Жиголо кастрира и уби португалски журналист в хотел в Ню Йорк

Полицията в Ню Йорк задържа млад португалец, който е заподозрян в зверското убийство на своя любовник, извършено в хотелската им стая. Двадесетгодишният мъж, предлагащ ескортни услуги и занимаващ се с кариера в модния бизнес, вече призна, че причината за жестоката саморазправа се дължала на скарване: младежът се уморил да се преструва на хомосексуалист и разкрил това пред партньора си.

Жертвата на кървавото убийство е известният португалски журналист и гей-активист - 65-годишният Карлос Кастро.
Жертвата на кървавото убийство е известният португалски журналист и гей-активист - 65-годишният Карлос Кастро.

Жертвата на кървавото убийство е известният португалски журналист и гей-активист – 65-годишният Карлос Кастро. Неговият обезобразен труп бе открит миналия петък в стая в модния нюйоркски хотел „Интерконтинентал“. Полицията арестува сексуалния партньор на Кастро, с когото той пристигнал в Ню Йорк за новогодишните празници. За своите двадесет години Ренато Сибра също бил събрал доста известност: бившият баскетболист имал успешна кариера в модния бизнес и печелил конкурс в риалити шоуто „Лице на годината“.

В настоящия момент смуглият плейбой Ренато Сибра се намира в психиатричното отделение на клиника „Белвю“.

Тревогата бе вдигната от близката приятелка на убития Ванда Пирес. В около 18:00 часа вечерта жената дошла в хотела, за да се види с Кастро заедно с дъщеря си Моника, но стаята му на 34-ия етаж на хотела била заключена. Когато служителите на хотела отворили вратата, пред очите им се разкрила страшна картина: голото тяло на журналиста лежало обезобразено в локва кръв. Скоро станало ясно, че престъпникът е скопил жертвата си, отрязвайки тестисите му с помощта на тирбушон и счупена чаша за вино.

Само след няколко часа полицията заловила заподозряния в болница „Рузвелт“, където той бил отишъл да потърси медицинска помощ с рани по китките. Очевидно Ренато Сибра бил извършил опит за самоубийство.

За намирането на жиголото беглец помогнал таксиметровият шофьор, който го закарал в болницата. Той обърнал внимание на странното вълнение на клиента си, който буквално не бил на себе си. След това шофьорът чул новината за убийството и познал заподозряния по описанието. Той позвънил на 911 и извикал полицията.

Приятелката на жертвата Ванда Пирес и нейната дъщеря Моника също разпознали Сибра, с когото се били сблъскали в хотела по време на посещението си.

Сега вече е ясно, че младият човек, изпълняващ ролята на спътник на Кастро, е пребил журналиста до безсъзнание, а сетне го е кастрирал и задушил. Между любовниците избухнал скандал, когато Сибра признал пред по-възрастния си партньор, че в действителност е хетеросексуален. Освен това плейбоят заявил на излъгания журналист, че е с него единствено заради парите му и кариерата си.

Двойката извършвала новогодишното си пътуване изцяло на разноските на журналиста. Освен това, Ренато разчитал, че Кастро ще му помогне да направи кариера, благодарение на неговата известност, и ще му купи много скъпи подаръци.

Приятелите на Ренато потвърждават, че той само се е преструвал на гей заради Кастро.
Приятелите на Ренато потвърждават, че той само се е преструвал на гей заради Кастро.

Приятелите на Ренато потвърждават, че той само се е преструвал на гей заради Кастро. По техните думи: „Карлос Кастро бе трамплинът му за излитане в сферата на модата и шоу-бизнеса“.

„Мургавият мачо“ направил фаталното си признание от досада към своя любовника, който, според него, проявявал свидливост и не бързал да харчи пари за младия си спътник.

Самият Кастро като че ли предчувствал нещо. Малко преди смъртта си в разговор с Пирес Карлос подметнал, че неговият любовник се държи неадекватно и той се страхува за живота си. „Страх ме е да спя с него тук (в хотела)“ – добавил разтревоженият португалски гей-турист.

Журналистът даже решил да съкрати отпуската си и да се върне в родината с два дни по-рано заради своето „лудо момче“. Но тези предохранителни мерки се оказват закъснели.

Полицаите установиха, че романът на Ренато Сибра и Карлос Кастро е продължил няколко месеца. На 29 декември те взели стая в нюйоркския хотел с намерението на прекарат в града новогодишните празници.

През свободното си време двамата посетили бродуейския мюзикъл „Човекът-паяк: Изключи тъмнината“ и гледали нашумелия филм „Черният лебед“ с Натали Портман. Но Сибра очаквал много повече от партньора си. Жиголото мечтаело за активен шопинг в „световната бизнес столица“, но Кастро проявявал упорито скъперничество.

Всъщност, има и друга версия за мотивите за убийството. Според един полицейски източник, Сибра е признал, че по този начин се е „опитал да избави Кастро от хомосексуалните му демони“.

С настъпването на новата година отношенията между двамата се изостряли с всеки изминал ден. Кастро също започнал да изпитва ревнива неприязън към Сибра, който се опитвал да флиртува с особи от женски пол. В крайна сметка отношенията им довели до фаталната свада, в която Ренато грабнал лаптопа и започнал яростно да удря с него партньора си, а след това жестоко осакатил умиращия си любовник с тирбушон и счупена чаша.

Майката на заподозряния – Одилия Перейриня – в интервю за португалската телевизия отрече самия факт, че нейният син е имал хомосексуални отношения с известния журналист. Според нея, Ренато е хетеросексуален и никога не е криел това.

Жената счита своето чедо за добро момче и не вярва, че срамежливият юноша е способен на такова жестоко убийство.

Сега звездният младеж Ренато Сибра се намира в болницата, където душевното му състояние се изучава от психиатрите.

Източник: nydailynews.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

11 коментара on “Жиголо кастрира и уби португалски журналист в хотел в Ню Йорк

 1. какво значи „гей-турист“, ако не е тайна? звучи доста глупаво и се усеща някаква дискриминация отново

 2. Сигурно гей-турист значи гей,който е турист.
  Дискриминация има и тя се провежда всяка година по гей фестовете и парадите им,с които се демонстрира и пропагандира хомосексуализма.

 3. аз добре разбрах какво значи.
  дискриминацията е всеки ден, госпожице Хана Монтана. от такива хора като теб. тъжно, но факт. спести си расистките мнения, как може да съществуват хора изобщо, които съдят другите според религията, сексуалността, цвета на кожата и тн. няма да споря с някой си в някакъв сайт, въпросът ми беше към автора. а, и между другото Хана Монтана е безумно плоска и глупава певица.

 4. Аз не сметнах за нужно да отговоря на въпроса ти, защото нямам намерение да споря с фанатични привърженици на политическата коректност. Само ще ти кажа, че търсиш под вола теле. Очевидно твърдо държиш да се чувстваш дискриминиран и си търсиш причини за това. Е, честито, намери си ги! Сега по-добре ли се чувстваш?

 5. Стефчо,да ти кажа незнам Хана Монтана колко „глупава“ или „плоска“ певица е впредвид факта,че е измислен персонаж..а и мнението на такива като теб не ме засяга.
  Второ,тук въпроса в статията засяга само и единствено въпроса за криминалното деяние,не сексистки въпроси, идеята,за които ти натрапчиво се опита да прокараш…
  В интерес на истината,незнам дали си запознат,че хомосексуализма,в една от ревизиите за класификация на психичните болести в психиатрията,е нареден до психическите заболявания.
  И на последно място-най-големите дескриминатори са именно тези,които се ползват с протекциите на този измислен закон!

 6. Защо бе Стефан-и, много ли засегната се чувстваш? Какво да не би да те заболя, е предполагам,че не ти е за първи път,така че вече би трябвало да го поемаш по-добре (отношението имам предвид),но явно влиза много на дълбоко… в емоционалното ти състояние (пак за отношението говоря).
  За Хана, не знам до колко е расистка,но за мен ще ти кажа,че имаш срещу себе си един от най-крайните типове в това политическо направление. И да аз съм подръжник напълно на диктаторски режими, като тези на Сталин и Хитлер (макар,че при хитреризма има някои аспекти, с които не съм съгласен,но това няма да го обсъждам с половонеопределно същество,като тебе) и -защо,ами защото и при двата режима са се отнасяли по един много особен начин към хомосексуализма,много правилен. Начин, по който хора като мен ратуват да бъде прилаган.
  И ако трябва да допълня изказването на Хана в НК на НРБ,които действаше до 1991г,имаше специално отделен член,в които хомосексуализма беше обявен за противообществена проява и сексуално извращение и за неговото практикуване се превиждаше наказание лишаване от свобода.
  Ех, какви прекрасни времена бяха… !

 7. Поправка – в бързината: И ако трябва да допълня изказването на Хана в НК на НРБ,който действаше до 1991г,имаше специално отделен член,в който хомосексуализма беше обявен за противообществена проява …

 8. @Някой си..изказването ти е много грубо,нехуманно и дори вулгарно.Не знам защо нападнахте Стефан,но не ви прави чест.Явно такова нещо като толерантност и зачитане на чуждото мнение не ти е познато,разбираемо, особено щом си привърженик на диктатори като Сталин и Хитлер.Аз също не разбирам как може да се съдят хора по раса,ориентация и прочие.Пък и не знам защо реши и определи ,че Стефан е с хомосексуална ориентация.А и сам каза..имаШЕ,в минало време член в К на РБ,в който хомосексуализма е бил обявен за противообществена проява..вече не сме 91 г,а 2 десетилетки напред..А колкото до коментара на Хана,че хомосексуализма е класифициран като психическо заболяване,това не е доказано.Въпреки големия брой изследвания и до днес се водят дебати по въпроса за причините за хомосексуалността. Нито един от предложените досега отговори на този въпрос не са еднозначно подкрепени с доказателства. Основните становища са, че хомосексуалността е продукт на вродени конституционални, генетични или хормонални фактори.Eдинcтвeнoтo cигypнo зaĸлючeниe, дo ĸoeтo ca cтигнaли yчeнитe e, чe xoмoceĸcyaлиcтитe ce paждaт тaĸивa. Kaĸ cтaвa тoвa?
  Aĸo дeтeтo e мъжĸo, мaлĸo пpeди дa ce poди, oт тecтиcитe мy тpябвa дa ce oтдeли тecтocтepoн, тoй дa cтигнe дo мeждинния мoзъĸ(няĸoй гo нapичaт xипoтaлaмyc) и дa фopмиpa мъжĸo или жeнcĸo пoвeдeниe. Ho ĸaĸтo знaeтe в тeлaтa ни ce cъдъpжaт и тecтocтepoн, и ecтpoгeн. Aĸo пopaди няĸaĸвa пpичинa тecтиcитe нe oтдeлят мъжĸи xopмoни, e мнoгo вepoятнo в xипoтaлaмyca дa пoпaднaт жeнcĸи, дaли oт тялoтo нa бъдeщeтo нoвopoдeнo или oт тялoтo нa мaйĸaтa нe e oт знaчeниe. Πo-вaжнoтo e, чe aĸo в мeждинния мoзъĸ нa мъжĸo дeтe пoпaднe ecтpoгeн, ce фopмиpa жeнcĸo пoвeдeниe, cлeдoвaтeлнo влeчeниe ĸъм мъжe!Не знам един ден..ако децата ви имат ориентация,противна на общоприетата как бихте реагирали?Може би чак тогава ще промените гледните си точки.Но както и да е..мисля,че се отклонихме прекалено много от темата и това стана някакъв безмислен спор.Не съм искала да налгам гледната си точка..просто споделих това,което мисля!

 9. dddiamonddd,нима ти си запозната от първа ръка с материята на психопатологията?!
  Моето изказване е доказано и вписано в дебелите книги.
  В психиатрията има 10 ревизии по отношението на класификацията на психичните болести-една от тях,за ваше огромно съжаление,е хомосексуализма.
  Нарича се сексуално отклонение,парафилия и е редом до педофилията,садизма и некрофилията.Ето ти пояснение:
  Едно от най-често срещаните отклонения по отношение на сексуалния обект е хомосексуалността.Хомосексуалността се дели на три групи:
  Първична хомосексуалност – обусловена е от предразположеност – причина за възникването й не е точно установена, вероятно е конституционална, генетико-биологична. Така например в сънищата на хомосексуалисти никога не се появяват хетеросексуални елементи. При тях липсва желание да се освободят от своята наклонност. При тях терапията се свежда до това да им се помогне да разберат своите нагласи и да преодолеят свързаното с тях чувство за малоценност.
  Вторична хомосексуалност – причините за възникването й са различни, но на преден план са страхът от хетеросексуални контакти и задръжки, които водят до едно заместващо поведение на хетеросексуалност /изстласкана от страх/. В сънищата на тези индивиди постоянно се появяват хетеросексуални елементи /т.е. в сънищата си изживяват хетеросексуални връзки/. Много от тези хомосексуалисти са незрели. Те се страхуват от сексуалността въобще, тъй като те самите не са сигурни в своята полова роля. Този тип хомосексуалисти страда от своята наклонност, желае освобождаване и е по-достъпен до терапия.
  Психотична хомосексуалност – може да настъпи при шизофренното стесняване на екзистенцията и ограничените възможности за връзки. В някои случаи може да се приеме и интерпретацията, че партньорът се търси за подсилване на собствената липсваща, слаба и несигурна мъжественост или женственост.
  Сега става ли ти ясно къде точно се намира тезата,която защитаваш?!
  А относно темата за децата ни(бъдещи и предполагаеми)..ходиш по тънък лед..лесно се чупи,съветвам те да не стъпваш по него.А ти играеш направо кан кан отгоре.
  Колкото до изкаването на Някой си-аз никога не съм стояла по-твърдо зад неговото мнение!
  А както каза Силвия относно възмущението на Стефан,възникнало незнайно откъде(гузен негонен бяга),който търси нещо-намира го.

 10. Естествено,че е грубо,че е вулгарно и на всичкото отгоре,че е нехуманно, защото ненавиждам хуманизма или възприетите от такива, като тебе жалки морални норми. А относно толерантността – аз я презирам с цялото си съществувание,презирам и тези,които я изповядват.
  Второ – по какво съдя,че Стефан е хомосексуалист ли , явно човек трябва да е с доста нисък коефицент на интелигентност, за да не може да види този очевиден факт, когато от коментарите му вони на педерастия.
  И да наистина е било това и заслугата за тези полезни за всеки едни здрав индивид законови норми да се премахнат, е изцяло на такива като теб, на тези толерантните… За това сме ,не само затънали до шия, ами сме се удавили в сегашните лайна.
  И последно щом ще си развиваме научни теории, знаеш ли,макар този факт да е отричан от много,че хомесексуализма е пряко свързан с педофилията и разлика между едните и другите на практика няма,но нищо ти си ги подкрепяй.Бъди си толерантна радвай се на парадите им, защото може именно на тези паради да видиш утрешните евентуални насилници на твоето дете!

 11. Затварям коментарите, защото се очертава една доста неприятна дискусия! Държа да подчертая, че не съм съгласна с мнението на Някой си за хомосексуалистите. А Стефан мога да го посъветвам да не търси дискриминация зад всеки ъгъл!

Коментарите са затворени.