Публикувано на: 20 май, 2011

Кери Кембъл твърдо вярва, че нейната 8-годишна дъщеря някой ден ще стане звезда. Майка и дъщеря, които наскоро се преместили от Англия в Сан Франциско, редовно участват в детски конкурси за красота, в които манията за слава често до води до нездрави семейни взаимоотношения.

Но дори в кралството на конкурсните мами чудатостите на Кери достигат съвсем ново измерение. Тя започнала да слага на 8-годишната си дъщеря Бритни инжекции с ботокс в устните, бузите и челото. Вероятно с презумцията, че никога не е късно да накараш детето си да осъзнае многото си несъвършенства.

Тъй като е козметичка, Кери поставяла инжекциите сама, а поръчвала ботокса в интернет. Макар Бритни да има още няколко години преди да влезе в пубертета, Кери я обезкосмява редовно, за да попречи на неприятното окосмяване да се появи на грешните места.

Кери Кембъл обяснява ползите от ботокса, който слага на 8-годишната си дъщеря

Кери Кембъл обяснява ползите от ботокса, който слага на 8-годишната си дъщеря

Или както Кери каза за британския вестник „Сън“: „Това, което правя за Бритни сега, ще й помогне да стане звезда… Зная, че някой ден тя ще бъде модел, актриса или певица, и всичките тези процедури ще й позволят да остане млада и свежа по-дълго време“.

Кери е доста обсебена от звездната си мания и е убедена, че нейната майчина странност ще подсигури на дъщеря й неизбежна звездна слава. „Тя е момиче с късмет и ще бъде известна, благодарение на предимствата, които й давам толкова рано в живота“.

Бритни след пет инжекции ботокс.

Бритни след пет инжекции с ботокс.

За манипулациите на Кери се разбра за първи път през месец март, когато вестник „Сън“ публикува историята й. Но след като се преместили в Калифорния – обетованата земя за всеки, търсещ слава – майка и дъщеря решили да участват в предаването „Добро утро, Америка“, където Кери предложила да демонстрира поставянето на ботокс на живо.

Практиката да се поставя ботокс на малки деца не е незаконна в Щатите или Великобритания, но това не спряло зрителите в Калифорния да сигнализират в щатските служби за закрила на детето и да настояват за разследване на случая.

Социалните работници се срещнали с майката и дъщерята, за да проверят дали манията на родителката не причинява вреда на детето.

Защитата на Кери е доста проста: тя казва, че инжекциите с ботокс, и други подобни, са нещо обикновено в детските конкурси за красота. И, ако наистина я е грижа за детето й и иска то да бъде колкото се може по-изкуствено красиво, какво ли не би направила една любяща майка? Все пак, звездната слава чака зад ъгъла!

Социалните служби в Сан Франциско взимат Бритни под своя опека, докато трае разследването на Кери.

Един лекар, интервюиран по телевизията, казва, че е незаконно да се инжектира ботокс на дете без лекарско наблюдение. Има основателни причини за употребата на ботокс върху деца – той поправя очите на кривогледи деца и помага при някои неврологични проблеми. Но е твърде опасно да се използва единствено от суета.

8-годишната Бритни, подготвена за детски конкурс за красота

8-годишната Бритни, подготвена за детски конкурс за красота

Режимът на Бритни включвал пет инжекции в три зони на лицето й за намаляване на бръчките. Не е ясно какъв проблем с бръчките би могло да има едно 8-годишно дете, но лекарите казват, че тази процедура носи риск от обезобразяване и дори смърт.

„Ако го инжектираш в лицето и то се стече в гърлото ти, това може да попречи на преглъщането“ – каза д-р Ричард Бесър за телевизия ЕйБиСи. – „Ако премине в дихателните мускули, може да спре дишането. Малките деца непрекъснато използват лицето си и ботоксът може да доведе до промяна на формата му, тъй като мускулите взаимодействат с костите, за да формират бъдещият облик на човек“.

Впоследствие социалните служби започнаха да подозират, че Кери Кембъл е измислила цялата тази история. Засега Бритни е поверена на грижите на роднина, но властите все още не са открили индикации, че инжекциите наистина са се случвали.

Проблемът е в това, че Кери не е от най-общителните жени. Оказа се, че тя е използвала голям брой псевдоними и се разнесоха слухове, че всъщност живее в Лос Анджелис, където има друга дъщеря.

———————————————————————————————————————————————

Източник: truecrimereport.com

10 Коментари за “Козметичка с мания за слава слага ботокс на 8-годишната си дъщеря”

 1. AvatarМария-Магдалена

  Е стига бе…тази майка е болна! Добре,че детенцето не е близо до нея за сега,че какво ли друго е щяла да измисли тази жена,за да направи детето си „по-красиво“….Нямам думи.

 2. AvatarМосквич 412

  Такива до стената,прави едно хубаво дете на парцал!

 3. AvatarХана Монтана

  Обществото е виновно.
  Из всички вестници,списания и телевизии циркулират т.н образи на идеалната жена.
  Медиите заливат хората с всичката тази пропаганда и деформират мисленето и възприятията в човешкият мозък за това кое е красиво и кое не.
  И ето какъв в е резултата-8 годишно момиченце,което получава инжекции с ботулинов токсин,за да изпъне несъществуващите си бръчки.
  Утре майка й,която е така грижовна и любяща,ще заведе все още недоразвитото тяло на дъщеря си за да го подложи на корекции в някоя клиника по естетична хирургия.Все пак защо да спира до тук…
  На тази жена родителските права трябва да бъдат отненти,защото тя нанася непоправими психически травми на 8 годишната си дъщеря,а последствията от това ще бъдат предвидими и очаквани- когато тя порастне ще има същата объркана ценностна система като тази на майка си и ще унищожи детството на своето бъдещо дете,по начина,по който е било съсипано нейното.

 4. AvatarГеорги

  Съгласен съм с горният коментар.Обществото ни е болно,много болно и физически и психически.Що за умопобъркан човек би направил подобна меко казано гнусна и ужасяваща постъпка.Умът ми не го побира,клетото дете.Бог да пази децата от такива същества като тоя боклук от женски род.Такива „майки“ заслужават само едно мъчителна смърт.Аз отдавна спрях да гледам телевизия-единственото нещо което се пръква от екрана е простотия,извратеност,разврат,безморална анархия,насилие и прочие дяволски грехове.Промивката на мозъци е неспирна.Обществото ни е стигнало до такова грехопадение и духовен разпад,че вече сме стигнали дъното.

 5. AvatarAnnySteel

  Защо в конкурсите за ДЕЦА, трябва ДЕЦАТА да се правят на жени с толкова грим,прически и рокли?

 6. Avataralbul alhazred

  сега може да и сложи и малко силикон да и се порадват в даскало

 7. AvatarНяма значение

  Конкурсите за красота са пълни тъпотии! Аз мисля, че едно естествено и лъчезарно момиченце облечено в фанелка и панталон може да е много красиво! Но това дете вече е загубена кауза.

 8. Avatarmortal_void

  Абе тия и американци и англичани съвсем изтрещяха бе?
  Тая точно пък е —–нямам думи!!!

 9. AvatarАлос Унищожителя

  Какво да ЕБА????!!!!!Сериозно,конкурси за красота за малки деца.Чувал съм за това и идеята не ми хареса,тази статия само подпали омразата ми към тези отвратителни глупости.Това не се търпи.Отврат.Толкова съм ядосан,че няма думи с които да изразя яда и омрзата която тази комбинация от думи извиква в мен.Съглсен съм с Хана.Всичкият bullshit с който ни тъпчат чрез медиите ни првръща в поробени девиантни изроди,които използват,това което виждат и чуват по телевизията и интернет видеотата на различни ,,звезди,, за аргументи и мислене.Ако някой има идеи за това как трябва да се реформира човечеството,то той трябва да има предвид,че трябва да се започне като се преструктурира популярната култура,и да се махнат всичките гадни педреасти които ни изкривяват мисленето и ни правят на изроди.

 10. AvatarНаталия

  „тя казва, че инжекциите с ботокс, и други подобни, са нещо обикновено в детските конкурси за красота.“ … Как така? НЕ, не е нормално! И конкурсите не са нормални, противни са. Не знам защо съществуват и на кого му харесва да гледа момиченца, гримирани като 40-годишни.

Остави коментар

Коментарите се цензурират според преценка на администратора на сайта! Безсмислени, вулгарни, написани на латиница и съдържащи спам коментари ще бъдат изтривани без предупреждение!

Подкрепи ни!
Описание Сума
Помогни на Криминални Досиета да съществува и да се развива! BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Криминална анкета
  • Какво бихте легализирали в България?т (можете да дадете до 3 отговора)

   Виж резултатите

   Loading ... Loading ...
 • Най-новите коментари
 • User AvatarЛилия КостоваБебето П: Нечовешките изтезания... { За жалост е истината . } –
 • User AvatarСнежиОтвличането и убийството на... { Може би преди доста години в България имаше убийство на... } –
 • User AvatarСнежиМери Бел: Най-малкият сериен... { Наскоро открих сайта.Моите адмирации,браво за историите!Чета ги с интерес,продължавайте в... } –
 • User AvatarБебето П: Нечовешките изтезания... { Надявам се повечето това нещо да е някаква измислица. На... } –
 • User AvatarсветлаСмъртта на Джеймс Бълджър... { Нека да започна с почивай в мир мъничко дете! Сега... } –
 • User AvatarЦветанЗодиак: Загадъчният убиец от... { Здравейте, иска ми се да разбера, дали това негово увлечение... } –