10 зловещи начина за отмъщение след раздялата

10 зловещи начина за отмъщение след раздялата

Разделите и разводите могат да бъдат много болезнени и не всеки умее да се справи лесно с тях. Въпреки наранената гордост и чувството за безнадеждност, повечето хора успяват да продължат напред. Някои обаче никога не преодоляват болката и правят всичко възможно да отмъстят на бившите си половинки. Плановете им за отмъщение са изобретателни, жестоки и понякога водят дори до смърт.

10. Глоби за паркиране

Дженифър Фицджералд и нейният приятел все още били заедно, когато той купил кола и я регистрирал на нейно име. Двамата се разделили година по-късно, но нараненият любовник не намерил сили в себе си да продължи напред. Той закарал колата на паркинга на международното летище „О’Хеър“ в Чикаго и я оставил там. Колата стояла на летището в продължение на три години.

През това време Дженифър получила 687 глоби за паркиране, на обща стойност $105,761.81. Тя се опитала да махне колата още когато получила първата глоба, но нямала ключове. Полицията също отказала да й помогне. Дженифър продължила да получава глоби дори след като анулирала регистрационния номер на колата. Опитала се да прехвърли собствеността на името на бившия си приятел, но и това не се получило. Чак след три години колата най-накрая била вдигната от паяк и изкарана от паркинга на летището.

9. Самолет в дома на тъщата

Мъж разбива самолет в дома на тъщата

През 2007 г. Бет се развежда със своя съпруг Ерик Джонсън. Ерик не искал развод. Още същата година той решил да й отмъсти като разбие самолет в дома на нейната майка. За нещастие на борда на самолета била и тяхната осемгодишна дъщеря Емили. Ерик и момиченцето загинали в катастрофата.

Колкото и да е странно Ерик не е първият бивш съпруг, който решава да разбие самолета си в дома на тъщата. Ранди Мок сторил същото през 1992 г. в Канада. Той се качил в малката си „Чесна“ и полетял към къщата на родителите на своята съпруга, която била там. Мок направил няколко кръга над дома им и съобщил на контролната кула, че се готви да разбие самолета в къщата. Кръжал над сградата цели два часа, като нарочно прелитал много ниско, което заставило бившите му родини и техните съседи да се евакуират. Мок станал единствената жертва, когато най-сетне разбил самолета. Отървал се с фрактура на мозъка и други наранявания.

8. Подхвърлени наркотици

Ченге подхвърля наркотици на бившата си приятелка

Помощник-шерифът Брандън Клекър от Калифорния се разделил с приятелката си през 2012 г. и след това скалъпил непохватен план, за да я натопи в престъпление. Той проникнал в колата й и подхвърлил вътре наркотици. След това окуражил колегите си да извършат обиск, изразявайки съмнение, че бившата му приятелка държи дрога в колата си. Но те не направили опит да претърсят автомобила и Клекър се принудил да го стори сам. Фактът, че преди това бил потиквал колегите си да претърсят колата обаче го превърнал в главния заподозрян. Макар, че властите не могли да намерят категорични доказателства, че той е подхвърлил торбата с кокаин открили, че Клекър е следял новия приятел на бившата си. Веднъж дори бил влязъл в дома му въоръжен. Брандън Клекър бил уволнен през 2013 г.

Научи повече за:   Изчезването на Кейли Антъни или Хроничните лъжи на една майка

7. Бомба под леглото

Ревнивец залага бомба под леглото на бившата

Какво е по-лошо от това да подхвърлиш кокаин в колата на бившата си приятелка? Да заложиш бомба под леглото й разбира се! Точно това направил 18-годишният Итън Гилън от Албъкърки, щата Ню Мексико, на 18 май 2017 г. Итън току-що бил завършил гимназията, когато неговата ученическа любов го заразяла. Докато тя и семейството й присъствали на церемонията по дипломирането й, Гилън се промъкнал в дома им и заложил бомба под леглото й. Взривното устройство било направено от херметическа тенджера, пълна с бензин и таймер, настроен за 1:30 ч. през нощта. Итън се прибрал у дома и седнал да подслушва полицейския канал на радиочестотния си скенер в очакване да чуе нещо за взрива. Не чул нищо, защото бомбата не избухнала. Тя останала под леглото на момичето две седмици преди да бъде открита.

6. Пожар в дома

Адриен Сатърли решила да подпали къщата си в Джорджия

Адриен Сатърли решила да подпали къщата си в Джорджия, след като съдът й наредил да я отстъпи на бившия си съпруг като част от споразумението по развода. През февруари 2018 г. в деня, когато трябвало да му отстъпи имота, тя натрупала няколко матраци в трапезарията и драснала клечката. После тихичко се изнесла, оставяйки къщата да изгори. Адриен се обадила в полицията и казала на диспечерката, че котката и куфарът й са в бившия й дом, но не може да си ги прибере, защото ключовете са у бившия й съпруг. Помолила диспечерката да изпрати някой да ги вземе без да спомене факта, че къщата гори. Междувременно огнеборците вече били уведомени за пожара, но за съжаление той се разпространил в целия квартал, изпепелявайки още 19 къщи. Нямало човешки жертви, но котката на Адриен и две кучета загинали.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

