Сатанистите от Ярославъл осъдени за човекоядски ритуали

Сатанистите от Ярославъл осъдени за човекоядски ритуали

Шестима руски младежи-сатанисти получиха присъди до 20 години затвор за ритуалните убийства и разчленяването на четирима тийнейджъри в ярославълската гора.

Шестимата тийнейджъри извършвали дяволските си ритуали, съчетани с канибализъм, в гористата местност край град Ярославъл, на североизток от Москва. Един от тях признава впоследствие, че и преди това са опитвали човешка плът – веднъж били разровили гроб и изяли сърцето на покойника.

В понеделник, на 26 юли 2010 г. те бяха признати за виновни в „убийството на четирима души с цел извършването на ритуал за приемане в секта и в оскверняване на телата на мъртвите“ – съобщава Районният съд в Ярославъл.

Групата убийци, четирима от които били непълнолетни по време на убийствата, убиват четирима тийнейджъри през юни 2008 г. След това оскверняват и ограбват телата им.

Разфасованите трупове на жертвите били открити погребани в гората през месец август същата година.

Всички обвиняеми бяха признати за виновни в убийство, а четирима от тях в оскверняване на телата на жертвите. Най-дългата присъда от 20 години се падна на Николай Оголобяк, който се смята за лидер на дяволския култ.

Жертвите на Сатанистите от Ярославъл
Жертвите на Сатанистите от Ярославъл

Членовете на бандата се смятали за сатанисти още преди да започнат да убиват хора, но се задоволявали с жертвоприношения на животни, съобщава Комсомолская Правда.

Намушквали жертвите си с нож и след това разфасовали телата им, за да сготвят и изядат части от тях.

Четиримата непълнолетни получиха маскималната възможна присъда от 10 години, съобщи прокурор Татяна Рачинская след заседанието на съда.

Престъпленията им са „отблъскващи“ и „нечовешки“, казва Рачинская.

Друг от членовете на култа също бе осъден за убийство, но тъй като е обявен за невменяем, получи задължително психиатрично лечение вместо присъда зад решетките.

Заседанията на съда бяха проведени при закрити врати, поради страховитото естество на престъпленията и защото някои от обвиняемите са непълнолетни.


Пълната история на Сатанистите от Ярославъл

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

11 коментара on “Сатанистите от Ярославъл осъдени за човекоядски ритуали

 1. Гергана, защо критикуваш коментарите на другите? Нали затова я има изобщо възможността да коментираме – да изкажем мнение. И аз намирам историята за интересна, както и целия сайт. Ако ефектът на статиите върху теб е да те плашат и притесняват, че ще срещнеш такива хора в реалния живот, то тогава може би не трябва да ги четеш.
  Най-малкото – не критикувай другите.

  И после – занимай се усилено с пунктуацията и правописа в българския език.

 2. Гергана, ами да разбира се,намирам я за интересна това,че на теб не ти допада това,което четеш тук,това е изцяло твой личен проблем,с който не смятам ни най-малко да се занимавам.Наистина като цяло ако тематиката на сайта не ти допада не го разглеждай и не го чети,но да критикуваш други хора заради изказаното им мнение по даден проблем и при условие,че никого не са засегнали (визирам себе си) го намирам най-малкото за глупаво и незряло.А и Галина е права, няма да е зле да посетиш някой др урок по български език в училище,защото очевидно не знаеш,че „някой“ е неопpeделително местоим. от м.р. т.е. когато се употреби – би следвало да се отнася за лице от мъжки пол,иначе трябва да е „някоя си“.
  А що се отнася до спора – не смятам да го продължавам!

 3. К*р за сатанистите,тия трябва да им се пълнят тиквите с олово даже без съд и присъда,ако се докаже,че са виновни!

 4. nasitina zaslujavat mn pove4e
  to zaradi takiva nerazbrali se i neosaznati idioti praviat taka 4e zlepostaviat i karat dr xora da se straxuvat i prezirat i otbiagvat okultnoto
  za jalost nikoi neim obiasnil kak stoiat neshtata

 5. МНОГО ЛЕКИ ПРИСЪДИ, ПРОСТО СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ НЕ ЗА ЗАТВОРИЛИ ЗЛИТЕ ГАДОВЕ ДО ЖИВОТ, ИЛИ НАЙ-ДОБРЕ СЪВСЕМ ДА ГИ ЕЛИМИНИРАТ

 6. Ужас .. Това са хора с психични заболявания .. аз също съм сатанист, както и повечето ми приятели (моля без коментар за това) .. но никога не бих извършила нещо подобно .. това е нечовешка жестокост .. екзекуцията трябва отново да се въведе като съдебно наказание!!!

 7. Ужас .. Това са хора с психични заболявания .. аз също съм сатанист, както и повечето ми приятели (моля без коментар за това) .. но никога не бих извършила нещо подобно .. това е нечовешка жестокост .. екзекуцията трябва отново да се въведе като съдебно наказание!!! И наказанията трябва да са по-твърди .. смърт за убийците .. съжалявам, но ако някое от убитите беше мое дете как мислите щях да се чувствам!? … Помислете и как се чувстват родителите на жертвите! ;(

 8. Интересна е.. Тва не означава, че е нещо красиво а, че е интересно за прочитане 😉

 9. Доста грешно е разбрано понятието Сатанизъм.. За това стават обърквания и глупости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *