основа на сатанизма, повярвай, няма нищо общо със сатанизма. Най-малкото тя отхвърля съществуването на бог. А я се замисли дали е възможно единия да съществува, а другия не? При положение, че самата им поява зависи един от друг. Аман от разбирачи на сатанизма и бла-бла. Спрете да пробутвате тоя ЛаВей за основоположник или идеолог на Сатанизма, на Лавеизма може, ама не и на сатанизма. Както и да е –… виж още »

bleak
Гост
bleak

Деси,може и без да ми се караш.Изглежда съм забравил да напиша,че не съм никакъв сатанист,а просто съм прочел ЛаВейската библия,защото единствено нея я имаше на български.Е,другите ги има на английски,но трябва да си мн голямо ПРО(както му викат) та да разбереш всичко.Да,ЛаВейството е егоистичен атеизъм,примесен с малко окултизъм…както и да е.Но колкото и видове да са сатанизмите,и колкото и аз да не разбирам ще отречеш ли факта,че тия паляци нямат абсолютно нищо със дяволопоклонничеството освен приказките си?

TG
Гост
TG

Блеак – и какво общо има блек метъла?! Нима всички сатанисти слушат блек?!

suerte
Гост

Здравейте!Целият сайт е много добре и смилаемо асемблиран,много ми помага в проучванията,които правя.Но са ми странни хората,които го четат,цъкат с език,възмущават се,но изчитат открай-докрай всяка кървава подробност,и се облизват за още.Чудя се,дали вегетатианецът би висял цял ден в кланицата,за да наблюдава как убиват животните.И,не-не можеш да убиеш и изядеш котка или човек,защото религията ти или приятелите ти казват.Можеш да извършиш такова нещо само,ако ТИ искаш да го направиш,и ти трябва оправдание.Тогава не си сатанист,а садист.За това поне има квалификация.А как се наричат онези,които четат ненаситно статии за разчленявания и изнасилване,само,за да размахват пръст?Аман от лицемери.
и

красимира
Гост
красимира

Страхотна статия….както всички останали!

Draconia
Гост
Draconia

Готичка съм, нося черни дрехи, слушам блек метъл и, представете си, НЕ СЪМ постоянно депресиран сериен убиец, чудещ се как да си избие комплексите. Готиката е просто стил на обличане и няма НИЩО общо с музиката (имам приятелки, които са готички и слушат чалга – това не им пречи да се обличат в готик стил; аз слушам метъл, други готи слушат хип-хоп – няма такова нещо като готик музика), нито със сатанизма. За въпросните убийци е ясно, че са мръднали. НО това не значи, че всички готи сме сектанти и потенциални убийци. А към автора искам да се обърна специално… виж още »

ивана
Гост
ивана

Напълно съм съгласна с Draconia. Искам да добавя, че сатанистите(по принцип) не целят да убиват хора. Окей, ясно е че въпросните деца са болни. Сатанистка съм, но целта в живота ми не е да гледам човека, който ме обича в очите и да му прережа гърлото. Познавам страшно много хора, които вярват в Сатаната, почитат Сатаната, но никой от тях не се стреми към това. Нищо общо със истинския сатанизъм, нищо общо с готиката. Има някой хора, които си фантазират толкова усилено по тази тема. Хайде вземете се образовайте първо хем за субкултурите, хем за сатанизма и тогава говорете. Нямам… виж още »

дебили
Гост
дебили

Тъпанари… Тази Хана Монтана и тя… Барабар Петко с мъжете. Тъпа овца. То да си безмозъчен полуидиот като оня Москвич, фен на некрофилията – иди ела – на него си му личи, ама да имаш претенции за капацитет и да си “за” смъртното наказание с някакви малоумни и измислени доводи си е висша форма на откровена тъпотия. Само в статията за Мосгаз е даден пример как заради този изрод, други 15 са осъдени, а двама от тях дават фира, абсолютно невинни! И дори не е като при затвора – дори след 10 или 20 години – все пак си жив,… виж още »