Мъчителят на Бебето П. храни „Канибала с арбалет“ в затвора

Канибалът с арбалет Стивън Грифитс, който бе обявил гладна стачка, сега получава храната си от мъжа, който изтезава до смърт Бебето П.

Между двамата садисти разцъфтява крепка дружба, откакто серийният убиец Грифитс (41 г.), който уби три проститутки, завърза разговор със Стивън Баркър в затвора с максимална сигурност Уейкфилд.

Докторантът Грифитс започна гладна стачка през ноември, когато очакваше присъдата си за убийствата на Сюзан Блеймайърс (36 г.), Сюзан Ръшуърт (43 г.) и Шели Арматадж (31 г.).

Оцелявайки само на течности, теглото на серийния убиец паднало значително, но сега изглежда, че той си е върнал апетита с помощта на Баркър, който работи като дневален в затвора.

Източник от затвора заяви пред медиите, че след месеци на упорито мълчание и игнориране на всички, включително и лекарите, Грифитс се сприятелил с Баркър и сега говори само с него. Преди отказвал да напусне килията си дори за да се изкъпе.

Баркър (34 г.) бе осъден на 12 години затвор за причиняването на смъртта на 17-месечния Питър Конъли.

Грифитс е поставен под строго наблюдение като потенциален самоубиец след няколко неуспешни опита да отнеме живота си. Веднъж го заварили в килията с чорап завързан около шията му.

При последния му опит за самоубийство през декември Грифитс погълнал батерии и пазачите трябвало да проверяват тялото му с метален детектор, защото отказал да отиде на рентген.

През декември миналата година серийният убиец, родом от Брадфорд, получи три доживотни присъди за страховитите си убийства.

Той екзекутирал проститутката Блеймайърс със стрела за арбалет и нож в апартамента си. Грифитс нарязвал телата на жертвите си в банята и изяждал части от плътта им пред да се отърве от останките.

Той казал на полицията, че е убил „купища“ жени и се сравнил с Йоркширския изкормвач Питър Сътклиф, който отне живота на 13 жертви.

Неговият нов приятел Стивън Баркър е неонацист, който, освен присъдата за мъченията на Бебето  П, получи и доживотна присъда с минимум от 10 години излежаване в затвора, за изнасилването на 2-годишно момиченце.

———————————————————————————————————————————————

Източничник: skcentral.com

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

Един коментар on “Мъчителят на Бебето П. храни „Канибала с арбалет“ в затвора

  1. потресена съм тотално от изключително малката присъда на това копеле (с извинение) стивън баркур……да причиниш смъртта на такова малко и невинно същество…..и накрая да се измъкнеш с присъда равностойна на тази на обир е безумие…..нека Питур.Конули почива в мир и дано в следващия си живот се радва на едно пълноценно и щастливо детство което всеки трябва има

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *