Публикувано на: 1 октомври, 2011

Московски хирурзи оперираха жена, нападната от собствения си съпруг, въоръжен с хладно оръжие. Мъжът нанесъл на съпругата си удар в областта на сърцето, но ножът заседнал в голямата й силиконова гърда, което спасило живота й.

Куриозната история с използването на женска гръд в ролята на бронежилетка се случила в семейството на 40-годишна московчанка. Тя се скарала със съпруга си, който в изблик на ярост грабнал ножа.

Битовият скандал вероятно би завършил със смъртта на жената, но за щастие тя предварително си била поставила огромни силиконови импланти.

Още преди пет години съпругът й пожелал неговата благоверна да си увеличи размера на гърдите. Поддавайки се на мъжката фантазия, жената отишла на консултация при специалист. Лекарите внимателно прегледали пациентката и й предложили да си постави импланти четвърти размер, на което тя с радост се съгласила.

В разгара на фаталния скандал ударът с нож попаднал в лявата гърда на жертвата. Очевидно съпругът й се целел в сърцето й, но благодарение на големия размер на протезата острието дори не стигнало до гръдния кош.

Хирурзите били поставили на жената последно поколение импланти със силикон под формата на гел, затова съдържанието на изкуствената гърда не изтекло след нараняването и тя съхранила формата си.

Въпреки това след такова дълбоко нараняване жената трябвало отново да се обърне към клиниката за пластична хирургия, за да реши какво ще прави с повредената протеза. Лекарите й предложили да я заменят с нова.

———————————————————————————————————————————————

Източник: newsru.com

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –