Медицинска сестра обслужва със секс опасни маниаци

Британската полиция арестува служителка на прочутата психиатрична болница „Бродмур“ във Великобритания, която играе ролята на специален затвор за опасни престъпници и маниаци. Оказа се, че 20-годишната блондинка си е позволявала твърде интимни отношения с пациентите.

Следователите вече са наясно с двама от нейните конкретни избраници. Светлокосата „девойка“, неотдавна навършила 20 години, е правила секс с педофила Франк Уелсфорд и освен това е завързала любовен роман с неговия „колега“, двойният изнасилвач Джеймс Сондърс (42 г.), известен като „Човека вълк“. Той е осъден на доживотен затвор за изнасилването на две момичета на възраст 11 и 15 години през 1985 г.

Джеймс Сондърс
Джеймс Сондърс

Сондърс на два пъти е бягал от Бродмур в началото на 90-те години. Получава прозвището си „Човека вълк“ след като прекарва три седмици в гората, криейки се от полицията. Той е един от ХИВ-позитивните пациенти в клиниката.

Междувременно Уелсфорд също очаква резултатите си от теста за СПИН. По предварителни данни, медицинската сестра на два пъти е имала интимни отношения с него: един път в пералното помещение на болницата, а вторият път през пролуката на вратата на килията му.

В момента сестрата е освободена под гаранция. Болничната управа вече се отказа от нейните „професионални“ услуги.

Коварният маниак Уелсфорд обаче не възнамерява да остави инцидента без последствия. Той е решил да търси компенсация от лечебното заведение по съдебен път. Педофилът твърди, че е бил изнасилен от младата болнична служителка.

източник: newsru.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

8 коментара on “Медицинска сестра обслужва със секс опасни маниаци

 1. Ххахахахха бил изнасилн ай стига бе, таз пък толкова ли е загоряла ,че натия е налитнала, ужас..!

 2. Тази сигурно е искала да ги лекува със секс хехе. Защо и на мен не ми се падне някоя такава преди време пипнах някакъв вирус и ме одрусаха с 200 долара за лекарства.
  btw тази на снимката ако пък не е Силвия Сейнтс ще гледам 1 седмица канала на Дисни :).

 3. НАДАЛИ ПАЦИЕНТИТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЛЮБЕЗНАТА СЕСТРИЧКА ОТ КЛИНИКАТА 🙂

 4. Трябва да се изписва Силвия Сейнт…защото в множествено число със S накрая стават много “светици“,Discip!!А относно лечението…чрез секс..тая ще се окаже,че хубаво ги е подредила!!!

 5. дам моя грешка, че не го изчетох бях се отнесъл, че шефа пак бучеше нещо как не бива да се пие в работно време :). Какво ги е подредила той Сондърс и е лепнал СПИН, а тя от своя страна на горкия Уелсфорд през glory hole ахахахахаха.

 6. Хе,хе..Discip,екстра си си.Ма,нали и аз поназнайвам нещо за порнокралиците викам да те поправя.Много хубаво,както казах преди това,ги е подредила тая сестра.Тя си е като биологично оръжие.

 7. На тия в този пандиз явно си им е навик да се пердашат с пациентите
  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2752833/Broadmoor-nurse-Rhoda-Sibanda-accused-of-sex-with-Broadmoor-patient.html
  Тази Сибанда е страшен самосвал не ми се мисли, какво е тигарче в кревата хихи. А тази малката си е извадила забрана да и оповестяват името ама за мишоците на чичо Рупи няма трудно скоро ще и пуснат муцунката :).
  Хана, всичко ще си кажеш ….. 😛
  PS: смятам ако някога превъртя и утрепя някой да искам експулсация там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *