Мъж подпали топките на кучето си, за да не плаща за кастрация

Мъж от Рио Ранчо, Ню Мексико, бе арестуван след като подпали тестисите на кучето си, за да не плаща на ветеринар за кастрацията му. Два дни преди това една съседка вижда как Джеймс Дики жестоко бие и рита животното в задния си двор. Тя решава да вдигне тревога и се обажда на бабата на 23-годишния садист…

Бабата изпраща един роднина да провери какво става с кучето Чарли. Роднината заварва животното в една от стаите, напълно обездвижено от раните си. Скоро става ясно, че Дики е приложил върху Чарли оперативна манипулация в стил доктор Йозеф Менгеле.

Изглежда Дики нямал желание да плаща на ветеринар за кастрацията на Чарли. Затова той решил сам да се заеме с това като обгори тестисите на кучето си. Това, очевидно, трябва да е било доста болезнено. Освен това трябва да си много болен човек, за да ти хрумне подобно нещо.

Чарли получава лечение за раните си. Един от съседите на садиста дава 700 долара на местната ветеринарна клиника за лечението на кучето.

Ветеринарят, който преглежда Чарли, съобщи, че кучето е сляпо и има рани по ушите, главата и гениталиите си.

Дики е обвинен в насилие към животно, за което може да получи една година затвор.

———————————————————————————————————————————————

Източник: truecrimereport.com, theweeklyvice.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

15 коментара on “Мъж подпали топките на кучето си, за да не плаща за кастрация

 1. Жалките плъхове винаги тероризират по-слабите от тях-деца,кучета,котки и т.н.
  Защо ли не вземе да се самозапали като е такъв пироман?!

 2. Не забравяй и това Хана,че подобни импотентни страхливци са тези, които си позволяват и да вдигнат ръка на жена, защото те сами се знаят колко са смешни и безпомощни,колко са безсилни. Тях ги е страх дори и от сенките им и следователно изпитват оргомен комплекс от това и за това, за да се покажат какви са „мъже“ и колко са смели си позволяват подобни неща,а такива мерзавци всъщност никога няма да притежават твърдост на характера и смелост по-голяма от тази на 1 червей !

 3. Винаги когато мъж посегне на жена(или някакво по-слабо физически от него същество)това показва единствено отсъствието на психическа мощ.
  Един мъж напада жена,примерно,когато е безсилен да я пребори с думи,когато няма тази сила за да осъществи надмощие по друг начин,тогава идва насилието.
  То е предхождано от психическа слабост,безсилие и липса на авторитет в интерперсоналните отношения.
  Същото е и с този субект тук…дрън дрън..ще ми пали куче..имбецил.
  Аз викам-да се подпали сам.

 4. Кой реши че жената,или в случая кучето са по-слаби?
  Зависи от нрава и много други неща …

 5. Аз реших-понеже в случая са жервти.
  Зависи от нрава на кучето а?!Да го подпалиш и малтретираш?!Не бях чувала по големи брътвежи през живота си…

 6. За съжаление Дики хубавеца няма грам мозък – ето до какво довеждат реформите в образованието. Иначе в случая тоя е някакъв див селянин-садист, който не е способен на нищо друго освен простотия поради гореспоменатите причини. А горкото куче… Не е попаднало на стопанин поне с малко мозък. Безсмислено да приченяваш болка на друго същество не е признак на добро психично здраве.

 7. Много точно казано Някой си.За съжаление обаче,тези комплексирани страхливци са толкова много и продължават да се увеличават случаите на домашно насилие.Жалко!А относно присъдата на Дики-какво е една година?Такива като него заслужават сурово наказание!Горкото куче Чарли..

 8. Тук поне им дават присъди докато в Европа не съм чул някой да лежи за подобно нещо, а в България всички ще се изсмеят и пак ще говорят за „тъпите американци“. Не че не са тъпи, но имат закони дори такива, които за повечето хора са смешни и като не ги спазваш си теглиш последствията.
  Жена ми е латино и понякога се шамарим помежду си това ни укрепва връзката :D.

 9. Този аватар от къде се появи аз не съм се регистрирал … Силвия можеш ли да го махнеш?

 10. Аватарът е глобален, създава се в сайта gravatar.com и не е свързан с никаква регистрация тук. Вероятно някой го е създал вместо теб в Gravatar.com или имейла, който си оставил при пускане на коментара не е твой (в смисъл, ако си написал някакъв измислен мейл, може да си уцелил случайно съществуващ акаунт на друг човек :)). Ако си е твоя имейл, отиди в gravatar.com и се опитай да се логнеш и да го махнеш. Картинката ще се появява във всички сайтове, които използват граватари, в които коментираш с този имейл.

  Всъщност мога да го махна, но имай предвид, че може да ти се случи и друг път с този имей 😉

 11. явно е почнал с топките ама му е харесало и продължил по нагоре
  хихихи

 12. може ли???не може ами трябва да получи присъда. стига вече сме омаловажавали животните, това също е убийство.
  …………………………………………………………………………………………………………….
  Коментарът е транслитериран от модератор. Моля, пишете на кирилица!

 13. Мръсен комплексар смотан!Какво си мислят хората , че когато едно животно е по-слабо физически и можеш да го малтретираш!Пха!21-ви век сме и явно се оказва, че и животните са по – висши от нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *