За сайта

Здравейте, казвам се Силвия и съм създател на Криминални Досиета. Сайтът се роди през далечната 2008 година и е комбинация – надявам се сполучлива – от интереса ми към тъмните кътчета на човешкото съзнание и любовта ми към интернет технологиите.

Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя, въпреки все по-нарастващите разходи по поддръжка на сайта. Колкото по-често публикувам материали, толкова повече расте натоварването на сървърни ресурси и често се случва да получавам предупреждения за прехвърлени лимити. Това е причината за бутоните за дарение и рекламите, които ви се “пречкат” отскоро из статиите. Силно се надявам, че някои от вас ще се престрашат да ги използват! Благодаря на онези, които вече го направиха!

Осъзнавам, че светът едва ли ще свърши, ако закрия Криминални Досиета или го продам – което ми се струва още по-лошо, наблюдавайки каква деградация се случва в качеството на съдържанието в подобни случаи. Но все пак се надявам, че сайтът ще липсва на някои от вас и моля за вашата помощ!

Предстоящите разходи за 2020 година са – 344 лв за домейни и хостинг. Хостингът изтича на 16.10.2020. Можете да използвате бутоните по-долу, за да изпратите дарение.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Изпрати SMS с текст beer ИМЕ на номер 1092 (2.40лв.)
С бира почерпиха: ?ME 🍺 Vladislav 🍺 Ba?ep?? K. 🍺 Malhavoc 🍺 Simona 🍺
Дарители: NadezhdaDonikaNikolinkaTsvetelinOrlin
350
304

Забележка: за всеки изпратен SMS от 2.40 лв., получавам само 80 ст., затова останалите начини за дарение са за предпочитане!

Разбира се, обмислям и други начини за монетизация, тъй като осъзнавам, че не е реалистично да очаквам от вас да спасявате сайта всеки път, когато изпадне в беда. Работя по няколко идеи, когато имам свободно време, което за съжаление не се случва често. Така че на този етап Криминални Досиета разчита на вас!

Благодаря ви и приятно четене!