Публикувано на: 15 октомври, 2010

Дженифър Лин Петков лесно би могла да се класира за най-лошата майка в историята на света. Нейното падение в царството на злото започва преди две години, когато семейството на 7-годишната Катлийн Едуардс организира парти в предния двор на дома си в Трентън щата Мичигън.

Тържеството било чудесно, като за децата бил докаран даже един голям надуваем замък. Виждайки това, Петков, която живее от другата страна на улицата, изпратила СМС на бабата на Катлийн Ребека Роуз, питайки я дали би могла да доведе и своите деца на партито.

Но Ребека не отговорила на съобщението й, тъй като вероятно била твърде заета с тържеството. А може би е преценила, и то съвсем правилно, че е твърде нахално да се самопоканваш на чуждо парти.

Забавянето на отговора й вбесило Петков. Заради тази непростима обида тя прекарала следващите две години, измисляйки най-различни злокобни начини да тормози съседите си.

Тук следва да отбележим, че 7-годишната Катлийн Едуардс страда от дегенеративно мозъчно заболяване, което някой ден ще доведе до смъртта й. Тя е в последните стадии на Болестта на Хънтингтън. Нейната майка умряла от същата болест на 24-годишна възраст.

Всяка нормална жена би се опитала да подаде ръка на едно семейство, прокълнато от подобна болест. Но Петков не е нормална жена. Вместо това, тя създала страница във Фейсбук и започнала чрез нея да се гаври с нещастието на майка и дъщеря. Тя публикувала снимка с лика на малкото момиче и пречупени кости под него. Тя качила снимка на майката на Катлийн, която прегръща Смъртта. И като капак на всичко, тя и нейният съпруг Скот паркирали пред дома си джип с импровизиран ковчег, натоварен в задната му част.

Бащата на Катлийн Робърт се сдобил с ограничителна заповед срещу злите съседи, но Петкови продължавали тормоза си във Фейсбук.

Робърт Едуардс вече е загубил съпругата си заради Болестта на Хънтингтън и ще загуби и дъщеря си. Но, когато полицаите го питат как така се е въздържал от физическа саморазправа, той просто казва, че има твърде много проблеми, за да се занимава и с Петкови. Съдбата обаче си знае работата.

Когато от телевизия „Фокс“ задават на Дженифър въпроса защо се държи по този абсурден начин, тя отговаря така:

„За собствено удовлетворение! Защото това им пари на задниците! Задниците им горят! Защото задника на Ребека Роуз гори, когато се подигравам с мъртвата й дъщеря на онази страница. Както искате го разбирайте“.

След излъчването на този репортаж домът на семейство Петкови бе замерян с яйца и те започнаха да получават смъртни заплахи в Интернет. Тогава съпругът на Дженифър Скот се извини за тормоза. Той разглоби ковчега и паркира джипа си зад оградата.

Хора от целия свят застанаха на страната на Катлийн. Една компания за детски играчки даде 12 000 долара, за да зарадва малкото момиченце с шопинг маратон, а други дарения пристигат от всички краища на света. Тя получи съобщения за подкрепа чак от Германия и Япония. И ще бъде поканена на спектакъла „Дисни на леда“ в Детройт. В крайна сметка, изглежда планът на Петкови да смажат психически съседското семейство се обръща срещу тях.

Скот е освободен от работата си и е напълно възможно да бъде уволнен. В мъжествения щат Мичиган не се гледа с добро око на мъжете, които измъчват умиращи момиченца. Той се опитва да се оправдае с „бруталната честност“ на съпругата си. Но да пожелаеш смъртта на едно малко дете не е брутална честност; това е пълна изродщина.

източник: truecrimereport.com, myfoxdetroit.com

12 Коментари за “Съседка тормози 7-годишно момиченце с мозъчно заболяване във Фейсбук”

 1. pingback pingback:
  crimefiles: Съседка тормози 7-годишно момиченце с м.. - edno23.com

  [...] 7-годишно момиченце с мозъчно заболяване във Фейсбук http://kriminalnidosieta.com/novini/sasedka-t…v-feysbuk/ в Любими преди 37 секунди edno23.com Начало контакти [...]

 2. AvatarGergana

  Озлобен гаден изрод.Как може да ти мине през главата да се подиграваш с нещастието на хората, особено когато се отнася до живота на някое дете. Заслужават наказание,но се съмнявам да има.Но в крайна сметка всичко се връща,колкото и гадно да звучи.

 3. AvatarDark_Side

  Imat li neshto bylgarsko tezi Petkovi? Ne bih se ochudila…..

 4. Avatarанонимно

  Тези простации да нямат нещо българско в жилите си?
  Нещастници дегенерати как живеят още. Не я поканили на детското парти голяма работа.

  НО РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.

 5. Avatarбббб

  тези са 100% българи.няма от къде да дойде ПЕТКОВ.ужас,и там сеем злобата си.

 6. Avatarбббб

  male a momi4enceto e tolkova hubavo,prikazka.

 7. AvatarEmilios

  Bylgari ot Provadia ,cial sviat nau4i za tiax.

 8. AvatarNevi

  ИЗРОДИ ГАДНИ………….

 9. AvatarЙоанна

  Това са напълно не нормални неща! И май май-има нещо българско в тази фамилия но пък имената им Скот и Дженифър са напълно чужди :/ Както и да е-нормален човек няма да направя всичко това!

 10. AvatarКамелия

  99% има нещо българско,дано да греша де…Не човешко,долно и гнусно е това което са направили :Х

 11. Avatarжи

  „В мъжествения щат Мичиган не се гледа с добро око на мъжете, които измъчват умиращи момиченца“

  Къде се гледа с добро око на това :?

 12. AvatarBiser

  в предаването на dr phil имаше интервю с тях… много странни хора. :(

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –