Публикувано на: 18 октомври, 2011

Полицията в африканската държава Зимбабве попадна на следите на загадъчната и неуловима банда изнасилвачки, които нападаха мъже и ги подлагаха на сексуално насилие. Злодейките действали с ритуална цел, като обект на желанието им било мъжкото семе. Жертвите си избирали сред самотните мъже на пътя, предлагайки им да ги закарат на нужното място.

На 9 октомври полицията в град Гверу арестува три жени по подозрение в участие в серията изнасилвания. При обиска на техния автомобил бяха открити 31 използвани презервативи. Предполагаемите перверзници са 24-годишната Розмари Чаквизира, 26-годишната Софи Ноквара и 24-годишната Нетсаи Ноквара.

Задържаните обясниха странната находка в тяхната кола с това, че се занимават с проституция. Работният им график бил толкова натоварен, че нямали време да изхвърлят използваните презервативи.

Софи Ноквара

Софи Ноквара

В четвъртък заподозрените бяха откарани в столицата на Зимбабве – град Хараре. Там ще преминат през процедура на разпознаване. По данни на полицията, за две години бандата жени е изнасилила над десет души, като една от жертвите се оказа и служител на органите на реда. Полицията се надява да установи другите жертви с помощта на пробите сперма, иззети от намерените презервативи.

Според разказите на потърпевшите, престъпниците обикновено сами предлагали да ги закарат на стоп. В колата давали на жертвата питие с приспивателно. След това подлагали на гавра полузаспалия мъж. В някои случаи злодейките действали и по-грубо – под дулото на оръжие заставяли пътника да ги придружи в жилището им, където го изнасилвали.

Тези издевателства завършвали еднакво. Обезчестените мъже бивали ограбвани и изхвърляни край пътя.

Властите подозират, че арестуваните имат съучастници на свобода. Известно е, че в някои от случаите в изнасилването са участвали четири жени, а зад  волана на автомобила стоял мъж.

Мотивите на престъпниците все още не са известни, но експертите предполагат, че „ловът на сперма“ е с ритуална цел. В африканското общество е разпространено вярването, че спермата не само дава живот, оплодявайки яйцеклетката, но също така носи и късмет.

Търсенето на сперма от вещици и суеверни граждани е толкова голямо, че тя даже се изнася зад граница. Например, в съседната Южноафриканска република за пълен с мъжко семе презерватив можеш да вземеш 400 щатски долара.

Още по темата: Банда жени изнасили полицай с ритуална цел

———————————————————————————————————————————————

Източници: newzimbabwe.com, newsru.com

5 Коментари за “Заловиха бандата изнасилвачки от Зимбабве”

 1. AvatarМарин Ташков

  Ти да видиш… Жени да изнасилват мъже… Абе, то насила на един мъж не му става, ама тия сигурно имат някакви свръх умения :)

 2. Avatarкоракондур

  не знам колко е било насила ……..
  може би ако са ги изнасилвали анално
  никъде не се споменава как …
  това с презервативите обаче е голям скандал
  нямали време да изхвърлят използваните ….. хахахахаха

 3. AvatarЧасовници реплики

  То е хем смешно, хем плашещо :D
  Жени изнасилвачи, е доста стряскащо. Все пак е жените могат да бъдат не по малко извратени и от най-извратения мъжки ум.

 4. AvatarМосквич 412
 5. AvatarЧарлийз

  Това, че звучи смешно в първия момент е така! :-) Но, вече сериозно, говорейки по темата, този вид изнасилвания – на мъже е не по-малко унизителен, отвратителен, ужасен и не на последно място, травмиращ за жертвите, които са пострадали от въпросната групичка! Ако, вземем и в предвид използването на медикаменти и оръжие (дори и само с цел заплаха), нещата тотално загрубяват, защото, когато се използват подобни помощни методи всичко може да загрубее непоправимо, ами, ако на някоя от жертвите не му понесат дадените му упояващи или пък има алергия, или по погрешка нападателките предозират жертвата си, или, докато размахват пистолет пред носа на човека, той гръмне и го от стрелят на място………..
  Така погледнато, вече изобщо не е смешно, нали?! Тези мъже са нечии синове, братя, съпрузи, бащи…….! За мен това си е опасна престъпна група, която няма място на улиците и за дълъг период от време трябва да понесе наказанието си, а именно една дългичка присъда!!!
  А, относно, уж „забравените“ използвани презервативи, ееее, ха-ха=хах, направо нямам думи……да се смееш ли :-D , да плачеш ли ;-(?! :-)

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Подкрепи ни!
Описание Сума
Помогни на Криминални Досиета да съществува и да се развива! BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –