Съседка тормози 7-годишно момиченце с мозъчно заболяване във Фейсбук

Дженифър Лин Петков лесно би могла да се класира за най-лошата майка в историята на света. Нейното падение в царството на злото започва преди две години, когато семейството на 7-годишната Катлийн Едуардс организира парти в предния двор на дома си в Трентън, щата Мичигън.

Тържеството било чудесно, като за децата бил докаран даже голям надуваем замък. Виждайки това, Петков, която живее от другата страна на улицата, изпратила СМС на бабата на Катлийн Ребека Роуз, питайки я дали би могла да доведе и своите деца на партито.

Но Ребека не отговорила на съобщението й, тъй като вероятно била твърде заета с тържеството. А може би е преценила, и то съвсем правилно, че е твърде нахално да се самопоканваш на чуждо парти.

Забавянето на отговора й вбесило Петков. Заради тази непростима обида тя прекарала следващите две години, измисляйки най-различни злокобни начини да тормози съседите си.

Тук следва да отбележим, че 7-годишната Катлийн Едуардс страда от дегенеративно мозъчно заболяване, което някой ден ще доведе до смъртта й. Тя е в последните стадии на Болестта на Хънтингтън. Нейната майка умряла от същата болест на 24-годишна възраст.

Всяка нормална жена би се опитала да подаде ръка на семейство, прокълнато от подобна болест. Но Петков не е нормална жена. Вместо това тя създала страница във Фейсбук и започнала чрез нея да се гаври с нещастието на майка и дъщеря. Публикувала снимка с лика на малкото момиче и пречупени кости под него. Качила снимка на майката на Катлийн, която прегръща Смъртта. И като капак на всичко, тя и нейният съпруг Скот паркирали пред дома си джип с импровизиран ковчег, натоварен в задната му част.

Бащата на Катлийн Робърт се сдобил с ограничителна заповед срещу злите съседи, но Петкови продължавали тормоза си във Фейсбук.

Робърт Едуардс вече е загубил съпругата си заради Болестта на Хънтингтън и ще загуби и дъщеря си. Но когато полицаите го запитали как така се е въздържал от физическа саморазправа, просто казал, че има твърде много проблеми, за да се занимава и с Петкови. Съдбата обаче си знае работата.

Когато от телевизия „Фокс“ задават на Дженифър въпроса защо се държи по този абсурден начин, тя отговаря така:

„За собствено удовлетворение! Защото това им пари на задниците! Задниците им горят! Защото задника на Ребека Роуз гори, когато се подигравам с мъртвата й дъщеря на онази страница. Както искате го разбирайте“.

След излъчването на този репортаж домът на семейство Петкови бе замерян с яйца и те започнаха да получават смъртни заплахи в Интернет. Тогава съпругът на Дженифър Скот се извини за тормоза. Той разглоби ковчега и паркира джипа си зад оградата.

Хора от целия свят застанаха на страната на Катлийн. Компания за детски играчки даде 12 000 долара, за да зарадва малкото момиченце с шопинг маратон, а други дарения пристигат от всички краища на света. Тя получи съобщения за подкрепа чак от Германия и Япония. И ще бъде поканена на спектакъла „Дисни на леда“ в Детройт. В крайна сметка изглежда планът на Петкови да смажат психически съседското семейство се обръща срещу тях.

Скот е освободен от работата си и е напълно възможно да бъде уволнен. В мъжествения щат Мичиган не се гледа с добро око на мъжете, които измъчват умиращи момиченца. Той се опитва да се оправдае с „бруталната честност“ на съпругата си. Но да пожелаеш смъртта на малко дете не е брутална честност; това е пълна изродщина.

източник: truecrimereport.com, myfoxdetroit.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

12 коментара on “Съседка тормози 7-годишно момиченце с мозъчно заболяване във Фейсбук

 1. Озлобен гаден изрод.Как може да ти мине през главата да се подиграваш с нещастието на хората, особено когато се отнася до живота на някое дете. Заслужават наказание,но се съмнявам да има.Но в крайна сметка всичко се връща,колкото и гадно да звучи.

 2. Тези простации да нямат нещо българско в жилите си?
  Нещастници дегенерати как живеят още. Не я поканили на детското парти голяма работа.

  НО РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.

 3. тези са 100% българи.няма от къде да дойде ПЕТКОВ.ужас,и там сеем злобата си.

 4. Това са напълно не нормални неща! И май май-има нещо българско в тази фамилия но пък имената им Скот и Дженифър са напълно чужди :/ Както и да е-нормален човек няма да направя всичко това!

 5. 99% има нещо българско,дано да греша де…Не човешко,долно и гнусно е това което са направили :Х

 6. „В мъжествения щат Мичиган не се гледа с добро око на мъжете, които измъчват умиращи момиченца“

  Къде се гледа с добро око на това 😕

 7. в предаването на dr phil имаше интервю с тях… много странни хора. 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *