За сайта

Здравейте, казвам се Силвия и съм създател на Криминални Досиета. Сайтът се роди през далечната 2008 година и е комбинация – надявам се сполучлива – от интереса ми към тъмните кътчета на човешкото съзнание и любовта ми към интернет технологиите.

Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя, въпреки все по-нарастващите разходи по поддръжка на сайта. Колкото по-често публикувам материали, толкова повече расте натоварването на сървърни ресурси и често се случва да получавам предупреждения за прехвърлени лимити. Това е причината за бутоните за дарение и рекламите, които Ви се „пречкат“ отскоро из статиите. Силно се надявам, че някои от Вас ще се престрашат да ги използват! Благодаря на онези, които вече го направиха!

Осъзнавам, че светът едва ли ще свърши, ако закрия Криминални Досиета или го продам – което ми се струва още по-лошо, наблюдавайки каква деградация се случва в качеството на съдържанието в подобни случаи. Но все пак се надявам, че сайтът ще липсва на някои от Вас и моля за Вашата помощ!


Благодаря на всички, които помогнаха да се събере немалката сума, необходима за плащане на хостинга за 2020 г.! Страхотни сте! ❤️ ❤️ ❤️
Събраха се 366 лв (в тази сума не са включени 59-те смс-а за „бира“ (около 50 лв), които ви уверявам, че най-отговорно съм изпила 🍺 🍺 🍺


Предстоящите разходи за 2021 година са – 360 лв за домейн и хостинг (възможни са актуализации на цените от страна на SuperHosting.bg). Хостингът изтича на 16.10.2021. Можете да използвате бутоните по-долу, за да изпратите дарение.

Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer Име на номер 1092 (2.40лв.). Примерен SMS: beer Ivan
Направи дарение чрез Revolut (без такси) 👉 👉 👉 @silviypcf
С бира почерпиха: Kristina 🍺 sekwent 🍺 Mihaela 🍺 Megi 🍺 Bibi 🍺
Дарители: GeorgiPetarLucyStefanTodor
360
253

Забележка: за всеки изпратен SMS от 2.40 лв., получавам само 80 ст., затова останалите начини за дарение са за предпочитане!

Криминални Досиета разчита на Вас!

Благодаря Ви и приятно четене!