Публикувано на: 15 март, 2011

Все още не е ясно какво точно се е случило с 68-годишната майка на Тимъти Фатиг, но фактът, че 34-годишният жител на Аризона е пазил нейния разлагащ се труп в продължение на една година, навява спомени за обсебения от майка си герой Норман Бейтс от филмовата класика „Психо“ на Алфред Хичкок.

Тайната му е разкрита, когато местният помощник-шериф се отбива в дома на Джил Фатиг по сигнал от съседите, за да провери как е тя. Тъй като никой не му отваря, той се свързва със сина й, който казва, че тя е в болница в Туксон – както бил казвал на всичките си приятели вече от месеци. Но историята му бързо издишала и шерифът се върнал. Този път Фатиг признал, че майка му е починала преди година, но той бил твърде разстроен, за да съобщи за смъртта й. Или да я погребе. Или поне да я напръска с освежител за въздух.

Властите се сдобиват със заповед за обиск и откриват в дома на г-жа Фатиг скелетни останки, които са изпратени за изследване, за да се установи причината за смъртта на 68-годишната жена. Тим Фатиг е задържан в областния затвор в окръг Кочийз по подозрение в убийство от небрежност. В понеделник се установи, че смъртта на жената е настъпила по естествени причини и той ще бъде подведен под отговорност само за това, че не е съобщил за смъртта й.

Фатиг живее в Тумбстоун Аризона и е собственик на филмова компания наречена „Дезърт Скрийм Пръдакшънс“, която специализира във филми на ужасите. Според страницата му във Фейсбук, той е фен на филмите „Заразно зло“, „Ще се лее кръв“ и „Кръстникът“. Освен това, според някои медии, Фатиг е автор на книга за един от най-прочутите исторически фигури в родния му град – Уайът Ърп.

За съжаление, изглежда единственото нещо, което неговата филмова компания е продуцирала досега, е едно видео в Youtube с образователното заглавие „АБВ на ужасите“.

———————————————————————————————————————————————

Източник: truecrimereport.com, capitalbay.com, celebgalz.com

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –