Публикувано на: 2 февруари, 2010

Днепропетровските маниаци са двама украински младежи, които извършват серия от убийства в Днепропетровск Украйна през юни и юли 2007 г. Случаят им придобива допълнителна популярност, поради факта, че убийците заснемат на видео някои от престъпленията си и един от тези записи изтича в интернет. Виктор Саенко и Игор Супрунюк са обвинени в 21 убийства.

Преди да се впуснат в убийствата младите чудовища се занимавали главно с грабежи. Техният съучастник в обирите Александър Ганжа е обвинен в два въоръжени грабежа, които се случват преди серията от убийства. На 11 февруари 2009 г. и тримата са признати за виновни. Супрунюк и Саенко получават доживотен затвор, а Ганжа девет години. През ноември 2009 г. адвокатите на двамата убийци обжалват присъдата им, но молбата им е отхвърлена от Върховния съд на Украйна.

Убийствата

Първите две убийства се случват в нощта на 25 юни 2007 г. Жертвата е 33-годишната Екатерина Илченко, която се прибирала към къщи след гостуване у приятелка. Според показанията на Саенко, той и Супрунюк били „излезли да се разходят“. Супрунюк носел чук. Когато Илченко минала покрай тях, той „се завъртял“ и я ударил с чука по главата. Тялото на Екатерина било открито от собствената й майка в 5:00 ч. сутринта.

Само час след първото убийство двамата младежи нападат следващата си жертва, Роман Татаревич. Той спял на една пейка недалеч от първото местопрестъпление. Главата на Татаревич била премазана до неузнаваемост от многобройни удари с тъп предмет. Пейката, на която било открито тялото му, се намира точно срещу сградата на местната прокуратура.

На 1 юли в близкия град Новомосковск са открити телата на още две жертви – Евгения Гришченко и Николай Серчук.

В нощта на 6 юли в Днепропетровск са убити още трима души. Първата жертва бил наскоро освободеният от служба войник Егор Нечволода, който бил пребит до смърт, прибирайки се от нощен клуб. Неговата майка открива тялото му на сутринта край кооперацията, в която живеели. След него е убита 28-годишната нощна пазачка Елена Шрам. Според признанията на Саенко, Шрам идвала към тях, когато Супрунюк я ударил с чука, който криел под ризата си, и продължил да я удря, след като жената била вече паднала на земята. Тя носела торба пълна с дрехи. Двамата убийци взели торбата, използвали дрехите, за да почистят чука, и след това я изхвърлили. По-късно през същата нощ те убиват Валентина Ганжа (няма роднинска връзка с Александър Ганжа) – майка на три деца, омъжена за инвалид.

Андрей Сидюк

Андрей Сидюк

На следващия ден, 7 юли, две 14-годишни момчета от Подгородное, които били тръгнали за риба, били нападнати посред бял ден. Едното момче, Андрей Сидюк, било убито, но другото, Вадим Ляков, успява да избяга.

На 12 юли 48-годишният Сергeй Яценко – инвалид от скорошна битка с рака – изчезва със своя мотоциклет. Тялото му е открито четири дни по-късно, като, въпреки летните горещини, по него ясно си личали следите от брутални удари.

Последвали още тринадесет убийства. Често в един ден били откривани по няколко тела. В допълнение към по-ранните случаи, в периода от 14 до 16 юли били намирани по две жертви на ден. Жертвите изглежда били подбирани произволно. Повечето от тях били уязвими мишени – жени, деца, възрастни хора, скитници и пияници.

Повечето от жертвите били убити с тъп предмет – чук или арматурен лост. Ударите били насочени главно към лицата им, премазвайки ги до неузнаваемост. Много от тях били обезобразени, изтезавани, а в някои от случаите очите им били извадени, докато са още живи. Една от жертвите била бременна жена, чийто ембрион бил изрязан от утробата й. Никоя от жертвите не била подложена на сексуално насилие.

Някои от жертвите били ограбени, като мобилните им телефони и други ценности били продадени в заложните къщи в града.

Убийствата покривали доста обширен географски район. Освен в самия град, много от тях били извършени в прилежащите райони на Днепропетровска област.

Разследването

Официална връзка между убийствата не била направена чак до нападението на двете момчета от Подгородное на 7 юли. Оцелелият Вадим Ляков първоначално бил арестуван по подозрение в убийството на приятеля си. Полицията му отказала правото на адвокат и той бил бит по време на разпита. Скоро станало ясно, че момчето не е отговорно за смъртта на приятеля си и че убийството е част от серията. Ляков помогнал на следователите да създадат скица на нападателите.

Няколко дни по-късно, на 14 юли, 45-годишната Наталия Мамарчук карала скутера си в близкото село Дийовка. Минавайки през един горист участък, двама мъже я повалили на земята. След това пребили до смърт падналата жена с чук или метална тръба. Когато тя престанала да мърда, двамата се качили на скутера й и отпрашили. Няколко местни жители станали свидетели на нападението от разстояние. Те се опитали да догонят нападателите, но бързо ги изпуснали от поглед. Две местни деца също видели убийството от непосредствена близост, скрити в палатката си само на метри разстояние от случилото се. Те осигурили подробно описание на убийците, което съвпаднало с онова, дадено то Ляков. От Киев бързо бил сформиран разследващ екип, начело с криминален следовател Василий Паскалов. Ловът се превърнал в преоритетна задача на повечето от местните органи на реда и по случая работели около 2000 полицаи.

Първоначално разследването било пазено в тайна. В медиите не била пусната официална информация за убийствата и местните хора не били предупредени за опасността от нападения, нито били осведомени за описанието на извършителите. Все пак, слуховете за убийствата накарали местното население да си стои по домовете след залез слънце. Впоследствие полицията пуснала избирателно скици и списъци с откраднато имущество в някои заложни къщи. Откраднатите вещи започнали да се появяват в заложните къщи в район Ленински в града. Тази следа бързо довела до идентифицирането на заподозрените.

Арест и процес

Арестът на маниаците

Арестът на маниаците

Тримата заподозрени били арестувани на 23 юли 2007 г. Супрунюк се опитал да продаде мобилен телефон откраднат от една от жертвите в заложна къща, искайки за него 150 гривни (около 20 долара). Когато той включил телефона, за да покаже, че работи, устройството било проследено от органите на реда. Супрунюк и Саенко били арестувани на касата на заложната къща. Ганжа бил арестуван в дома си, като преди това успял да пусне другите откраднати телефони в тоалетната. Те били извадени, но цялата информация в тях била унищожена.

Тримата младежи били обвинени в 29 престъпления, сред които 21 убийства и още 8 нападения, в които жертвите били оцелели. Супрунюк бил обвинен в 21 углавни убийства, 8 въоръжени грабежа и 1 насилие над животно. Саенко бил обвинен в 18 убийства, 5 грабежа и също в насилие над животни. Ганжа бил обвинен в 2 въоръжени грабежа.

И тримата си признали бързо, макар че по-късно Супрунюк оттеглил признанията си. Процесът започнал през юли 2008 г. Супрунюк пледирал за невинен, а другите двама за виновни.

Доказателствата на обвинението включвали кървавите петна по дрехите на обвиняемите и видеозаписи на убийствата. Защитата стояла зад тезата, че хората на записите не са обвиняемите и обвинила разследването в сериозни пропуски. Обвинението искало доживотни присъди за Саенко и Супрунюк и 15 години тежък труд за Ганжа. В Украйна няма смъртно наказание.

Тримата приятели

Александър Ганжа

Александър Ганжа

Тримата обвиняеми били дългогодишни приятели, които заедно ходели на училище.

Саенко и Ганжа били приятели от малки. Супрунюк се бил преместил в този район по-късно и тримата стават близки в трети клас. Другите две момчета били добри ученици преди появата на Игор. Един от техните учители описва Супрунюк като срамежливо и отдръпнато момче, което обаче често се биело и се забърквало в неприятности.

В пети клас момчетата вече успели да се сблъскат със закона, когато били хванати да замерят с камъни минаващите влакове.

В осми клас тримата намерили още допирни точки помежду си. Саенко и Супрунюк се страхували от височини, както и от по-силните училищни побойници. Двамата решили да излекуват страха си като се провесват от балкона на 14-ия етаж. Това изглежда премахнало ужаса им от високото. Ганжа бил най-страхливият от тримата. Той имал фобия от кръвта и дори отказвал да изкъпе котката си от страх, че ще го одраска. Супрунюк предложил да заздравят духа си като измъчват бездомни кучета. Момчетата провесвали кучетата от някое дърво, изкормвали ги и се снимали с висящите им трупове. Обвинението показало много от тези снимки по време на процеса.

Супрунюк цинично се криви до трупа на убито куче

Супрунюк цинично се криви до трупа на убито куче

На някои от тях момчетата рисували свастики и други символи с животинската кръв и отправяли поздрава на Хитлер. На една от снимките Супрунюк позира с „Хитлеров мустак“. Той е роден на същата дата като фюрера, 20 април, и често със задоволство отбелязвал този факт.

Кървава свастика нарисувана с кръвта на убито куче

Кървава свастика нарисувана с кръвта на убито куче

В съда бил показан и един дълъг видеозапис, на който тримата измъчват една бяла котка. Те изработват кръст от две дъски и заковават котето на него, след това стрелят по животното с два пистолета, като напълват устата му с пяна и лепило, за да приглушат писъците му.

Саенко и Супрунюк позират с трупа на бялата котка

Саенко и Супрунюк позират с трупа на бялата котка

Когато момчетата били на 17 години, Супрунюк пребива едно местно момче, открадва колелото му и го продава на Саенко. И двамата били арестувани, но не отишли в затвора заради възрастта си.

След завършването на гимназията Ганжа се захващал с разни временни работи по заведенията и в строителството. По времето на ареста си той бил безработен от известно време. Саенко посещавал металургичен институт и работел като охранител. Супрунюк бил официално безработен, но изкарвал прехраната си, карайки незаконно такси. Колата, Daewoo Lanos, била подарък от родителите му за рождения му ден.

Игор Супрунюк

Игор Супрунюк

Няколко месеца преди началото на убийствата Супрунюк – с помощта на Саенко и Ганжа – започнал да обира пасажерите си. Очевидците описвали зелено Daewoo, с маркировка на такси, като колата видяна на местопрестъпленията. Според признанията на заподозрените, някои от жертвите били пътници в нелицензираното такси на Супрунюк. Ганжа взел участие само в един инцидент, в който били ограбени двама мъже и отказал да се замесва в следващите нападения.

Местните медии съобщават, че заподозрените са деца на богати и влиятелни родители, които имат връзки с органите на реда. Бащата на Игор Владимир Супрунюк споделя в едно интервю, че често е летял като пилот с Леонид Кучма, бъдещият президент на Украйна, и продължавал да бъде негов личен пилот и след издигането му във властта. Местните власти първоначално споменавали предполагаемото влияние на семействата на заподозрените, но впоследствие отрекли роднините им да са упражнявали натиск върху разследването, и заявили, че младежите произлизат от бедни семейства. Въпреки това, Виктор Саенко бил представляван в съда от своя баща – адвокатът Игор Саенко.

Мотивът

Супрунюк позира с чук

Супрунюк позира с чук

Обвинението не установява специфичен мотив, стоящ зад убийствата. Медиите съобщават, че убийците са планирали да забогатеят бързо, продавайки видеозаписите от престъпленията си. Приятелката на един от тримата разказва, че те са възнамерявали да направят 40 записа на отделни убийства. Това било потвърдено от един съученик на убийците, който често бил чувал, че Супрунюк държи контакт с неизвестен „богат, чуждестранен собственик на сайт“, който му бил поръчал 40 снъф филми и щял да плати за тях огромна сума пари. Регионалният директор на сигурността Иван Ступак отрекъл убийствата да са били извършени с тази цел, тъй като по време на разследването не било открито нищо, което да навежда на подобно заключение. Детектив Богдан Власенко казва: „Ние смятаме, че те са го правели като хоби, за да имат колекция от спомени, на която да се радват като остареят“. Заместник-вътрешният министър Николай Купянский коментира: „За тези младежи убийството е забавление, подобно на лова“.

На процеса става ясно, че Супрунюк е събирал изрезки от вестниците, разказващи за случая. На някои от фотографиите от убийствата имало бележки от рода на „Слабите трябва да умрат. Най-силните ще владеят“.

Защитата

Днепропетровските маниаци в съда

Днепропетровските маниаци в съда

Екипът от защитници, представляващи обвиняемите, се състоял от трима адвокати, по един за всеки от тях. Тримата адвокати първоначално били назначени от съда, но след това Виктор Саенко поискал да бъде представляван от баща си. Молбата му била удовлетворена, но това довело до значително забавяне на изслушванията, докато бащата на Саенко се запознае с многобройния доказателствен материал. Игор Саенко се превърнал в най-видната фигура от страна на защитата, давайки безбройни интервюта и поемайки водещата роля в заседанията на съда.

Адвокатите на Ганжа базирали защитата си на факта, че той никога не бил участвал в серията от убийства и бил замесен в един единствен инцидент, четири месеца преди това, в който двама мъже били ограбени близо до град Днипродзержинск. Ганжа признал напълно вината си, надявайки се на по-снизходителна присъда.

Игор Саенко

Игор Саенко

Стратегията на защитата за другите двама обвиняеми била да се атакува обвинението по всички фронтове. Голям брой следователи били призовани на свидетелската скамейка. Защитата обвинила полицията в незаконни обиски, неправомерно водене на записки и проблеми по време на разпитите. Игор Саенко подвигнал въпроса за видеозаписа от претърсването на апартамента на заподозрените. Според Саенко записът спира и тръгва, показвайки уликите чак когато вече са намерени, но никога в действителния момент на откриването им. Защитата отрекла, че хората заснети във видеозаписите на убийствата са обвиняемите, заявявайки, че от пръв поглед се вижда, че това са други лица.

В едно свое интервю за „Комсомолска правда“ Игор Саенко заявява, че първоначално за убийствата е бил обвинен четвърти заподозрян, на име Данила Козлов. Татяна Шрам, сестра на жертвата Елена Шрам, също споменава в едно интервю, че е виждала името на Козлов в съдебните документи и че Козлов вероятно е бил със заподозрените преди сестра й да бъде убита. Полицията била казала на Шрам, че Козлов е пуснат на свобода, защото „не е убивал никого“. Когато нейният адвокат се опитал да повдигне този въпрос в съда, съдията му казал да си сяда на мястото.

Виктор Саенко

Виктор Саенко

Игор Саенко продължил да спекулира с идеята за влиянието на семействата на „истинските убийци“, разказвайки, че бил провел интервю с един оцелял мъж, който искал да запази самоличността си в тайна от страх за живота си. Този неизвестен мъж твърдял, че е идентифицирал двамата си нападатели и те са били арестувани. Заподозрените били освободени един час по-късно, благодарение на оказания от семействата им натиск, и двама от разследващите случая били уволнени. Саенко заявил в съда, че четири дни преди да бъдат арестувани тримата обвиняеми, полицията била заловила на местопрестъплението двама мъже и една жена, които били извършили едно от убийствата. Те нападнали полицията, но били арестувани и записани под имената на Саенко и Супрунюк, които сега били изправени пред съда без да са направили нищо.

„Сега тези подробности се укриват“ – казал Саенко в съда. - „Полицията твърди, че това не се е случвало. Уви, оказва се, че родителите на арестуваните лица са били доста влиятелни. Затова информацията била бързо потулена и на тяхно място са били натопени моят син и неговите приятели. Момичето, което било арестувано в онзи ден е напуснало страната и в момента е в Германия“.

Защитата също твърди, че обвинението задържа информация от съда, която би могла да оневини нейните клиенти. Игор Саенко заявил, че полицията е разпитвала очевидци и е събрала улики от още две убийства. Обвиняемите имали солидно алиби за тези две убийства, но всичката информация за тези престъпления била премахната от случая.

Бащата на Виктор Саенко заявил още, че синът му имал „психологическа зависимост“ от Игор Супрунюк, когото той нарича главатар. Защитата твърдяла, че Супрунюк многократно е заплашвал Саенко и той се страхувал за живота си. Самият Виктор също свидетелствал в съда, че е изпитвал постоянен страх от Игор Супрунюк още от 7-и клас.

Стратегията на защитата получила известна подкрепа от семействата на жертвите, които били недоволни от бавното правораздаване и предполагаемите укрити от властите факти. Някои от роднините на жертвите заявили пред медиите, че имат намерение да основат независима организация, която да наблюдава съдебните заседания. Властите в Украйна твърдо отричат в убийствата да е бил замесен четвърти човек, който сега да е на свобода, и заявяват, че слуховете за подобни престъпления, случили се след ареста на тримата заподозрени, са напълно неоснователни.

Видео и снимки от убийствата

Мобилните телефони и компютрите на заподозрените съдържали многобройни видеозаписи от извършването на убийствата. Един от тези записи изтича в интернет. Той показва убийството на 48-годишния Сергей Яценко. Той лежи по гръб в някаква гориста местност, а едно от момчетата го удря многократно по лицето с чук, увит в жълта найлонова торба. След това един от убийците започва да боде корема му и да бърка в очите му с отверка. Накрая Яценко отново е ударен с чука, за да е сигурно, че е мъртъв. Нападението продължава четири минути, като през цялото време жертвата е в съзнание. Един от убийците се усмихва към камерата по време на убийството. След това двамата се запътват към колата си, при което става ясно, че убийството се случва край пътя, на няколко метра от паркирания им автомобил. Те обсъждат спокойно стореното, изразявайки леко учудване от факта, че жертвата е продължила да диша, след като отверката е проникнала в оголения й мозък. Младежите измиват ръцете и ножа си с бутилка минерална вода и започват да се смеят. Във филма изглежда участват само двама заподозрени, като единият винаги е зад камерата.

Сред вещите на заподозрените били открити и многобройни снимки, на които се вижда, че те са посещавали погребенията на жертвите си. В съда бил показан и снимков материал, на който обвиняемите позират с обезобразени животински трупове.

Фотографските и видео доказателства били показани в съда на 29 октомври 2008 г., като част от по-голяма презентация на над 300 снимки и два видеозаписа. Защитата възразила срещу презентацията, заявявайки, че доказателствата са придобити незаконно и че лицата, показани в тях, са били дигитално обработени, за да приличат на обвиняемите. Когато Супрунюк и Саенко били попитани дали разпознават хората на снимките, те отрекли. Съдията им отвърнал: „Вие не сте слепи“. Експертът по видео обработка Валери Воронюк свидетелствал, че според него видео материалът е автентичен. Съдът отхвърлил всички възражения на защитата и приел аргумента на обвинението, че материалите са автентични и показват обвиняемите в процеса на убиване на жертвите им.

Мъжът, чието брутално убийство изтича в интернет, е идентифициран като Сергей Яценко от село Таромское. Той е убит на 12 юли 2007 г., а тялото му е открито на 16 юли.

Сергей Яценко

Сергей Яценко

Яценко бил на 48 години. Наскоро той бил принуден да се пенсионира, заради раков тумор в гърлото. Лечението го оставило ням за известно време, но Яценко не можел да стои без работа и продължил да си намира временни занимания в селото. Той се заемал със строителни ремонти, поправял коли, плетял кошници и готвел за семейството си. По времето на убийството вече започвал да възвръща гласа си. Яценко бил женен и имал двама сина и едно внуче. Той също имал майка инвалид, за която се грижел.

Яценко се бил срещал със смъртта и преди шестнадесет години. Докато работел в една ферма, загубил контрол над трактора си и паднал с него в близката река. Вместо да скочи, той останал в кабината, опитвайки се да спаси трактора и бил завлечен под водата. Когато го извадили, бил изпаднал в клинична смърт, но успели да го съживят. Лекарите наричат неговото оцеляване „едно на хиляда“.

В около 14:30 ч. в деня на убийството той се обадил на жена си, за да й каже, че ще отиде да види внучето си с мотоциклета. Той никога не пристигнал в дома на сина си, а мобилният му телефон бил изключен. Неговата съпруга Людмила се обадила на една приятелка и тръгнала заедно с нея да обикаля селото, опасявайки се, че мъжът й може да е претърпял инцидент с мотоциклета. Те не могли да го открият. Людмила не можела да подаде сигнал за изчезването му, тъй като в Украйна трябва да минат 72 часа преди едно лице да се смята за изчезнало. На следващия ден Людмила разлепила снимки на съпруга си из цялото село и се обърнала за помощ към местните хора за търсенето му. Четири дни по-късно един от местните жители видял снимката на Яценко и си спомнил, че бил виждал някакъв изоставен мотор в гористата местност до сметището. Той отвел роднините на Яценко на мястото и те открили обезобразеното му и разлагащо се тяло.

Фактът, че убийството на Яценко е заснето на видео, останал неизвестен за обществото чак до заседанието на съда на 29 октомври 2008 г. Нецензурираното видео шокирало публиката. Съдът се съгласил със становището на обвинението, че записът е истински, и показва как Игор Супрунюк напада жертвата, а Виктор Саенко е човекът зад камерата.

Записът изтича в интернет на 4 декември 2008 г., появявайки се в един шок сайт в Съединените щати. Видеото може да се открие в Гугъл със следните стрингове: „Murderers brutally kill man on camera“ или „3 Guys 1 Hammer“.

Присъдите

Тримата убийци в съда

Тримата обвиняеми в съда

На 11 февруари 2009 г. съдът в Днепропетровск намира Игор Супрунюк и Виктор Саенко за виновни в предумишлено убийство и осъжда и двамата на доживотен затвор. Те получават и допълнителни 15 години по обвиненията в грабеж. Александър Ганжа, който не бил замесен в убийствата, получава девет години за обирите. И тримата били признати за виновни по обвиненията за жестокост към животни. Ганжа казва за Супрунюк и Саенко: „Ако знаех какви зверства са способни да извършат, нямаше да припаря до тях и с пистолет в главата“.

Адвокатите на Супрунюк и Саенко обявяват намерението си да обжалват присъдите им, казвайки, че автентичността на снимковите и видео доказателства не е била доказана напълно.

Родителите на двамата продължават да вярват в невинността на синовете си. Владимир Супрунюк твърди, че синът му е бил изтезаван по време на разпита, като полицаите са покривали главата му и са го заставяли да вдишва цигарен дим. Игор Саенко казва, че синът му е изкупителна жертва, а престъпленията са били извършени от близки на висшестоящи лица. Родителите възнамеряват да обжалват пред Върховния съд на Украйна и в Европейския съд по правата на човека.

На 24 ноември 2009 г. Върховният съд на Украйна потвърждава доживотните присъди на Игор Супрунюк и Виктор Саенко.

*Публикацията е осъществена благодарение на Славян Николов (Pride)

132 Коментари за “Виктор Саенко и Игор Супрунюк: Маниаците от Днепропетровск”

 1. AvatarPride

  Чудесно е станало всичко, Благодаря Ви, Силвия!
  поздрави

 2. AvatarСилвия

  Да,доста брутални се оказаха тези младежи! Аз също ти благодаря за материала:)

 3. AvatarDiscip

  Тези са нямали никакво въбражение сами по горите и само с този чук, имало е потенциал в децата трябвало е да зачетат за дяда си Чикатило и да си купят ножовка. Факт е обаче, че на север, където има по-малко слънце много не ги слушат главите. Друго си е 20 градуса и нон стоп купон, особено в седмицата на Супербоул много текила и усмихнати каки :) .

 4. AvatarСилвия

  Днешната младеж има твърде short attention span – искат всичко да се случва сега и на момента. Те имат силно развито чувство за недосегаемост – никога не са отговорни за нищо. Не говоря наизуст, наблюдавам децата около себе си. Чикатило е живял в съвсем друго време, в което е трябвало да се съобразява със страшно много морални скрупули и да се крие в сенките. Тези очевидно не са се старали особено да прикриват следите си.
  Друго си е наистина да ти е топло цяла година – слънце да има, Супербоула не ми е важен:)

 5. AvatarDiscip

  Дам така е друго си е олдскуул бруталийте старата школа последно Пичушкин остави сериозна диря :) . Докато сме на тази вълна може да потърсиш инфо за Артур Рино и Павел Скачевски 40 трупа за 1 година, кълцаха с ножове и отверки араби по крайните спирки.
  еее как да не е важен, Супербоул е най-великият финал на Земята, сега в неделя ще има избухване Хаити пак ще ги люлеем :) . 2013 е в Ню Орлиънс иска ми се да го съчетая с „Марди грас“, „Бърбън стрийт“ направо „свети“ те затова им викат Светците :) трябват 5000$ и ще се разбия. След това остават само Вегас и Тихуана и мога вече да умра :) .

 6. AvatarЕМИЛИЯ

  ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ. НАДЯВАМ СЕ В ЗАТВОРА ДА ГИ ИЗНАСИЛВАТ, И УНИЖАВАТ ВСЕКИ ДЕН, ДОКАТО УМРАТ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ ИЛИ ОТ ДРУГО

 7. AvatarЖужи

  Права сте, Еми. Няма да им се размине в затвора, там със сигурност ще получат това, което им се полага. Бързо ще се приземят и изтрезнеят. Питам се, какви ли тайни крият семействата им, формирали подобни чудовища???!

 8. AvatarDiscip

  За тайните на семействата им нз какви са, но ти препоръчвам да прочетеш „Final Truth“ на Gaskins. Това е най-точната книга, която съм чел некога нз друг убиец да е описал толкова добре своите болни фантазии и кое го кара да върши всичко това. За тия двамата надали ще стане това, което си го мислите мога да ви кажа, че такива психари се радват на доста голяма почит в пандиза единствено към педофилите има негативно отношение.
  ЕМИЛИЯ може ли да не пишеш с този капс лок не сме слепи.

 9. AvatarЕМИЛИЯ

  НАВСЯКЪДЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ. (АКО ВИ ДРАЗНИ, СЪЖАЛЯВАМ, НО ТАКА СИ ПИША) КОЛКОТО ДО ТЕЗИ ТИПОВЕ, КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА УБИВАНЕ ЗА УДОВОЛСТВИЕ, – ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАТ ВЕЛИКИ И БЕЗНАКАЗАНИ – ПРОСТО НЕ МОГА ЗА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК СЪЩЕСТВУВА ТАКОВА ЗЛО.
  УВРЕДЕНИТЕ ПСИХИЧЕСКИ, ФЕТИШИСТИТЕ И ВСЯКЪКЪВ ДРУГ ТИПАЖ УБИЙЦИ НЕ БУДЯТ, ЧАК ТАКОВА ОТВРАЩЕНИЕ В МЕН. СЪЩО И НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИ ВИНАГИ Е ИНДИКАЦИЯ ЗА ДРЕМЕЩ УБИЕЦ

 10. AvatarНякой си

  А аз имах нещастието да попадна на едно от видиата им,което е било качено в интернет мога да кажа,че е наистина ПОТРЕСАВАЩО! Да виждаш как размазват главата на човек,а той да е още жив – нямам думи…

 11. AvatarСилвия

  Това видео и аз го гледах. Ако е истинско – все пак не вярвам на нищо в нета, макар че изглеждаше доста реално – е може би най-ужасното нещо, което съм гледала. Изгледах го на почивки, защото направо ми се гадеше, като си представях, че може наистина да се е случило. Сега вече не мога да го намеря на същото място, изглежда е изтрито, но сигурно ще се появи някъде другаде…
  … намерих го! Има го в rapidshare. Няма да давам линк тук, който иска да го гледа, може да го потърси в гугъл примерно така: Murderers brutally kill man on camera rapidshare. След като свалите файлът, трябва да му добавите разширение .avi, за да можете да го отворите. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ И ДЕЦА!

 12. AvatarНякой си

  Правилно, не давай линк въпреки всички предупрежединия, аз тогава си наложих и го гледах,е на същия и на следващия ден съжалявах,че съм го сторил,но както и да е.Позволямвам си да се намеся и да добавя,че по моя преценка НЕ Е ВЪОБЩЕ ЗА ГЛЕДАНЕ нито от хора със слаби,нито от хора със „силни“ нерви,а пък най-малкото за деца.Нео-нацисткото обезглавяване не е за хора със слаби нерви и деца,а колкото до това наистина нямам думи.

 13. AvatarГалина

  Обърках се, нали в началото пише, че убийствата са извършени през 2007 година, после изведнъж арест през 2000?

 14. AvatarСилвия

  Това е неволна грешка, арестът им е през 2007г. Поправих годината :)

 15. AvatarГалина

  Добичета. Гледах клипчето, не цялото, но каквото видях ме покърти и погнуси до безкрайност. Дано Дисцип не е прав и дано в затвора ги превъзпитат содомитите, изверги.

 16. AvatarНякой си

  Еми да де, ние нали точно това коментирахме – колко е гадно.

 17. AvatarНякой си

  Галина, иначе си права – освен това да ги сцепят там в затвора единственото по-лошо е да екзекутират по същия начин,по който те са убивали.А и Дисцип като прочетох това,което си написал -еми въобще не е вярно – според статистиката,агресията и жестокостта на извършените престъпления е най-голяма при температури около 35-36градуса т.е близка до тази на човешкото тяло.Това разбира се не е задължително и не е закономерност, но просто при наблюдения се установена до някаква степен наличие на такава връзка.Както и това,че най-застрашени от извършване на престъпление са лицата до 27г.

 18. Avatarneli

  Ujasqva me tova, 4e roditelite na tezi izrodi vqrvat, 4e decata im sa nevinni.

 19. AvatarМосквич 412

  Всеки родител си брани детето,независимо дали е виновно или не,това е природата,колкото до младежта имаше един лаф от по Социалилситечско време за „бунтарската“ младеж по техникумите-днешната младеж у гъза да я ебеш.

 20. Avatarмими

  не мога да го гледам клипа,само като прочетох описанието и се разтреперах.какви деца бе,какви родители,тука отдавна е нямало такава връзка.как ще оставиш детето си да пропадне толкова,това не са хора бе,те не изпитват абсолютно никави емоции.

 21. Avatarмими

  аз се чудя как може такива убийци да им се разминава толкова леко?какво е това доживот,мъчения трябва…те това затвор тях не ги плаши,те напълно са деградирали,нямат никава цел,за тях попадането в затвора е супер.

 22. AvatarHanna Montana

  O,kato im gledam mrusnite,dolni,protivni fizionomii mi ide da gi ydarq ne s 4yk ami sus kran da gi premaja.Dano gniqt v ada,dano v zatvora gi mu4at i se gavrqt s tqh vseki boji den!Dano se poburkat i po4nat da vijdat licata na horata,koito sa ybili i nakraq kato po4nat da 4yvat glasove da se samoybiqt…da ne moje da gi izsturgat ot stenite na zatvora,razka6kani i okurvaveni.Amin!

 23. Avatarlegion

  изгледах филмчето, което се оказа наистина доста откровенно, по-откровенно от помиите , които ръси ГАГА от екрана. А тия най-вероятно са деца на някакви алкохолици, които не си знаят, какво им правят децата, защото те са си деца, вярно нямат грам възпитание и акъл, ама трябва родителите да бъдат разстреляни, децата да бъдат разстреляни, та следващия път много хора ще се замислят преди да се занимават с глупости, че едните седят се „къфят“ на кухнята, другите се „изявяват“ по дворове и какво става – нищо! Системни расстрели или по-малоприятни наказания и нещата ще се изчистят доста бързо

 24. Avatarsdsdsd

  Хора не ви знам вие как сте го изгледали тоя клип, изтгелих го,пуснах го само като видях как удрят човека с чука по главата и цялото му лице беше в крав просто цялата настрахнах, и ми стана лошо.Казах си ще погледам още малко и като видях човека как се гарчи и все още диша, и ония долни изроди си говорят и смеят и взимат отерката да го дупчат спрях го веднага,мислех си, че ше мога да го изглеам но просто неможах.Казвах си гледам много филми на ужасите това надали ще е по различно, но уви това е нещо ужасяващо, разплаках се даже,сега се чувствам много зле.Небива никой да го гледа това нещо просто е страшно, ужасно и мен душата ме боли след като го изгледах.Как може да се раждат такива хора, това са млади момчета, тази смарт и тези изтезания как може да им доставят удоволствие..?Никога няма да мога да си отговоря на тези вапроси.Не сме ние хората, които ще ги съдим, а и да искаме неможем, само Господ ще ги съди тях,те никога няма да намерят покой.Според мен това клипче трябва да изчезне от нета, не се знае какав болен мозък ще го гледа и ше се вдъхнови от него.Клипа няма място в интернет пространството, всяко едно дете спокйно може да го гледа и да се травмира,аз сам просто изумена,това наистина се е случило, друго е да четеш, но друго е да го видш с очите си.Защо ли са го снимали..и как е попаднал тоя клип в нета, как се чувства жена му на тоя човек нямам думи.Горкия човек..Дано душата му намер покой.Бог да го прости.! ;( :( :(

 25. AvatarМосквич 412

  Наистина за съжаление не сме ние тези,които ще решават съдбата на тези утрепки,ако от нас зависеше 7.62х25 от ТТ и в тила.Разбира се щяхме и да го заснемем.

 26. AvatarВинаги Верен

  Разбира се, че щяхме. Но по добре да ползваме летална инжекция с бавно действие, та да изпитат и тия педерастчета това, което са причинили.
  Иначе господ нека го съди, аз предпочитам да си го получи със сигурност.
  Отделно- тия изродчеда са деца на модерното общество и НИКОЙ не може да го отреме

 27. AvatarHanna Montana

  Леталната инжекция е подигравка със паметта на този човек,който тези копелета са убили.Мразя такива уроди,като тези.Дано Бог никога не им прости и ги заличи от лицето на Земята.За такива…нищожества не съществува достатъчно силно наказание.Смъртта им е малко.Колкото до клипа,пуснах го със свито сърце.Потресаващ е,нямам думи..потресаващ.

 28. AvatarМосквич 412

  Къде е тоя клип,за който толкова коментирате?

 29. AvatarGergana

  Когато го гледах после доста време не ми излезе от ума и се разтреперих отвсякъде.Дори да не е истинско самата мисъл,че е те побърква.Изглежда доста автентично.По-горе Силвия е казала как да го намерим“: Murderers brutally kill man on camera rapidshare“

 30. AvatarМосквич 412

  Така и не успях да го намеря,дайте директен линк.

 31. AvatarМони

  И аз искам да го гледам ама с тоя rapidshare изобщо не мога да сваля каквото и да било..

 32. AvatarДжуди

  Приятелска препоръка – не го гледайте, не ви трябва. Остава гадно чувство за цял живот. Най-вече заради това, че нищо не можете да направите. Нито да помогнете на жертвите, нито да предотвратите това или подобни безумия. Мисълта, че има такава безпричинна и безсмислена жестокост, причинена от двукраки и мислещи на друти такива е извън рамките на рационалното мислене.Аз, като любопитен и любознателен човек го гледах пряко сили до някакъв момент и съжалявам за това сега.
  Работата пак опира до сбъркана система /изключвам патологията – за нея си има съответни лечебни и въдворителни заведения/. Правилна и човеколюбива политика – превенция и профилактика – възпитание и духовност.

 33. Avatarsdsdsd

  Kлипа може да се намери в google Murderers brutally kill man on camera rapidshare.Москвич 412 пишеш това на търсачката, дърпаш си го на компа и ако имаш сили гледаш, ама един приятелски съвет НЕ ГО ГЛЕДАЙ, аз направо се травмирах, нещо ужасно е, тия долни изчадия дано ги спукат в затвоа от ебане .. да ги побаркат там, да се гаврят всеки ден с тях.Тоя клип трябва да бъде премахнат от нета, направо е страховит..!

 34. AvatarсТрН

  Тук таме някой от Вас споменава бог, господ,…чудя се защо? Да го видяхте някъде божеството докато му размазваха черепа или му бъркаха през очите в мозъка на човечеца?
  ..хах..господ да ги бил накажел…

 35. AvatarНякой си

  Стрн,прав си – никакво божество,само човешка ръка може да ги накаже подобаващо тия изроди!

 36. AvatarРокси

  Здравейте,
  Наскоро попаднах на сайта и веднага му станах почитател :) .
  Относно гореописания случай, искам да споделя, че и аз изгледах видеото… Да, мега гадно е! Ако трябва да съм искрена не изглежда по-гадно от повечето филми на ужасите, които Холивуд произвежда- в сравнение с „Тексаско клане“ и „Убийствен пъзел“ си прилича направо на аматьорско изпълнение. Ирония, нали! Но самата мисъл, че в клипчето всичко е абсолютно истинско прави сцената толкова непоносима за гледане.
  Замислих се и за друго, че тук си говорим как не трябва да се гледа и съветваме останалите да не го правят… А пък хората, на които им е работа да вкарат убийците в затвора са задължени да изгледат целия тоя кървав видео и снимков домашен архив. И не могат да кажат не мога, не ми се гледа, гадно ми е.
  Според мен и такива неща трябва да се гледат, защото животът не е само цветя и рози.

 37. AvatarРокси

  В този ред на мисли. Аз лично бях далеч по- разстроена и впечатлена, но не в положителен смисъл, не бях на себе си от ужас поне месец след като изгледах документалния филм „Earthlings“. Там темата е за животните и как хората ги експлоатират и според мен сцената, която се развива нейде из… Китай примерно, на една поляна дерат живи лисици и хвърлят все още живите им одрани тела в един самосвал, който беше пълен до горе. Ето това- не бях виждала по- отвратително и мъчно нещо през живота си.
  Знам, че не може да има сравнение м/у случаите, все пак тук става дума за хора, но понеже приказката се развъртя около това кой колко се е впечатлил от деянията на тия психопати, исках да споделя друго, от което бях повече разтърсена, като чисто визуално въздейстие.

 38. Avatarsdsdsd

  Рокси, ествствено ,че неможе да става дума за сравнение между единия и другия случай, в единия говорим за животни, а в другия за ЖИВИ ХОРА!И как може да сравниш тоя садистичен и ужасен клип с тексаско клане, това само като си имап на предвид, че са го направили 2-ма тинейджъри, в разцвета на живота им които трябва да се радват на момичета, дискотеки и обичайните неща от живота, те предпочитат да убият човек по жесток начин, да го заснемат и да си го гледат и това им достая удоволствие.То просто е ужасно, имайки си и предвид, че човека си беше жив през цялото време (поне докадето аз успях да гледам) и тия си говореха смееха се.. за какво си говорим, как можеш да сравниш тоя случай с убийството на лисице.Не е приятно и това станалото с животни, но това са животни.. а в другия клип говорим за човек, съпруг и баща.Моляте не сравняйвай едното с другото.

 39. AvatarDark_Side

  Гаден е клипа. Успях да го (полу)изгледам с половин отворено око и намалих много звука. Даже накрая го превъртях. Само успях да видя накрая като гадняра си миеше лицето и имаше торба от БИЛА в багажника.
  Не е истина просто… Според мен трябва да се върне смъртното наказание. Лошото е, че това е нож с 2 остриета и ще започне да се прилага за щяло и нещяло. Много случаи има в историята за екзекутирани невинни хора. Но в този случай, когато 100% е доказана вината на извършителите и има автентичен снимков материал, би трябвало да се приложи. И нека не е електрическия стол или куршум, а да бъде нещо бавно и мъчително. Колкото по-бавно, толкова по-добре….

 40. AvatarРокси

  sdsdsd, всички имаме прав да споделим лично мнение и впечатление, не е необходимо така дълбоко да се възмущаваш от моето. Това е моята гледна точка. И аз казвам едни неща, като предварително се обосновавам защо ги казвам, ти пак се хващаш за тях… абе, както и да е.Ако всички мислехме еднакво, нямаше да има опция да пишем и коментираме.

 41. Avatarsdsdsd

  Че как няма да се възмущавам като сравняваш смъртта на лисица със смъртта на човек.. то си е за възмущение, незвисимо , че си се обосновала за мен е много странно.Така е имаш право на мнение, но и аз имам право на възмущчение нали така ..?!? Според мен всеки един би се възмутил от необективното ти сравнение, но няма смисаъл от спор.

 42. AvatarРокси

  sdsdsd, като акт със сигурност лисиците не могат да се сравнят с хора, дума да не става, но аз написах, че чисто визуално гледката беше по гадна и въздействаща. И така е- да, мнението ми е субективно, така както съм почувствала.

 43. AvatarРокси

  Малко офф-топик :)
  sdsdsd, изгледай „Earthlings“, пък после може пак да коментираме :) Ако успееш да го изгледаш до край без да потънеш в океан, комбинация от собствените ти сълзи и повръщано- ще си един от малкото ;) Имам чувството, че след този филм няма клипче или филм, който да ме шашне. Визуално имам предвид, а не сериозността на действието. Напълно разграничавам кое е е по-важно и кое не.

 44. AvatarНякой си

  Рокси,сигурна ли си,че си гледала клипа?!

 45. AvatarАделайде

  Абе за такива най-оптималният начин за смъртна присъда е начинът, по който те са убивали – така заслужават и да бъдат убити, като в историята за Суини Тод, който накрая свършва като жертвите си. Така максимално ще изпитат това, което са изпитвали горките хора.

 46. Avatarsdsdsd

  Рокси ти май не си гледала правилния клип.. в клипа няма никви писаци и крясаци, поради факта , че човека е ням!Дори и да го изгледам тоя филм неможе да ме стресне, като се има на предвид, че в него става дума за животни.Не че не ми е пряитня жестокостта над животни, напротив и от нея съм ужасена, ама да виждш как 2-ма души убиват човек с чук, после го изкормват с отврека и накрая му бъркат в очите и убййството на 2 лисици, няма място за сравнение, ама щом казваш значи тоя филм трябва да е нещо страшно.. И пак казвам за мен сравнението межу едното и другото е смехотворно.Но тове мнение.

 47. AvatarНякой си

  Да,Рокси гледах тъпия филм,е ще ти кажа,че нито сълзи,нито сополи,нито повръщано имаше от моя страна! Напротив сетих се за песента „Всички прасета на мезета“ и ми се доядоха пържоли за вечеря :D Не знам какво толкова ти е направило впечатление в този филм,всичко което показаха беше нещо съвсем нормално и рутинно.Нима ти не ядеш месо и не носиш кожени дрехи и обувки?

 48. Avatarsdsdsd

  Абе остави я.. седнала да ми сравнява клип с убиване на лисици с жестокото убйство на човек, че то е смешно бе Рокси..В природата на човек е да яде месо, просто така е остроен света, по силният побеждава, колкото до кжените дрехи, всички ги носим..!

 49. AvatarНякой си

  Не,че защитавам безсмислената жестокост към животните,но това с кланниците и убиването на животните е нещо нормално. Тя явно си мисли и,че хищниците,ловуващи в природата изполват упойка преди да отхапят парчета месо от все още дишащата си жертва :D хахаха! Специално тя като я гледам какво пише,може и да не яде месо и да не носи кожа,макар че дълбоко се съмнявам в това де,но това е друг въпрос,но пък същвременно не може да очаква и от всички останали да правят същото.

 50. Avatarsdsdsd

  Ами Някой си аз чесно да ти кажа от нейните писаници почити нищо не разбрах, много писане за нищо,И аз не защитавам безмислената жестокост към животните, надали някой я защитава.. ама това сме ние хората, месоядци хахаха.. Рокси аз даже и се чудя как си успяла да изгледаш клипа на ония изроди.. аз неможах.Пробвах ама не ми се получи.

 51. AvatarМосквич 412

  Относно лисиците,едно време в НРБ имаше хайки за залавяне на лисици,които слизаха в селата и пакостяха по дворовете на хората.Даже държавата насърчаваше и награждаваше ловците убили бесните или болните животни.Веднъж в Симеоново имаше една подивяла лисица дето отнасяше кокошките на хората и като я убиха от нея свалиха сланина дебела 1 пръст.
  А иначе разни лицемерни „природозащитници“ да не седят и да пишат щото ви знаем що за стока сте,особено оная п*тка бриджит бърдо.

 52. Avatarsdsdsd

  А така Москвич 412 добре го каза хахаха :) всички защитават животните ама нагъват паржоли, пък и верно тия лисици такива бели правят , че не е истина..!

 53. AvatarРокси

  sdsdsd и Някой си, като гледам вие сте си спретнали взаимно поддържащ, безсмислен диалог, аз безсмислици не говоря.
  Някой си, щом този филм не е предизвикал ужас у теб и всичко е „съвсем нормално и рутинно“, спокойно мога да сметна, че си готов потенциален убиец, като „приятелчетата“ в статията и те така са мислели, че е нормално и рутинно да колиш и бесиш животни и след това са преминали на по-едър „дивеч“.
  sdsdsd , не става дума за 2 лисици и 3 прасета, ама както и да е, безсмислено е да споря, след като не си гледал филма и нямаш представа.
  sdsdsd и Някой си, да сигурна съм, че съм гледала правилния клип! Все още го има в ogrish, с преведен точния диалог отдолу, там пише и за целия случай, като има и видео на заловените момчета. Но явно от днес сайта е отново баннат, защото клипа и статията към него не могат да се гледа.
  sdsdsд, за какви писъци и крясъци ми обясняваш, дори не съм споменала подобно нещо, знам в какво състояние е бил човека. А как съм изгледала клипа- ей така, както го гледат съдебни лекари, патолози, следователи, адвокати съдии и тн.
  Москвич 412 изникна там, където не го сеят. Говорим, говоря за съвсем друго, недей да вадиш прочел, непрочел изречения от контекста и да се мориш да разсъждаваш, излишно е.

 54. AvatarРокси

  Москвич 412, не съм природозащитник, а пък „що за стока“ са природозащитниците- със сигурност са по- ценни от теб, така като те чета.

 55. Avatarsdsdsd

  Ххахахаха Рокси чакай малко успокой се дишай.. Пак писа писа и накрая нищо не ти се разбра, по – добре кажи 2 изречения ама на място, я не както ти правиш пишеш едни чудесии и в тях няма никакъв смисъл.щом според теб Някой си е готов потенциален убиец само, защото е изгледал клип на, който убиват 2 лисици, за теб какво да кажем, като ти не се стряскаш от смъртта на един човек и ми казваш ми ей така го изгледах, както го правят патолози.Ти да не си патолог,, как казваш ей така на клип, на който измъчват човек и го убиват..Няма смисъл от спора..ти не си добре :)

 56. AvatarНякой си

  Рокси я си кажи кво си предрусала,че за размазването на човешка глава с чук не ти пука,а вместо това те трогва лигава природозщитническа пропаганда,на която на 3 -4 прасета им теглят ножа?Пък и нещо не те чух да ми отговоряш на моите въпроси,месо ядеш ли,кожи носиш ли?

 57. AvatarНякой си

  И за да го потвърдя ще кажа да филма не предизвика никакъв ужас у мене, никакви неприятни чувства емоции и състояния и насистина е нещо рутинно, защото гледам храна – това е предназначението на тези животни по фермите!

 58. AvatarМосквич 412

  Първо,говоря съвсем културно и спокойно с тебе и според добрия тон,очаквам същото и от теб,само дето май не можеш да водиш цивилизован спор…нищо то си е за твоя сметка.Колкото до природозащитниците,недей да слагаш в категория хората,само защото си прочела 2 изречения написани от тях.Познавам доста от тези „хора“ и ги знам що за стока-половината са наркомани,никога не са ходили сред природата карат кола,не им пука за и без това глобалната лъжа за глобалното затопляне,която пак е игра и монопол под масата между голямото добро утро,след протест отиват да се угояват във веригите известни с това,че печелят от убиването и насилването на животни,обаче защо никой нищо не казва против тях?Винаги все обикновените хора дето изразяват собствено мнение са им трън в очите ,което (уж е нещо нормално в законите на тая гадна демокрация)? Също така къде бяха и природозащитниците в периода от българската история,който почва от Вълко Червенков,когато от 1954 до края на 1989,че и 1990 тук идваха много,ама много чуждустранни строители,да правят панелките,дойдоха виетнамците и изядоха за 1 седмица половината бездомни котки и кучета в София-ФАКТ,защо никой нищо не каза тогава(и моля без оправдания от рода ва „ами тогава нямаше гласност беше тоталитарен режим“ защото имаше хиляди неща за които имаше гласност,п началото на 70-те ако мнозина си спомянт именно заради такава гласност забраниха шумните коли да се движат вечер в София)?Ами и сега проблема с бездомните кучета,защо всичко се тиражира до безкрай,“природозащитните“ организации,получават огромни пари от общинския бюджет за решаване на проблема,обаче кучета пак има, има и нахапани без причина хора,май по-скоро го правят за да лапат винаги кинти,защото ако няма улични кучета,няма да ги има и тях и няма да е толкова лесно,че даже няма да има условия за да се издържат и съществуват като организация,а не от любов към четири ногите,не мислиш ли?Защо мръсната при това доста лицемерна к*рва(без никакво извинение) Бриджит Бърдо,която когато беше модел облече доста кожи свалени от животни,които уж толкова обича,дойде да ни размахва пръст и да ни казва какво да правим,не беше ли тя тази,заради която циганите останаха без занаяти и се обърнаха към кражби,половината читатели на сайта,че дори и повече,просто могат да си направят сметка когато циганите имаха занаяти и се занимаваха с циркова дейност,колко спокойно беше всичко-имаха препитания,но се намеси една лицемерна свиня,за нещо,което дефакто беше измислица и доста хора останаха без работа,нима човека не е част от природата,защо пиродозащитниците не помислиха и за положението на циганите след като им изтръгнаха занаятите(предимно свързани с животни)?След многото твой тези в предходните коментари очаквам да ми отговориш на поставените въпроси.

 59. AvatarHanna Montana

  Този спор ми стана интересен.Насилието е насилие независимо върху какво същество се упражнява.За това и насилието над животни е инкриминирано.Разбирам защо Рокси се е разпенила но принципно има право.Защото когато един човек убива друг той може да го направи по множество причини.Както тези двамата са убили човека с чук,за удоволствие.Само човешката раса е тази,която се самоунищожава преднамерено.А когато човек убие животно това го прави по-низша форма на живот защото животно убива друго такова за да оцелее,не за да се забавлява по своя си извратен начин.За да не ставам по-многословна се надявам,че тезата ми е станала ясна.

 60. Avatarsdsdsd

  Оставте я тя Роксито се е напила с ракия и е гледала пъво клипа , после филма хахаха и нещо се омотала..Рокси какво нападаш хората?С по интилигентни хора от тебе какво тръгваш да спориш. . Москвича, ще те изяде с парцалите направо :)

 61. AvatarАделайде

  уф, бе, я се успокойте… ще си скъсате нервите напразно

 62. Avatarsdsdsd

  щото няма ко да правим

 63. AvatarЖОРО

  Изгледах и аз видеото с убийството на човека. Покъртително е. Това наистина не е за хора със слаби нерви още по-малко пък за деца. За мен знаете ли кое е най-лошото и откаченото в случая? Откаченото е това, че тези момчета убиват човека по особено жесток начин без да има някаква конкретна причина за това . Той просто се е озовал на погрешното място в погрешния момент. Поне да го бяха убили бързо, но тези изроди го измъчваха – ударуха го с чук, после го ръгаха с отверка сигурно повече от 20-30 пъти, извадиха му окото с отверката и през цялото това време човека още даваше индикации, че е жив. Удиви ме спокойствието с което го ръгаха млатеха с чука и му извадиха окото, убиха го бавно. След това се смееха все едно всичко е било на игра и даже единия репликира, че човека не умрял лесно даже когато му промушил мозъка, ебахти говедата. Това е истински садизъм. Пак повтарям този човек не им беше направил нищо. Тези момчета заслужават поне същото което те направиха. Такива хора не бива абсолютно никога да излизат повече на свобода. А за видеото ако не сте сигурни във здравата си психика и стомах или ако сте още дете ви съветвам да не го гледате. Най-шокиращото е че знаеш че това е истинско и трудно проумяваш защо го правят. Пак ви съветвам спестете си го!

 64. Avatarsdsdsd

  Хора аз немога да ви разбера, въпреки, че казахме колко е гаден тоя клип, как може да навреди на психиката и да те отврати, все още има хора , които го гледат.Защо си причинявате това .Жоро защо ти беше да го гледаш това нещо, за да неможеш да спиш 2 седмици ли?Сега не съжеляваш ли?

 65. AvatarСиса

  А помните ли как се изцепиха БНТ преди няколко години в новинарската си емисия като пуснаха как един чеченец реже гърлото на един руски войник, в 20.00ч. най-гледаемото време. Направо го рапори като прасе, ония само прехърка два пъти. Та се сетих колко зле се почувствах тогава, водещата на новините беше пребледняла и не можа да обели лаф две минути, явно издънка (обичайна за БНТ). Ама беше някакъв кошмар, щото знеш че е истинско, и човека просто вече го няма. За един миг, едно примигване, поемаш си въздух и край!
  Преди време сучайно попаднах на подобен клип в нета – зверско убийство, в щатите някъде един сцепи главата на друг човек с акумулатор. Грозна картина просто, блъска докато ония не спря да мърда. Та като ви чета коментарите, не си и помислям да гледам този клип на малките дебилчета, макар че те нещата оживяха в мозъка ми след всичко което сте казали. Все пак аз благодаря! Няма да го гледам.

  П.П Относно спора ви лисици или хора, недейте така. Животинката и тя душичка носи. Замислете се, че изродите започват първо с животни. А и филма за който говори Рокси е доста добър. В негативен смисъл, но добре са представени нещата и има наистина шокиращи кадри. Това с „убивам за да се храня“ малко не върви за нас хората, айде много моля.

 66. Avatarбббб

  абе чета ви и не мога да ви разбера.как да не ви възмощава филма,за който говори рокси.това е нещо потресаващо.такава жестокост към живи същества и то за какво….за кожата им да се кичат някакви безмозъчни като вас с палта….вие май не сте много по-различни от тези двамата убийци от украйна.те именно така са почнали с насилие над беззащитни животни.и е съвсем точно сравнението на рокси.тези дерачи могат на 100% да одерат и вас живи,ама явно на вас това не ви прави впечатление.и изобщо какво се правите тука на много състрадателни към убийството на човека като от коментарите ви се вижда просто едно чесане на езици без капка вникване в проблема.аман от бездушни и егоистични тъпанари на този свят!!!!

 67. Avatarбббб

  И „някой си“ и сссйхдйгк и Москвич ли е там незнам,не виждам хич интелигентност у вас,а само простотия!щом този филм за животните не предизвиква нищо у „някой си“ мога да ти кажа,че нещо не си наред с психиката и отиди на психиатър!

 68. AvatarHanna Montana

  До 6666-приятелю невежи,преди да сипеш мисловна помия по хората върни се по- назад в живота си,някъде в първи клас и си спомни що е то граматика,правопис,тавтология,главна буква,запетаи и т.н.защото от поста ти е видно,че си отсъствал от часовете по български език.
  Ти ли ще ни консултираш относно предполагаемите психични проблеми?
  Поне прати сканираната си диплома та да бъдат Някой си,“сссйхдйгк“ и “Москвич ли е там незнам“,спокойни,че именно ти ще им дадеш правилната насока в живота!!!

 69. Avatarбббб

  що не си ….майката!много добре знам българската граматика само,че на такива като тебе най-малко ще тръгна да доказвам!!!предпочитам да съм човек от колкото да имам в главата си само запетаи и препинателни знаци като вас.вие май само за това пишете тук,не за друго!

 70. AvatarHanna Montana

  Елементарният и прост човек винаги може да бъде разпознат по пост започващ с псувня.
  Евала.Навярно си истински интелектуалец!

 71. AvatarМосквич 412

  Айде бе кадърния?Как за улични кучета държавата намира пари,а за деца на ръба между живота и смъртта пари няма?Обясни ми го,защото виждам,че ти преливаш от акъл,даже ти е в излишък и всичко,което казваш е смислено.

 72. AvatarМосквич 412

  Ти си от тия защитници на животните дето по цял ден са в макдоналдс или КФС си да папкат.

 73. Avatarне е важно

  Прочетох статията и се разтреперах,а от снимките направо онемях.Клипчето няма да гледам,сигурно ще припадна.Жалко за хората и животните сблъскали се с тези извратени идиоти.Жалко и за роднините на убитите.Жалко,че Господ е създал такива нещастници като тези дебили с чука и техните родители.От все сърце се моля тези садисти да бъдат изнасилвани,бити и изтезавани всеки един ден в затвора,дори убити,защото излезнат ли…ще разплачат още семейства и хора с извратените си „забавления“.Дано бъдат убити,моля се от дъното на душата си да страдат.Дано жертвите на тези некадърни нещастници са на едно по-добро място.Мир на праха им.

 74. Avatarне е важно

  Между другото-Бриджит Бардо не е единствената природозащитничка в света.Повечето популярни личности са природозащитници и вегетарианци.Всеки,който що годе се има за ЧОВЕК,би трябвало да изпитва милост към животните,те са беззащитни същества.Всеки малоумник,който убива животно е потенциален убиец и тази история по-горе доказва това.

 75. AvatarHanna Montana

  Ще ми се да добавя нещо.
  Не всеки “малоумник“,който убива животно е потенциален убиец.
  За да се достигне до състояние позволяващо на човек да убие се преминава през много сложни процеси на разпад на личността и морала.Изключвайки от казаното хора с психични проблеми,при които този “път“ не се изминава.
  В криминалната психология се използва термина Триада на убийството.Това е съвкупност от от 3 последователни стъпки предразполагащи личността към потенциално убийство или най-общо казано престъпно поведение.За протокола, това са:
  1.Нощно напикаване.
  2.Пиромания.
  3.Насилие към животни.
  По правило самостоятелно нито едно от тези отклонения не води автоматично към потенциално убийство.Тъй че тезата за всеки убиец на животно е равно на убиец на хора не е потвърдена и основателна.
  Колкото до случаят на тези сатанисти убийствата на животни преди убийството на хора се явява катализатор на вече съществуващи психични отклонения,като тяхна проява.
  Не като единствено условие за по нататъшни девиантни прояви на поведение.

 76. AvatarМосквич 412

  Баш известните личности са най-големите лицемери,те го правят за да се издигнат в очите на хората,а не защото им пука за животните.

 77. AvatarPride

  О, боже, хана монтана
  Знаеш ли, нямам нощтно напикаване, нямам пиромания и си обичам котката. Само че с удоволствие ще отрежа тестисите на човек, който е посегнал на майка ми, на брат ми, на баща ми, на баба ми, не дай боже да ги убие. Тогава и аз ще го убия – но, пак ти казвам, нямам нощтно напикаване.
  Сега ще почнете с умоизлеянията си от рода на „психопат, ненормалник, луд, убиец, болен, сатанист, шизофреник, откачен, закачен в курника роден…“ Вие не бихте ли отмъстили за майка си?
  смея ви се!

 78. AvatarHanna Montana

  О,Боже,pride….
  Знаеш ли,може би нямаш нощно напикаване(което е голям плюс..браво на теб)но очевидно не си разбрал идеята ми.
  Аз обясних като по учебник как стоят нещата а ти си седнал да ми четеш лекция за състоянието на пикочния ти мехур.
  Словоблудството ти по никакъв начин не оборва тезата ми.Няма да се преповтарям 200 пъти само защото не си способен да разбереш мисълтта ми.
  Радвам се,че би отмъстил за майка си и също,че си запознат със процедурата по кастриране.
  Дано не ти се налага да се доказваш в този аспект.

 79. AvatarНякой си

  Прайд, прайд за такива като тебе има 1 казармен лаф – разбираш толкова от психология,колкото магаре от духова музика и призоваването на Господ в случая, едва ли би ти помогнало да си обогатиш знанията в тази област.
  Естествено, че всеки би могъл да извърши убийство, но за да стане това има едно нещо, не знам дали си чувал за него, наречено мотив. А те биват много: омраза,ревност,отмъщение и N на брой още,но тук ти не правиш съществената разлика,че говорим за серийни насилници, чийто мотиви – всъщност,ако въобще могат да се нарекат така, са продукт на сложна комбинация от психологически психопатогенни процеси,от 1 страна и външни фактори,от друга. А Хана по-горе изброяваше признаците, по които би могло да се установи наличие на различни патологии у един такъв човек. Да не говоря,че използваните от теб „термини“ са меко казано смехотворни и реално не съществуват в психологията (ненормалник,луд,откачен, сатанист -явно и религия намесхиме,но карай). Очевидно установявам наличие на голямо желание от твоя страна да спориш на теми в областта на психологията,но също така виждам очебийна липса на каквито и да било елементарни понятия в тази област.

 80. AvatarPride

  E, в никакъв случай няма да тръгна да ти се доказвам, все пак щом специялно влизаш в тоя сайт, за да цъкаш коментари, значи си доста вещ :D .
  Факт е, че сериините насилници страдат от някои психични разтройства. Но, повтарям пак, специялно за вас двамата, господа психолози, ще убия под ред всеки човек, който е хипотетично е посегнал на някой мой близък. Това ме прави сериен насилник, нали?
  Мисля, че вие не сте разбрали идеята ми. Три неща не могат да класифицират човек като потенциялен убиец! Мозъкът е нещо невероятно сложно и едва ли всеки човек може да бъде обобщен и сложен под знаменател . Това исках да кажа. А ти, някой си, наистина бъркаш за мен – психологията ми е огромно хоби. Смешно е, че заклеймяваш от един пост, така правят само приматите (от които си наследил това качество)

 81. AvatarPride

  освен това, когато използваш понятия и термини това не те прави по- разбиращ и по- вещ. Думите са смисъл, моя смисъл стигна до тебе, независимо , че използвах други думи. Е, ама който може да мисли – може

 82. AvatarHanna Montana

  Pride,човеко от народа,ти никога не ще можеш да се докажеш(предвид безбройните ти правописни грешки би било трудно разбираемо).Особено в областта на психологията.
  Хубаво е,че отбеляза,че ти е само хоби.От размишленията ти става видно.
  Относно съжденията по моята теза-аз цитирах 3-те най-явни признака сигнализиращи за развитието на психичен проблем у дадена личност.Те са показателни но не е задължително съществувайки по отделно да предопределят дали някой ще се развие като престъпник или не.Вземи прочети малко криминална литература та да посхванеш материала.
  Мозъка може и да е „нещо невероятно сложно“ но психологията има за цел именно да категоризира и обобщава идивида,неговите прояви и патологичните промени възникващи у него.
  Така че недей се напъва толкова защото твоята мисъл е къса и не достига твърде далеч…

 83. AvatarНякой си

  Така, Прайд,мога да си направя следното заключение – очевидно обичаш сам да си изграждаш и структурираш реално несъществуващи хипотези, които от своя страна да ги вменяваш като нечии други мнения и идеи. Ако се вгледаш по- внимателно ще забележиш, че никой от нас не е сметнал твърдението ти,което се отнася до майка ти, за някакво отклонение извън нормата. Напротив тук те подкрепям и аз бих направил същото,както предполагам и повечето хора. Прав си и за това, че мозъкът е много сложно нещо – всъщност процесите,които протичат в него са най-сложни, но за съжаление продуктът,който се получава в следствие на протичането на тези процеси често е изключително незадоволителен и доста елементарен. И по всичко личи,че си нагледен пример за това. И като повдигна въпроса за простите думи и термините,бих искал да ти кажа следното – много са примерите за гениални неща казани с прости думи, но очевидно случая при тебе не е такъв, а е доста по- обичаен – елементарни думи, използвани за изказване на още по-елементарни мисли. А колкото до факта, че психологията ти е хоби, е то направо не ми се мисли какво е положението с областите, които са ти по-слаби…

 84. AvatarPride

  Е, не зная защо, но се изживявате като типични селски жребци нерези :D
  Моята психология е психология на лъжата и езика на тялото. Не съм оточнявал кой раздел на психологията…е, сега може да заключиш нещо доста интересно – правиш заключения като примат, сиреч повърхностни
  Ти, хана монтана, нямаш никакво право да говориш за моята мисъл, на първо време заради ника ти тук . Хана монтана и мисъл… Постовете ги пиша в 3 часа през ноща. Нормално е да са пълни с грешки, освен това не пиша нещо особено важно. Въобще, силно мисля, че избивате някакви комплекси – въпреки че ще го отречете яростно и ще ме нападнете по същия модел, използван по – горе .
  Някой си…. нека припомня някои неща :
  „говорим за серийни насилници, чийто мотиви – всъщност,ако въобще могат да се нарекат така, са продукт на сложна комбинация от психологически психопатогенни процеси,от 1 страна и външни фактори,от друга“
  СЛОЖНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ПСИХОПАТОГЕННИ ПРОЦЕСИ
  Това, което през цялото време искам да кажа, но ти се изживяваш като стена, е , че НЕ СА НУЖНИ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРОЦЕСИ, за да извършиш серия от убийства. Това илюстрирах с примера си. Знаете ли, вие сте като баби, които седят и ни приемат, ни предават и си баят тяхното.
  Чакам да ме залее комплексарската ви омраза. просто вниквайте в това, което казват другите, защото излизате мноооооого, мноого по – глупави от тях. Добронамерен съвет :)

 85. AvatarHanna Montana

  Pride,вярвам,че обяснението ти касаещо изобилието от правописни грешки се дължи на самнамбулизма ти щом като пишеш постовете си посред нощ.Това вече ме кара да бъда по-снизходителна към теб и неграмотността ти.
  А ти недей да се хващаш за псевдонима ми понеже като гледам твоя няма много със какво да бъдеш горд.Може би единствено със факта,че си такъв велик мислител сеещ мъдрости и снасящ купчинки оставяйки неизличима диря след себе си със своя нисък умствен капацитет.

 86. AvatarHanna Montana

  Също така,pride,смятам,че е време да спреш да блудстваш със науката наречена психология.Ти си абсолютно и гарантирано некомпетентен в нейната област независимо от раздела,в който претендираш да се изявяваш като запознат….а факта,че цитираш постовете на Някой си показва неспособността ти да осмисляш информацията и да направиш единствен опит перифразирайки я да дадеш смисъл на лишената ти от логика теза.

 87. AvatarНякой си

  Прайд, очевидно разбрахме коя област ти е силна. Като гледам по сравненията ти, доста добре си запознат със селскостопанския и аграрния живот – предполагам от първа ръка. Това е добре, явно има нещо, в което да си добър…
  Второ, твоите отговори не са релевантни ( в превод за теб – адекватни) на моите изказвания. Т.е ти на моето твърдение ми отговаряш и ме сравняваш с баба пред блока – сигурен съм, че това в резултат на задълбочените ти познания в областта на психологията, която за съжаление стана обект на безцеремонно блудство от твоя страна. Даже блудство не е съвсем точно, по-скоро бих казал,че я изнасилваш анално…
  Но все пак виждам напредък от твоя страна. Виждам,че си забелязал,че обичам да си вадя изводи и сега ще направя точно това. Предполагам,че и българският език ти е хоби, съдейки по потресаващите ти правописни грешки. Само за протокола,както се вика, отбелязвам пише „уточнявам“, а съществителното от жен.р. ед.ч. „нощ“ след членуване трябва да придобие вида „нощТа“.
  И моля те,няма никаква омраза, просто си комуникираме и водиме дискусионен разговор.

 88. AvatarPride

  Напротив, човече. Заядливостта ти е удивителна :)
  Да живееш на село не е нищо лошо, пич. Да живееш в град е ужасно, няма да те убеждавам сега, така или иначе няма да възприемеш нищо
  Аз наистина пиша постовете си нощем, просто през деня имам по – важна работа от това да цъкам коментари заедно със зрели хора, които се заяждат все едно лапат….не знам, но се сещам за майка ти
  Хана Монтана, ти нямаш идея в какво съм кадърен или не. Сега просто хвърляш реплики, които ги вадиш ей така, които нямат никаква тежест. Не твърди неща, които не знаеш
  Сериозно хора, намерете си работа, не си пишете коментарчета с ученик :D
  Между другото, има доста неща от които съм горд. Но да се кръстиш Хана Монтана меко казано изразява посредственост (точно като коментарите ти)
  Цитирах Някой си, защото ще каже „къде съм го казал това“ и ще потънем в море от захапки :D
  И сега пак ще те цитирам, за да ти се посмея
  „Така, Прайд,мога да си направя следното заключение – очевидно обичаш сам да си изграждаш и структурираш реално несъществуващи хипотези, които от своя страна да ги вменяваш като нечии други мнения и идеи“
  Това заключение може да го изхвърлиш на боклука, отдавна не съм чувал по – голяма простотия.
  Ето за това говоря, мятате мнения за хората, които нямат покритие.
  Както можеш (или не можеш) да видиш в първия ми коментар тук, написах нощТа
  Сега, хана, трябва да ти кажа нещо. Моята „лишена от логика“ теза се състои в следното : Има неща, които могат да те направят склонен към убийство, които не водят началото си от психиката. Примера, които така и не схванахте, целеше да илюстрира точно това. А, сега ми кажи, хана, лишено ли е от логика?
  На колко сте години, бе хора

 89. AvatarНякой си

  Хммм, аз не знам дали ще се сещаш за майка ми,но ако продължаваш в този дух, аз ще се сещам за тебе,представяйки си те като заклано и одрано прасе! Така,че съвета ми е внимавай какви ги пишеш!

 90. AvatarHanna Montana

  Pride,мога да ти кажа,че в областта на психологията си категорично и невъобразимо некомпетентен.
  А аз съм,за разлика от теб и смешните ти хипотези,които ни вреш в лицата със хъс,с какъвто навярно си бъркаш и в носа,са абсолютни небивалици.
  Ще ти кажа нещо относно твоите твърдения.Давам пример:
  Ако някой убие майка ти и ти решиш да убиеш виновника не е нужно пресъпните ти наклонности да бъдат предшествани от признаци и симптоми на психично заболяване като тези,които аз изброих по-горе.
  Всеки,с изключение на теб,(взимам впредвид лимита на възможностите на мозъчната ти дейност)ще схване,че аз говорех за развитието на профила на сериен убиец,насилник и т.н.Изтъкнах(за такива като теб)факта,че тези признаци не са задължителни но са,подчертавам дебело,показателни за формирането на психопатологичен процес(разстройство на поведението)у даден индивид.
  Примера,който даде е неадекватен спрямо темата,която засегнах аз.
  Убийство от ситуативен или битов характер няма база за сравнение със серийното такова.Там психо динамиката се движи по съвсем друга плоскост,но ти,разбира се,не си в състояние да проумееш това именно поради липсата на задълбочени познания.
  Не се захващай с мен по теми свързани със психологията…прави те да изглеждаш смешен.

 91. Avatarбббб

  абе вие ккво си позволявате?къде ми е коментара от вчера?не ви е срам,публикувате само каквото ви отърва,или може вие самите си пишете коментарите?и когато някой е срещу вас намирате причини да изтриете коментара му.тъпотия,като в цялата държава българия!

 92. AvatarСилвия

  Не заслужаваш обяснение, но все пак… Коментарът ти от вчера беше изключително злобна нападка срещу друг потребител, която прецених (като едноличен собственик на сайта), че няма място тук.
  С удоволствие трия всички подобни мнения и ще продължавам да си „позволявам“ да го правя. Когато се научиш да общуваш като нормално човешко същество, заповядай отново!

 93. Avatarбббб

  така ли?а нападките на тези срещу които пиша не са достатъчно обидни така ли?позволявате на някакви псевдо философи да си налагат мнението и да опорочават цялата страница и това ,за което трябва да се пише….?хайде моля ви се ,прекалено е лично насочено-срещу едни да ,срещу други не.погледнете глупостите,които са изписали и обидите към опонентите им.

 94. AvatarСилвия

  Възможно е в старите коментари да има по-силни думи, но от няколко месеца насам засилих цензурата, защото много хора се оплакваха. Така че вече прекратявам всеки спор, който не отговаря на добрия тон (според мен). Не желая сайтът ми да се превърне в кочина, в която всеки псува и обижда както си иска! Има много по-интелигентни начини да обориш аргументите на противника си от това да му кажеш, че е тъп и прост. Така само показваш безсилие и ниска култура!

 95. AvatarГаля

  Гледах клипа :(
  По-ужасявяща нещо не бях виждала през живота си!!!
  Как въобще могат да съществуват такива изчадия адски???Ужасена, отвратена, погнусена, възмутена, и не знам още какво да кажа но това е хиперсадизъм и тези заслужават да умрат по същият начин.
  Жалкото е,че все някога тези изроди може би ще излязат на свобода.
  Ето за това трябва да съществува смъртаната присъде.
  Жалко е още и това ,че на някои от тук коментиращите това им харесва, което означава бъдещ убиец.

  Не мога да го приема и не мога да повярвам, че някой може да иска да купува и излъчва подобно видео.
  ОТВРАТ!!!!!

 96. AvatarЕлис

  Боже господи направих грешката да намеря клипа в гугал !!!Не мога да повярвам как може да се наслаждават и да правят подобно нещо с беззащитния човек!Това наистина са болни хора бе !!Не стига че му смазаха главата с чък и му баркаха в корема с отверка а и после му баркаха с отверка в очите?!?!!?!Не знам ума ми не го побира какво забавление само!!Горкия човек лежи на земята безащитен и чака да умре!!Боже наистина ми стана много гадно,та това може да се случи на всеки представете си само да е ваш близък!!А как жена му и децата му са изгледали материала представяте ли си какъв ШОК да видиш любимия си чоерк така?!Наказанието няма да им стигне ДАНО ИМА ГОСПОД ЗА ДА ГИ НАКАЖЕ!!Силно желая да изживеят същия ужас!

 97. AvatarЕлис

  И един съвет за любопитните,не гледайте клипа -НАИСТИНА!Много съжалявам,че си го пуснах!Разплаках се и се разтреперих и все още съм в шок , още чувам и виждам как невинния човечец пъшка и лежи неподвижен.Аз съм си виновна ,че от прекалено любопитство си прецаках целия ден и не ми излиза от главата това сега ужас!:(

 98. AvatarНякой си

  Аз не знам какво толкова се оплаквате и циврите като гледате такива неща. Никой не ви е карал. Няма какво да се оплаквате, то си пише съвсем ясно,че клипът е брутален и не е за хора със слаби нерви,но очевидно някои освен, че не са се научили да пишат,не знаят и да четат или пък не мозъците им не възприемат и не асимилират вече казаното !

 99. AvatarЮля

  Ееех,снъфове,снъфове..много забавно беше.Аз си ги гледам преди лека нощ и честно казано ми се отразяват благотворно на психиката-калена е вече.

 100. AvatarPOTRESEN OT KLIPA

  Моля ви хора НЕ ГЛЕДАЙТЕ този клип УЖАСНО БРУТАЛЕН Е !

 101. Avataralbul alhazred

  клипа го има тук заедно с други много по брутални

  http://www.megaupload.com/?d=SXJBNH4K

 102. Avataremo

  ….не можах да го изгледам…как може…нямам думи…

 103. Avatardinko.gospodinov17

  Възмездието за такива катили трябва да отговаря по садизъм и бруталност на това,което те самите са причинили на жертвата,а именно:екзекуция по абсолютно същия начин/HAMMER SMASHED FACE/ и видео за родителчетата им…

 104. Avataralbul alhazred

  ау колко сме жестоки
  явно видеото ти е харесало………
  хихихи

 105. AvatarЛора

  Мислех да напиша моят пръв и доста дълъг и съдържалетелен коментар в този сайт, но това беше преди да изчета предните коментари. После реших да разгледам мненията и на другите потребители и стигнах до извода, че не си заслужава да се хабя за хора, които имат големи пропуски в ценностната си система и в началното си образование (съдейки по правописа, пунктуацията и др). Естествено, това не се отнася за всички. Виждам, че още съществуват хора, които имат глава на раменете си и умеят да я ползват не само за да им придава вид на живи същества.
  Чета статиите в сайта от няколко седмици, но едва днес се замислих защо другите хора посещават сайта. Имам няколко тези по въпроса, но ще ги прескоча, тъй като на много от вас вероятно няма да им харесат.
  Вероятно ще попитате „А ТИ защо го посещаваш?!“. Посещавам го защото се интересувам от криминалистика, патология, психология. Самата аз следвам медицина, обичам да чета и да пиша криминални романи (за лична употреба). За съжаление, съм изпаднала в т. нар. „творческа криза“ и тези статии освен идеи ми дават материал за размисъл. Опитвам се да намеря общото между убийците. Самата аз започнах да търся информация в чужди сайтове за серийни убийци от различни краища на света и попаднах на доста интересна информация. Както и да е, избягах от темата.
  Исках да кажа, че такава информация не трябва да бъде достъпна за всеки.
  Поздравления за хората, които са направили сайта! Нека продължават в същия дух!

  П.П.: Моля, променете забележката под полето, в което се пишат коментари или нека админите проверяват по-често постовете. Само на тази страница е пълно с обиди, вулгаризми, коментари на „шльокавица“ и безсмислици.
  Успех!

 106. AvatarСилвия

  Лора, здравей и благодаря за съдържателното мнение и подкрепата! Колкото до коментарите, принудих се да поставя предупреждението долу под формичката точно заради мненията, които визираш. Обидните и вулгарни коментари на тази и на други страници са отпреди тези правила, когато сайтът беше още нов и аз самата не бях много в час. Не мисля, че е коректно да ги трия след като веднъж вече съм ги допуснала. Шльокавицата, за съжаление, понякога е неизбежна, тъй като има хора, които пишат от чужбина. Не всеки притежава техническите умения да си кирилизира компютъра, а ако пише от работното си място, вероятно и няма право да бърника по настройките. Има вариант, разбира се, да сложа кирилизатор на самия сайт, но все не ми достига времето за това. Както и да е, благодаря ти отново, просто исках да изясня, че контролът вече не е онова, което беше някога ;)

 107. AvatarЛора

  Благодаря за бързата реакция!
  Кирилизаторът е добра идея, дано скоро влезе в сила.
  Отново Ви пожелавам успех и само напред и нагоре!

 108. AvatarДеси

  Благодаря за материала.Чак не е за вярване,че подобни гадости могат да бъдат извършени от тинейжъри,каква наглост от страна на Виктор Сапонюк-нестига ,че е съзнал и възпитал чудовище,ами и пледира,че видеозаписа прекъсвал….Това са долни изроди,дано навреме да ги прибират,че по-малко злодейства да извършат.Как само са се ухилили на убитите животни-гадове мръсни,длни и нещастни,ама и родителите им трябва да носят отговорност,задето се мъчат да ги изкарат невинни.Не стига,че са се провалили във възпитанието,ами продължават.Изроди,долни и мръсни изверги.

 109. AvatarCrow

  „Не че не ми е пряитня жестокостта над животни,“ sdsdsd, Ти въобще четеш ли после това

 110. AvatarUROD

  Хората причиняват доста неприятни неща на други хора. theync.com

 111. AvatarРей

  Е, не знам с каква точно идея си пускате клипа – щом на него има убийство, нормално да е брутален, отвратителен и ужасяващ. Като четях коментарите по-горе едно нещо ми беше непонятно – как си пускате да гледате нещо, за което знаете, че е МЕГА ГАДНО?!? Не знам дали става дума за болно любопитство или за нещо друго… Както и да е.
  Колкото до спора за животните – ами да, убийството си е убийство във всичките му варианти и измерения. Има ли значение кой е жертвата, след като е извършено насилие? За мен лично, не. Важен е самият акт.
  А тези двамата мисля, че няма смисъл да коментирам. Да гният в затвора…

 112. Avatarna_zvera_jena_mu

  няма да си причиня гледането на клипа с убииството…но жестокоста към животните прераства в нещо още по-брутално е факт.Та утре като видим поредната убита котка или куче да се позамислим кой ли ни е съсед.

 113. AvatarNoName

  Не се притеснявайте в затвора си го получават всеки ден ги бият и изнасилват заради това че са убили 14 годишното детенце а мен най ми е жал за дядото бог да го прости как може да има такива хора бе човека тъкмо успял да преодолее рака и те са го убили те са за биене със чук в главата и да ги ръгат с отверка изроди ..

 114. AvatarAnonymous

  Еее вие сте егати хората .. Аз съм на 13 и гледам обезглавявания в bestgore пък вие хора на възраст се оплаквате и вече ви се гади

 115. AvatarLautrec

  Анонимен ти тогава си голяма работа, А!

 116. AvatarSword and shield

  Anonymous, представям си какъв или каква ще станеш след 10 години.

 117. Avatarпепи

  Това не трябва да е във категорията на спонтанните убийци.

 118. AvatarДи

  Има няколко вида убийства, някои от тях са оправдани дори – убийството на животно за прехрана е оправдано за повечето хора. Аз съм твърдо ПРОТИВ насилието над животни, едно е да убиеш, за да се храниш, друго е да убиеш заради самото убийство – нещата не могат да се сравняват!
  Убийството при самозащита също следва да е оправдано – ако предположим ситуация,в която примерно жена е отвлечена с цел изнасилване и както в много случаи убивийство след това е напълно оправдано, ако момичето успее да се измъкне убивайки похитителя.
  В този случай обаче няма нищо оправдано – изродите убиват за удоволствие – заслужават изтезания и бавна смърт!

 119. AvatarEstoy Triste

  В bestgore go ima

 120. AvatarEstoy Triste

  И все пак не го гледайте

 121. AvatarPivamp

  Очевидно е че тези момчета не са нормални,най-ми е любопитно как бащата на едното е имал смелост да го представлява в съда…Просто не мога да повярвам,че тоя човек е имал очи да застане пред хората,след като е знаел какво е извършило детето му.Иначе и аз гледах клипа…брутални тъпанари,просто не им стига мозък за повече.Напомнят ми на едни други момчета,но от Русия,които се провъзгласиха за нео нацисти и след като убиват едно момиченце в парка,по-късно се връщат и едното от момчетата му бърка в очите с нож и се опитва да му отреже китката и всичко това надлежно филмирано.Въобще като цяло северните народи са леко чалнати.Може би по изродски изпълнения само Мексико ги конкурира…

 122. AvatarPivamp

  А и още нещо,има достатъчно коментари за клипа на Манияците.Да ужасен е!Стига сте го гледали и после сте се оплаквали колко сте травмирани…Тъпо е!!!

 123. AvatarДоротея

  Как да вярва после човек, че има господ? Ако имаше, досега да си беше прибрал всички вересии…

 124. AvatarNikalai

  Ето и въпросното клипче ако някой го търси http://www.heavy-r.com/video/117382/Dnepropetrovsk_Maniacs__3_Guys_1_Hammer/

 125. Avatarivi

  Хахахаха, каква ирония – постоянно се пише колко жесток и брутален е въпросният филм и се дават съвети да не се гледа, а май ще се окаже, че всички сте го гледали! :) )))

 126. Avatarсмятай

  хана монтана… хахаххахаа мн зле

 127. AvatarАлекс

  Видеото го гледах оттук-оттам, отвратително е, но наистина на тези трябва да им се отворят главите (докато са живи) и да им се разучат мозъците. Всички коментирате видеото, а мен най ме потресе, че са убили и бременна жена и са изрязали ембриона от корема й. Мозъкът е страшно нещо.

 128. AvatarКинг

  Преди време им гледах два клипа. Мисля, че официално имат 6 клипа. Абсолютни изроди. Не съм сигурен какво може да провокира подобно нещо в живи едни млади момчета. Явно просто са си болни мозъчета. Дори в единия клип, не съм сигурен дали бяха те, но имаше поне 5-6 младежи, които убиха човек в гората с лопата. В другия бяха двамата и се гавриха с трупа на жена, убита край някакви изоставени сгради…. Уоу, само като се сетя какво гледах и главата почва да ме стяга, човече. Такива уроди са за клане.

 129. AvatarАЛЕ

  Гледайки на животните като на храна, невъзмутимоста от това че ги убиват по брутален начин говори за психични отклонения. Същото е и с убийците- те не гледат на хората като на живи същества , а като средство да уводлетворят желанията си . Няма нужда от спорове има си материали, който иска да чете. Да не ти прави печатление че една лисица я дерат жива или я убиват с един изтрел е сериозен проблем

 130. Avatarsplatterhouse

  sdsdsd

  Че как няма да се възмущавам като сравняваш смъртта на лисица със смъртта на човек..
  ____________________________________________

  sdsdsd , Само заради това ти изказване бих те натикал в ада….Как ме дразнят такива, като тебе ако знаеш….Омръзнало ми е от такива, като тебе за които животното може да страда и неговата смърт е маловажна и до някъде допустима…..животно или човек няма никаква разлика, разбра ли ?? Зверствата с животните са си зверства и те не бива да бъдат омаловажавани по никой начин! Ти убивал ли си някога животно? А? Че всякаш все едно си и подсъзнателно го криеш от себе си…Или детето ти някога е?

  В МНОГО отношения животните са ПО-ДОБРИ от шибаните човеци. Ама в много!

  Гръбначните бозайници се различават само по 1 от гръбначните двукраки бозайници за които толкова ревеш – вторите умеят да използват реч.
  От там на татъка всичко опира до структура на тялото. Ако първите имаха ръце с длани и те щяха да умеят да изграждат постройки и да творят наука.

 131. Avatarsplatterhouse

  АЛЕ
  юни 22, 2018 16:25

  Гледайки на животните като на храна, невъзмутимоста от това че ги убиват по брутален начин говори за психични отклонения. Същото е и с убийците- те не гледат на хората като на живи същества , а като средство да уводлетворят желанията си . Няма нужда от спорове има си материали, който иска да чете. Да не ти прави печатление че една лисица я дерат жива или я убиват с един изтрел е сериозен проблем
  __________________

  Абсолютно е така! И точно заради това тая или тоя sdsdsd ме издразни толкова много. Или е някой бивш убиец на животни или жена с дете убиец на животни или е емоционално обезкървен все още не осъзнат социопат.

  Но във всеки случай е човек не съвсем Ок с душевноста си.

 132. Avatarsplatterhouse

  sdsdsd , странното е, че с всеки пост, който ти чета от тая страница все повече и повече ми се ще да ти разбия зъбите. :)
  Ти си излишно агресивна към въпросната Роси. Роси, подобно на теб просто си изказа мнението. Ти я нападаш ужасно грозно подобно на човек с психични отклонения.

  Някой си – хората са дарени с ръце и ум пригоден да създава съоражения. Бихме могли да подаряваме бърза смърт на животните, да знаеш.
  Безразличието ти ме разочарова. Вярно нищо не бихме могли да сторим срещу жестокостта срещу животни в световен мащаб но най-малкото можем да осъзнаем измеренията на тази престъпност и да имаме критични мнение към нея. И следващия път когато видим животно в беда да му помогнем.

  Ти на примерби ли имал против да премахна по няколко от пръстите ти на ръцете и краката с трион? Също и няколко от зъбите ти използвайки клещи? :) Знам, че не би се стреснал, все пак в природата никой не изпозлва инжекции с обезболяващи.

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarsplatterhouseВиктор Саенко и Игор... { sdsdsd , странното е, че с всеки пост, който ти... } –
 • User AvatarsplatterhouseВиктор Саенко и Игор... { АЛЕ юни 22, 2018 16:25 Гледайки на животните като на... } –
 • User AvatarsplatterhouseВиктор Саенко и Игор... { sdsdsd Че как няма да се възмущавам като сравняваш смъртта... } –
 • User Avatarsplatterhouse10 мита за серийните... { Силве, позволи ми да се почудя на избора ти за... } –
 • User AvatarsplatterhouseРобин Гект и Чикагските... { Всяко нещо на този свят се заплаща. Отнетия живот се... } –
 • User AvatarsplatterhouseРобин Гект и Чикагските... { ЧЕТЕИКИ ПОДОБНИ НЕЩА Е НОРМАЛНО ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ.НО... } –