Публикувано на: 6 юли, 2011

Да присъстваш на собственото си погребение обикновено се случва само във филмите и кошмарите. За нещастие, за една рускиня това се оказа чиста реалност. Жената, която бе обявена за мъртва, внезапно се събуди в ковчег два дни по-късно на собственото си погребение в Казан, Русия.

Фагила Мухамеджанова (49 г.) колабирала в дома си от болки в гърдите. Лекарите в болницата казали на съпруга й, че тя е претърпяла масивен инфаркт и е мъртва. Семейството й се събрало два дни по-късно, за да я погребе, и, докато опечалените роднини се нижели покрай отворения ковчег, очите на „мъртвата“ жена потрепнали и се отворили.

Дали тя е осъзнавала какво се случва? Вероятно, да. Тя чула как оплаквачите се молят душата й да отиде на небето. Осъзнавайки къде се намира, жената започнала да крещи.

„Незабавно я откарахме обратно в болницата“ – разказва нейният вдовец, - „но тя живя само още 12 минути преди да умре отново, този път завинаги“.

Болницата е предприела разследване на тази нелепа лекарска грешка. Съпругът на Фагила казва, че има намерение да заведе дело.

„Много съм ядосан и искам отговори. Те казаха, че е мъртва, а тя не беше – можели са да я спасят“.

——————————————————————————————————————————————

Източници: theweek.com, thephilanews.com

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –