Публикувано на: 9 август, 2011

Канибалът с арбалет Стивън Грифитс, който бе обявил гладна стачка, сега получава храната си от мъжа, който изтезава до смърт Бебето П.

Между двамата садисти разцъфтява крепка дружба, откакто серийният убиец Грифитс (41 г.), който уби три проститутки, завърза разговор със Стивън Баркър в затвора с максимална сигурност Уейкфилд.

Докторантът Грифитс започна гладна стачка през ноември, когато очакваше присъдата си за убийствата на Сюзан Блеймайърс (36 г.), Сюзан Ръшуърт (43 г.) и Шели Арматадж (31 г.).

Оцелявайки само на течности, теглото на серийния убиец паднало значително, но сега изглежда, че той си е върнал апетита с помощта на Баркър, който работи като дневален в затвора.

Източник от затвора заяви пред медиите, че след месеци на упорито мълчание и игнориране на всички, включително и лекарите, Грифитс се сприятелил с Баркър и сега говори само с него. Преди отказвал да напусне килията си дори за да се изкъпе.

Баркър (34 г.) бе осъден на 12 години затвор за причиняването на смъртта на 17-месечния Питър Конъли.

Грифитс е поставен под строго наблюдение като потенциален самоубиец след няколко неуспешни опита да отнеме живота си. Веднъж го заварили в килията с чорап завързан около шията му.

При последния му опит за самоубийство през декември Грифитс погълнал батерии и пазачите трябвало да проверяват тялото му с метален детектор, защото отказал да отиде на рентген.

През декември миналата година серийният убиец, родом от Брадфорд, получи три доживотни присъди за страховитите си убийства.

Той екзекутирал проститутката Блеймайърс със стрела за арбалет и нож в апартамента си. Грифитс нарязвал телата на жертвите си в банята и изяждал части от плътта им пред да се отърве от останките.

Той казал на полицията, че е убил „купища“ жени и се сравнил с Йоркширския изкормвач Питър Сътклиф, който отне живота на 13 жертви.

Неговият нов приятел Стивън Баркър е неонацист, който, освен присъдата за мъченията на Бебето  П, получи и доживотна присъда с минимум от 10 години излежаване в затвора, за изнасилването на 2-годишно момиченце.

———————————————————————————————————————————————

Източничник: skcentral.com

Един коментар за “Мъчителят на Бебето П. храни „Канибала с арбалет“ в затвора”

 1. AvatarSaphira-Selecta

  потресена съм тотално от изключително малката присъда на това копеле (с извинение) стивън баркур……да причиниш смъртта на такова малко и невинно същество…..и накрая да се измъкнеш с присъда равностойна на тази на обир е безумие…..нека Питур.Конули почива в мир и дано в следващия си живот се радва на едно пълноценно и щастливо детство което всеки трябва има

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Подкрепи ни!
Описание Сума
Помогни на Криминални Досиета да съществува и да се развива! BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –