Публикувано на: 25 ноември, 2010

В дългия списък с дегенерирали католически свещеници отец Джон Фиала спокойно може да се класира на едно от първите „почетни“ места. Едва ли някой ще се изненада, че той е педофил, който бе арестуван през септември в Рокспринг щата Тексас, по три обвинения в изнасилване на 16-годишно момче…

Това не е изненада, тъй като вече от десетилетие е известно, че „свещените“ редици на католическата църква гъмжат от педофили, а тя самата прави всичко възможно да скрие този факт, за да избегне срама и изплащането на астрономически компенсации. Исус Христос едва ли би постъпил така.

Петдесет и две годишният Фиала е един от най-ярките представители на своя „богоугоден“ вид. Той изнасилил 16-годишното момче под дулото на оръжие, а адвокатът на детето заяви, че свещеникът е заплашвал и изнасилвал клиента му и преди това.

Вместо да се покае, отец Фиала решил да премахне единствения свидетел на престъплението си. Той отишъл при един свой съсед в Гарланд Тексас и му предложил 5 000 долара, за да убие хлапето. Съседът бил меко казано отвратен от желанието на свещеника да свети маслото на едно 16-годишно момче. Затова, вместо да се заеме с убийството, той се обадил на ченгетата.

След като съседа отказал да се заеме с „небесната“ поръчка на добрия отец, Фиала — който освен отрепка се оказал и идиот - попаднал в капана на властите, като наел един полицай под прикритие да убие момчето.

Изглежда и този път „светата“ църква се оказва съучастник в прикриването на едно нищожество. Според иска, подаден от момчето срещу епархиите в Сан Антонио и Омаха, църковното настоятелство е знаело, че Фиала е сериен педофил от доста време и не е направило нищо, за да го спре.

източник: cbsnews.com

3 Коментари за “Свещеник изнасили 16-годишен и се опита да го убие”

 1. Avatarlilia

  Липса на духовност

 2. Avataranonimno

  Поредния извратеняк които трябва да се умъртви! По – добре доживотна и да кажат на затворниците само , че е педофил и да гледат наживо екзекуция.

 3. AvatarД-р Уотсън

  Какво става напоследък с тия свещенници много черни гологани изплуваха,често чуваме и четем за скандали и кнспираций сред тях та те трябва да са БЕЗУПРЕЧНИ и безгрешни все пак!?!

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –