Лунатичка изтръгна неродено бебе от корема на майка му

Жителка на Орегон, обсебена от идеята да се сдобие с дете на всяка цена, пледира вчера за виновна в убийството на бременна жена. Тя изтръгнала нероденото бебе от корема на майка му, като преди това я пребила до смърт.

Корина Робъртс (29 г.) бе осъдена на доживотен затвор без право на предсрочно освобождаване. Благодарение на това, че призна вината си, тя няма да бъде изправена пред съда, където я грозеше опасност да получи смъртна присъда.

През юни 2009 г. Корина Робъртс пребила до смърт 21-годишната Хедър Снайвъли с полицейска палка и отворила корема й с помощта на бръснач.

Нейният приятел я заварил във ваната с трупа на безжизненото бебе, за което лекарите установили, че така и не е успяло да поеме глътка въздух. Бебето трябвало да се роди след два месеца.

Полицаите открили тялото на убитата Хедър скрито под къщата на Робъртс.

В месеците преди убийството, Робъртс разправяла на съседите си, че е бременна, като стигнала чак дотам да купи бебешка количка, адаптирано мляко и списания за отглеждане на дете.

Хедър Снайвъли
Хедър Снайвъли

Жертвата Хедър Снайвъли се преместила от Мериленд в Орегон няколко седмици преди убийството, за да бъде с годеника си. Според полицията Робъртс и Снайвъли са се запознали чрез обявите за бебешки дрешки в интернет.

Робъртс се била опитвала да установи контакт и с други бременни жени чрез Craigslist и по телефона преди да попадне на Снайвъли.

Сред присъстващите в съдебната зала вчера бяха годеникът на жертвата и нейният баща.

Криминални Досиета има нужда от помощта ви: [научи защо]
Bitcoin: 3QFhkLx1VR26Zjk8D9RuSxRc6abBEGD1sc
Топ дарители: RalitsaAngelKristinaMiroslavaKatina
350
126

„Ти отне дъщеря ми. Животът ми никога няма да бъде същия“ – каза бащата, обръщайки се към Робъртс. – „Ти съсипа семейството ни. Надявам се никога да не забравиш това„.

Научи повече за:   Аржентинската полиция арестува "Светата смърт"

Робъртс плака по време на цялото заседание, а долната й устна трепереше. Тя предпочете да не дава изявление.

Адвокатът на Робъртс разказа, че през 2007 г. тя е родила мъртво дете и оттогава сякаш била обсебена от бебетата. Гледала непрекъснато филми за раждане в YouTube, шиела бебешки дрешки и от една година казвала на хората, че е бременна.

На 5 юни 2009 г. Робъртс се обадила  на приятеля си и му казала с измъчен глас: „Имам нужда от теб“. Когато се прибрал у дома, той видял кръв по пода и открил Робъртс във ваната с окървавеното и мъртво бебе в ръце.

Опитал се да съживи детето със сърдечен масаж. Бърза помощ пристигнала и откарала Робъртс и детето в болницата, където лекарите бързо установили, че бебето е мъртво, а тя изобщо не е раждала. Според медиците малкото момченце е издъхнало преди да бъде изтръгнато от утробата на майка си.

Още по темата: Крадци на животи: Лунатички изтръгват неродени бебета от майките им

източник: news.yahoo.com

The following two tabs change content below.
Криминални Досиета е моето хоби, с което отказвам да се разделя... [научи още]
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

5
Напиши коментар

avatar
5 Дискусии
0 Отговори
0 Следят дискусиите
 
Най-обсъждани
Най-горещи
4 Автори на коментари
ДесиЕлисСтефкаkokeracrimefiles: Лунатичка изтръгна неродено бебе от кор.. - edno23.com Последни автори на коментари
  Абонирай се  
най-нови най-стари най-гласувани
Извести ме
trackback

[…] изтръгна неродено бебе от корема на майка му http://kriminalnidosieta.com/novini/lunatichk…-mayka-mu/ в Любими преди 47 секунди edno23.com Начало контакти […]

kokera
Гост

…:( ….

Стефка
Гост
Стефка

Боже,какви изроди се раждат.

Елис
Гост
Елис

Това е то болен мозък!Добре де като иска дете да варви да си осунови за кво и е да погубва семейства!

Деси
Гост
Деси

Егати и грозната история.СМятате ли,че тази жена се разкайва,била обсебена да има бебе …това е най-гадното нещо – да посегнеш на бременна,явно,че и интелекта и не е висок.