Германец наряза жена си и хвърли главата й от покрива

Властите изнасят тялото на жертвата

Орхан Сиркаси, 32-годишен мъж от Берлин, бе арестуван в понеделник, след като наряза жена си на парчета и хвърли главата й от покрива на жилищна сграда.

Властите пристигат на мястото по сигнал от съседите за силен шум, идващ от апартамента на двойката.

Полицаите влизат в жилището и се натъкват на окъпания в кръв извършител, заобиколен от останките на 30-годишната му съпруга Семанур.

Стените в сградата са омазани с кръв
Стените в сградата са омазани с кръв

Отрязаните крайници на жертвата са открити на терасата на апартамента и на двора край сградата. Аутопсията установи, че жената е била намушкана до смърт.

Свидетели разказаха на следователите, че са чули заподозряния да крещи „Аллах Акбар“, преди да отреже главата на съпругата си и да я метне от покрива на сградата. Съседка разказа на медиите, че е видяла мъжа, който според нея е турчин, изправен на покрива, с главата на жената в едната си ръка и с нож в другата. После той хвърлил главата.

Други източници твърдят, че жертвата е лежала на терасата, където Орхан прерязал гърлото й, насякъл лицето й и отстранил дясната й гърда. Съседи разказват, че не само главата й била хвърлена, а също и отрязаната гърда.

Очевидците казват, че мъжът и жената са се карали шумно преди инцидента. Смята се, че той е обезглавил съпругата си, докато е била все още жива. Съседка сподели, че е виждала как задържаният удря и рита съпругата си и преди.

При пристигането си властите заварват в апартамента шест деца, на възраст от 18 месеца до 13 години, заключени в една от стаите, и се предполага, че те не са видели случващото се. Съседите обаче твърдят, че са забелязали децата да надничат през прозореца по време на убийството.

Мотивът за престъплението все още не е известен. Съседите разказват, че мъжът имал иранска любовница, която живеела в същата кооперация, и съпругата му възнамерявала да го изхвърли заради изневярата му, както била правила и преди. Той имал две деца от любовницата си, на име Лейла. Приятелка на жертвата споделя, че Семанур е била бременна, но това все още не е потвърдено.

Властите изнасят тялото на жертвата
Властите изнасят тялото на жертвата

Шестте деца са невредими и са предадени на социалните служби. Орхан Сиркаси направи пълни самопризнания. Смята се, че той има психологически проблеми и е възможно да е бил под влиянието на наркотици.

———————————————————————————————————————————————
Източници: vancouversun.com, nowpublic.com, bild.de

The following two tabs change content below.
Подкрепи ме, за да мога да пиша редовно:
Не забравяй да коментираш и да споделяш!

13 коментара on “Германец наряза жена си и хвърли главата й от покрива

 1. Мда, мулти-култи в действие. Европа се напълни с всякакви неинтегрируеми индивиди със специални културни особености и сега тепърва ще бере плодовете на прекалено либералната си политика спрямо имигрантите.

 2. Какви ги говорите , да не би да сте расисти . Какво означава това че Вие сте повече хора от другите нанионалности ли ?
  Не Ви ли прави впечатление жестокостта и убийствата.
  Но естествено Глупоста е по-голяма от Жестокоста .

 3. Роко,ако държиш да ми поставяш определения, които си чул от телевизора,може да ме наричаш расист!И то, не защото не харесвам хора с определен цвят на кожата!Просто вече ми писна, разни(определено примативни и посредствени) хора, да искат да получават повече, отколкото заслужават и при това, да успяват да го получат! И въпреки, че от телевизора ти, постоянно прокламират за равенство, такова никога не е имало и няма и да има! Различни сме икономически, културно, а и интелектуално!В съвременния свят, различните раси, може и да се доближават по първите два критерия(и то доколкото позволява господстващата бяла раса), но по отношение на интелекта, някои раси изостават значително в еволюцията си! Няма нищо случайно в това, че великите умове в човешката история и то във всички области(Архимед,Цезар, Леонардо, Бетовен,Паганини, Моцарт,Шекспир,Дарвин, Нютон,Каспаров, Фишер,Майка Тереза ако щеш…мога да продължавам безкрайно),са все бели хора!Само си помисли…белият човек е измислил „Амати“и „Страдивариус“,още преди пет века!За сравнение,до 21-ви век,черният човек е измислил „вувузелата“!Глупави и посредствени хора има сред всички раси,но само в една са хората, които надскачат средното ниво и точно те движат света напред!Спести ми популистките си изказвания и отивай да прочетеш някоя книга!Може да ти помогне,да вдигнеш нивото си!

 4. Роко това хубаво,но ако ти самия бе чел повече,щеше да знаеш,че бяла раса няма,има Индоевропеидна,част от,която са и турците ,кюрдите(тъй като в статията става въпрос за кюрдско семейство)също и циганите към ,които подозирам таиш също не особено добри чувства.Иначе извършеното престъпление е ужасяващо,но то не е определящо от расата или религията наизвършителя.В случая важна е психологията.Изроди е имало и винаги ще има във всички раси и народности.

 5. Здравей Тодоре!Поста ми,неслучайно е насочен към Роко. Просто ми е писнало да ме квалифицират!А ти,всъщност си прав относно расите(за чувствата ми към циганите,също)и че във всяка има изроди!Но не мога да се съглася, че расата,религията и народопсихологията, не са до голяма степен,определящи за даден вид престъпления(турците,смятат жените си за недвижима собственост).А въпросните турци,кюрди и цигани,може да са от индоевропеидната раса…но бели хора,не са!По-нагоре съм написал,кои са белите хора!Такива работи,Тодоре!

 6. И още нещо,към Тодор!Докато четеше статията,не ти ли направиха впечатление,някои определени моменти!?Например, до болка познатата ни цигания с крясъците,боищата и заключените шест деца!Или пък, виковете „Аллах Акбар“!И ти ми казваш, че расата и религията, нямат нищо общо с престъплението!??

 7. всички сте много зле защто се правите на философи пишете пални глупости вие сте расисти инфото ви за турците е много грешно първо разберете вие от каде произлизате и тогава коментираите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *