Мъж и жена изнасилвачи записват жертвите си на видео

Властите в Бей Вилидж щата Охайо повдигнаха 53 обвинения срещу мъж и неговата приятелка, които са записали на видео как изнасилват жена в дома си.

Дейвид Салсгивър (43 г.) и неговата приятелка Кели Малтби (40 г.) ще се изправят пред съда по 40 обвинения в изнасилване, седем обвинения в отвличане и шест в особено брутално сексуално насилие.

Полицията разполага с видеозаписи, които показват как Салсгивър и Малтби изнасилват многократно една 42-годишна жена от Кливланд.

Детективите казват, че изнасилванията са се случили в период от няколко месеца, от 2006 до началото на 2007 година.

На видеозаписът се вижда, че жертвата е в безпомощно състояние, вероятно под влиянието на наркотици или алкохол, или и двете.

Дейвид Салсгивър и Кели Малтби
Дейвид Салсгивър и Кели Малтби

Салсгивър и Малтби са зад решетките в област Каяхога и бяха призовани пред съда във вторник. Двамата пледираха за невинни. Ако бъдат признати за виновни, те могат да получат присъди до 300 години затвор.

Полицията съобщи, че разследва поне още една допълнителна жертва, която зловещата двойка е записала на видео, но все още не е идентифицирана.

Прокуратурата смята, че заснетото на видео изнасилване на жената от Кливланд съдържа достатъчно доказателства, за да бъдат изправени пред съда двамата „любители режисьори“.

Салсгивър вече е бил задържан по други обвинения за домашно насилие, изнудване, принуда, отвличане, заплашване и покваряване на трето лице с наркотици.

Малтби е арестувана на 13 октомври. Тя ще се яви на предварително съдебно заседание на 10 ноември.

Полицията установи, че жертвата се е запознала със Салсгивър чрез общ приятел и двамата са започнали връзка. Жената от „снъф“ филма е жестоко травматизирана от случилото се, заяви източник на полицията.

Според властите, при подобни престъпления рядко се намират записани на видео доказателства от такава величина.

източник: blog.cleveland.com

Един коментар on “Мъж и жена изнасилвачи записват жертвите си на видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *