Украински програмист изяде баба си жива

Украински програмист изяде баба си жива

Милицията в Украйна задържа млад програмист, извършил жесток акт на канибализъм, убивайки възрастната си баба.

Двадесет и шестгодишният жител на Симферопол Сергей Жнарьов е обвинен в това, че е нападнал и убил баба си с парче от счупено огледало. Шестдесетгодишната Лидия загинала в страшни мъки: нейният внук-садист издълбал очните й ябълки, отрязал части от тялото й и ял от тях, докато жертвата му все още давала признаци на живот.

По време на канибалистичния акт пенсионерката била в съзнание и отчаяно се опитвала да се измъкне от лапите на садиста. Но в отговор на виковете й за помощ, той отрязал езика й и също го изял.

За да арестуват озверелия програмист, сътрудниците от симферополската милиция пуснали в квартирата му газ. Чак тогава били в състояние да проникнат вътре.

В жилището пред тях се открила ужасна гледка: обезумелият програмист стоял насред стаята по долни гащи, държал в ръцете си кръст и се молел. Той бил убеден, че извършва траурна церемония над тялото на зверски убитата си баба.

Съседите описват Жнарьов като религиозен фанатик.

В момента Жнарьов се намира зад решетките. При разпита признал, че по време на кървавата саморазправа с баба си се е намирал под влиянието на лек наркотик – хашиш. Следователите предполагат, че Жнарьов е убил баба си воден от желанието да извърши ритуално убийство.

След развода на родителите на Сергей Лидия Жнарьова прибрала внука си при себе си и го отгледала като свой собствен син.

В случай, че вината на престъпника бъде призната в съда, го грози присъда от най-много 20 години затвор.

източник: newsru.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

17 коментара on “Украински програмист изяде баба си жива

 1. 20г. това е гавра,не знам кой е по-невменяем той или садиите,които са го осъдили.Това ми напомня за още по-голяма гавра – eдин от серийните убиици с най-много жертви (над 140,от които повечето деца)- колумбиецът Луис Гаравито е осъден само 30г,КОЙТО ДАЖЕ МОЖЕ И ДА НЕ ИЗЛЕЖИ,заради добро поведение,поради простата причина,че максималното наказание дори и за такова най-жестоко престъпление в Колумбия е 30г.Сопред мен в абсолютно всички държави трябва да бъде въведено смъртно наказание.

 2. Абсолютно сЪм съгласна с предния коментар,трябва адекватно наказание за извергите и то се нарича СМЪРТНА ПРИСЪДА!

 3. Не съм съгласна,че смъртното наказание е адекватно.Това е един вид спасение за осъдения.Дори повечето убиици го предпочитат пред затвора.По-добре е да бъде мъчен и унижаван до края на живота си.Както и да бъде подложен на терапия чрез която един ден може би да осузнае какво е сторил и да изпита гнева на собствената си съвест.Което според мен е най-тежкото наказание.

 4. Няма смисъл,това е още една тежест за държавата тегли му куршума като преди това го дадеш малко на близките на жертвите,всички видяхме какво става като оставиш изродите живи-тоя има фен оня има банда фенки и последователи…

 5. Да така,обаче убиеш ли го той автоматично се превръща в жертва,а ти в убиец.Няма значение какъв урод е.По тая тема може много да се разсъждава и май няма правилно и грешно решение,най-добре би било ако не се налага и да се взема,но уви..

 6. Абе ако очистиш такъв урод,нема да си убиец,а по-скоро ще направиш добро дело.

 7. По принцип да.Обаче всеки тълкува нещата различно,а дори и самия ти след време най-вероятно ще съжаляваш,че си го направил.Защото той е психо и не осъзнава това което е направил,а нормалния човек би страдал от угризения най-малко.Много навътре навлязохме :Д

 8. Е хубаво е да си обсъждаме,в спора се ражда истината.
  Ще съжалявам,че съм намалил единствено износоустойчивоста на ТТ-то не за друго…

 9. и аз съм за смъртната присъда
  ама какви са тия глупости отровен газ, смъртоносна инжекция ….
  дайте да върнем гилотината, може и дръвника
  да се съберем всички на площада и да гледаме как отрязаната глава се търкулва като футболна топка по земята
  ако може да и бием по един шут
  супер ще е
  на крадците ще им режем ръцете
  на изнасилвачите пишките
  какъв кеф само а?
  ами за тоя канибал какво наказание?
  да го пуснат на гладиаторската арена да се бие с лъвовете?

 10. И като си представиш,че жената го е прибрала и отгледала като собствен син … и аз съм донякъде за смъртна присъда,но наистина си е и спасение за тоя.Според мен най-доброто наказание е каквото е направил и на него да му го направят.Както е убил-така да го убият.

 11. Храни куче да те лае!Който на този свят се е захванал да прави нещо с цел да му се благодари, е получил само един празен поглед.Но тук работата е доста по-сериозна.

 12. Какво, какво 0.о
  Такова нещо още не бях чувала. Това бие оня французин, който убивал и зинасилвал (дори и в такъв ред) селски момченца 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *