Семейна „чест“ 3: Убийството на Амина и Сара Саид

Семейна "чест" 3: Убийството на Амина и Сара Саид

„Помощ! Баща ми ме простреля! Умирам! Умирам!”. Това са думите, които Сара Саид успява да изкрещи в телефонно обаждане до 911 малко след като баща ѝ Ясер Саид прострелва нея и сестра ѝ Амина на първи януари 2008 година. Мястото е неговоят таксиметров автомобил. Сара е на 17, Амина – на 18 години. Телефонната линия е отворена 42 минути, но паникьосаният служител на спешния телефон оставя обаждането на изчакване, докато се свърже с пожарната. През това време се чува как Сара крещи „О, Боже! О, Боже! О, Боже! Спри!” и малко след това умира. Амина вече е мъртва.

Семейство Саид, Тиси

Ясер Абдел Саид е роден в планината Синай, Египет, на 27 януари 1957 година. Той и семейството му живеят от 1983 година в САЩ и държат супермаркет в Ървинг, Тексас. Той е най-голямото от пет деца. След него следва Юсри, след това Ясеин, после Мосин и най–малка е сестра им Гада. Когато е на 30 години, Ясер среща Патриша Оуенс, която всички наричат Тиси. Тя е едва на 14. По това време Тиси се среща с брат му Ясеин. Връзката между двамата е сериозна и Ясеин моли бащата на Тиси да му разреши да се ожени за нея.

Баща ѝ отначало се колебае, но в крайна сметка под натиска на жена си склонява, мислейки си, че семейство Саид са богати чужденци, които ще осигурят на дъщеря му спокоен и охолен живот. Но тогава връзката между Ясеин и Тиси се разпада и тя започва да излиза с брат му Ясер. И понеже бащата на момичето вече е дал разрешение за брак, Тиси напуска училище и се омъжва за Ясер на 15-годишна възраст. На следващата година – 1988-а, се ражда първото им дете – Ислам. Амина е следващата – родена на 02.03.1989 г. и най–малка е Сара, родена на 16.03.1990 година.

Отначало Тиси никак не обича Ясер. Тя е твърде незряла и всъщност започва връзка с него, за да бъде близо до Ясеин, в когото продължава да е влюбена. Но с годините това се променя и младата съпруга се научава да обича съпруга си. Освен това семейството ѝ е много бедно и тя си мечтае да се махне от дома си и да живее по-добре.

Тиси Саид на сватбата си с Ясер
Тиси Саид на сватбата си с Ясер

За съжаление на Тиси, мечтите ѝ за по-добър живот си остават само мечти. Двамата с Ясер живеят мизерно, отначало в каравана, в която дори няма канализация. Материално за тях нещата постепенно се подобряват, но тогава Ясер започва да я изолира от семейството ѝ, иска да има пълен контрол над живота ѝ и след първата година от брака, скандалите са ежедневие в дома на Ясер и Тиси. Тя разказва за ежедневен тормоз от страна на съпруга си – че често я удря, крещи ѝ, че е било грешка да се ожени за американка, изсипва всичко от кухненския шкаф и я кара да почиства посред нощ, дори я порязва сериозно по крака, защото му отказва секс.

Освен всичко, Ясер често изневерява на младата си жена. Тя знае за шест любовници, но е напълно възможно всъщност те да са били много повече. Той дори има дъщеря от друга жена, която е родена приблизително по времето, когато Ясер и Тиси се женят. Семейството се издържа главно от парите, които Ясер изкарва като таксиметров шофьор и материалното благополучие им се изплъзва. Освен това, Ясер е и агресивен. Преди да дойде в САЩ, той е  таксиметров шофьор в Синай и веднъж се скарва със свой колега, след което го прегазва три пъти. Човекът умира. Бащата на Ясер плаща доста сериозна сума, за да го измъкне. Малко след това Ясер, заедно с братята и сестра си, се мести да живее в САЩ.

Ислам, Амина, Сара

Трите деца на семейство Саид са много близки. Двете сестри защитават брат си, той пък не дава на никого да им каже и дума. Ислам е малко странен, по-трудно общува с другите деца, но благодарение на сестрите си, се приобщава. Амина е мъжко момиче, но е и кокетна, закачлива. Сара е умницата в семейството – също мъжко момиче, което мечтае някой ден да стане лекар и се интересува основно от училище и спорт. Двете с Амина тренират таекуондо, където Амина често си навлича допълнителни лицеви опори, защото телефонът ѝ непрекъснато звъни. Сара е значително по-кротка и тиха.

Ясер, Тиси и трите им деца
Ясер, Тиси и трите им деца

В залата за таекуондо Амина среща Джоузеф, който си спомня за първата им среща така:

„Мисля, че правех лицеви опори, когато я видях да влиза. На стената имаше голямо огледало и се виждаше цялата зала. Когато тя влезе, аз буквално паднах на земята. Бях като поразен, но отначало си помислих: „О, толкова красиво момиче, няма начин да си няма приятел”“.

Амина също е привлечена от Джоузеф и понеже той се срамува да поиска телефонния ѝ номер, тя взима инициативата в свои ръце и двамата започват да си пишат съобщения. Амина често се ядосва, защото Джоузеф е несръчен и му отнема доста време да отговаря на съобщенията ѝ. Момчето си припомня тези неща със сълзи в очите. Защото, докато отначало започват с „Харесвам те”, накрая, малко преди смъртта на Амина, двамата правят сериозни планове да избягат от Ясер и да се оженят.

Джоузеф Морено и Амина Саид
Джоузеф Морено и Амина Саид

По време на връзката им Амина разказва на Джоузеф ужасяващата истина за баща си. А тя е, че целият ѝ живот, както и този на сестра ѝ, преминават под сянката на тормоза – физически, психически и дори сексуален.

През 1996 година, когато Амина е на 7, а Сара на 6, Тиси подава оплакване в полицията, че Ясер е насилвал сексуално дъщерите ѝ. Тя напуска съпруга си и отива да живее с децата при майка си. Социалните се срещат с децата и те разказват какво е правил баща им с тях. В доклада на социалните е отбелязано:

„Амина казва, че баща ѝ е поставил пениса си в нейната вагина. Освен това е поставял пръсти във вагината ѝ и я е докосвал по гърдите. Сара твърди, че баща ѝ е поставял пръсти във вагината и в аналното ѝ отверстие и я е докосвал по гърдите”.

Разбира се, това не е разказано с тези думи, Амина всъщност казва: „Той сложи своето отпред в моето отпред”. Сара пък описва как го е помолила да спре, а той само казал: „Наистина ли?” и не спрял. В това интервю Сара разказва, че се ужасява от баща си и братята му. Тя се страхува, че те ще я вземат. Медицинският преглед на момичетата нито потвърждава, нито изключва сексуално насилие.

Ясер, Ислам, Сара и Амина
Ясер, Ислам, Сара и Амина

Ясер е бесен. Той непрестанно звъни в дома на тъща си – всеки половин час. Отначало семейството се опитва да го накара да престане, но той продължава да се обажда, заплашва всички – от жена си, до родителите ѝ, сестрите ѝ, съпрузите им. Когато семейството изключва телефона, той започва да обикаля дома им с колата си и да крещи обиди и заплахи през прозореца. В крайна сметка Ясер е арестуван, заради заплахите си към Тиси и семейството ѝ. Той е съден и лежи малко време в затвора, но не заради заплахите или заради разследването на сексуалния тормоз над дъщерите му, а за множество глоби за превишена скорост.

Научи повече за:   Семейна "чест" 2: Убийството на Шафилия Ахмед

И тогава Тиси кара децата си да оттеглят обвиненията срещу баща си. Не е ясна причината, поради която това се случва. Майката на Тиси е на мнение, че някой от братята на Ясер е заплашил Тиси и я е накарал да оттегли обвиненията. В крайна сметка Амина и Сара заявяват, че са ги накарали (баба им и леля им по майчина линия, за да може да отидат да живеят при тях) да кажат, че баща им ги е насилвал. В резултат на оттеглените обвинения към Ясер и обвиненията, които момичетата стоварват върху баба си и леля си, отношенията в семейството стават доста обтегнати.

Сара и Амина
Сара и Амина

Кони, сестрата на Тиси, през сълзи разказва, че след свалянето на обвиненията, Амина ѝ казва, че майка ѝ е я накарала да оттегли обвиненията, за да не отиде баща им в затвора, но тя не иска да се връща да живее с него: „Моля те, лельо Кони, моля те, не ни карай да се връщаме там!”.

Колкото и странно да звучи, Тиси все още твърди, че не вярва Ясер да е тормозил сексуално децата си, както и че не ги е бил, че е бил страхотен баща. Не е ясно дали това се дължи на някакво изкривено чувство за дълг, на Стокхолмски синдром или на нещо значително по-зловещо.

След като Ясер излиза от затвора, семейството отива на почивка в Мериленд за около 2 седмици, след което прекарва няколко месеца в Египет при родителите на Ясер. Тиси твърди, че се е страхувала от съпруга си, защото макар и да не е посягал на децата (според нея), той продължава да я бие всеки път, когато посмее да не му се подчини.

Обратно в Тексас, следене, видеозаписи, разкрития

След като семейство Саид се връща обратно в Тексас, животът продължава сравнително нормално. Поне за известно време, докато момичетата не стават по-големи. Ясер има камера, с която непрекъснато прави домашни видеоклипове, които изглеждат смущаващи и неприлични. В едно видео той и Ислам влизат в стаята на момичетата и ги снимат, докато спят. Опитвайки се да ги събуди, бащата казва „Ооо, хубави крака” и продължава да снима въпреки молбите и виковете на момичетата да спре.

В друго видео той приближава камерата към очите на Амина и с особен тон казва: „Виж само тези очи”, което видимо смущава момичето и тя казва: „Ей сега ще повърна”. Когато Сара започва работа в местния супермаркет, той стои в колата си и снима момичето. В един от клиповете казва: „Тя се усмихна на клиента!”. Амина до него му припомня: „Татко, това е част от работата ѝ”, а той възразява: „Не и толкова много. Загазила е”.

По времето, когато Амина е на 16, а Сара на 15 години, баща им решава да ги заведе отново в Египет. Момичетата предполагат, че причината е, за да им намери съпрузи и търсят помощ при баба си. Амина пише в имейл до Джоузеф, че „той ще ме заведе там и ще ме продаде, като шибан предмет! Бих дала всичко, за да мога да избера собствения си съпруг”.  Въпреки това, Амина пътува с баща си. Оказва се, че човекът, когото баща ѝ е избрал, е на повече от 40 години и тя категорично отказва да се омъжи за него и открито заявява това пред цялото семейство.

В интервю Тиси казва, че никога не е имало споразумение Амина или Сара да бъдат омъжени за египтяни. Но майка ѝ си припомня, че малко след раждането на Сара, Тиси ѝ обяснила, че когато момичетата пораснат, няма да могат да се омъжат за когото си пожелаят, а трябва да станат съпруги на мюсюлмани. Майката заявява, че всяка американка трябва да има правото да избира съпруга си и с това разговорът на този етап приключва. До момента, в който Амина не отказва да се омъжи в Египет и настоява да се върне в САЩ.

Когато Амина се връща от Египет, двамата с Джоузеф започват да кроят планове да избягат във Вегас и да се оженят. След това майката на Джо – Рут ще им намери жилище, за да не се налага да го наемат под свое име. Имат стотици планове как ще избягат. За Амина обаче най–важното е да предпази Джо от баща си. Поради тази причина те кроят плановете си съвсем тайно, в неговия дом. Амина дори му казва, че не могат да говорят в колата, защото там има подслушватели, което предвид манията за следене на момичетата, съвсем не  е изключено.

Сара и Амина
Сара и Амина

По това време Сара започва да се среща с момче, на име Ерик. Двамата се запознават в клуб по интереси и отначало са само приятели, но впоследствие връзката им прераства в романс. Ерик е влюбен в Сара, в това, че е резервирана и спокойна, но в същото време е много мъжко момиче. Тя отговаря на чувствата му и постепенно започва да се отпуска в негово присъствие и да му разказва за живота си. Джо и Ерик, без дори да знаят, разказват почти една и съща история за тормоз, страх и преследване.

Ерик
Ерик

Джо и Амина си пишат писма. Това, което започва като ученическа размяна на бележки, прераства в ежедневна любовна кореспонденция. Един ден Ясер намира писмо от Амина до Джо и я разпитва за него. Амина обяснява, че писмото не е до някого конкретно, а до измислен приятел, който в един перфектен свят би могла да има, ако не беше негова дъщеря. Вбесен от отговора на голямата си дъщеря, Ясер събира багажа на цялото си семейство и ги мести в Луисвил. От ежедневни разговори с часове, Джо и Амина изведнъж са откъснати един от друг и Джо няма никаква представа какво се е случило с приятелката му, което го докарва до отчаяние.

Научи повече за:   Уморена от глад и мъчения: Виктория Климбие

Няколко дни след това преместване, Амина успява да отиде в интернет кафе и да напише имейл до треньора си по таекуондо – Мигел Валдес, обяснявайки, че е добре, разказвайки какво се е случило. Тя моли господин Валдес да предаде на Джо, че го обича и че се надява, че пак ще бъдат заедно. Треньорът не предава съобщението на Джо, а на баща му, който предава писмото на бившата си съпруга и двамата започват да умуват дали да кажат на Джо, как да постъпят, какво следва.

Рут е облекчена от информацията, че Амина е добре, че е здрава и все още в САЩ, но не предава информацията на Джо, страхувайки се за безопасността му. Вместо това, тя пише на Амина и двете започват редовно да си разменят писма. Амина разказва, че баща ѝ я е бил, за да каже тя адреса и името на Джоузеф, но че не е издала нищо, въпреки че един от побоите е бил толкова жесток, че устните ѝ са разранени от брекетите, които носи.

За разлика от цялото си семейство, Тиси продължава да защитава Ясер, твърдейки, че по това време Амина не е носила брекети (бабата на Амина, учителят ѝ по таекуондо, майката на Джо, самият Джо твърдят точно обратното). Че съпругът ѝ и дъщерите ѝ не са се карали, че той никога не ги е бил. Според нея обект на тормоз от страна на Ясер е била само тя, тя е единствената жертва.

Харесваш историите на Стела? Изпрати й подарък:
♥ Avangard Designs - Изработка на бижута ♥

Точно тогава Ясер отново отвежда дъщеря си в Египет. Преди да замине, тя разменя множество писма с Рут, опитвайки се да измисли как да не ходи или как да се върне, ако баща ѝ вземе паспорта ѝ. От Египет Амина успява отново да пише на Рут, че баща ѝ е взел американския ѝ паспорт и че ще се свърже пак с нея. Няколко седмици Рут няма никакви новини от Амина. Въпреки всичко, момичето се връща в САЩ и веднага се свързва с майката на Джо, за да ѝ каже, че е добре, че се е върнала и отново да помоли да каже на приятеля ѝ, че го обича. Рут, предпазвайки сина си, не му казва нищо. Накрая, след многократни молби, Рут се съгласява да даде на Амина имейл адреса на Джо и двамата отново започват да си говорят и осъзнават, че чувствата им са по-силни от всякога. Че за тази любов си заслужава да се борят, а Амина смята, че дори си струва да умре за нея. Накрая точно така се случва.

Бягство, връщане, смърт

На Коледа, 2007 година, Амина пише съобщение на Джо, че е избягала, че не е могла да издържа повече, че Сара и тя искат шанс за нормален живот.

Два дни преди това Тиси се обажда на Кони и обяснява, че се страхува за живота на Амина, защото Ясер е разбрал, че се среща с американец и заплашва да я убие. Че напуска съпруга си завинаги и отива в къщата на леля си, която живее в Канзас. Тиси взима двете си дъщери, приятел на Амина, на име Еди и приятеля на Сара – Ерик и потегля за Канзас. Отначало Амина и Сара са щели да избягат с приятелите си, но Амина прекалено много се страхува за безопасността на Джо и моли приятеля си Еди да тръгне с нея в началото. Той се съгласява, въпреки че е наясно с опасността. Те казват на майка си и тя решава, че ще избяга с тях. Тя им казва, че винаги е искала това и те се съгласяват.

Лелята на Тиси Джил не е напълно убедена в сериозността на Тиси и я пита: „Ами ако решиш да се върнеш при него? Не е като да не се е случвало”, а Тиси отговаря, че ако се върне, той със сигурност ще убие момичетата, затова тя никога вече няма да се върне при него. Ден по-късно Тиси решава, че къщата на леля ѝ не е най–подходящото място за тях и петимата остават на хотел в Тълса, докато Тиси намери къща под наем. В момента, в който момичетата бягат от къщи, първата им работа е да счупят и изхвърлят сим картите си, защото знаят, че баща им може да ги проследи по тях. Купуват карти от друг оператор и Джо и Амина поддържат връзка през цялото време.

На 28 декември Тиси наема апартамент под фалшиво име и петимата веднага се нанасят там. Тиси се обажда на сестра си и Кони звъни на Ислам, за да му каже, че майка му и сестрите му са добре, но няма да се върнат. Ислам е доста разстроен, плаче и моли леля си да му каже къде са, но тя отказва. Ясер взима телефона от сина си и моли Кони да му каже къде са жена му и дъщерите му, обяснявайки, че се тревожи, че иска да се върнат, дава обещание след обещание, че всичко ще се нареди, че той ще се промени, че няма да нарани никоя от тях. Кони не се поддава. Вместо това се обажда на сестра си и ѝ казва да не се поддава на молби, ако случайно Ясер я намери, да не се връща за нищо на света и Тиси обещава, че няма да направи тази грешка.

На 29 декември Еди, според предварителната им уговорка, трябва да се върне в Тексас. През цялото време Ясеин се опитва да се свърже с Тиси и момичетата. Той оставя десетки гласови съобщения на домашния им телефон, пише дори мейл на Амина с молба да се върнат, това е техния дом, обещава, че ако не искат Ясер да е там, той няма да го допусне до тях. Амина споделя с Джо, че се тревожи, защото майка ѝ почва да се разколебава и иска да се върне при баща ѝ. Тиси се обажда на Ясеин и той успява да я убеди, че наистина се тревожи за нея и момичетата. След това обаче, тя звъни и на Ясер.

Тиси твърди, че е съгласувала това си действие с Амина и Сара, но това е много съмнително, защото момичетата не са проявявали желание да разговарят или да се виждат с баща си. Тя се сългасява да се върне с момичетата в Тексас. И докато Тиси казва, че трите са се съгласили да пътуват обратно, според Ерик, Сара и Амина не са имали никаква представа, че се връщат вкъщи. На тях им е казано, че отиват в дома на баба си, за да могат да сложат цветя на гроба ѝ за рождения ѝ ден и после се  връщат обратно в Канзас.

Научи повече за:   Сюзан Уайли: Дивото дете

Сара все пак се съгласява да се види с баща си, но не и Амина, тя отива в дома на Еди, докато Тиси и Сара се връщат при Ясер.

На 30 декември Амина осъзнава, че най–лошият ѝ кошмар се превръща в реалност – майка ѝ няма никакво намерение да се връща в Тълса, а е решила отново да се събере с баща ѝ. Тя пише отчаяно съобщение на Джо:

„Мама ни подмами да се върнем, ДжоДжо. Излъга ни и МЕ Е СТРАХ! Не мога повече! Тя иска да се върне! Време е за НАС! Завинаги заедно!”.

След това Амина се обажда на Кони и пита какво да прави. Кони я съветва да отиде в полицията и да подаде молба за ограничителна заповед. Амина казва „добре” и това е последният път, когато Кони разговаря с племенницата си.

Тиси Саид
Тиси Саид

На първи януари 2008 г. Тиси няколко пъти се обажда на Амина и я умолява да се прибере. Тиси разбира се отрича и твърди, че Амина ѝ се обадила да дойде да я вземе, защото иска да си дойде. Телефонните разпечатки показват множество изходящи разговори от телефона на Тиси към този на Амина. След дълги молби Амина се съгласява да се срещне с Ясер. Той казва, че ще изведе момичетата на вечеря, за да говори с тях. Вместо това той ги качва в колата и ги откарва в близост до хотел в Ървинг, където застрелва и двете си дъщери Амина – два пъти, а Сара девет пъти – и ги оставя да умрат. След това просто се „разтваря във въздуха”.

Оправданието на Тиси е: „Кой би си помислил, че той ще застреля децата си?”. Джо приема смъртта на Амина изключително тежко. Прекарва няколко месеца в клиника, люшкайки се между ярост и депресия.

За всички, които познават момичетата, смъртта им предизвиква огромен шок. Всички скърбят за младия живот, прекъснат толкова брутално.

Таксиметровият автомобил на Ясер, в който са убити Сара и Амина

„Разследване”, противоречия, издирване, помощници, Ислам

Въпреки че не е особено религиозен, Ясер убива дъщерите си, защото ги намира за „твърде западно настроени”. Според него те трябва да се омъжат за мюсюлмани, макар самият той да не е ревностен в религията си. След като екзекутира двете си дъщери, Ясер буквално се изпарява, което довежда до много въпроси – как си е тръгнал, след като е оставил колата си? Никой не би качил пътник, целият оплескан с кръв. Изводът е, че някой му е помагал.

Най-вероятно Ясер е получил помощ от брат си Ясеин, с когото е най–близък. Много е вероятно и брат му Мосин да му е намерил фалшиви документи, с които да напусне страната незабавно. Вероятно знаят и къде се намира Ясер в момента.

Тиси също смята така, но въпреки това след погребението отива да живее при Мосин и семейството му. След известно време не издържа на подмятанията, че Ясер не е искал курви за дъщери, че момичетата са си заслужили, каквото са получили и се изнася.

Амина и Сара са погребани с християнска и мюсюлманска церемонии. На самото погребение става скандал. Ислам се опитва да изхвърли Джо от залата, крещейки: „Ти си виновен, ти направи това!”. Четирима от роднините на Ясер „помагат” на Джо да напусне залата. На самото погребение се стича целия град.

Погребението на Амина и Сара Саид
Погребението на Амина и Сара Саид

Семейството на Ясер също присъства, което допринася за напрежението. Тиси решава момичетата да бъдат погребани е мюмюлманско гробище, където няма цветя, няма нищо зелено, всичко е тъмно и зловещо.

Гробовете на Амина и Сара
Гробовете на Амина и Сара

След погребението на момичетата започват да лъсват и дупките в разследването. Защо например не е арестувана Тиси, след като няколко дни преди да се върне в Тексас, според телефонната разпечатка многократно е говорила с Ясер и Ясеин? Последният разговор между нея и Ясер е около 3 часа след смъртта на Амина и Сара.

Защо по време на обаждането на Сара, операторът я поставя на изчакване? Защо след като линията е била отворена 42  минути, никой не се е опитал да установи къде се намира колата на Ясер? Защо е трябвало около час след убийството да се обади друг човек, за да отиде полицията на място? Защо никой от братята на Ясер Саид не е разпитан във връзка с неговото изчезване? Защо Ислам не е разпитан?

Тези въпроси вероятно ще останат без отговор.

Малко след погребението на сестрите си Ислам изчезва. Според някои живее при баща си в Египет. Според други Ясер изобщо не е напускал САЩ и се укрива. Ислам казва на майка си, че не желае да има нищо общо с нея и че момичетата са получили, каквото са заслужавали. След това Тиси не знае какво се е случило със сина ѝ. Колкото до нея, има спекулации, че тя е ревнувала Ясер от дъщерите си, което е била и причината да ги подлъже да се върнат в Тексас, знаейки, че ще бъдат убити от баща си.

Рут Морено посещава редовно гробовете на Сара и Амина и до днес се обвинява, че не е успяла да ги спаси. Джо и Ерик се борят с депресия.

Фоторобот на Ясер Саид
Ясер Абдел Саид. В колажа е яключен фоторобот на Ясер, както би изглеждал сега

Ясер и до днес не е заловен. Той е в списъка с десетте най–издирвани престъпници на ФБР. Интересното е, че в този списък присъства и друг член на семейство Саид – Гада, сестрата на Ясер. През 1999 година тя отвлича двете си деца от съпруга си – американец, който е получил правата над децата от съда. Гада ги отвежда в Египет и повече никой не чува за тях.

След изчезването на Ясер, Тиси се развежда с него и си връща името Оуенс.

Харесваш историите на Стела? Изпрати й подарък:
♥ Avangard Designs - Изработка на бижута ♥

Източници: www.dailymail.co.uk, edition.cnn.com, en.wikipedia.org, www.businessinsider.com, www.foxnews.com, Real stories documentary

The following two tabs change content below.

Стела

Надявам се, че статиите ми ти харесват!
Подкрепи ме, за да пиша редовно: >>> Avangard Designs <<<
Абонирай се
Извести ме
guest
3 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Unabomber
Unabomber
03.02.2020 11:27

Когато баща ти е педофил и криминал, а майка ти е с IQ на тротоарно паве, шансовете ти изобщо не са добри.

Таня
Таня
03.02.2020 17:23

Леле, много страшно! !! Жалко за младите момичета, за пропиляните животи за многото ролята кръв.

Пич от класа
Пич от класа
04.02.2020 23:47

Защо не направите материал за молла Омар?