5. Питон и плъхове в спалнята

Доктор Брюстър слага змия в спалнята на съпруга си

Доктор Мери Кей Брюстър от Калифорния била толкова ядосана от развода си, че започнала да изпраща на бившия си съпруг обидни съобщения и се скарала с новата му приятелка, която работела в същата болница. Мери Кей успяла да отрови растенията в кабинета й, но имала много по-големи планове за своя бивш съпруг. През ноември 2015 г. тя проникнала в дома му, докато бил във ваканция и пуснала питон в спалнята му. За да се увери, че змията няма да умре от глад, подхвърлила в стаята и три плъха. Мъжът, който изпитвал панически страх от змии, така и не зърнал питона, защото жената, която идвала да полива цветята му, се обадила в полицията, когато открила плъх върху леглото му. Служителят, който дошъл да хване гризачите, намерил змията в спалнята. В къщата бил останал само един плъх. Мери Кей Брюстър била осъдена на 180 дни затвор през януари 2016 г.

Научи повече за:   Ерик Смит: Малолетният детеубиец от Савона

4. Изстрел в главата

Джошуа Томас Брикет застрелва кучето на приятелката си

На 14 септември 2017 г. Джошуа Томас Брикет проникнал в дома на бившата си приятелка във Финикс, щата Аризона, и я зачакал с оръжие в ръка. Не възнамерявал да я убива, а само да я изплаши. Преди това подхвърлил наркотици из къщата, за да може да каже по-късно, че тя не е в състояние да се грижи за общото им дете. Поради някаква причина решил да застреля и кучето в главата. Животното не умряло веднага и се наложило Брикет да го догони и да го довърши с нож. После хвърлил тялото му на боклука. Съседите извикали полицията, когато чули изстрелите и Брикет бил арестуван.

3. Гладно куче

Елизабет Джеймс уморява от глад кучето на приятеля си

През август 2018 г. Елизабет Джеймс от Южна Каролина се опитала да си отмъсти на бившия като умори кучето му от глад. За щастие то било спасено преди да умре. Изпосталелият мастиф бил толкова слаб и недохранен, че тежал едва 23 кг., като минимумът за породата е от 54 кг. нагоре. Кокалите му се виждали под кожата, която вече била разяждана от личинки. Бившият приятел на Елизабет бил оставил кучето си при нея след раздялата. Тя хранела своите кучета, но не давала нищо на неговото. Вързала го с верига в двора и за щастие съседите забелязали състоянието на животното и сигнализирали на властите.

2. Две отвличания

Чад Хог отвлича бившата си прятелка два пъти

През септември 2018 г. Чад Хог отвлякъл своята бивша приятелка Шейен Любек в Сидни, Австралия, съблякъл дрехите й, вързал я за пилон и обръснал главата й. Тя успяла да избяга два дни по-късно, когато Хог отишъл да купи храна и я взел със себе си. Той я оставил в колата пред ресторанта. Любек избягала и се обадила в полицията. Чад Хог се предал след двучасова обсада. Бившата му приятелка разказала, че той не й давал никаква храна и вода, докато я държал в плен. Правел снимки на голата й глава и й се подигравал. Не знаела защо я бил завел до ресторанта, но предполагала, че е искал да я нахрани преди да я убие. Това не бил първият път, в който Хог отвличал приятелката си. По-рано през същата година той я бил отвлякъл и я държал три дни, като се опитал да удуши. Чад Хог бил арестуван, но впоследствие бил освободен под гаранция, въпреки протестите на Шейен Любек, че би могъл да я отвлече отново.

Научи повече за:   Сиропиталища на смъртта: Австралийските ферми за бебета

1. Заливане с киселина

Берлина Уолъс залива бившия си приятел със сярна киселина

В утрото на 23 септември 2015 г. Берлина Уолъс от Бристол залива своя бивш приятел Марк ван Донген със сярна киселина. Нападението го оставя обезобразен и парализиран и той пожелава да бъде евтанизиран. Освен жестоките изгаряния, наложило се да ампутират единия му крак, едното му око било унищожено, а другото сериозно увредено. Единствената част от тялото си, която можел да движи, бил езикът. Преди да умре Марк казал на полицията, че Берлина е била толкова бясна заради раздялата и това че има нова приятелка, че му казала: „Ако аз не мога да те имам, никой не може”, преди да го залее с киселината. Берлина отрекла обвиненията и казала, че Марк бил сипал киселината във вода и й казал да я изпие с лекарството си. Тя му била лиснала чашата в лицето по време на скандал без да знае, че вътре има киселина. Разследването обаче разкрило, че тя е търсила в интернет информация за сярната киселина и е разглеждала снимки на пострадали жертви. Берлина Уолъс била обвинена в опит за убийство, а Марк ван Донген заминал за Белгия, където бил подложен на евтаназия 15 месеца по-късно.


Източници: listverse.com, seattletimes.com, desertsun.com, nypost.com, www.ajc.com, www.sfgate.com, petrescuereport.com, www.independent.co.uk

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!
Абонирай се
Извести ме
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
валя
валя
05.03.2019 17:43

Първият случай е направо смешен. Нямала била ключове…. Все едно не може да се вдигне с пътна помощ колата или да се издърпа с друг автомобил. А за вратата винаги може да се извика ключар. Трябва да си малоумен, за да ти се случи това.