Омъжена майка тайно убива петте бебета, заченати от любовника й

Мишел Калина винаги казвала на съпруга си и на 19-годишната си дъщеря Елизабет да стоят далеч от килера в техния апартамент в Рединг, щата Пенсилвания. И те стояли – в продължение на цели две години. Но през юли 2010 г. Елизабет се обажда в полицията и съобщава, че е открила в килера човешки останки…

Останките били поставени в хладилна чанта. Полицаите пристигнали, разгледали ги, но казали на Елизабет и баща й Джефри Калина, че това не са човешки останки. Ченгетата си тръгнали, а бащата и дъщерята изхвърлили костите на боклука.

Но същата вечер двамата отново се обадили в полицията. Този път били открили още два контейнера, в които имало нещо, приличащо на човешки останки. Сега полицията подходила по-внимателно и открила трети контейнер, запечатан с цимент.

При последвалия щателен обиск на жилището властите намерили найлонова торба пълна с кости и писмо, което съпругата на Джефри Мишел била написала до любовника си преди седем години, за да му съобщи, че е родила момиченце, но го е дала за осиновяване на католическата църква.

Постепенно с хода на разследването се очертала удивителна история. Изглежда Мишел Калина имала любовна връзка с неизвестен мъж в продължение на цели 14 години. През това време тя родила от него пет деца – три момчета, едно момиче и едно бебе, чийто пол не може да бъде установен.

Съпругът и дъщеря й не знаели, че тя е била бременна. Нейният любовник забелязвал подутия й корем, но тя всеки път му обяснявала, че има киста на маточните тръби. Мишел родила петте бебета между 1996 и 2000 година. След това или ги убивала, или просто ги оставяла да умрат, запазвайки останките им в семейното жилище.

Срещу нея са повдигнати обвинения за гавра с труп и все още неизяснен брой убийства.

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

10 коментара on “Омъжена майка тайно убива петте бебета, заченати от любовника й

  1. Колко безчовечен трябва да си, за да убиеш собствените си деца.Това дете го е носила в утрибата си 9 месеца, родила го е с таквиа мъки и накрая да го убие.Няма такава откачалка, да ги беше дала в домове, има хора , които мило и драго дават за дете и биха ги осиновили, тая не заслужава да живее.

  2. Нешастница трябва да бъде екзекутирана кучката мръсна.Да бе ги оставила в домове да могат поне да ги осиновят.

  3. за всяко дете по един крайник да и режат но така че да не умре от ампутацията.И после да я оставят пък….. ако успее да се пригоди да живее без ръце и крака значи Бог и е простил.Макар че за това не6то трудно би имало прошка дори и от Дявола.

  4. ..родила 5-те бебета между 1996 и 2000 година.Няма как да стане освен ако не е родила близнаци.Доколкото знам бременността трае по 9 месеца 🙂

  5. Странно семейство! Не усетили, че е бременна не един и два пъти; не усетили,че зачезва някъде /за да се среща с любовника си/ – голяма мъгла. Зоната на здрача е пълна с изненади!

  6. абе не знам ама познавам циганка която роди 2 пъти във годината така че си аправете извода

  7. Тая тъпа кучка е забременявала веднага след всяко раждане и по този начин спокойно може да отпадне варианта че едно от ражданията и е било с близнаци.След всяко раждане не е имало време тялото и да се възстанови,защото е забременявала отново и вероятно затова семейството и не е забелязвало че е бременна,сигурно са си мислили че е напълняла,така че,напълно възможно е както казва и Wolf toni че познава циганка която родила 2 пъти в годината,защото и аз познавам такава!Недоумявам обаче защо не е дала децата за осиновяване, или защо не е ползвала противозачатъчни.Лелее какви същества има на този свят,не е за вярване,но за жалост де-факто е така!

  8. Самата аз съм майка и за мен едно от най-осъдителните неща е да посегнеш на рожбата си. Дано я осъдят подобаващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *